Binnaz Abla

Uzak gelecek genelde sallama olur zaten.

Sen buraya yeni düştün galiba kardeş

evet yeniyim o yüzden sorup duruyorum kime baktırsam diye okuyup duruyorum yazılanları rezzana baktırdım falalemde pek doyurucu gelmedi ne bileyim orda başka yorumcu da pek konuşulmamış falsepetinden konuşulmuş binnazabladan falan onlara bakıyorum artık

dün taha ya baktırdım gerçekten güzeldi detaylı detaylı anlatmış beğendim. nesibeyi yakalamaya çalıştım 2 kere ödeme alındı ama sisteme falım düşmemiş neyse aradım fal sepetine mail attım 2 tane tarot kredisi yüklemişler iadesini yapmadılar ödeme yaparken dikkat edin kızlar bilgilendirmek istedim.
ayrıca daa binnaz abla da hülya,açelya,meral sayda,elif ışık,pınar bende gümledi verdiği tarihler geçeli ay oldu ortada birşey yok.
ama haleh ve şevval bence denenebilir dedikleri tarihler gelmedi ama beğendim.
bir de kredim var ya fal sepetinde ilkay gür ve ya barışı denemeyi düşünüyorum sizce hangisi hangisini tavsiye edersiniz ???

sallaa efsunu ya hızlı hızlı konuşur birde bir halt anlamıyor insan falından boşver

Memnunluğumuz ve memnuniyetsizliğimiz hemen hemen aynı isimlerden.Sana tavsiyem İlkay ve Barış kıyasında kesinlikle Barış.

Çok soru sorması iyi değil be.Anladığım kadarıyla an itibariyle sıradan.Neyse 1 ay uzun zaman değil.Çıkmazsa alelâde bi falcı demektir.

Klasik yorum yapmış gelecekle ilgili ,ihtimaller bol maşallah.Biri olmazsa öbürü,"falım hiçbi şekilde patlamaz"mantığında bakılmış bi fal.Zaten kaçımız gördüğümüz insandan o an şoka girip etkileniyoruzki?Bu kadar şeyden bi adamın karakterini bilmiş,belki onuda senin sorunu ve anlatımından da tahmin yürüterek bağlamış olabilir.Boş fal bence takılma.

Memnunluğumuz ve memnuniyetsizliğimiz hemen hemen aynı isimlerden.Sana tavsiyem İlkay ve Barış kıyasında kesinlikle Barış.

teşekkürler canım tavsiyen için barışı bekliyeyim o zaman. fal sepeti sistem yanilencekmiş 20 ocakta krediler iptal olucakmış barış inş. denk gelir. başka binnaz da yada fal sepetinde tavsiye edeceğin biri var mı

Binnazda doģru dürüst falcı yok,bi Haleh derim ordan sana.Falsepetinden Hale,Zeus,Barış bunlardan birazcık daha geride olarak Defne derim.Bunlarda iyiler.Barış bunların içinde en sık sisteme giren.20 sine kadar birini mutlaka yakalarsın.

Çok soru sorması iyi değil be.Anladığım kadarıyla an itibariyle sıradan.Neyse 1 ay uzun zaman değil.Çıkmazsa alelâde bi falcı demektir.

ya hatta anda kötü bile diyebilirim..söyledikleri klothodan daha iyi değildi daha tutarsızdı.verdikleri zaman da aynı. 50 tl yiğite verileceğine 15e klothoya baktırılır daha iyi diyeyim..

ya hatta anda kötü bile diyebilirim..söyledikleri klothodan daha iyi değildi daha tutarsızdı.verdikleri zaman da aynı. 50 tl yiğite verileceğine 15e klothoya baktırılır daha iyi diyeyim..
Hadi ya,vallaha bende düşündüm şimdi sen böyle söyleyince.İst topicte babypink100çok memnun kalmıştı.Ya işte varya hiç belli olmuyo bu falcı olayı.Kimine harikalar yaratıyo kiminde tık yok.Geleceği bilmem ama çok soru sorması epey soğuttu beni.Tolinde baktırmayı koymuştu kafasına bakalım senin bu yorumundan sonra o ne düşünecek?

Bu yigit Dejavu Yigit mi?

Onceki sayfalarda Kyuubi ye kimler patlamis bakarken gordum, Dejavu Yigit Kyuubiye patlamis.

Neyse Efsun un dediklerinin sokunu hala yasiyorum. Bu adami sevmemelisin demis. Bu nasil bir cumle, ne demek bu adami sevmemelisin, adami taniyor sanki?!

Bu arada Acelya da ayni seyi sallamis, guya aralikta bana kumral biri yaklasacakti, sakin bu adami itme demis, digeri yuzunden. Olumsuz dedigi seyin de zamani gecti, cikmadi. Yani olumlusu da olumsuzu da cikmadi.

Telefonunu aldigim kk hatunu da Yigit e bayilmis, yuz yuze baktir ama demis.

Neyse dun istiharede 3. gunumdu, Nazileri gordum galiba?

Son düzenleme:
Klotoyagmurun falini okudumda simdi tekrar 2013 kasimda baktirmistim

Yil bitmeden ailemin sIkIntilari cözülecek demis ama mallesf ailemin sorunlari tam olarak cözülmedi

2 beye sans aralikta sans vercegimden bahsetmis bu biraz dogru sayilabilir 2 kisi cikti karsima ama ikiside baska sehirlerden ve bikac kez ayni ortamda bulunmama ragmen pesimi birakmadilar.. konusmak sans vermekse sayilabilir ama iliskim yok onlarla..
burda bahsi gecince yazmak istedim ama falin geneli güzel keske söyledikleri gercek olsa...

Yok dejavu yiğit değilbu, telve yigit diyolar.Dejavu yiğite gitmiştim ben berbat ötesi bişey.

işte buyuzden yıgıte baktırcam belkı bılıcek belkı bılemıycek ama onlınelardan cok sıkıldım e ankarada desen zaten adam gıbı falcı yok ıst begenenıde var begenmeyenıde o yuzden baktırma taraftarıyım ben hatta parayıda ayarladım sadece subatın basında bı sınavım var onu beklıycem sımdı sınavla ılgılı kotu bısey soylerse ben onu kafaya takarım o yuzden beklıyorum

ben de yiğitle fal olayını kapattım kızlar..herkese baktırdım.baktıracak kimse kalmadı..%95i dönecek diyor ama artık %5lik kısımdan daha emin gibiyim..kısmet diyelim.zaten alıştı bünyem ayrılığa kabullendim artık.

yalnız bir şey merak ettim.

hale haleh melek klotho hatta yiğit fallarında ortak olarak nazara gelmişsin dedi.hatta melek ve klotho ben çok söylemem bunu ama nazar var falan dedi..nasıl geçer ya bu nazar? nazarı geçirirsek geri getirir miyiz?

Bende su an özel mesaj yazıyodum gerek kalmadı.Doğru sınavın varsa bencede simdi baktırma,dediğin gibi kötü bişey söyler,sallıyoda olsa etki altında bırakîr.Simdi ist topiği okudum.İki kez yigite baktıran bi arkadaş daha var oda şok etmişti beni diyor.Bende baktıriyim şubat gelsin bi arası geçsin diğerleriyle,artık ne çıkarsa bahtımîza.Ya iyiki baktırdık diyeceğiz,yada paramızı bankaya hibe ettik sayıcaz.

etmeyin kızlar 50tl etmezz

ya bu benım basıma daha once geldı mesela ankarada baktırdıgım bı bayan vardı artık bakmıyo bana ne dese cıkıyodu ama topıge bakıyodum bısuru begenmeyen kısı oluyodu o yuzden bu falcı ısı hıc bellı olmuyo kendı falcımızı ancak araya araya bulabılırız

anda ortalama olup geleceği iyi olan falcı olabilir mi peki kızlar
yiğit bana barışma,işe girme,nişan,evlilik ve çocuk tarihlerine kadar söyledi:d 1.5 ay ile 1.5 yıl arası vadelerde.

anda ortalama olup geleceği iyi olan falcı olabilir mi peki kızlar
yiğit bana barışma,işe girme,nişan,evlilik ve çocuk tarihlerine kadar söyledi:d 1.5 ay ile 1.5 yıl arası vadelerde.

ins söyledikleri sana cikar :)

gelecegi iyi olan falci diye bisi olsa keske yaa hala baktiriyoruz ama hic biti tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…