Ama zülal çocuk onun için çaba harcıyor görüşmek için felan dedi diğer falcılar kız caba harcıyor arada görüşüyorlar dedilerŞöyle olabilir
Kız istekli çok ama aralarında aşk yok. Çocuğun da sevgisi olması lazım ki aralarında aşk olsun.
Ya bilemiyorum ama şu fotoğraf paylaşıp paylaşmama olayına çok güvenme derimAma zülal çocuk onun için çaba harcıyor görüşmek için felan dedi diğer falcılar kız caba harcıyor arada görüşüyorlar dediler
Acıkcası hangisi doğru bilmiyorum ama kız onunla olduğu her anı etiketleyip paylaşıyor cocuk mezuniyette bile fotograf koymadı onla neden bilmiyorum
Duygu aura ben cok begenmistim gelecek icin daha tarih var ama anlik durum begendimkızlar bu sayfada çok mesaj var hepsini okuyamadım fal sepetinde 40 kredim var talia çevimiçi olmuyor onun dışında kime baktırayım sizce?
fal atım kendisine bakalımDuygu aura ben cok begenmistim gelecek icin daha tarih var ama anlik durum begendim
Gelmedi mi daha?fal atım kendisine bakalım
daha 6.sıradayımGelmedi mi daha?
Falım geldi.. Yani kötü diyemicem elbette ama çok tatmin etmedi beni 7dklık faldı nokta atışı yoktu analizlerinde bana biraz genel bi fal gibi geldi. Acaba pembeci midir duygu aura ?Gelmedi mi daha?
Ben 2 kez attim ilk falinda olumsuz konuştugu seyi yaşadım 2.falda süreç daha dolmadı çıkacakmı bilmem ama olumlu olumsuz yorum yapmıştı banaduygu aura pembci mi kızlar bana mı öyle geldi?
umarım olur :)Ben 2 kez attim ilk falinda olumsuz konuştugu seyi yaşadım 2.falda süreç daha dolmadı çıkacakmı bilmem ama olumlu olumsuz yorum yapmıştı bana
Bana pembeci degildi aslinda cogu kisinin aksine daha olumsuzdu analizleri yani herkes bu adam seni sevmis tarzi konusurken o sadece hoslanmis demişti bu gibi seylerduygu aura pembci mi kızlar bana mı öyle geldi?
Duygu aura bana hiçde methedildiği gibi bakmamıştı,aynen dediğin gibi hiçbir nokta atışı olmayan genel geçer bir faldıFalım geldi.. Yani kötü diyemicem elbette ama çok tatmin etmedi beni 7dklık faldı nokta atışı yoktu analizlerinde bana biraz genel bi fal gibi geldi. Acaba pembeci midir duygu aura ?
yazık oldu kredime ya öff.. neyse taliayı beklicem artıkDuygu aura bana hiçde methedildiği gibi bakmamıştı,aynen dediğin gibi hiçbir nokta atışı olmayan genel geçer bir faldı
Daha yeni gördüm girmiyodum pek foruma bu ara:) biray demir bana çıkmadı vadesi geçeli çok oldu anda da tutmadıKızlar Biray demirin falı çıkan varmı?Bir deneyeyim dedim,bildiğiniz gömdü ve ilginç olan Doğa,Ares,Elfin,Arnisa,Eyüp deniz,yesilcingene herkesin tersi sekilde konustu,anlamadim valla..Spesifik birsey de söylemedi,benim verdiğim bilgilerden konuşuyor gibiydi.Gelecek çıktı diyen varmı?
Valla arkadaslar bu adamlara biz ozelimizi aciyoruz. Hatta emre denilen arkadas kendi agziyla soyluyor ben faldan anlamam psikolgum diye . Reiki ile yaklasiyor. Bu ozel alana girmektir ve her mahrem konumuzu bilip de uzerine bu sekilde davranilmasi tacize girer. Hisleri vs konusunda da abartmayalim. Adamlar profesyonel. Agziyla ben fal bakmayi bilmiyorum diyen kisiler. Ben de fallara deli gibi para doktugum icin siz de dokmeyin diye uyariyorum. Tabi ki tercih meselesiFarkli dusunenler olabilir ama A Alexandrea nin da dedigi gibi burada bir suistimal soz konusu, ucretini oduyorsun ve karsiliginda asilma degil fal yorumu hizmeti alman gerekiyor. Bu bir kere her yonuyle cok cirkin ve rahatsiz edici bir durum. Sanal olmasi da bence durumu hafifletmiyor. Sanalda veya reelde bu sekilde davranan biri de isterse Nostradamus olsun benim icin ne dediginin bir onemi vardir ne de kendisinin. Ve hayir fotografimi hic koymam uye oldugum fal sitelerine, facebook hesabiyla da ozellikle uye olmam. Hem bir sekilde arastirip bulup gorse bile buna hakki yok. Benim ustteki mesaji yazma amacim kadinlar kulubunde olmasi gerektigini dusundugum gibi A Alexandrea ve boyle bir deneyimi olan diger arkadaslarla paylasip yalniz olmadadigimizi hatirlatmak ve de kendisine danismayi dusunenleri bu sozu gecen sahis hakkinda uyarmakti. Cok genel ve hakkimda az bir bilgi iceren bir fal gondermistim, odedigim ucret ve musterinin suistimal edilmeye calisilmasi disinda bir zarar gormedim belki ama karsimizdaki kisinin kim oldugunu ne oldugunu bilmeden fal yorumu almak icin danismanin ne kadar riskli olabilicegini de anlamis oldum.
Merhana. Biraya baktirdim birkac kere cok basarili bulmadim. İrem cerkeze gecen baktirdim o da fos. Durust davranayim diye abarti olumsuz bakan yorumcular. Sitede yillardir altin uyeyim. Dunya paralar doktum. Suan tek fal baktirdigim kisiler Nilsu, Şevdar, yenilerden de Zişan . Ozellikle Nilsu sitede kahvede tek. Her dedigini mutlaka yaşiyorum. O gordugunuz yuksek puanli yorumculara 10 basarDaha yeni gördüm girmiyodum pek foruma bu ara:) biray demir bana çıkmadı vadesi geçeli çok oldu anda da tutmadı
Nilsu kim? Nil Gunes mi?Merhana. Biraya baktirdim birkac kere cok basarili bulmadim. İrem cerkeze gecen baktirdim o da fos. Durust davranayim diye abarti olumsuz bakan yorumcular. Sitede yillardir altin uyeyim. Dunya paralar doktum. Suan tek fal baktirdigim kisiler Nilsu, Şevdar, yenilerden de Zişan . Ozellikle Nilsu sitede kahvede tek. Her dedigini mutlaka yaşiyorum. O gordugunuz yuksek puanli yorumculara 10 basar
EvetNilsu kim? Nil Gunes mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?