zeus ben siteye ulaşana kadar maalesef falıma bakmış ben maalesef diyorum ve bir kısmını burda paylaşmakta sakınca görmüyorum.
Merhaba kardeşim çok anlayışlı ve de çok sabırlı bir kişiliğe sahipsiniz hayatınızda her zaman iyimser olmaktan yanasın her zaman herkeze gerçekçi ve dürüst olmaktan yanasın ve aynı şeyleride karşı taraftan bekliyorsun . İş hayatında bu sene içinde çok büyük değişimler olucak ve yenilik olucak yükseliceksin kariyer sahibi olucaksın ve bunu hak ediyorsun kardeşim özellikle işinde sorumluluk sahibisin ve her zaman sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getiren bir kisisin ve bu nedenle çok büyük başarılar elde ediceksin ama ben bu işi tam anlamı ile yenilik içinde olucağını görüyorum daha ....bla bla
yani nasıl moralim bozuk anlatamam günler öncesinde nesibe için aldığım krediyi maalesef nesibeyi yakalayamadığım için ve kredilerinde tüketilmesi gerektiği için kullanmak zorundaydım yazık parama yaa hiç bir sorumun cevabı yok yanından bile geçmiyor.. keşke nesibe falıma bakmasa bile alım yapsaydı. nasıl mağdur hissediyorum kendimi belli değil bide insan en sıkıştığı düştüğü durumlarda böylesine denk gelmiyormu offf
fali gonderirim sana ozelden diyorum ya illa baktirin demem fal bu sonucta bana cikar sana cikmaz canim :)
40 da çokmuş yaapeki Barış'ın durum analizi mi gelecekle ilgili mi dediklerinden çıkan oldu? olayı ne ?
Ćok iyi anlıyorum canım.Büyük hayâl kırıklığı oluyo.Yalnız csnım siteye ulaşsan bile kredini vermeyebilirdi çünkü Zeus tan memnun kalanda çok.Boşver böyle düşün,teselli olur bari.
Vallahi daha bu ayın başında baktırdım o yüzden çıkan bişey yok.Ama genel fal olarak memnun kaldım.Yalnız son dönem falseperinden beni memnun eden isim Taha dır.iki tarot baktırdım ve gerçekten en iyi yorumu yapan o oldu.Çok uzuun tarihler vermiş.2015 dediği bile olmuş en mantıklısıda bu zaten.Herşeyiyle aklıma yattı yorumu.Ama yinede fal durumu biliyosun bellide olmuyo kißiye göre???
zeus ben siteye ulaşana kadar maalesef falıma bakmış ben maalesef diyorum ve bir kısmını burda paylaşmakta sakınca görmüyorum.
Merhaba kardeşim çok anlayışlı ve de çok sabırlı bir kişiliğe sahipsiniz hayatınızda her zaman iyimser olmaktan yanasın her zaman herkeze gerçekçi ve dürüst olmaktan yanasın ve aynı şeyleride karşı taraftan bekliyorsun . İş hayatında bu sene içinde çok büyük değişimler olucak ve yenilik olucak yükseliceksin kariyer sahibi olucaksın ve bunu hak ediyorsun kardeşim özellikle işinde sorumluluk sahibisin ve her zaman sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getiren bir kisisin ve bu nedenle çok büyük başarılar elde ediceksin ama ben bu işi tam anlamı ile yenilik içinde olucağını görüyorum daha ....bla bla
yani nasıl moralim bozuk anlatamam günler öncesinde nesibe için aldığım krediyi maalesef nesibeyi yakalayamadığım için ve kredilerinde tüketilmesi gerektiği için kullanmak zorundaydım yazık parama yaa hiç bir sorumun cevabı yok yanından bile geçmiyor.. keşke nesibe falıma bakmasa bile alım yapsaydı. nasıl mağdur hissediyorum kendimi belli değil bide insan en sıkıştığı düştüğü durumlarda böylesine denk gelmiyormu offf
canım gerçekten genel bakmış sana.. ben sorunumu çok spesifik olarak yazmıştım ve sorumu da net bi şekilde sordum. kartlarında abnlamlarını filan az çok biliyorum artık. bu işlere girince insan merak ediyor. yazdıklarına çok pembe tablo veya imkansız dedim ama kartlarıma baktıüımda da aynen kartları yorumlamış olduğunu gördüm. ne bileyim mesela bazı kartlar var başka bir şey diyemez o kart gelince.. o kısımlarda yazmış direkt.. dediğim gibi an tutarlı sanki ama gelecek zaten önemli olan..şu anı bende biliyorm
ben aslında nesibeye çok odaklanmıştım aklımda o vardı sanırım ne yazsa benide tatmin etmicekti.
bazen anda olan olaylar anlatılınca ben memnun oluyorum zaten karışık ve çözemediğim bir dönem oda iyi geliyor bana tutarlı kayda değer bişi olmalı bende nesibe ve haleh güzel tavsiyeleri ve konulara açıklık getiren yorumları olmuştu.
zeusun falı çiçek böcek gibi kaldı yanında.. yada en azından kimseninde hakkını yemek istemiyorum biz kendisi ile yeterli elektriği tutturamadık net.
ben aslında nesibeye çok odaklanmıştım aklımda o vardı sanırım ne yazsa benide tatmin etmicekti.
bazen anda olan olaylar anlatılınca ben memnun oluyorum zaten karışık ve çözemediğim bir dönem oda iyi geliyor bana tutarlı kayda değer bişi olmalı bende nesibe ve haleh güzel tavsiyeleri ve konulara açıklık getiren yorumları olmuştu.
zeusun falı çiçek böcek gibi kaldı yanında.. yada en azından kimseninde hakkını yemek istemiyorum biz kendisi ile yeterli elektriği tutturamadık net.
burda çok popüler olan melek ve nesibe ye bende baktırdım. genel ortalamanın üzerindeler elbette ama ben keskin dönüşleri bilen bir falcı arıyorum. çünkü o dönemlerde çok keskin dönüşlerin olduğu zamanlar oldu bunları bilen olmadı..son 1 aydır ilginç bir şekilde bazı falcılar aynı ve tek noktaya aynı açıdan kehanette buluyorlar. bunu merak ediyorum. eğer olursa kesinlikle bu ortak noktayı bilen falcıları yazıcam buraya.. bakalım beklemedeyim:44:
Istanbul topigi Burak a baktirdim. Durum analizinde Efsun un taaaaaaaaaaaaaam tersini soyledi, Efsunun olmaz dedigi bir olaya 1 ay icinde dedi.
Burak cok iddialiydi, 1 ay verdi. Ankarada Eylul kafedeki Mustafa da Subatin basi demisti. Bir de bahcelide Nuran diye bir kadin var, Nisan mi, Mayis mi ne demisti, ben de hoh demistim.
neden yıgıt degılde burak sen bıyerden bı tuyomu aldın yoksam?:44:
Sirada Yigit var cunkuSirayla gidiyorum Ayakkabi kutularimna para koyanlar sag olsun, 1 euro 3 tl oldu, ben de euro kazanyrm soylemesi ayiptir
Icimden Burak gecti nedense, bakalim Subat basinda da Yigit e baktricam.
hımmm temem o zaman bunu şundan sordum burakla alakalı olumlu yorum kadar olumuszu yorumda var ama yıgıtle alakalı olumuszu yorum cok az o yuzden sorıyım dedım
hanimlar mrhaba rezzandan sonra dün bide besteye baktiraym dedim falalemde. pek ayrintili güzel yorumlamis begendim tutarli gercekciydi vallahii burdan baktiran var mi söyledkleri cikti mi hic? binnazablaya baktirmyi düsünyrm acik yakalaynca ama uzundur görmedim acmiyo heralde pekkk:44:
Besteyi ben de begendim. Dediklerinden cikan bir sey yok daha,
Burak cok dobraydi bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?