Binnaz Abla

Evet umarim oyle olur,kendimle mucadele ediyorum ciddi anlamda,daha dogrusu dürtüsel yanımla :) Bir psikologla gorusmeye destek almaya karar verdim,belki buda yeni bir başlangıça vesile olur hayatımda..Hepimiz için güzellikler olsun

Kızlarrrr binnaz ablaya yeni baktırıcam kimee baktırayım,ayrıldıgım kişi için istiyorum kafayı yicem yoksa..Hangisine baktırayım kızlar sözüm olcaktı tepetaklak oldum şuan..Bana en iyi hangisini önerirsiniz,bide ücretleri fazlamı oranın nasıl?

Binnaz’a bulaşmanızı hiç önermem. Zaten fal ücretleri çok fazla. Ucuz olanlar ya çevrimiçi olmuyor ya da dedikleri çok sallama oluyor. Günlük hediye kredi vardı, onu da kaldırdılar. Cezbedici hiçbir tarafı yok yani :)
Umarım erkek arkadaşınızla her şey yoluna girer, böyle şeylere ihtiyaç duymazsınız.

İyileri 150 lira falan galiba
Değmez bence
Sana bi falcı nosu vereyim mi?

İnşallahhh düzelsek varya herşeyim düzelicek..Yeme düzenim bile bozuldu bayadır konusmuyoruz vs cok karısık yani ama kaldı öyle yüzüklerimiz bile alınmıştı..İnşallah teşekkürler.

kızlar uzun zamandır fal baktırmıyordum melig gün e baktırdım falsepetinde baktıran var mı bir acayip sesi var boğuk cızırtılı

yani ses değiştiricicihaz filan kullanıyor sanırım .peki sen ce tutturdu mu ?çıkıyor mu sence
canım dah yeni baktırdım bilmiyorum ki,aynen cihaz kullanıyor ama bence kadın o:)bana öyle geldi de sesini değiştirip başka sitelere geçiş vs oluyodur ondandır bence:)ama iyiydi bence yani dediği şeylerde bakalım cıkcamı,ama analiz olarak onu da begendim,ama zülal daha iyi geldi bana daha net dümdüz

ama yazıları okudum melih gün için iyi diyen çok bence de iyi çıkan olan olmuş hatta falan hisleri var ama bence ,çünkü onu dinlerken ben hissel olarak değişik oldum

Zülalle Melih bende bir konuda farklı şeyler söylediler hangisi doğru bilmiyorum

Zülalle Melih bende bir konuda farklı şeyler söylediler hangisi doğru bilmiyorum

Önemli bir konu mu?
Bir kız var ben o kızın çocuğa yürüdüğünü düşünüyorum bana liseden arkadaşım neden inanmıyorsun farklı bir şey olsa neden yok diye direteyim demişti kız baya sürekli çocuğu etiketliyor felan ama çocuk hiç onla ilgili bir şey paylaşmadı hatta kız mezuniyetine bile geldi çocuğun çocuk mezuniyet fotograflarında o kızla bir foto bile koymadı ve onun mezuniyetine gitmedi sanırım melih yesilcingene diyor ki bu kız çok ilgili istekli çocuk için her şeyi yapar zülal diyor ki aralarında aşk değil ama arkadaşlık gibi bir bağ var arada çocuğun aklı kayıyor onla vakit geçirmek için çaba harcıyor felan dedi hangisi doğru bilmiyorum

Şöyle olabilir
Kız istekli çok ama aralarında aşk yok. Çocuğun da sevgisi olması lazım ki aralarında aşk olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…