Binnaz Abla

Haleh Hanim online dostlar, isteyenlere.....

Ben de 8 aydir baktiriyorum thalix cim, vallahi kukumavlar gibiyim 8 aydir. Canima yetti artik, evren ver istediklerimi artik

fal bakmanın baktırmanın ne kadar büyük bi günah olduğundan haberiniz yok sanırım neden böyle yalanlara sığınıyorsunuz tevekkul edip kaderinizi yaşamayı beklemiyorsunuzda insanı şirke düşüren bi yola başvuruyorsunuz Rabbim affeylesin

Vallahi okudugum bir kitapta buyuk gunahlarda 1 numara Allah'a inanmamak, 9 numara falciya buyucuye inanmakti, liste 60 maddeye kadar uzuyordu. Yani yaptigim eylemin iyi olmadigi bilecek kadar aklim var cok sukur.

Siz 3 mesaj onceki thalix in dediklerini okudunuz mu mesela? Hayatinda guzel bir sey olmamasindan yakinmis. Diger insanlarin da niye fal baktirdigini okuyun bence. Tevekkul edin demissiniz, sizin tuzunuz kuru sanirim, kaderiniz guzelse tevekkul etmek zaten gayet kolay oluyor. Hayat guzel gidiyorsa da diger insanlari yargilayip, siz yanlis yoldasiniz demek gayet kolay oluyor.

Isler istedigim gibi gitmiyor benim de, 8 aydir kotu bir duruma katlaniyorum ama artik katlanamiyorum. Allah kuluna kaldiramayacagindan fazlasini vermez derler, ben artik sirtimdakileri tasiyamiyorum, caresizlikle bas edemeyip baska insanlardan medet umuyorum. Yalan oldugunu bilsem de bazen birinin her seyin duzelecegini soylemesine ihtiyacim oluyor, anliyor musunuz, onun icin fala siginiyoruz.

Beni yargilayacaginiza yasadigim hayati gelin de 3 gun yasayin hanimefendi. Siz evinizde cocuklarinizla, esinizle oturuyorsunuz herhalde; ben yabanci bir ulkede 2 yildir ailesiz ve kimsesiz yasiyorum, gelin siz her gun,aksam,gece yalniz kalin benim gibi. Bakalim kac gun dayanabileceksiniz?

Son düzenleme:
kızlar, belli bir sayıda yorum yapmayınca özel msj hakkım yokmuş. cvp gönderemediklerim yanlış anlamasın lütfen

ben zeus a baktırmıştım. her zamanki gibi an analizi iyi ama gelecek beklemede..gelecekle ilgili net-kesin birşeyler yoktu ama falında..genelde yine analizdi..denenebilir..

Çok sağol canım deneyeceğim kısa zamanda bir türlü kısmet olmadı denemek yoğunumda,
evet 1 kez okuman yeterli..Görene kadar oku yani ve tabi gördükten sonra emin olmak için devam et bence.
Ben iki kez okuduğumda sarışın bir şahıs gördüm diğer okuduklarımda da geçmişten birini ne zaman böyle bir uygulama yapsam onu görüyordum hayırdır inşallah uzun zamandır denemiyorum tekrar yapıcam bakalım... :)
Evet canım güzel haberle ayrılmıştım güzel giden bir ilişkim var geleceğe yönelik nolcak ne etcek diye arada fal baktırıyorum yine kopamadım tamamen...
Falsepetinden Haleye baktırdım ama memnun kalmadım ,geleceğe yönelik sözleri çok hoşuma gitti ama şuan ki durum ile dediklerinden bir tane bile tutan olmadığı için gelecek konusunda umut yok dediklerinden..

tamam canım saol diğer isimlerede hiç baktırmadım zeus veya barışa baktıran varmı ?

Zeusa baktırdım hatta falsepetinde ilk baktırdığım kişidir, eski sayfaları okudukça görüyorum ki çok tavsiye eden metheden var kendisini...
Bana baktığı tarot falını göndereyim de sen ona göre baktır ya da baktırma.
20 tl para buna gitti :

Merhaba güzel kardesim cok merhametli bir kisisin ve her zaman hayatında bir iliskide dürüstlüge vede sadakata önem veriyorsun ve bunlar senin icin cok degwrli seylerdir ve karsındaki kisidende her zaman bunları bekliyorsunuz bu kisi sizin kalbinizi bir cok kez kırmıs ve hayal kırıklıkları yasatmıs size ama yinede ona karsı sevginiz cok fazla var yinede her zaman affedici olmaktan yanasınız ve bu hisleriniz size bir cok seyler kazandıracak kardesim ou gördügün zaman kalbin yeniden hızla atıyor ve onu her ne kadar unutacam desenizde unutamıyorsunuzve bu ask yeniden kalbinizin hızlı carpmasına neden oluyor efendim yeniden bir araya geliceksiniz bu ask bu sefer daha saglam temellerle kurulacak kardesim . Cok hayat dolusun ve cevrene sürekli nese ve pozitif enerji veren bir kisisin bu sebeble cok seviliyorsun ve seninle bir kez arakadaslık kuran biri bir daha sizden kopamıyor sizden vazgecemiyor efendim . Hayatınızd en kücük yardımı bile unutmayan bir kisisiniz ve size yapılan kötülügüde asla unutmüyorsunuz . Cok güzel bir gelecege sahip olucaksın hayallerin hedeflerin var ve. Bunlara adım adım ulasıcaksın kardesim cok buyük bir kısmet bu bey ve hayırlı bir kismet emin olki senin kıymetini cok iyi bilecek ve sana artık sevgi ile sefkat ile yaklasıcak ve bu durumdanda cok memnun olucaksin bir huyun var güzel kardesim hayata hic bir zaman toz pembe bakmayı sevmiyorsun güzelligin yaninda kaybetmeyide hic bir zaman aklından cıkarmıyorsun ve bunun icinde tedbirler alan bir kisisin tek arzün var dilegin var buda cok iyi bir yasam sürmek. Saglıklı vede maddi yönden bir hayat yasamak bunlarada sahip olucaksın ama sabırla olucaksin kardesim . Cevrende seni cok kıskanan arkadasların var ve bunların sana cok nazari degiyor ve halsizlik cöküyor üzerine yıldızin cok düsük ve kendine sık sık dualar okutmalısın bu senin icin hayırlı olucak . Saglıgında hic bir problem görmüyorum kardesim ve allahta hic bir zaman vermesin kardesim . Evlilik ise gec yapıcaksın ilk önce kariyer sahibi olucak ve ekmegini eline aldiktan sonra evlilik yapıcaksın. Barısma var kardesim bu konuda kalbin rahat olsun. Tüm görebildiklerim bu kadar hayatında herseyin hayırlısı olması dilegimle saglıcakla kal

Bana barışma var demiş , bu falı baktıralı aylar oluyor.. Ben ilişki olur mu diye sevdiğim insandan şimdiki sevgilimden bahsetmişim , bana barışma olacak demiş.Sevgili olup ayrılıp küsmedik ki barışalım. Soru kısmına da ne zaman gelişme olacak yazmıştım birkaç ay sonra demiş tövbe ya, hiç faldan anlamayan arkadaşlarıma versem daha güzel bakar.

Zeus degismis mi acaba, yerine baska birisi mi gelmis? Yani bugunlerde bunca insanin begendigi bir falci boyle bir fal bakimi yapmis olamaz derim.

Ohhhhhh be halehi yakaladım sonunda böylece de o sitede fal baktırmam artık daha çok fena battım zaten şu fal hastalığımdan dolayı bi yiğit kaldı baktırmak istediğim onada tereddütteyim olumsuz yorumları görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…