Binnaz Abla

Uyumsuz ex sevgili olmayacak yeni biri dedi vade tutmadi ama tarif ettiği yeni biri oldu ama genede şartlı faldi sevemedim ellynora şimdiki için pembe tablo olmaz yani ecem23 enerjim hiç tutmadı
Uyumsuz vadeyi cok uzun tutuyor sanırım,ilk falı sartlıydi ve epey kısaydı,katina atmistim sanirim.Sureci bildi ama 2020 de ancak olur dedigi sey,martta oldu..Sonra Lizyaa ya baktığı falı okudum cok iyi bakmis gercekten ama detayliydi benimkine gore,o yildiznameymis o yuzden bir defada yıldızname attım,daha iyiydi ve uzundu

Mısırlı Talia nın çıkan fal haberine senin adına cok sevindim. Ne guzel :) Bir de ben yakalayabilsem... sürekli deneme yanılma artık benim de güzel bir falım çıksa keşke:)
Cikmasi guzel tabide iyi birsey degildi cikan

Cikmasi guzel tabide iyi birsey degildi cikan
Off pardon Ben askla ilgili oldugunu dusunmustum. Sen yazinca mutlu oldugun bir gelisme oldugu varsayimiyla yazdim. Neden boyle bilmiyorum ama benim de ya ufak onemsiz detaylar cikmistir simdiye kadar ya da olumsuz kisimlar. Iyi gelismelerin de en kisa zamanda gerceklesmesini diliyorum hepimiz icin.

Evet Uyumsuzz ilk Yıldızname falında bana bir senede yaşayacagım seyleri sıralamıs resmen. Sonra baktirdigim Yildizname biraz belirsiz ve geneldi onu begenmedim ama ayrica soruya ek kredi istemeleri sacma, bir daha baktirmam o nedenle sanirim.

Slm kızlar ya ben birşey soracağım yardımcı olursanız sevinirim.Daha önce konuştuğum kişi beni engellemisti Instagram'dan ben de onu aynı şekilde mesajları görülmüyordu dm den .Az önce baktım görünüyor dm den yazistigimiz tüm mesajlar nasıl oldu bu .

Şimdi baktım takip et butonu aktif profili gözüküyor nasıl oldu bu

Az önce baktım dm de mesajlarda daha ince ismini yazdığımda atıyorum Ali yildirim ismi o hesaplı başka hesaplar çıkıyordu onun hesapi çıkmıyordu şimdi çıkıyor dm de en üstte mesaj kısmında ismini yazdigimda

Erken sevinmesem İnstagram mı kafayi yedi ama cidden anlamadim

Erken sevinmesem İnstagram mı kafayi yedi ama cidden anlamadim
Şu engelleyen erkeklerden nefret ediyorum benim sevgilim ben onu engelledigimde bile asla engellemedi,konusmadi ugrasmadi ama engelde koymadıki,ne kadar olgun ve gelişmiş bir insan oldugunun göstergesi bence..Hayattada kimseyi engellemez.Bende utanmıştım açıkçası öyle birşey yaptığım için o böyle davranınca

Sizce kızlar kaldırdı mı engeli dersiniz ben anlamadım

katina 7’li ilişki açılımında 4. kart mı 7. kart mı ilişkiyle ilgili sonuç kartıdır? Bir fikri olan var mı?

Engeli kaldirmis

Birde bana sor o engel olayi en nefret ettigim sey surekli fal baktirdigim kisi engellemisti baskalariyla konustugunu gormiyeyim diye birde simdi baskasi engelledi o da unutmak icin gormemek icin diyeymis.

Engeli kaldirmis
Evt 2 gundur öyle instagram güncelleme yaptı senin engellediğin kişilerin mesajları tekrar görünmeye başladı yazışmaları silmedigin icin ama söyle bir durum var mesela ben karşı tarafi engellemistim o engellememisti mesajlar göründü yani bende hala engelli ama mesajları görüyorum sen engelin gercekten kaldirdigindan emin olmak istiyorsan ismini arat profili önüne geliyorsa ve takipçi takip sayılarıni goruyorsan engeli kaldirmis demektir

Onu yapmis zaten yazan kisi isimde gorunuyormus msjlarda o burda emin olamadigindan sormuş karsi taraf kaldirmis engelini. Yani benlik degil soruya karsi verdigim cevapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…