- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
Biz bunalıma depresyona girecezki onlara da ekmek parası çıksın :/ Bizimde suçumuz var işte kahretsin acizlikten hepValla uyumsuzun,cingenenin tellwede baktığı fallar veya talianinlikiler bin basar..O kadar para verilecek bir olayı yokmuş naktanın..Ahhh ahhhh giden paralarımbirde son Eyüp denize baktırmıştım resmen şaka gibiydi,gelecege dair görüseceksiniz demis baska birsey yok..Tamam iyi hoş enerjiside 150 tl veriyoruz fala bumu yani..Birde kendi bana dedi bu adamı arama sorma kafayı yedirt diye,yaptım şimdide demişki adam seni memnun edilmesi zor,soğuk görmeye başlamış..Sen adım at şimdi..Şaka gibi..Kendi aklından hissinden başka şey dinlemeyeceksin abi..Parayla rezillik bu olsa gerek..S.ktirin gidin bir basimdan..Bunalima girdik diye kepaze olduk bunlarin elinde..
Kızlar ufak bir düzeltme yapıyorum.. Elifsucan anlık durumu ve adamın düşüncelerini bilmiş aslında ve arada kopukluk olacak sonra ümidi kestiğinde adım atacak demişti tabi gelecek kısmını bilemiyorum ama anı iyi bilmiş hakkını yemiyim..Kızlar burayı okuyun lütfen. Çıkmayan ve beni hayal kırıklığına uğratan fallarımı söyleyeyim ve artık bu işi noktalıyorum.
Öncelikle en çok güvendiğim ve burda defalarca övdüğüm naktadan başlicam :) Kendisine birden fazla fal baktırdım ve anlık bildiği şeyler olduğunu düşünmüştüm ama tamamıyla yanlış düşünmüşüm. Ben flört ettiğim ve benden durduk yere uzaklaşan adam için baktırıyordum ama bugün buluştuk ve bana ciddi bir ilişki istemediğini sadece cinsellik düşündüğünü ve duygusal olduğum için uzaklaştığını söyledi yıkıldım :) Nakta bana her seferinde ilişki başlayacak olacak ama olursa devam etmez demişti orası ayrı. Sonuç olarak başlayacak ve bu adam ilişki yaşamak istiyor kendini bir kadınla görmeyi çok istiyor sen olmazsa başkasına gidecek demişti ama alakası yokmuş adam kimseyi istemiyor FENA PATLADI...
FAL SEPETİ
ALEX: Bana ilişki olacağını ama çok zor olacağını olsa bile elimde tutamayacağımı başka kadına gidebileceğini söylemişti. Sonuç olarak adam kimseyi istemiyor ve son noktayı koyduk ve FENA PATLADI BU DA..
EMRE DİNÇ: çok pembeciydi olacak dönecek ilişki istiyor seni düşünüyor vs demişti hem tarihleri hem söyledikleri patladı..
DUYGU AURA: O da çok pembeciydi beni düşündüğünü 5 hafta içinde ilişkinin başlayacağını söyledi ve patladı..
TELLWE
ellynore, falcananay, kahinfevzi,elifsucan, mormelek,falfili,kehanettin hepsi patladı.... Geysu da öyle..
Sadece banuyılmaz ve uyumsuz bu adamın ciddi birşey istemediğini çapkın olduğunu sadece flört edebileceğini söyledi ilişki görmediklerini söylemişlerdi.. Sonuç olarak tek tutan bunlar oldu...
Artık tövbe ya istemiyorum fal falan!! Kendi hayatım abkmaya karar verdim onurum gururum kırılmış gibi hissediyorum...
Eyup denize 2 defa baktirmistim cok cok pozitif gelmisti bana. Ben Allah a şükür fal hastaligindan kurtuldun sayilir zaten kiside aklima gelmiyor artikValla uyumsuzun,cingenenin tellwede baktığı fallar veya talianinlikiler bin basar..O kadar para verilecek bir olayı yokmuş naktanın..Ahhh ahhhh giden paralarımbirde son Eyüp denize baktırmıştım resmen şaka gibiydi,gelecege dair görüseceksiniz demis baska birsey yok..Tamam iyi hoş enerjiside 150 tl veriyoruz fala bumu yani..Birde kendi bana dedi bu adamı arama sorma kafayı yedirt diye,yaptım şimdide demişki adam seni memnun edilmesi zor,soğuk görmeye başlamış..Sen adım at şimdi..Şaka gibi..Kendi aklından hissinden başka şey dinlemeyeceksin abi..Parayla rezillik bu olsa gerek..S.ktirin gidin bir basimdan..Bunalima girdik diye kepaze olduk bunlarin elinde..
Bence de elestirirken kimi zaman insanlar fazla yukleniyorlar evet fal cikmamis olabilir ama abartarak yok hic yok asla parama degmez filan abartili yorumlar.O insanlarda emek veriyor enerjin uyusmadiysa baktirmazsin olur biter.Mesela sahsi fikrim Binnaz abla da cikmayan coook insan oldu binnaz yok deyip geciyorum.Nakta nin bana cikan yerleri cok oldu ozellikle anlik durumuna de guveniyorum ama enerji tabi herkesle farkli.Mesela ares in ilk fallari hep ayni dogrultudaydi ama simdi farkli konsuuyor ares koti diyemem cunku cikan seyleri oldu gibi.Yazmayayım dedim ama bugünde fal yorumum gelince dayanamadım kızlar. Nakta’ya neredeyse bir yıldır danışırım. Telwe’deyken her aydı ama şimdi ekim yada kasım ayından beri hiç yorum almamıştım. Dediği şeylerin çoğunu yaşadım, doğruladımda. Enerji meselesi işte bende inanılmaz tutuyor onun o tatlı enerjisi.
Bunlarıda geçtim dün fal yolladığımda sorduğum soru şuydu “bir yere 23 haziranda cv’mi verdim ama hala haber bekliyorum, olur mu?”. Bu sorumdan bana yardım eden adamın harfleri, kişi ziraat mühendisi muhtemelen mühendis dedi ve uğraştığına kadar söyledi ki ben bu detayları vermedim ve doğru detaylar :)
Yani o yüzden tutmamış olabilir sizde çok normal ama küfürlü bir yoruma yada ağır bir dile gerek olmadığını düşünüyorum. Birde tersleme mevzusu var şimdiye kadar çok konuştum kendisiyle, beni bir kere terslemedi bununda üslupla ilgili olabileceğini düşünüyorum.
Kesinlikle fal baktiralim ama bu kadar da saplantili olmayalım,insan umut ediyor çıksın diye olmayınca da hayal kırıklığına uğruyoruz falcilarıda abartıp çok beklentiye girmeyelim onlarda insan kader belirlemiyorlar gerçekten emek vererek yorumlayanlar var çıkar çıkmaz o ayrı,bu arada saçma sapan yorumlayan,bizleri çaresiz görüp akıl vermeye kalkan,bazen ukelalik yapan tipler hariçBence de elestirirken kimi zaman insanlar fazla yukleniyorlar evet fal cikmamis olabilir ama abartarak yok hic yok asla parama degmez filan abartili yorumlar.O insanlarda emek veriyor enerjin uyusmadiysa baktirmazsin olur biter.Mesela sahsi fikrim Binnaz abla da cikmayan coook insan oldu binnaz yok deyip geciyorum.Nakta nin bana cikan yerleri cok oldu ozellikle anlik durumuna de guveniyorum ama enerji tabi herkesle farkli.Mesela ares in ilk fallari hep ayni dogrultudaydi ama simdi farkli konsuuyor ares koti diyemem cunku cikan seyleri oldu gibi.
Aynen bana da seni sıkan ne varsa bunaltan ne varsa arkana alıyorsun deyip dururdu baktirdıgım zamanlarda..arada hiç üzerinde durmadan hiç alakasız bir cümleyle gecistirdigi şeyler tutardı,benim sorum dışında bahsettiğiNil Güneş bana hep aynı şeyleri söyledi ya. Sizin dediğiniz gibi aralarda tutturabileceği şeyler değil. Yani soru sormuşum tamamen o soruyla ilgili gitmiş bir de sürekli "Enerjini yükselt, enerjini artır." deyip durmuş.
Eyüp Deniz’in baktığı 2 falda dediklerinden gerçekleşen oldu mu peki?Eyup denize 2 defa baktirmistim cok cok pozitif gelmisti bana. Ben Allah a şükür fal hastaligindan kurtuldun sayilir zaten kiside aklima gelmiyor artik
Evet kaldırıldı maalesef.Binnaz’da fal sonrası soru sorma hakkı kaldırıldı mı acaba, bilen var mı?
Nil Güneş’e baktırıp falı silmiş olmam...
Ay inanmıyorum, ben bir kere baktirdim ama aynen seni sıkan ne varsa seni bunaltan ne varsa... Bir de aydınlanacaksın, çok mutlu olacaksın.Aynen bana da seni sıkan ne varsa bunaltan ne varsa arkana alıyorsun deyip dururdu baktirdıgım zamanlarda..arada hiç üzerinde durmadan hiç alakasız bir cümleyle gecistirdigi şeyler tutardı,benim sorum dışında bahsettiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?