Binnaz Abla

Ben zaten burda soylediginiz sebepten oturu bir yorumcudan cok fazla yorum almayi sevmiyorum. Cunku ister istemez hepsinin tavrinda bir sure sonra bir degisim oluyor, aynen dediginiz gibi kisisel tavsiyeleri vs. ile dakika doldurmaya basliyorlar. Belki de uzun bir sure boyunca ayni kisi veya olaylar hakkinda fal atinca onlarin da diyecek bir seyi kalmiyordur gunahlarini almak istemem (gerci ben surekli yorum aldigim insanlara bile maksimum ayda bir fal atiyorum). Burda spesifik bir kisiden bahsetmiyorum bu arada yanlis anlasilmasin ama genel olarak benim yorum aldigim herkeste bir sure sonra bu oldu o yuzden ben de fikrimi soylemek istedim.

Uyumsuzz'dan gecen gun ilk kez yorum aldim, kisa bir yorumdu ama tak tak her seyi oldugu gibi soylemis, anda gayet begendim, o yuzden adi gecmisken ben de oneriyorum kendisini

Kesinlikle cok haklisiniz. Danismanla ister istemez cok sık baktirirsak arada bag oluyor belki ve kendisi fikirlerini soylemeye basliyor. Aynen kim olursa olsun sık baktirmamak lazim. Keske hayatta hersey guzel devam etse de hic paralar dokmesek :)

Bende sevdar mert ve haleh hepside cok guzel tablo cizmislerdi ama hicbiride olmadi gercekten enerji meselesi

Bende sevdar mert ve haleh hepside cok guzel tablo cizmislerdi ama hicbiride olmadi gercekten enerji meselesi
Aynen enerji. Mert bende de hic tutmadi. Halehin sadece 1 yorumu cuk oturdu. Şevdarin kartlardan ote hislerine cok guvenirim. Ama hakkaten her hafta her gun baktirmamak lazim. Ayda 1. Hem yorumcu daha iyi yogunlasiyor. İnsallah şu soru cevap kismi acilir ve daha cok indirim yaparlar.

Bana is hayati icin iyi yorum yapan biri lazim arkadaslar. Iliskim icin nilin olacak dedigi soyledigi tarihte oldu.

Umarım olumlu söylediği bir şeydir :)

İş için de önerebilirim Nil'i, ama nasıl desem... Doğrudan merak edilen konuyu sormamak gerekiyor ona. İş olsun, başka şey olsun, sorduğum soruyu hiç tutturamadı diyebilirim ama sormadıklarımla ilgili genelde isabetliydi.

Talia da olabilir belki? Onu iş için denemedim ama çok ayakları yere basan yorumlar yapmıştı bana da.

Talia nerede bakıyor canım dedikleri çıktı mı

Iki gundur burda adi gecen nil nil güneş mi bende yorum aldim ama pek bilemedim acikcasi

Talia nerede bakıyor canım dedikleri çıktı mı

Fal Sepeti'nde. İlk kez baktırdım ve daha birkaç gün oldu sadece. O yüzden vadesi çıkar mı bilmiyorum (burada çıkan arkadaşlar var gerçi) ama durum analizini çok iyi buldum. Kıyısından köşesinden çıkmaya başlayan bir şeyi de var aslında şu an, ama tam emin değilim henüz.

Iki gundur burda adi gecen nil nil güneş mi bende yorum aldim ama pek bilemedim acikcasi

Evet, yani en azından benim kastettiğim Nil o :) Çoooooook başarılı diyemem ama hep söylediğim gibi, soru sorulan konunun dışında cidden olumlu anlamda şaşırtıyor, o anda "offff o da nerden çıktı" dedirtse bile.

Talia bi seyler demis ama ben sevmedim bakimini. Telefonu mu her neyse surekli caldi yorum boyunca. Cok net konusmadi. Soru sordum cevap vermedi. Yesil cingene bi de uyumsuza attim telwede onlar olumsuz saydirmis. Elfine attim binnazda hadi dedim paraya kiyayim. Onda da cok bi netlik yoktu. Soru da soramadim ustune. Oyle dunya fal attim. Ise yarar bi sey cikmadi

Teşekkürler canım.uye olunarak mi baktiracagim.bide bu ayışığı konuşuldu ona baktirdin mi

Talia bi seyler demis ama ben sevmedim bakimini. Telefonu mu her neyse surekli caldi yorum boyunca. Cok net konusmadi. Soru sordum cevap vermedi. Yesil cingene bi de uyumsuza attim telwede onlar olumsuz saydirmis. Elfine attim binnazda hadi dedim paraya kiyayim. Onda da cok bi netlik yoktu. Soru da soramadim ustune. Oyle dunya fal attim. Ise yarar bi sey cikmadi

Falsepetinde sevgi derman, bugra, izmirkatina, emre, senanur, ozgür, talia denemisim. En iyi iliski yorumunu emre dinc yapmis. O da is icin 2 cumle kurmus ustunkoru. Özgur degisik biriydi. Net anlayamadim iyi mi degil mi. Gecen ay baktirdigin naktayi bi daha dinleyim dedim isle ilgili ne demia diye. Hala o kadar benimle alakasizki uyumusum dinlerken.

Ben binnazkolik olmadan once instagram falcilarini deniyodum arada. Oraya bakayim dedim. Iyice copluk olmus. Onune gelen tarot yorumcusu olmus

Sizin bahsettiginiz nil hangisiydi

Sende cak sanssızmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…