Binnaz Abla

Ben Yusuf suresini dün yaptım ffreya cım ama bişey görmedim,pes etmek yok bugün tekrar denicem.inşallah ilişkinin geleceğide güzel ve hayırlı olur.Hale bende iyiydi ama bu fal ve falcı durumu öyle bişeyki canım,herkese göre değişiyor.Bak mesela sende bilememiş,inşallah yinede gelecekle ilgili dedikleri ćıksın.Bazen hiç bellide olmuyo be canım geçmişi ve anı çok iyi bilenler gelecekte tosluyo.

Usluplar da farkli, hitaba bakarsak bence bir onceki Zeus erkekmis. Eski Zeus un profil yazisi da farkliydi.

Simdiki Zeus bence bir kadin.

Bende erkek diye biliyordum, burda kadın diyenler olmuş şaşırdım..
Profiline şimdi baktım , profil yazısı değişmiş evet. Kendi de değişti herhalde

Usluplar da farkli, hitaba bakarsak bence bir onceki Zeus erkekmis. Eski Zeus un profil yazisi da farkliydi.

Simdiki Zeus bence bir kadin.

Ben 15 gün önce baktırmıştım,o zaman profilinde kendisinin hep erkek sanıldığını oysaki bayan olduğu yazıyordu.Doğru bende onu o yazıyı okuyana kadar erkek sanıyodum.Zeus değişmişmi bilmem ama bana bakanda bi bayandı.Ancak ben beğenmiştim.ffreya nın ki gibi değildi yorumu.Ya falcî işte,ben diyorum en iyisine bile kefil olunmaz.

:)) Sağol canım inşallah. Aynen dediğin gibi, bende Nesibe'den memnunum sadece çoğu dediğini yaşadım ,ama dediği hiçbir şey çıkmadı diyende var.. Herkeste bir olmuyor..

Adaçayı ve üzerlik tütsüsü yak ve felak nas ayetül kürsi bol bol oki.

:)) Sağol canım inşallah. Aynen dediğin gibi, bende Nesibe'den memnunum sadece çoğu dediğini yaşadım ,ama dediği hiçbir şey çıkmadı diyende var.. Herkeste bir olmuyor..

Nesibenin bana vrrdiği en uzun zaman Mart tı,zaten marta ne kaldıki?Çıkıcağını zannetmem canım.Bende genel yorumu itibariyle Nesibe yi vasat bulanlardanım.

Aynen öyle, Rabbim affetsin bizi sadece Rabbim ve lütfen kullar bu işe karışmasın.

Kizlar bugun eski erk arkadasimla konustum herseyi ogrendim hayatinda biri varmis tellweden crimsonladynin fali cikti bu anlamda digerleri fooss hayatinda bir kiz var onun demisti bir tek o soylemisti bunu senin hayatina biri girecek esmer orta boylu olacak demisti ve evet su anda oyle biri var yani isin ozeti crimsonlady bana tutturdu diyorum ama belirteyim illa baktirin demem kredisi biraz yuksek opuldunuz...

Son düzenleme:

Kaç krediydi canım?

Baktım canım 40 kredi.Aslında çokta değil falsepetinden iki kişi yerine bu gibi.Toslamayacığını bilsem baktırırdım.

Baktım canım 40 kredi.Aslında çokta değil falsepetinden iki kişi yerine bu gibi.Toslamayacığını bilsem baktırırdım.

40 da çokmuş yaa peki Barış'ın durum analizi mi gelecekle ilgili mi dediklerinden çıkan oldu? olayı ne ?

zeus ben siteye ulaşana kadar maalesef falıma bakmış ben maalesef diyorum ve bir kısmını burda paylaşmakta sakınca görmüyorum.

Merhaba kardeşim çok anlayışlı ve de çok sabırlı bir kişiliğe sahipsiniz hayatınızda her zaman iyimser olmaktan yanasın her zaman herkeze gerçekçi ve dürüst olmaktan yanasın ve aynı şeyleride karşı taraftan bekliyorsun . İş hayatında bu sene içinde çok büyük değişimler olucak ve yenilik olucak yükseliceksin kariyer sahibi olucaksın ve bunu hak ediyorsun kardeşim özellikle işinde sorumluluk sahibisin ve her zaman sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getiren bir kisisin ve bu nedenle çok büyük başarılar elde ediceksin ama ben bu işi tam anlamı ile yenilik içinde olucağını görüyorum daha ....bla bla

yani nasıl moralim bozuk anlatamam günler öncesinde nesibe için aldığım krediyi maalesef nesibeyi yakalayamadığım için ve kredilerinde tüketilmesi gerektiği için kullanmak zorundaydım yazık parama yaa hiç bir sorumun cevabı yok yanından bile geçmiyor.. keşke nesibe falıma bakmasa bile alım yapsaydı. nasıl mağdur hissediyorum kendimi belli değil bide insan en sıkıştığı düştüğü durumlarda böylesine denk gelmiyormu offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…