ins söyledikleri sana cikar :)
gelecegi iyi olan falci diye bisi olsa keske yaahala baktiriyoruz ama hic biti tutmuyor
çıkıyor da hep kötüler çıkıyor
fal bakmanın baktırmanın ne kadar büyük bi günah olduğundan haberiniz yok sanırım neden böyle yalanlara sığınıyorsunuz tevekkul edip kaderinizi yaşamayı beklemiyorsunuzda insanı şirke düşüren bi yola başvuruyorsunuz Rabbim affeylesin
kızlar fal sepetinde barışcan zeus ve sezen onlıne bide samira hangisini tavsiye edersiniz?
Yasin ve vakıa suresini evleneceğin kişiyi görmek için tavsiye ederim,benim bu konudaki favori istiharemdir.Yusuf suresini mutlaka deneyeceğim.Biliyorum canım biraz uzun, sadece bi kezmi okumak gerek?Ya Zahir i uzun zaman önce yapmıştım ama bişey görememiştim.Sen nasılsın ffreya cım en son güzel haberlerle ayrılmıştın burdan,mutluluğun daim olsun.Falsepetinden Haleyi tavsiye ederim sana,Didem i bilmiyorum canım.
Vallahi okudugum bir kitapta buyuk gunahlarda 1 numara Allah'a inanmamak, 9 numara falciya buyucuye inanmakti, liste 60 maddeye kadar uzuyordu. Yani yaptigim eylemin iyi olmadigi bilecek kadar aklim var cok sukur.
Siz 3 mesaj onceki thalix in dediklerini okudunuz mu mesela? Hayatinda guzel bir sey olmamasindan yakinmis. Diger insanlarin da niye fal baktirdigini okuyun bence. Tevekkul edin demissiniz, sizin tuzunuz kuru sanirim, kaderiniz guzelse tevekkul etmek zaten gayet kolay oluyor. Hayat guzel gidiyorsa da diger insanlari yargilayip, siz yanlis yoldasiniz demek gayet kolay oluyor.
Isler istedigim gibi gitmiyor benim de, 8 aydir kotu bir duruma katlaniyorum ama artik katlanamiyorum. Allah kuluna kaldiramayacagindan fazlasini vermez derler, ben artik sirtimdakileri tasiyamiyorum, caresizlikle bas edemeyip baska insanlardan medet umuyorum. Yalan oldugunu bilsem de bazen birinin her seyin duzelecegini soylemesine ihtiyacim oluyor, anliyor musunuz, onun icin fala siginiyoruz.
Beni yargilayacaginiza yasadigim hayati gelin de 3 gun yasayin hanimefendi. Siz evinizde cocuklarinizla, esinizle oturuyorsunuz herhalde; ben yabanci bir ulkede 2 yildir ailesiz ve kimsesiz yasiyorum, gelin siz her gun,aksam,gece yalniz kalin benim gibi. Bakalim kac gun dayanabileceksiniz?[/Q
sizi yargılamak gibi bi niyetim yok ancak sadece tuzu kuru olanlarmı yaşadıklarına tevekkul eder anlamadım ben yaşadığım sıkıntıya bile hamd ederim çok şükür derim sizin sıkıntılarınız içinde rabbim sabrınızı arttırsın die dua edebilirim derdi veren rabbim dermanınıda verin emin olun hayat ta tesaduf die bişey yoktur demekki bu sıkıntıları yaşamanız lazımmış imtihanınız sabırla aşarsınız umarım
son olarakta sizi anlamıyorum sadece rabbime sığınıyorum
tamam canım saol diğer isimlerede hiç baktırmadım zeus veya barışa baktıran varmı ?
tamam canım saol diğer isimlerede hiç baktırmadım zeus veya barışa baktıran varmı ?
Zeus degismis mi acaba, yerine baska birisi mi gelmis? Yani bugunlerde bunca insanin begendigi bir falci boyle bir fal bakimi yapmis olamaz derim.
Bende öyle düşündüm acaba değişti mi diye, tellwedekiler bile daha iyi.
Zeusa baktırdım hatta falsepetinde ilk baktırdığım kişidir, eski sayfaları okudukça görüyorum ki çok tavsiye eden metheden var kendisini...
Bana baktığı tarot falını göndereyim de sen ona göre baktır ya da baktırma.
20 tl para buna gitti:
ayyy allah razı olsun iyiki yollamışsın bunu hemen iadesini istedim böyle olurmu ya kişilik analizi değilde bilmem hangi burcun özellikleri yazar gibi yazmış seni tanımasam bile hiç bir nokta atışı yok. heleki şuan içinde bulunduğum karışık halim ve maddi sıkıntıda 20 tl çok bana bu falı değil falcı yakın arkadaşım yazsa bile çok sıkıldırdım inşallah iade ederler yazık olur 20 tlme hiç elektrik alamadım şuan.
Baktirinca yorumlarini yazar misin sekerim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?