Binnaz Abla

Ćok iyi anlıyorum canım.Büyük hayâl kırıklığı oluyo.Yalnız csnım siteye ulaşsan bile kredini vermeyebilirdi çünkü Zeus tan memnun kalanda çok.Boşver böyle düşün,teselli olur bari.

fali gonderirim sana ozelden diyorum ya illa baktirin demem fal bu sonucta bana cikar sana cikmaz canim :)

Tamam canım çok özel değilse gönderirsen tabiki okurum.İyice fikrim olur.İlgine teşekkür ederim.

40 da çokmuş yaa peki Barış'ın durum analizi mi gelecekle ilgili mi dediklerinden çıkan oldu? olayı ne ?

Vallahi daha bu ayın başında baktırdım o yüzden çıkan bişey yok.Ama genel fal olarak memnun kaldım.Yalnız son dönem falseperinden beni memnun eden isim Taha dır.iki tarot baktırdım ve gerçekten en iyi yorumu yapan o oldu.Çok uzuun tarihler vermiş.2015 dediği bile olmuş en mantıklısıda bu zaten.Herşeyiyle aklıma yattı yorumu.Ama yinede fal durumu biliyosun bellide olmuyo kißiye göre???

Ćok iyi anlıyorum canım.Büyük hayâl kırıklığı oluyo.Yalnız csnım siteye ulaşsan bile kredini vermeyebilirdi çünkü Zeus tan memnun kalanda çok.Boşver böyle düşün,teselli olur bari.

ya nebiliyim oda özverili davranmıştır içinden geçeni baktığın zaman düzgün bir uslupla yazmış aslında belli bir mantık çercevesinde halbuki kendini tanıtan bölümde sıtf uzun fal olsun diye boş şeyler yazmaktan yana değilim gibi bir ifadede kullanmış ama onun falı bana resmen öyle geldi. neyse olan oldu artık zühürt tesellisi:) falın başlığı herşey çok güzel olacak :) peki öyle olsun zeus saol:)

doğru haklısın.. hiç belli olmuyor ne zaman hangisinin dediğinin olacağı veya olmayacağı.. sen Barış ve Taha diyince erkek falcılara çok çok az fal attığımı fark ettim çok ilginç.. sanki önsezileri daha zayıftır gibi bir önyargım varmış meğersem

tarot konusunda derin altun iyiydi..o da artık yok sanırım..uzun zamandır ortalarda görünmüyor profiline de baktım.

canım gerçekten genel bakmış sana.. ben sorunumu çok spesifik olarak yazmıştım ve sorumu da net bi şekilde sordum. kartlarında abnlamlarını filan az çok biliyorum artık. bu işlere girince insan merak ediyor. yazdıklarına çok pembe tablo veya imkansız dedim ama kartlarıma baktıüımda da aynen kartları yorumlamış olduğunu gördüm. ne bileyim mesela bazı kartlar var başka bir şey diyemez o kart gelince.. o kısımlarda yazmış direkt.. dediğim gibi an tutarlı sanki ama gelecek zaten önemli olan..şu anı bende biliyorm

ben aslında nesibeye çok odaklanmıştım aklımda o vardı sanırım ne yazsa benide tatmin etmicekti.
bazen anda olan olaylar anlatılınca ben memnun oluyorum zaten karışık ve çözemediğim bir dönem oda iyi geliyor bana tutarlı kayda değer bişi olmalı bende nesibe ve haleh güzel tavsiyeleri ve konulara açıklık getiren yorumları olmuştu.
zeusun falı çiçek böcek gibi kaldı yanında.. yada en azından kimseninde hakkını yemek istemiyorum biz kendisi ile yeterli elektriği tutturamadık net.

burda çok popüler olan melek ve nesibe ye bende baktırdım. genel ortalamanın üzerindeler elbette ama ben keskin dönüşleri bilen bir falcı arıyorum. çünkü o dönemlerde çok keskin dönüşlerin olduğu zamanlar oldu bunları bilen olmadı..son 1 aydır ilginç bir şekilde bazı falcılar aynı ve tek noktaya aynı açıdan kehanette buluyorlar. bunu merak ediyorum. eğer olursa kesinlikle bu ortak noktayı bilen falcıları yazıcam buraya.. bakalım beklemedeyim:44:

bu arada zeus'a da çok pembe tablocu çıktınız. o kadar da değil gibisinden birşeyler yazmıştım soru kısmında ..kartları yorumladım demiş. e bişey de diyemedim. o kartların yorumundan başka bir şey çıkmıyodu.. katina yı da ben hiç sevmem..o kartlar ürkütüyor beni.

bir şey sorucam canım dışarda fal baktırıyomusun yani istanbuldamısın ?

Istanbul topigi Burak a baktirdim. Durum analizinde Efsun un taaaaaaaaaaaaaam tersini soyledi, Efsunun olmaz dedigi bir olaya 1 ay icinde dedi.

Burak cok iddialiydi, 1 ay verdi. Ankarada Eylul kafedeki Mustafa da Subatin basi demisti. Bir de bahcelide Nuran diye bir kadin var, Nisan mi, Mayis mi ne demisti, ben de hoh demistim.

neden yıgıt degılde burak sen bıyerden bı tuyomu aldın yoksam?:44:

neden yıgıt degılde burak sen bıyerden bı tuyomu aldın yoksam?:44:

Sirada Yigit var cunku Sirayla gidiyorum Ayakkabi kutularimna para koyanlar sag olsun, 1 euro 3 tl oldu, ben de euro kazanyrm soylemesi ayiptir

Icimden Burak gecti nedense, bakalim Subat basinda da Yigit e baktricam bu gidisle

Son düzenleme:
Sirada Yigit var cunku Sirayla gidiyorum Ayakkabi kutularimna para koyanlar sag olsun, 1 euro 3 tl oldu, ben de euro kazanyrm soylemesi ayiptir

Icimden Burak gecti nedense, bakalim Subat basinda da Yigit e baktricam.

hımmm temem o zaman bunu şundan sordum burakla alakalı olumlu yorum kadar olumuszu yorumda var ama yıgıtle alakalı olumuszu yorum cok az o yuzden sorıyım dedım

hanimlar mrhaba rezzandan sonra dün bide besteye baktiraym dedim falalemde. pek ayrintili güzel yorumlamis begendim tutarli gercekciydi vallahii burdan baktiran var mi söyledkleri cikti mi hic? binnazablaya baktirmyi düsünyrm acik yakalaynca ama uzundur görmedim acmiyo heralde pekkk:44:

Besteyi ben de begendim. Dediklerinden cikan bir sey yok daha,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…