Binnaz Abla

Biz bunalıma depresyona girecezki onlara da ekmek parası çıksın :/ Bizimde suçumuz var işte kahretsin acizlikten hep

Kızlar ufak bir düzeltme yapıyorum.. Elifsucan anlık durumu ve adamın düşüncelerini bilmiş aslında ve arada kopukluk olacak sonra ümidi kestiğinde adım atacak demişti tabi gelecek kısmını bilemiyorum ama anı iyi bilmiş hakkını yemiyim..

Eyup denize 2 defa baktirmistim cok cok pozitif gelmisti bana. Ben Allah a şükür fal hastaligindan kurtuldun sayilir zaten kiside aklima gelmiyor artik

Hanımlar selamlar..önceden fazla fal baktirmazdım ama sevgilimle ayrı olduğumuz zamanlarda baktıslıklarım oldu.. Sevgilimle 3 gün önce barıştık. Çıkan çıkmayanları paylaşıyorum belki bir faydam olur diye.

Bir yolun var ilkay : an ve geçmişte iyiydi. Ayrılık sebebimizi tam olarak bilemese de barışicagimizi yakın tarihiyle bilmiş...

Ecem23 : an ve geçmişte fazla beğenmemiştim aslında. Ayrıntılıda değildi falı.. Ama barışı yakın tarihiyle bilmiş..

Geysu: facebook dan baktırmıştım..an ve geçmişte çok beğendim ayrılık sebebimizibilmişti..barışı bildi ama 3 hafta gecikmeyle çıktı falı..

Elfin demet: an ve geçmişte beğenmiştim..ama barışı bilemedi bir daha biraraya gelemeyeceğimizi söylemişti..falı çıkmadı yani..

Yeşil çingene: an ve geçmişte iyiydi ama sonucu bilemedi..çıkmadı yani..an için baktirilabilir ama..

Nakta :an ve geçmişte fena değildi..ama sonucu çok olumsuzdu neyseki çıkmadı..

Bunların dışında fama, uyumsuz, medyum çetin, ester kira gibi yorumlarda bakırdım..ama,bende hiç başarılı değillerdi enerjimiz tutmadı galiba..

Yazmayayım dedim ama bugünde fal yorumum gelince dayanamadım kızlar. Nakta’ya neredeyse bir yıldır danışırım. Telwe’deyken her aydı ama şimdi ekim yada kasım ayından beri hiç yorum almamıştım. Dediği şeylerin çoğunu yaşadım, doğruladımda. Enerji meselesi işte bende inanılmaz tutuyor onun o tatlı enerjisi.
Bunlarıda geçtim dün fal yolladığımda sorduğum soru şuydu “bir yere 23 haziranda cv’mi verdim ama hala haber bekliyorum, olur mu?”. Bu sorumdan bana yardım eden adamın harfleri, kişi ziraat mühendisi muhtemelen mühendis dedi ve uğraştığına kadar söyledi ki ben bu detayları vermedim ve doğru detaylar :)
Yani o yüzden tutmamış olabilir sizde çok normal ama küfürlü bir yoruma yada ağır bir dile gerek olmadığını düşünüyorum. Birde tersleme mevzusu var şimdiye kadar çok konuştum kendisiyle, beni bir kere terslemedi bununda üslupla ilgili olabileceğini düşünüyorum.

Bence de elestirirken kimi zaman insanlar fazla yukleniyorlar evet fal cikmamis olabilir ama abartarak yok hic yok asla parama degmez filan abartili yorumlar.O insanlarda emek veriyor enerjin uyusmadiysa baktirmazsin olur biter.Mesela sahsi fikrim Binnaz abla da cikmayan coook insan oldu binnaz yok deyip geciyorum.Nakta nin bana cikan yerleri cok oldu ozellikle anlik durumuna de guveniyorum ama enerji tabi herkesle farkli.Mesela ares in ilk fallari hep ayni dogrultudaydi ama simdi farkli konsuuyor ares koti diyemem cunku cikan seyleri oldu gibi.

Merhabalar. Haziran'in ilk haftasi kalan kredilerimle Nil Gunes'e fal baktirmistim son kez, Tarot'tan kart secmisti bazi sorularim icin ve soyledigi bir sey cikti. Soyledigi burctan biriyle soyledigi zamanda bir gelisme yasadim, hic olasi olmayan bir durumdu. Sonuclanmadi ama soyledigi zamanda sonuclanma ihtimali yuksek.

Onun disinda Talia'ya ayda bir baktiriyorum ve bende cok tutarli. Soylediklerinin zamani var ama bugune kadar soyledigi gelsimelerden yasadiklarim oldu. Ayrica anlik durumlari cok guzel ozetleyip, durumu cok guzel analiz ediyor, hislerinin cok kuvvetli oldugunu dusunuyorum.

Bir de Zumra'nin 3 ay once baktigi falda soyledigi seyleri sirasiyla yasadim ve yasiyorum, o falinda nokta atisli ve detayli seyler soylemisti. Ozellikle emin bir sekilde bir kac kez yineledigi bir sey vardi, pek oluru yok diye dusunuyordum ama son gunlerde bazi surpriz ve hesapta olmayan gelismeler yasadim. Su an hala soyledigi seyin olma ihtimali cok dusuk ama bu yasadigim gelisme az da olsa olasiligini arttirdi. Bunun icin Eylul-Kasim donemini soylemisti, tam soyledigi sekilde olursa cok sasirmis olacagim. Onun disinda Agustos-Eylul donemi icin soyledigi seyler var vadesini bekledigim, bazi gelismeler de tam tersi yonde oldugu icin bu ongoruleri olur mu bilmiyorum. Su an uzak gozukuyor.

Elfin de bana her zaman tutarliydi ve genel olarak yasayacaklarimi hep bildi ancak bu saydiklarimdan daha genel ve detaysiz yorumlari oldu. Elfin daha cok genelliyor ve sonuc odakli bakiyor o yuzden ondan artik 6 ayda bir yorum almaya karar verdim. Ares'in de bakim tarzini severim, anlik genelde bildi bana ama bazi bariz ve sonradan ogrendigim seyleri de gorememis, bazi ongoruleri de cikmadi (zamani gecti en azindan). Diger soyledigi seylerin zamani var, yil sonuna kadar ama olasi gozukmuyor pek. Yine de zaman gecince belki tekrar yorum alabilirim, hisleri var ve bakim tarzini da seviyorum.

Sonuc olarak son zamanlardaki favorilerim ve fallari cikanlar Talia, Zumra ve bazi konularda Nil. Nil cok tekrara dusuyor bazen surekli ayni seyleri tekrarliyormus gibi ama arada soyledigi bir kac sey cikiyor. Tellwe'deki Uyumsuzz'un da bana ilk Yildiznamesi birebir cikmisti, ikincisi az detayliydi ama yine de mantikliydi soyledikleri. Tellwe'yi kullanmayi hic sevmesem de ondan arada yorum alabilrim.
Yalniz, Binnaz'daki son gelismeler ve soru sorulamamasi gibi sebeplerle hic fal baktirmiyorum artik ve bu soylediklerime de bunlar duzelmeden baktirmam. Uygulamayi da, Haziran'da Nil'e attigim faldan sonra silmistim zaten.

Kesinlikle fal baktiralim ama bu kadar da saplantili olmayalım,insan umut ediyor çıksın diye olmayınca da hayal kırıklığına uğruyoruz falcilarıda abartıp çok beklentiye girmeyelim onlarda insan kader belirlemiyorlar gerçekten emek vererek yorumlayanlar var çıkar çıkmaz o ayrı,bu arada saçma sapan yorumlayan,bizleri çaresiz görüp akıl vermeye kalkan,bazen ukelalik yapan tipler hariç

Benden de ufak bir güncelleme: Geçen gün Nil Güneş'in son falının çıktığını yazmıştım, daha doğrusu konu dışı bir öngörüsünün. Fal sırasında o öngörünün devamı için "bu sayede şöyle bir şey daha olacak" demişti ve o kısmı hiç ciddiye almamıştım. Ama bugün dediği gibi oldu, olayların devamı da onun söylediğine benzer biçimde ilerledi.

Nil Güneş’e baktırıp falı silmiş olmam...

Nil Güneş bana hep aynı şeyleri söyledi ya. Sizin dediğiniz gibi aralarda tutturabileceği şeyler değil. Yani soru sormuşum tamamen o soruyla ilgili gitmiş bir de sürekli "Enerjini yükselt, enerjini artır." deyip durmuş.

Aynen bana da seni sıkan ne varsa bunaltan ne varsa arkana alıyorsun deyip dururdu baktirdıgım zamanlarda..arada hiç üzerinde durmadan hiç alakasız bir cümleyle gecistirdigi şeyler tutardı,benim sorum dışında bahsettiği

Nil Güneş’e baktırıp falı silmiş olmam...

Tüh :/ Umarım eşref saatinde baktığı bir fal değildir o zaman :) Astoria, RANA32 ve benzer eleştiriler yapan arkadaşlara katılıyorum aslında (özellikle de "kopyala yapıştır" yaptığı arkadaşlara!), Nil'in özellikle ilk fallarında ben de hep aynı cümleleri duymaktan sıkılıyordum ama 2 insan arasındaki enerji meselesi gerçekten ilginç.

Yani aylar önce de burada yazmıştım, "bezgin ve otomatiğe bağlamış gibi konuşan Nil'de beni çeken bir şey var, kendime engel olamıyorum, hayırdır inşallah" gibisinden :))) İlk falları hiç tutmadığı halde baktırmaya devam ettim nedense ve konu dışı bile olsa geçen sene hayatımdaki çok önemli bir konuyu bilmesinden sonra (asla ihtimal vermediğim bir öngörüydü, dalga geçtiğini sanmıştım ama gerçekleşti) kendi kendime "boşuna değilmiş" dedim.

Herhalde karşılıklı bir his çünkü son 2 falında daha özenli, az tekrara giren bir tarzı vardı. Zaten karşımızdaki falcı olsun ya da olmasın, hepimiz ilişkilerimizi kendimize göre kurup yaşıyoruz belli ki.

Ay inanmıyorum, ben bir kere baktirdim ama aynen seni sıkan ne varsa seni bunaltan ne varsa... Bir de aydınlanacaksın, çok mutlu olacaksın.

Binnaz dan mesaj geldi sürprizler bitmiyor,detaylar için yarını bekleyin diye.yüzde 30 indirim vardır kredilerde muhtemelen yüzde 50 olsa da soru hakkı ve günlük hediye çarkını kaldırdiklari için sitenin bir esprisi kalmadı,zaten pahalı ve son zamanlarda zırvalamişlardı müşteri memnuniyetine önem vermiyorlardı artık.çok daha uygun yorumcular var başka sitelerde lüzum halinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…