- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
Uyumsuz ex sevgili olmayacak yeni biri dedi vade tutmadi ama tarif ettiği yeni biri oldu ama genede şartlı faldi sevemedim ellynora şimdiki için pembe tablo olmaz yani ecem23 enerjim hiç tutmadıSende begendinmi onlari?
Uyumsuz vadeyi cok uzun tutuyor sanırım,ilk falı sartlıydi ve epey kısaydı,katina atmistim sanirim.Sureci bildi ama 2020 de ancak olur dedigi sey,martta oldu..SonraUyumsuz ex sevgili olmayacak yeni biri dedi vade tutmadi ama tarif ettiği yeni biri oldu ama genede şartlı faldi sevemedim ellynora şimdiki için pembe tablo olmaz yani ecem23 enerjim hiç tutmadı
Cikmasi guzel tabide iyi birsey degildi cikanMısırlı Talia nın çıkan fal haberine senin adına cok sevindim. Ne guzel :) Bir de ben yakalayabilsem... sürekli deneme yanılma artık benim de güzel bir falım çıksa keşke:)
Off pardonCikmasi guzel tabide iyi birsey degildi cikan
Evet Uyumsuzz ilk Yıldızname falında bana bir senede yaşayacagım seyleri sıralamıs resmen. Sonra baktirdigim Yildizname biraz belirsiz ve geneldi onu begenmedim ama ayrica soruya ek kredi istemeleri sacma, bir daha baktirmam o nedenle sanirim.Uyumsuz vadeyi cok uzun tutuyor sanırım,ilk falı sartlıydi ve epey kısaydı,katina atmistim sanirim.Sureci bildi ama 2020 de ancak olur dedigi sey,martta oldu..SonraLizyaa ya baktığı falı okudum cok iyi bakmis gercekten ama detayliydi benimkine gore,o yildiznameymis o yuzden bir defada yıldızname attım,daha iyiydi ve uzundu
Engelini kaldırmış işteŞimdi baktım takip et butonu aktif profili gözüküyor nasıl oldu bu
Yok canım eğer profilini görebiliyorsan kaldırmıştır engeliniErken sevinmesem İnstagram mı kafayi yedi ama cidden anlamadim
Şu engelleyen erkeklerden nefret ediyorumErken sevinmesem İnstagram mı kafayi yedi ama cidden anlamadim
Engeli kaldırmış. Kaldırılınca silinmeyen mesajlar geri dönüyor. Profil normal görünüyor.Sizce kızlar kaldırdı mı engeli dersiniz ben anlamadım
Engeli kaldirmisSlm kızlar ya ben birşey soracağım yardımcı olursanız sevinirim.Daha önce konuştuğum kişi beni engellemisti Instagram'dan ben de onu aynı şekilde mesajları görülmüyordu dm den .Az önce baktım görünüyor dm den yazistigimiz tüm mesajlar nasıl oldu bu .
Birde bana sor o engel olayi en nefret ettigim sey surekli fal baktirdigim kisi engellemisti baskalariyla konustugunu gormiyeyim diyeŞu engelleyen erkeklerden nefret ediyorumbenim sevgilim ben onu engelledigimde bile asla engellemedi,konusmadi ugrasmadi ama engelde koymadıki,ne kadar olgun ve gelişmiş bir insan oldugunun göstergesi bence..Hayattada kimseyi engellemez.Bende utanmıştım açıkçası öyle birşey yaptığım için o böyle davranınca
Evt 2 gundur öyle instagram güncelleme yaptı senin engellediğin kişilerin mesajları tekrar görünmeye başladı yazışmaları silmedigin icin ama söyle bir durum var mesela ben karşı tarafi engellemistim o engellememisti mesajlar göründü yani bende hala engelli ama mesajları görüyorum sen engelin gercekten kaldirdigindan emin olmak istiyorsan ismini arat profili önüne geliyorsa ve takipçi takip sayılarıni goruyorsan engeli kaldirmis demektirEngeli kaldirmis
Onu yapmis zaten yazan kisi isimde gorunuyormus msjlarda o burda emin olamadigindan sormuş karsi taraf kaldirmis engelini. Yani benlik degil soruya karsi verdigim cevaptiEvt 2 gundur öyle instagram güncelleme yaptı senin engellediğin kişilerin mesajları tekrar görünmeye başladı yazışmaları silmedigin icin ama söyle bir durum var mesela ben karşı tarafi engellemistim o engellememisti mesajlar göründü yani bende hala engelli ama mesajları görüyorum sen engelin gercekten kaldirdigindan emin olmak istiyorsan ismini arat profili önüne geliyorsa ve takipçi takip sayılarıni goruyorsan engeli kaldirmis demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?