- 28 Nisan 2013
- 529
- 408
- 303
katina 7’li ilişki açılımında 4. kart mı 7. kart mı ilişkiyle ilgili sonuç kartıdır? Bir fikri olan var mı?
Nil bendede aksine esas konuyu hep tutturuyor,yandan diğer söylediği şeyler pek tutmuyor.Ama mesela ilginc,ocak sonu buyukce bir estetik ameliyat oldum ve o dönem cok da kilo verdim,oncesinde ekim gibi baktığı falda,kış dönemi için sen bir yenilenme sürecine gireceksin,hem fiziksel olarakda vs demisti :)"Çıkanımsı" fal haberi: Son falında Nil Güneş, sorduğum konudan tamamen bağımsız bir şey söylemişti. Kahve atmıştım ama Tarot ve Katina'yla desteklemişti. Şu tarz bir şey söylemişti:
"Fareler kartı ve 3 rakamı geldi. 3, 33 veya bunlarla bağlantılı bir süre zarfında birisi senden özür dileyecek, günah çıkartacak".
Cuma gecesi, aramızın bozuk olduğu bir arkadaşım telefon etti. 12'yi 13'e bağlayan gece veya 12 -> 1+2=3 de diyebiliriz
Özür dileyip kendini anlatmaya çalıştı uzunca. Oysa olaya asıl aşırı tepki veren bendim ve bu dediğim arkadaşım da öyle kolay kolay burnundan kıl aldıran biri değildir.
Uzun lafın kısası, Nil bende yine konu dışı bir şey tutturmuş oldu gibi.
Asla onurun gururun kırılmış gibi hissetme,bilakis gerçek yüzünü gördün değilse bekleyecektin belki de,bu yüzden şanslısın hatta.fallar zaten zaman kaybı bunu da deneyimleyince daha iyi anlıyor insan.Mutlaka çok daha iyilerini layiksin ve Allah karşına çıkaracaktır...üzülmeyin lütfen...Kızlar burayı okuyun lütfen. Çıkmayan ve beni hayal kırıklığına uğratan fallarımı söyleyeyim ve artık bu işi noktalıyorum.
Öncelikle en çok güvendiğim ve burda defalarca övdüğüm naktadan başlicam :) Kendisine birden fazla fal baktırdım ve anlık bildiği şeyler olduğunu düşünmüştüm ama tamamıyla yanlış düşünmüşüm. Ben flört ettiğim ve benden durduk yere uzaklaşan adam için baktırıyordum ama bugün buluştuk ve bana ciddi bir ilişki istemediğini sadece cinsellik düşündüğünü ve duygusal olduğum için uzaklaştığını söyledi yıkıldım :) Nakta bana her seferinde ilişki başlayacak olacak ama olursa devam etmez demişti orası ayrı. Sonuç olarak başlayacak ve bu adam ilişki yaşamak istiyor kendini bir kadınla görmeyi çok istiyor sen olmazsa başkasına gidecek demişti ama alakası yokmuş adam kimseyi istemiyor FENA PATLADI...
FAL SEPETİ
ALEX: Bana ilişki olacağını ama çok zor olacağını olsa bile elimde tutamayacağımı başka kadına gidebileceğini söylemişti. Sonuç olarak adam kimseyi istemiyor ve son noktayı koyduk ve FENA PATLADI BU DA..
EMRE DİNÇ: çok pembeciydi olacak dönecek ilişki istiyor seni düşünüyor vs demişti hem tarihleri hem söyledikleri patladı..
DUYGU AURA: O da çok pembeciydi beni düşündüğünü 5 hafta içinde ilişkinin başlayacağını söyledi ve patladı..
TELLWE
ellynore, falcananay, kahinfevzi,elifsucan, mormelek,falfili,kehanettin hepsi patladı.... Geysu da öyle..
Sadece banuyılmaz ve uyumsuz bu adamın ciddi birşey istemediğini çapkın olduğunu sadece flört edebileceğini söyledi ilişki görmediklerini söylemişlerdi.. Sonuç olarak tek tutan bunlar oldu...
Artık tövbe ya istemiyorum fal falan!! Kendi hayatım abkmaya karar verdim onurum gururum kırılmış gibi hissediyorum...
inşallah bu kötü deneyimler yaşayacağımız güzel günlerin habercisidir her şerde hayır vardır tabiki :)) teşekkür ederim :)Asla onurun gururun kırılmış gibi hissetme,bilakis gerçek yüzünü gördün değilse bekleyecektin belki de,bu yüzden şanslısın hatta.fallar zaten zaman kaybı bunu da deneyimleyince daha iyi anlıyor insan.Mutlaka çok daha iyilerini layiksin ve Allah karşına çıkaracaktır...üzülmeyin lütfen...
Yukarda yazdığımı okuduysan Nakta tutmadı ve ona bunu söylediğimde de ne dememi bekliyorsun falan dediKizlae ben se fali cidsi anlamda birakmaya karar verdim zaten cok baktirdikc herkes farkli. Son gormeye basladi.Eskiden Biray Ares Nakta paralel giderken simdk her biri farkli konusuyor.Ozellikle aresin fallari degiskenlik gòsterdi cok hos gerci surecte degusti.Sadece Birayin soyledigi surec her falda ayni hic bir zaman farkli bir son gormuyor.Naktaninda dediklerinden cikan oldu ozellikle is ile ilgili.Ama ben artik uzun bir sure baktirmicam cunku faldan etkilendigimi farkettim kizlar .
Biray ı bende severdim.ilk 2017 sonlarında atmıştım o an hoşuma gitmesede söyledikleri dediği doğrultuda olmuştu. 2018 temmuzda tedirgin bir şekilde tekrardan atmıştım bu kez çok olumlu konuşmuştu ,söyledikleri de kısmen oldu sayılır akabinde bi kaç kez daha attım lâkin tutmuyor artık.ares e de eylülde burda ilk adı geçtiği zamanlarda atmıştım, sorumdan yürüyerek yorum yapmıştı aslında yorumunu beğendim ,dedikleri olmadı.Kizlae ben se fali cidsi anlamda birakmaya karar verdim zaten cok baktirdikc herkes farkli. Son gormeye basladi.Eskiden Biray Ares Nakta paralel giderken simdk her biri farkli konusuyor.Ozellikle aresin fallari degiskenlik gòsterdi cok hos gerci surecte degusti.Sadece Birayin soyledigi surec her falda ayni hic bir zaman farkli bir son gormuyor.Naktaninda dediklerinden cikan oldu ozellikle is ile ilgili.Ama ben artik uzun bir sure baktirmicam cunku faldan etkilendigimi farkettim kizlar .
Kesinlikle haklısınız,ben de falları bıraktım..çok çok nadiren en fazla ayda 1 belki atıyorum fal.eskiden kimi duysam atardım hemen.falsız hayat daha güzel.Akisina birakip diger durumlara odaklanmak en güzeli ben yapi olarak birseyi sonuclandirmadan vazgecmeyen bir tipim ama bununda beni yordugunu farkettim.Akisa gectim akisa mudehale etmicem kafamida karistirmicam en güzeli bu enerjimide cekiyorum bu olaylardan en sagliklisi bu bence.Baktirdikca daha cok karistigimi farkettim.Size de bunu dilerim hayatiniza odaklanin sahislara ya da onlarin verecegi tepkilere degil,gelmek isteyen oyle guzel geliyorki hic gerek yok yorulmaya.
Canim yasadıkların için üzüldüm ama unutma her şerde bir hayır vardır..Umarım senin için çok daha iyi şeyler olacakYukarda yazdığımı okuduysan Nakta tutmadı ve ona bunu söylediğimde de ne dememi bekliyorsun falan dedi
Teşekkür ederim canım dediğin gibi senaryo yazıp durmuş çok küçük şeyler dışında bilememiş ben de zamanında çok övdüm umarım benim yüzümden insanların parası gitmemiştir.Canim yasadıkların için üzüldüm ama unutma her şerde bir hayır vardır..Umarım senin için çok daha iyi şeyler olacakNaktanın çıkmamasına sevindim,burada o kadar büyütüldüğü gibi hiç değildi bana,anlattığı tür kişiler vs benim çevremde hiç yoktu ve resmen senaryolar yazmış.Ne iş ortamımda öyle insanlar var ne öyle durumlar.Aşktada belirsiz havada bıraktı bir yere bağlamadı.Geçmiş ve an desen en ufak nokta atışı yoktu..
Ben geçen sene naktaya baktırdığım zaman çok beğenmiştim hatta tutturduğu şeyler olmuştu ama bu sene baktırdığımda bana da senaryo yazdığını gördüm. Ana konu hakkında doğruydu evet ama diğer konularda bahsettiği kişileri ne tanıyorum ne de söylediği tarihlerde tanıdım. Bahsettiği insanlar hakkında en ufak fikrim yok. Onun dışında arkadaşlarım hakkında söyledikleri doğruydu ama bilemiyorum beni çok tatmin etmediğini farkettim tekrar dinleyinceCanim yasadıkların için üzüldüm ama unutma her şerde bir hayır vardır..Umarım senin için çok daha iyi şeyler olacakNaktanın çıkmamasına sevindim,burada o kadar büyütüldüğü gibi hiç değildi bana,anlattığı tür kişiler vs benim çevremde hiç yoktu ve resmen senaryolar yazmış.Ne iş ortamımda öyle insanlar var ne öyle durumlar.Aşktada belirsiz havada bıraktı bir yere bağlamadı.Geçmiş ve an desen en ufak nokta atışı yoktu..
Bana tutturduğu tek şey olmadı,üstelik birsürü ayrıntı verdim baktırmadan önce,foto,olayları özetledim vs.,kendi hiçbir his görü vs katmamıştı..sadece gelecek odaklı bakmış,gecmis ve ana dair en ufak bildigi birsey olmadi,gelecek odaklı bakımdada yakın gelecekde soyledikleri benimle hiç alakasız..Hiç ilgim olmayan bir iş ortamı tarif etmis,hic cevremde olmayan insan tipleri vs Birde detaylı tip tarif ediyor vs ama yok oyle kimse etrafımda..Cok sacmaydı cidden parama yazık oldu..Ben geçen sene naktaya baktırdığım zaman çok beğenmiştim hatta tutturduğu şeyler olmuştu ama bu sene baktırdığımda bana da senaryo yazdığını gördüm. Ana konu hakkında doğruydu evet ama diğer konularda bahsettiği kişileri ne tanıyorum ne de söylediği tarihlerde tanıdım. Bahsettiği insanlar hakkında en ufak fikrim yok. Onun dışında arkadaşlarım hakkında söyledikleri doğruydu ama bilemiyorum beni çok tatmin etmediğini farkettim tekrar dinleyince
Valla uyumsuzun,cingenenin tellwede baktığı fallar veya talianinlikiler bin basar..O kadar para verilecek bir olayı yokmuş naktanın..Ahhh ahhhh giden paralarımBana tutturduğu tek şey olmadı,üstelik birsürü ayrıntı verdim baktırmadan önce,foto,olayları özetledim vs.,kendi hiçbir his görü vs katmamıştı..sadece gelecek odaklı bakmış,gecmis ve ana dair en ufak bildigi birsey olmadi,gelecek odaklı bakımdada yakın gelecekde soyledikleri benimle hiç alakasız..Hiç ilgim olmayan bir iş ortamı tarif etmis,hic cevremde olmayan insan tipleri vs Birde detaylı tip tarif ediyor vs ama yok oyle kimse etrafımda..Cok sacmaydı cidden parama yazık oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?