Usluplar da farkli, hitaba bakarsak bence bir onceki Zeus erkekmis. Eski Zeus un profil yazisi da farkliydi.
Simdiki Zeus bence bir kadin.
Ben Yusuf suresini dün yaptım ffreya cım ama bişey görmedim,pes etmek yok bugün tekrar denicem.inşallah ilişkinin geleceğide güzel ve hayırlı olur.Hale bende iyiydi ama bu fal ve falcı durumu öyle bişeyki canım,herkese göre değişiyor.Bak mesela sende bilememiş,inşallah yinede gelecekle ilgili dedikleri ćıksın.Bazen hiç bellide olmuyo be canım geçmişi ve anı çok iyi bilenler gelecekte tosluyo.Çok sağol canım deneyeceğim kısa zamanda bir türlü kısmet olmadı denemek yoğunumda,
evet 1 kez okuman yeterli..Görene kadar oku yani ve tabi gördükten sonra emin olmak için devam et bence.
Ben iki kez okuduğumda sarışın bir şahıs gördüm diğer okuduklarımda da geçmişten birinine zaman böyle bir uygulama yapsam onu görüyordum hayırdır inşallah uzun zamandır denemiyorum tekrar yapıcam bakalım... :)
Evet canım güzel haberle ayrılmıştım güzel giden bir ilişkim var geleceğe yönelik nolcak ne etcek diye arada fal baktırıyorum yine kopamadım tamamen...Falsepetinden Haleye baktırdım ama memnun kalmadım ,geleceğe yönelik sözleri çok hoşuma gitti ama şuan ki durum ile dediklerinden bir tane bile tutan olmadığı için gelecek konusunda umut yok dediklerinden..
Usluplar da farkli, hitaba bakarsak bence bir onceki Zeus erkekmis. Eski Zeus un profil yazisi da farkliydi.
Zeusa baktırdım hatta falsepetinde ilk baktırdığım kişidir, eski sayfaları okudukça görüyorum ki çok tavsiye eden metheden var kendisini...
Bana baktığı tarot falını göndereyim de sen ona göre baktır ya da baktırma.
20 tl para buna gitti:
ayyy allah razı olsun iyiki yollamışsın bunu hemen iadesini istedim böyle olurmu ya kişilik analizi değilde bilmem hangi burcun özellikleri yazar gibi yazmış seni tanımasam bile hiç bir nokta atışı yok. heleki şuan içinde bulunduğum karışık halim ve maddi sıkıntıda 20 tl çok bana bu falı değil falcı yakın arkadaşım yazsa bile çok sıkıldırdım inşallah iade ederler yazık olur 20 tlme hiç elektrik alamadım şuan.
Ne demek canım, site yönetimine de sorsaydın keşke değişmiş olabilir mi diye... Çünkü çok memnun kalan var şuan...İnşallah iade ederler ben bir kere iade istedim yorumlanmaya başladı dediler .
Ne demek canım, site yönetimine de sorsaydın keşke değişmiş olabilir mi diye... Çünkü çok memnun kalan var şuan...İnşallah iade ederler ben bir kere iade istedim yorumlanmaya başladı dediler .
sanıım benimkide öyle olucak. bakalım artık kısmet
tamam canım saol diğer isimlerede hiç baktırmadım zeus veya barışa baktıran varmı ?
Ben Yusuf suresini dün yaptım ffreya cım ama bişey görmedim,pes etmek yok bugün tekrar denicem.inşallah ilişkinin geleceğide güzel ve hayırlı olur.Hale bende iyiydi ama bu fal ve falcı durumu öyle bişeyki canım,herkese göre değişiyor.Bak mesela sende bilememiş,inşallah yinede gelecekle ilgili dedikleri ćıksın.Bazen hiç bellide olmuyo be canım geçmişi ve anı çok iyi bilenler gelecekte tosluyo.
ben de yiğitle fal olayını kapattım kızlar..herkese baktırdım.baktıracak kimse kalmadı..%95i dönecek diyor ama artık %5lik kısımdan daha emin gibiyim..kısmet diyelim.zaten alıştı bünyem ayrılığa kabullendim artık.
yalnız bir şey merak ettim.
hale haleh melek klotho hatta yiğit fallarında ortak olarak nazara gelmişsin dedi.hatta melek ve klotho ben çok söylemem bunu ama nazar var falan dedi..nasıl geçer ya bu nazar? nazarı geçirirsek geri getirir miyiz?
:)) Sağol canım inşallah. Aynen dediğin gibi, bende Nesibe'den memnunum sadece çoğu dediğini yaşadım ,ama dediği hiçbir şey çıkmadı diyende var.. Herkeste bir olmuyor..
Zeus kızlara kötü bakmış,Barış tavsiyemdir gerçekten iyi.
fal bakmanın baktırmanın ne kadar büyük bi günah olduğundan haberiniz yok sanırım neden böyle yalanlara sığınıyorsunuz tevekkul edip kaderinizi yaşamayı beklemiyorsunuzda insanı şirke düşüren bi yola başvuruyorsunuz Rabbim affeylesin
Falalemden iade aldığım oldu ama falsepetini bilmiyorum bu konuda.Umarım iaden olur canım.kaçırdım canım maalesef.iade istedim cevap yok
Kizlar bugun eski erk arkadasimla konustum herseyi ogrendim hayatinda biri varmis tellweden crimsonladynin fali cikti bu anlamda digerleri fooss onun dedigi gibi hayatina biri girecek esmer orta boylu olacak demisti ve evet su anda oyle biri var yani isin ozeti crimsonlady bana tutturdu diyorum ama belirteyim illa baktirin demem kredisi biraz yuksek opuldunuz...
Kaç krediydi canım?
Kizlar bugun eski erk arkadasimla konustum herseyi ogrendim hayatinda biri varmis tellweden crimsonladynin fali cikti bu anlamda digerleri fooss hayatinda bir kiz var onun demisti bir tek o soylemisti bunu senin hayatina biri girecek esmer orta boylu olacak demisti ve evet su anda oyle biri var yani isin ozeti crimsonlady bana tutturdu diyorum ama belirteyim illa baktirin demem kredisi biraz yuksek opuldunuz...
Baktım canım 40 kredi.Aslında çokta değil falsepetinden iki kişi yerine bu gibi.Toslamayacığını bilsem baktırırdım.
Baktım canım 40 kredi.Aslında çokta değil falsepetinden iki kişi yerine bu gibi.Toslamayacığını bilsem baktırırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?