Binnaz Abla

Ben de artik Tarot atarim ona.
Zaten yeni biri öngörüleri bende genelde çıkmıyor, sadece Talia için degil. surekli hayatımıza yeni biri de girmiyor bilmiyorum her 2-3 ayda bir boyle tanısan var mı? Tanısma olsa bile herkesle o hoslantı ve uyum olmuyor zaten. Belki ileri donemde girecek kişi soyledigi ozelliklerde olabilir ama bugune kadar fal yorumlarında 2-3 ay icinde biri geliyor diyenlere de inanmadim . Tam da fal baktırdıgımız donem yeni biri geliyor nerede o bolluk
Mevcut durumu ve sordugumuz konuyu bilmeleri onemli ve yeterli benim icin de, o konuda katiliyorum.

Ehehe tindera falan takılanlara geliyordur haftada bir yeni biri..ama ne amacla gelecekleri belli

kalan 176 kredimi bitirmeyi bekliyordum kaç haftadır. En sonunda bugün 150 kredilik birisini yakaladım ve katina attım. Beklediğimden çok daha iyiydi. Sadece kart yorumlayıp geçmemiş, ancak tavsiye etmek için biraz daha beklemem gerekiyor.

Reklam içerikli mesaj !

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme yapıyorum, seçtiğim kartlardan birisi Dastar’dı. Bu da sanırım karşı tarafın hayatında birisinin olduğunu söylermiş. Katre Güneş bundan hiç bahsetmedi.
Katre Güneş’e baktıran var mı? Sanırım biraz pembe bakanlardan.

Ben ilk falindan cok etkilenmistim, buraya da yazmistim. Sonra ikinci fali atmistim bambaska seyler soylemis. Benimle tamamen ilgisiz gibiydi. Ilk falda 5 hafta vade vermisti, uzerine bir bes hafta hatta daha da fazlasi gecti, yok olmadi. Sen 150 krediye cok iyi baktirmissin. Ben hep 350 krediye baktirdim. Hediye kredilerle baktirdim, su an TL15 bile odemem ona.

Aşırı tutarlıydı falı, ona lafım yok benim de. Tam benimle ilgili, nokta atışlı bir faldı, ama seçtiğim kartın anlamıyla ilgili hiçbir şey yoktu. O nedenle pembeci olduğunu düşünüyorum.
Gecenin köründe gördüm ben de, 150’likleri yakalamak imkansız diye atayım dedim :)) sabah fiyatı tekrar yükselmiş zaten.

Ben de tekrar baktım, ikinci falda sorumu tamamen yanlış değerlenirmiş. Örneğin bir kişiyle görüşmem olacak demisim, kendisi bunu görüştüm diye algılayıp üstüne bi de hikaye yazmış işte şöyle etkilenmiş böyle etkilenmiş. Ben de soruda dedim henüz görüşmedim ki ne etkilenmesi... Bir de farklı bir konuda ilk falda bambaşka bir şey tarif etmiş ikinci de bambaşka. Ben ikinci opsiyonu da hep düşünüyorum ama ilkinde öyle biseyi göremediğini söylemişti. Ikinci falda ise öyle olacak dedi. Karişik anlattım sanırım ama ben de karıştım bu fallardan Düşüncelerimizle birlikte de değişiyor belki fala yansıyanlar ama ne olursa olsun ilk dediği vadede hiçbişey olmadı

Şah sultan uzundur yoktu gelmiş..Bugun yakalayıp baktırdım cunku daha oncede yazmistim benim enerjim onunla cok tutuyor.Son baktırdığım fallardan dikkat ettimde,3 falcıda aynı kişiyle ilgili aynı cümleleri kurmuşlar.Nil gunes,nas kendinehas ve Mısırlı talia bunlar..

Telve de önereceğim var mı? Kredi var 15 tl baktırcak kimse yok

Şah sultan nasıldı bu sefer yine iyi miydi? Bi de önceki falında dedikleri çıktı mı sana :)

Nas Kendinehas'i beğendin mi? Bir de Nil Güneşin dediklerinden yaşadığım oldu mu ve vadesinde çıktı mı sana?

Nas Kendinehas'i beğendin mi? Bir de Nil Güneşin dediklerinden yaşadığım oldu mu ve vadesinde çıktı mı sana?
Evet canim Nil gunes cogunlukla tutuyor bende ama ben katina atiyorum hep,kahvesi gecmiste hic cikmamisti.Nasa su falı baktırdım çok hoşuma gitti baya bilmişti,uzunda bakmış,sorumada ilgili döndü

Şah sultan nasıldı bu sefer yine iyi miydi? Bi de önceki falında dedikleri çıktı mı sana :)
Şah sultana cok baktirdim ve hep tuttu,tabi tek tuk cikmayan seyleri oldu ama minik ve onemsiz seylerdi.Pahalı falcılardan 150 tl,o yuzden oneremem cunku enerjiniz tutmazsa kötü hissederim önerdiğim için.Doğa ve Şah sultan bana gelecegi tutturanlar.Ares ve Nil güneş birde binnazdan ama onlar 2.sırada,o kadar detay vermiyorlar.Birde Mısırlı cikti bana hep,ama her falı degil,yuzde 80 fali cikti.Bazı fallari efsaneymiş diyebilirim mısırlının.Bunlarla enerjin tutuyorsa Şah sultanlada tutabilir belki

Mısırlı Talia nın çıkan fal haberine senin adına cok sevindim. Ne guzel :) Bir de ben yakalayabilsem... sürekli deneme yanılma artık benim de güzel bir falım çıksa keşke:)

Çook teşekkür ederim Şah sultana attım zaten bikaç ay önce memnun kaldım anda iyiydi ve (benim de doğa zümra ares talia bu isimlerle enerjim tutar )gelecek için bu isimlerle aynı şeyi söyledi:) ama vadesi geçti işte benim vadelerim çook aşırı sarkıyor aslında artık vadeyi de çok takmıyorum ama niye böyle anlamadım:) belki iş için ilerde şah sultanı deneyebilirim chat oldugu için detaylı bakıyo soru soruluyo en azından... o yüzden merak etmiştim çıktı mı çıkmadı mı:) çok sağol cevap için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…