Benim de aklıma %30 indirim geldi. Başka hiçbir şey yapmıyorlar zatenBinnaz dan mesaj geldi sürprizler bitmiyor,detaylar için yarını bekleyin diye.yüzde 30 indirim vardır kredilerde muhtemelen yüzde 50 olsa da soru hakkı ve günlük hediye çarkını kaldırdiklari için sitenin bir esprisi kalmadı,zaten pahalı ve son zamanlarda zırvalamişlardı müşteri memnuniyetine önem vermiyorlardı artık.çok daha uygun yorumcular var başka sitelerde lüzum halinde
Aynen de öyle yapmışlar:))Benim de aklıma %30 indirim geldi. Başka hiçbir şey yapmıyorlar zaten
Eskiden %50 yaparlardi onuda %30 indirdiler sanirim yakinda da dalfa geçer gibi %10 veya %5 e indireceklerBenim de aklıma %30 indirim geldi. Başka hiçbir şey yapmıyorlar zaten
Bence de elestirirken kimi zaman insanlar fazla yukleniyorlar evet fal cikmamis olabilir ama abartarak yok hic yok asla parama degmez filan abartili yorumlar.O insanlarda emek veriyor enerjin uyusmadiysa baktirmazsin olur biter.Mesela sahsi fikrim Binnaz abla da cikmayan coook insan oldu binnaz yok deyip geciyorum.Nakta nin bana cikan yerleri cok oldu ozellikle anlik durumuna de guveniyorum ama enerji tabi herkesle farkli.Mesela ares in ilk fallari hep ayni dogrultudaydi ama simdi farkli konsuuyor ares koti diyemem cunku cikan seyleri oldu gibi.
Benim 300 kredim var fal pek baktirmiyorum ama bu 300 kredide bitsin istiyorum varmi oneriniz iyi. Hani indirimdeyken biraz kredide alabilirim. Dogadan geliyor aklima ama bilemedim
Benim 300 kredim var fal pek baktirmiyorum ama bu 300 kredide bitsin istiyorum varmi oneriniz iyi. Hani indirimdeyken biraz kredide alabilirim. Dogadan geliyor aklima ama bilemedim
Çoktandır fal defterini kapattım, bu sayfalara da bakmaz oldum. Bu sabahBiz bunalıma depresyona girecezki onlara da ekmek parası çıksın :/ Bizimde suçumuz var işte kahretsin acizlikten hep
His meselesi bu bence ben 1 yıldır alıyorum yorum ve çokda ıyi çokda çıktıUfuk kutluk hiçbirşey bilmiyor.
Mini bir güncellemeyle geldim. Bu sabah Nil Güneş’e kahve falı attım. Birkaç saat sonra söylediği bir şeyi yaşadım. Allah’ım hep bunu yazmak istemiştim
Ama asıl konu ile ilgili söyledikleri biraz imkansız gibi. Çıkarsa tekrar güncellemeye geleceğim. Ayrıca birkaç gün içerisinde gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belli olacak bi durum var, onunla ilgili de olumlu konuştu. Çıkarsa bilgi vereceğim. Şimdi ‘bana çıkmadı’ diyenler olacak ama hemen moralimi bozmayın yaa, biraz sevineyim
Yalnız fal fiyatıyla çok sık oynuyor, bu durum biraz sinir etmedi değil.
Gerçekten enerji işi, ilk falını sildiğim için hatırlamıyorum ama yan konulardan çıkan olmuştu. Krediler bitsin diye hazır çevrimiçi görünce atayım dedim, baktığımda 550 krediydi, ben fincanın fotoğraflarını çekene kadar 700 kredi yapmış. :))Güldürdün beni :)) Yani bazı arkadaşlarda çok fena patladığı ya da baştan savma baktığı oluyor (oynak fiyat da cabası tabii... Neyse ki çooook büyük oynamalar değil). O yüzden bende tuttukça nerdeyse artık "ben başka birine mi baktırıyorum acaba?" der hale gelmiştim :))) Yine enerji muhabbeti işte galiba... Bende de yan konular hep tuttu, o yüzden asıl konu için belki gecikmeli de olsa onu da tutturabilirmiş gibi geliyor artık.
Anladığım kadarıyla çıkan şey olumlu, gözünaydınUmarım devamı da sevindirici olur senin için
selamlar,
binnaz'da pelin bilge ve açelya için neler düşünüyorsunuz ? baktırdınız mı hiç ?
ya ben ikisine de uzun zamandır ara ara baktırıyorumMerhaba, geçen yıl ikisine de 1 kez baktırdım. Pelin Bilge'yi gereğinden fazla karamsar bulup beğenmemiştim, ama verdiği vade içerisinde olay aynı onun dediği biçimde olmuştu. Ayrıca epey donanımlı biri. Açelya'nın falı da kötü değildi ama dedikleri olmadı.
ya ben ikisine de uzun zamandır ara ara baktırıyorum
pelin evet çok karamsar
açelya da çıkanlar oldu zaman zaman
herkes benim gibi karamsar mı buluyor diye merak ettim
bana biraz da fal yorumlamaktan ziyade kişisel gelişim tadında yorumlar yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?