Binnaz Abla

Şöyle olabilir
Kız istekli çok ama aralarında aşk yok. Çocuğun da sevgisi olması lazım ki aralarında aşk olsun.
Ama zülal çocuk onun için çaba harcıyor görüşmek için felan dedi diğer falcılar kız caba harcıyor arada görüşüyorlar dediler
Acıkcası hangisi doğru bilmiyorum ama kız onunla olduğu her anı etiketleyip paylaşıyor cocuk mezuniyette bile fotograf koymadı onla neden bilmiyorum

Ya bilemiyorum ama şu fotoğraf paylaşıp paylaşmama olayına çok güvenme derim

Falım geldi.. Yani kötü diyemicem elbette ama çok tatmin etmedi beni 7dklık faldı nokta atışı yoktu analizlerinde bana biraz genel bi fal gibi geldi. Acaba pembeci midir duygu aura ?
Duygu aura bana hiçde methedildiği gibi bakmamıştı,aynen dediğin gibi hiçbir nokta atışı olmayan genel geçer bir faldı

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha yeni gördüm girmiyodum pek foruma bu ara:) biray demir bana çıkmadı vadesi geçeli çok oldu anda da tutmadı

Valla arkadaslar bu adamlara biz ozelimizi aciyoruz. Hatta emre denilen arkadas kendi agziyla soyluyor ben faldan anlamam psikolgum diye . Reiki ile yaklasiyor. Bu ozel alana girmektir ve her mahrem konumuzu bilip de uzerine bu sekilde davranilmasi tacize girer. Hisleri vs konusunda da abartmayalim. Adamlar profesyonel. Agziyla ben fal bakmayi bilmiyorum diyen kisiler. Ben de fallara deli gibi para doktugum icin siz de dokmeyin diye uyariyorum. Tabi ki tercih meselesi

Daha yeni gördüm girmiyodum pek foruma bu ara:) biray demir bana çıkmadı vadesi geçeli çok oldu anda da tutmadı
Merhana. Biraya baktirdim birkac kere cok basarili bulmadim. İrem cerkeze gecen baktirdim o da fos. Durust davranayim diye abarti olumsuz bakan yorumcular. Sitede yillardir altin uyeyim. Dunya paralar doktum. Suan tek fal baktirdigim kisiler Nilsu, Şevdar, yenilerden de Zişan . Ozellikle Nilsu sitede kahvede tek. Her dedigini mutlaka yaşiyorum. O gordugunuz yuksek puanli yorumculara 10 basar

Nilsu kim? Nil Gunes mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…