Binnaz Abla

Valla abartmiyorum, 4 yildir deli paralar doktum, sitede dedigini yasadigim tek kisi diyebilirim nil gunes icin. Ozellikle de kahvede. Ama sitede sunu farkettim Malum her yerde rekabet var. Yorumcular kendi kendilerine yorum yaparak şişiriyor ve rakip gorduklerine de acayip karalama yapiyorlar. Yorumlari okurken cok dikkat edin. Ben herkesten yorum almis biri olarak tek tek soyleyebilirim. Sitede 150 tl ye bakan hatta puani 99, 100 olan bi suru boş insan var. Cogu sisirme

Kim bunlar? Binnaz dan herkes uzaklasti ama gidisata gore son bi kez birine atabilirim. Burada yazmak istemessen ozelden bu konuda sabikali isimleri paylasirsan cok sevinirim. Ornegin ben Pelin Bilge nin fal bakmayi bildigini dusunmuyorum. Astrolo be dogum haritasindan yuruyor yuvarlak konusuyor, kendini ovuyor bissuru.
Vadeleri de cikti mi sana Nil'in? Bana vade araligi vermisti bakalim cikarsa cok iyi tabii.

Nilufer bende binnazda bir zamanlar altın üyeydim ama boş şuan müşteriyi düşünmeyen yorumcuları kayıran bir site 90 puanlı olup 100 tl fal parası:)) nil güneş,pelin bilge,elfin demet v.s bende çıkmadı ares anlık beğeniyorum anlık karşı tarafın dusuncelerinde zaten o sitede onun dışında baktirmiyorum yeni gelenlerin fiyatlar yüksek deneme şansım yok

elfin demet ebnde çıkmıştı olumsuz konuşmuştu ama çıkmıştı sizde çıkmadı mı

Fal üzerinden değil de ablanız olarak tecrübelerimle bir iki bir şey diyebilirim isterseniz.

talia baya dır yok .bana ısrarla temmuz ayı biri var çıkacak karşına dedi ilk haftası tarih de verdi ama gözlerim yolda kulağım kapıda bekliyorum:)
Talianin bana gordugu yeni kisi pek cikmadi ama mayıs sonu bir fal bakmis su an agzim acik sekilde acip acip dinliyorum..Nasil gunundeyse artik,vadeleriyle olacak surecleri saymis dokmus,o zaman anlayamadigim seyler olmus falda,birbir yasayinca resmen anladim ve tam dedigi zamanlarda..Cikmayan seyleride oldu amaü

Sorduğun soruya verdiği cevaplar mı yerindeydi?

Sorduğun soruya verdiği cevaplar mı yerindeydi? Onlar mı tuttu?

Talianin bazen enerjisi dusuyor sanirim bende bir falindan tatmin olmamistim ama geneli ablik durum iyiydi ozellikle son fali cok iyiydi ve dedigi birsey oldu gibi

Talianin bazen enerjisi dusuyor sanirim bende bir falindan tatmin olmamistim ama geneli ablik durum iyiydi ozellikle son fali cok iyiydi ve dedigi birsey oldu gibi
Senin sordugun bir konu muydu yoksa kendi ongorusu mu? Olumlu mu oldu?

Anlattığınız gibi durumlarda benim gözlemlediğim genelde erkeklerde şu: böyle kadınları kullanır ama sevgili-arkadaş arası takılır, kadın da diğer kadınlar durumumuzu bilsin diye 7/24 sosyal medyada uğraşır çünkü erkeğin bu şekilde takılma sebebi diğer kadınları da kaçırmamak istemesidir. Hissi yoktur erkeğin bu kadına ama diğerlerine de yoktur. Bir erkek boğuyorsun şu bu diyorsa çok güvenme. Erkek sana güven vermek zorunda, sen kimseye durup dururken güvenmek zorunda değilsin. Hiçbir insan ilişkisinde kimse kimseye durup dururken güven duymak zorunda kalmaz, karşı taraf güven vermek zorundadır, kadın-erkek ilişkisi de bundan bağımsız değil. Sosyal medyada yürütülen sadece bir algı, kadınları manipüle etmeye çalışıyorlar. Kendini suçlu hissetme böyle oldu da gitti benden diye. Bu adam sana karşı yoğun hisler besliyor olsa arkadaşlığına mesafe koyardı, o kız da o şekilde davranamazdı. Hangi kız davranabilir o şekilde bir erkek mesafe koyduktan sonra. Siz beklentisizce ara sıra sohbet edin ve akışına bırakın her şeyi, ne varsa aralarında zamanla önünüze zaten dökülür.

Çok haklısınız ben sadece biz sevgili değilken böyle şeyler yaptığım için kendimi suçladım keşke sert tepkiler vermeseydim ondan sonra bu kız ortaya çıktı zaten o üzdü beni yani keşke ılımlı davransaydım ve o kıza fırsat vermeseydim yaklaşması için

Ya bazen bu böyle olmuyor. Seven erkek şöyle yapmaz böyle yapmaz diyoruz ama yapıyor. Ya da sevmeyen bir erkek için çaba sarfeden bir kız olduğunda sonunda mutlu son da olabiliyor.
Ben sevdiğin için çaba gösterilmesi taraftarıyım. Kız-erkek fark etmeden.

Evet arada çok çaba harcayınca da oluyor ama o ilişkinin devamında da kadının sürekli kendinden vermesi gerekiyor. Seven erkek bunu yapmaz, yapmıyor da. Sevilmek-ilgi görmek istemek ve bunun için bir kadınla beraber olmakla bir kadına sevgi duyduğu için onunla beraber olmak arasında epey bir fark oluyor ilişkide. Ben ilkini yapınca mutlu olamıyorum, olurum diyen denesin tabi.

Sorduğun soruya verdiği cevaplar mı yerindeydi? Onlar mı tuttu?
Yok canım falın kendisi aynen tuttu..Mayıs sonu demis mesela sen haziranın 15-20 sinden itibaren soyle soyle bir surece gireceksin,su olacak bu olacak,bunlari aynen yasadim ve sasirdim cunku o baktiginda anlamamistim

Offf ne zaman girecek Talia yaaa..bekle bekle girmiyor bir turlu,siteye sordum cevap bile vermiyorlar

Offf ne zaman girecek Talia yaaa..bekle bekle girmiyor bir turlu,siteye sordum cevap bile vermiyorlar
Bende de biliyor genelde Talia. Uzun zamandır fal baktırmıyorum en son ona baktırdım, yine gelişme olursa ona baktırırım(gelirse tabi) keşke daha sık online olsa.
İlk faldan beri tutarlı gidiyor bende ilk falda hatta Mayıs’ta ogrenecegin seyler olacak ona gore karar vereceksin dediği sey cıkmıstı tam da Mayıs’ta bazı kararlarım oldu ogrendiklerimden sonra. Yalnız son fallarında hep bana yeni birini goruyor oyle biriyle tanışmadım. Son falında soylediklerinden de yaşadıklarım oldu hatta bir sey soylemiş ne alaka boyle bir şey olası degil demişti ama tam olarak soyledigi gibi olmasa da dedigine benzer bir gelisme oldu hayatımla illgili, sordugum sorudan bagımsız soyledigi bir sey ”acaba Talia’nın bahsettigi sey bu muydu” dedim. Tabi kart falından yorumluyor sonucta net olarak bilemez ama soyledigine yakın bir durum oldu. Son falında bana bir konuyla ilgili de 1.5-2 sene sonraiçin olabileceklerden bile bahsetti, en yakın iş ve aşk anlamında Temmuz sonu Ağustos doneminden itibaren degisiklik ve gelismeler 5 ay icinde de genel hayatımla ilgili bir takım degisikliklerden bahsetti. Tarot atmıştım bu sefer hatta Tarot yorumunu daha da begendim sanki, sadece aşk degil diger konulara da girdiği icin. Zaten aşk konusunda sordugum kişiyle alakalı fal baktıracak bir konnum da pek kalmadı. Diğer soyledikleri olacak mı merak ediyorum.

Bende tarot atiyorum hep cunku denedim en cok tarotta tutturuyor bana,benimle enerjisi uyuyor sanırım.Dedigin gibi bazı yeni kişi vs yorumları tutmuyor.Hoşlanan bir adam vardı mesela benden,adamın beni takıntı yapacağını görüşmelerimiz olacağını vs tarif etti,onlar hic olmadi ama esas konumdaki dedikleri yuzde 80 oluyor zaten onemli olanda bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…