- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Evet umarim oyle olur,kendimle mucadele ediyorum ciddi anlamda,daha dogrusu dürtüsel yanımla :) Bir psikologla gorusmeye destek almaya karar verdim,belki buda yeni bir başlangıça vesile olur hayatımda..Hepimiz için güzellikler olsunGeçiçi etkiler merak etme yükselen yengeç olduğun için yoğunluğunu daha fazla hissediyorsun ama bu tutulmanin en sanslilarindan yükselen yengeçler 21 temmuza kadar ki bence temmuz sonuna kadar yepyeni başlangıçlar yapacak belki iş belki aşk özetle yepyeni bir sen olmaya başlangıç oluşturuyor bu tutulma etkisi bir çok kişide özellikle yengeclerde...doğum öncesi sanci gibi düşün:)
Binnaz’a bulaşmanızı hiç önermem. Zaten fal ücretleri çok fazla. Ucuz olanlar ya çevrimiçi olmuyor ya da dedikleri çok sallama oluyor. Günlük hediye kredi vardı, onu da kaldırdılar. Cezbedici hiçbir tarafı yok yani :)Kızlarrrr binnaz ablaya yeni baktırıcam kimee baktırayım,ayrıldıgım kişi için istiyorum kafayı yicem yoksa..Hangisine baktırayım kızlar sözüm olcaktı tepetaklak oldum şuan..Bana en iyi hangisini önerirsiniz,bide ücretleri fazlamı oranın nasıl?
İyileri 150 lira falan galibaKızlarrrr binnaz ablaya yeni baktırıcam kimee baktırayım,ayrıldıgım kişi için istiyorum kafayı yicem yoksa..Hangisine baktırayım kızlar sözüm olcaktı tepetaklak oldum şuan..Bana en iyi hangisini önerirsiniz,bide ücretleri fazlamı oranın nasıl?
İnşallahhh düzelsek varya herşeyim düzelicek..Yeme düzenim bile bozuldu bayadır konusmuyoruz vs cok karısık yani ama kaldı öyle yüzüklerimiz bile alınmıştı..İnşallah teşekkürler.Binnaz’a bulaşmanızı hiç önermem. Zaten fal ücretleri çok fazla. Ucuz olanlar ya çevrimiçi olmuyor ya da dedikleri çok sallama oluyor. Günlük hediye kredi vardı, onu da kaldırdılar. Cezbedici hiçbir tarafı yok yani :)
Umarım erkek arkadaşınızla her şey yoluna girer, böyle şeylere ihtiyaç duymazsınız.
Baktırdıgın birimi, olur valla.İyileri 150 lira falan galiba
Değmez bence
Sana bi falcı nosu vereyim mi?
aynen sesi öyle ben hatta korktumkızlar uzun zamandır fal baktırmıyordum melig gün e baktırdım falsepetinde baktıran var mı bir acayip sesi var boğuk cızırtılı
yani ses değiştiricicihaz filan kullanıyor sanırım .peki sen ce tutturdu mu ?çıkıyor mu senceaynen sesi öyle ben hatta korktumfena gelmedi bana
canım dah yeni baktırdım bilmiyorum ki,aynen cihaz kullanıyor ama bence kadın o:)bana öyle geldi de sesini değiştirip başka sitelere geçiş vs oluyodur ondandır bence:)ama iyiydi bence yani dediği şeylerde bakalım cıkcamı,ama analiz olarak onu da begendim,ama zülal daha iyi geldi bana daha net dümdüzyani ses değiştiricicihaz filan kullanıyor sanırım .peki sen ce tutturdu mu ?çıkıyor mu sence
ama yazıları okudum melih gün için iyi diyen çok bence de iyi çıkan olan olmuş hatta falan hisleri var ama bence ,çünkü onu dinlerken ben hissel olarak değişik oldumcanım dah yeni baktırdım bilmiyorum ki,aynen cihaz kullanıyor ama bence kadın o:)bana öyle geldi de sesini değiştirip başka sitelere geçiş vs oluyodur ondandır bence:)ama iyiydi bence yani dediği şeylerde bakalım cıkcamı,ama analiz olarak onu da begendim,ama zülal daha iyi geldi bana daha net dümdüz
benim bakalım dediği cıkıcak mı daha yeni baktırdım zatenama yazıları okudum melih gün için iyi diyen çok bence de iyi çıkan olan olmuş hatta falan hisleri var ama bence ,çünkü onu dinlerken ben hissel olarak değişik oldum
Dün baktırdım kuzum ama bilemiyorum çıkar mı çıkmaz mı karar veremedim tarihler verdi bana bekleyip görcezkızlar uzun zamandır fal baktırmıyordum melig gün e baktırdım falsepetinde baktıran var mı bir acayip sesi var boğuk cızırtılı
Zülalle Melih bende bir konuda farklı şeyler söylediler hangisi doğru bilmiyorumcanım dah yeni baktırdım bilmiyorum ki,aynen cihaz kullanıyor ama bence kadın o:)bana öyle geldi de sesini değiştirip başka sitelere geçiş vs oluyodur ondandır bence:)ama iyiydi bence yani dediği şeylerde bakalım cıkcamı,ama analiz olarak onu da begendim,ama zülal daha iyi geldi bana daha net dümdüz
Zülalle Melih bende bir konuda farklı şeyler söylediler hangisi doğru bilmiyorumcanım dah yeni baktırdım bilmiyorum ki,aynen cihaz kullanıyor ama bence kadın o:)bana öyle geldi de sesini değiştirip başka sitelere geçiş vs oluyodur ondandır bence:)ama iyiydi bence yani dediği şeylerde bakalım cıkcamı,ama analiz olarak onu da begendim,ama zülal daha iyi geldi bana daha net dümdüz
InsallahEvet umarim oyle olur,kendimle mucadele ediyorum ciddi anlamda,daha dogrusu dürtüsel yanımla :) Bir psikologla gorusmeye destek almaya karar verdim,belki buda yeni bir başlangıça vesile olur hayatımda..Hepimiz için güzellikler olsun
melih gün bayan mı erkek mi anlamış değilim ses o kadar kötü kianlamadım daZülalle Melih bende bir konuda farklı şeyler söylediler hangisi doğru bilmiyorum
Önemli bir konu mu?Zülalle Melih bende bir konuda farklı şeyler söylediler hangisi doğru bilmiyorum
Bir kız var ben o kızın çocuğa yürüdüğünü düşünüyorum bana liseden arkadaşım neden inanmıyorsun farklı bir şey olsa neden yok diye direteyim demişti kız baya sürekli çocuğu etiketliyor felan ama çocuk hiç onla ilgili bir şey paylaşmadı hatta kız mezuniyetine bile geldi çocuğun çocuk mezuniyet fotograflarında o kızla bir foto bile koymadı ve onun mezuniyetine gitmedi sanırım melih yesilcingene diyor ki bu kız çok ilgili istekli çocuk için her şeyi yapar zülal diyor ki aralarında aşk değil ama arkadaşlık gibi bir bağ var arada çocuğun aklı kayıyor onla vakit geçirmek için çaba harcıyor felan dedi hangisi doğru bilmiyorumÖnemli bir konu mu?
Şöyle olabilirBir kız var ben o kızın çocuğa yürüdüğünü düşünüyorum bana liseden arkadaşım neden inanmıyorsun farklı bir şey olsa neden yok diye direteyim demişti kız baya sürekli çocuğu etiketliyor felan ama çocuk hiç onla ilgili bir şey paylaşmadı hatta kız mezuniyetine bile geldi çocuğun çocuk mezuniyet fotograflarında o kızla bir foto bile koymadı ve onun mezuniyetine gitmedi sanırım melih yesilcingene diyor ki bu kız çok ilgili istekli çocuk için her şeyi yapar zülal diyor ki aralarında aşk değil ama arkadaşlık gibi bir bağ var arada çocuğun aklı kayıyor onla vakit geçirmek için çaba harcıyor felan dedi hangisi doğru bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?