Binnaz Abla

Benim de aklıma %30 indirim geldi. Başka hiçbir şey yapmıyorlar zaten

Katılıyorum sana bana da ufuk kutluk ve mert göktürk ıyi gelmişti bir kaç falcida bazı şeyleri bildi ama havada kaldı enerji işi bu burda abartan insanlar bizden daha çok o kişilere baktırıyor buda bir gerçek örnek veriyorum ares kötüydü diyip fal atıyor nil kötü diyip fal atıyor bizde az değiliz he ahahahahahaha :))))

Benim 300 kredim var fal pek baktirmiyorum ama bu 300 kredide bitsin istiyorum varmi oneriniz iyi. Hani indirimdeyken biraz kredide alabilirim. Dogadan geliyor aklima ama bilemedim

Benim 300 kredim var fal pek baktirmiyorum ama bu 300 kredide bitsin istiyorum varmi oneriniz iyi. Hani indirimdeyken biraz kredide alabilirim. Dogadan geliyor aklima ama bilemedim

Doga iyidir neyse o onu da seviyorum bana fali cok fazla cikmiyor ama o da surecleri biliyor bence en azinda detaylar olmasa da denemediysen dene .

Doga iyidir neyse o onu da seviyorum bana fali cok fazla cikmiyor ama o da surecleri biliyor bence en azinda detaylar olmasa da denemediysen dene .

Binnaz bence eski cirosunu elde etmek icin yuzde 70 indirim yapmali ayda 2 kez anca kurtarir .Diger siteler hem makul hem de kendini cok iyi yeniledi.Tellwede bile 1 2 iyi yorumcu var begendim 20 30 tl kral fal yorumlari geliyor .Binnaza favorilerim disinda gktmem o da artik cok bunalirsam.zaten akisa biraktim durumlari.

Biz bunalıma depresyona girecezki onlara da ekmek parası çıksın :/ Bizimde suçumuz var işte kahretsin acizlikten hep
Çoktandır fal defterini kapattım, bu sayfalara da bakmaz oldum. Bu sabah dodude bahsetmese konudan bıle haberım olmayacaktı. Konu Nakta ve Cıngene olunca ıkı cıft söz de ben kendı adıma eklemek ıstedım. Çunku subattan berı fal baktırmıyor ve buna ıhtıyac duymuyorsam bu 2 "insanın" (falcı degıl artık benım gözumde onlar o nedenle falcı demek ıstemıyorum) SAYESINDE.......Nakta'yı severım daha cok para yerıne durust ve degerlı olmayı tercıh ettıgı ıcın....Ne tekrar geleyım dıye ucuz numaralar yaptılar, ne de masal anlattılar ikisi de ve hatta acı ve cırkın olan gerceklerı bence yumusak ve guzel bır sekılde dıle getırdıler. Onlarla daha öncekı deneyımlerım nedenıyle onlara guvenım "falcı" mertebesını gectıgı ıcın yorumlarını DOST SOZU olarak aldım ve o falcı senın bu falcı bla bla zırvalıkları dönemımı kapadım......

Herkes bır falcıyı begenmekte veya elestırmekte elbette özgür, her falcı da herkeste her zaman yuzde yuz tutacak dıye bır sey yok ama bahse konu olan bu 2 kişi, "Biz bunalıma depresyona girecezki onlara da ekmek parası çıksın :/" sözünü en az hak edecek hatta asla hak etmeyecek 2 kişi.... Çingene sürekli fal iade etmesiyle meshur, Nakta ise burada cıkmadı, begenmedım dıyene yenıden fal bakmıyor bıldıgım kadaryla, derdı yanlız para olsa nıye umursasın....1 arkadasım vardı,Nakta Yıldızname'de bakarken farklı ısım kullandıgı ıcın farklı falcı dıye ona fal göndermıs, Nakta ıse ıade etmıs "sız bana cok yakın 1 zamanda Telwe'de fal baktırdınız o nedenle boşuna para harcamayın" dıye.....

"Bir de suçlu biziz aslında" sözüne ithafen son 1 sey eklemek ıstyorum. Gecen yıl Telwe'de Esrarress dıye 1 kız vardı,sadece kahve falı bakıyordu. Öylesıne 1 kahve falı göndermıstm ve sordugum kısı ıcın olumsuz sonuç görmüştü ama hisli bir yorumcu oldugu gayet bellıydı, atmasyon,sırf olumsuz konusmak ıcın konusan 1 yorumcu olmadıgını artık bunca yıl sonra anlamasam ayıp.....Falı çıktı ama o kız ortadan kaybldu. Bu yıl 1 kez denk geldım Telwe'de ona, sayfasındakı yorumları okumakta sakınca görmedım. 2 gun çevırımıçı oldu Telwe'de. 1 danısana gönderdıgı fal yorumu ıcın "olumsuz,olmayacak bu kısı" dedıgı ıcın, danısan yerden yere vurmus kızı..... Bır baktım profılı yok oldu..... Doğru söyleyene tahammulumuz yok ve yalandan tatlı sözler duymak ıstyorsak bunu bıze veren de haliyle çok olur..... Sevgi ve selamlarımla hepınıze... Fala ıhtıyaç duymadıgınız zamanların sızlere tez zamanda gelmesı dılegıyle.

Sizlere katılıyorum binnaz baya uçtu iade yok kredi verme yok çark sistemi kalktı ayda 2 kere sevdiğim insanlara gidiyorum onlarda ufuk kutluk mert göktürk lena enerjimin uyduğu ve hemen hemen yüzde 85 çıkan yorumcular di bunlar

Bursada falcı medyum ararken bir iki yoruma rastladım arkadaşlar Falcı Esin ! kahve ve su falı bakıyormus kahve falına 100, su falına 250 lira dedi .Sadece sms ile ulaşılabiliyordu.Kahve falı için anlaştık evinde bakıyor evi Kükürtlüde.Kahve falında geçmişi anlattı.geleceğe dair net hiçbirşey söyleyemedi.Sorduğum sorular bile yanıtsız kaldı.Sonra bende büyü oldugunu söyledi detaylı bakabilmesi için su falı gerektiğini orada daha detaylı anlatım yapabileceğini ve geleceği netleştirebileceğini hatta işlem gerekirse yapabileceğini söyledi.Ancak işlem gerekirse, bunun ücretinin 1500 liradan baslayacagını kısa surede çözüm getirebileceğinide ...tabi su falı için 250 daha götürdüm işlem için gerekli oldugunu söylediği 1500 lirayı vermedim.Toplamda 350 lira alarak bir daha yine görüşeceğiz anlatacağım sana herşeyi dediği halde cagırmadı ve yazdıklarıma bile birkaç satırla cvp verdi.Yanı parayı alana kadarmış!Sorulara ve geleceğe gelince hala sorularım cevapsız sorunlarım ise cözumsuz kaldı bahane ise malzeme yok kullandıgımda yetmedi! SAKIN GİTMEYİN ALDANMAYIN ARKADAŞLAR burada özellikle yazmak istedim Bursa da Falcı ESİN ...sadece paranızı alır o kadar 530 ile başlayan bir telf numarası var aklınızda olsun evi kükürtlüde evinde bakıyor.

Mini bir güncellemeyle geldim. Bu sabah Nil Güneş’e kahve falı attım. Birkaç saat sonra söylediği bir şeyi yaşadım. Allah’ım hep bunu yazmak istemiştim

Ama asıl konu ile ilgili söyledikleri biraz imkansız gibi. Çıkarsa tekrar güncellemeye geleceğim. Ayrıca birkaç gün içerisinde gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belli olacak bi durum var, onunla ilgili de olumlu konuştu. Çıkarsa bilgi vereceğim. Şimdi ‘bana çıkmadı’ diyenler olacak ama hemen moralimi bozmayın yaa, biraz sevineyim

Yalnız fal fiyatıyla çok sık oynuyor, bu durum biraz sinir etmedi değil.

Güldürdün beni :)) Yani bazı arkadaşlarda çok fena patladığı ya da baştan savma baktığı oluyor (oynak fiyat da cabası tabii... Neyse ki çooook büyük oynamalar değil). O yüzden bende tuttukça nerdeyse artık "ben başka birine mi baktırıyorum acaba?" der hale gelmiştim :))) Yine enerji muhabbeti işte galiba... Bende de yan konular hep tuttu, o yüzden asıl konu için belki gecikmeli de olsa onu da tutturabilirmiş gibi geliyor artık.

Anladığım kadarıyla çıkan şey olumlu, gözünaydın Umarım devamı da sevindirici olur senin için

Gerçekten enerji işi, ilk falını sildiğim için hatırlamıyorum ama yan konulardan çıkan olmuştu. Krediler bitsin diye hazır çevrimiçi görünce atayım dedim, baktığımda 550 krediydi, ben fincanın fotoğraflarını çekene kadar 700 kredi yapmış. :))

Evet, olumlu ama umudumu kaybettiğim bir durumdu. :) şu an bana da ana konu için söyledikleri bir ihtimal çıkar gibi geliyor. :)
Umarım senin için söylediği tüm güzel şeyler çıkar, sadece yan konular değil asıl konu da güzel bir şekilde sonuçlanır umarım.

selamlar,
binnaz'da pelin bilge ve açelya için neler düşünüyorsunuz ? baktırdınız mı hiç ?

selamlar,
binnaz'da pelin bilge ve açelya için neler düşünüyorsunuz ? baktırdınız mı hiç ?

Merhaba, geçen yıl ikisine de 1 kez baktırdım. Pelin Bilge'yi gereğinden fazla karamsar bulup beğenmemiştim, ama verdiği vade içerisinde olay aynı onun dediği biçimde olmuştu. Ayrıca epey donanımlı biri. Açelya'nın falı da kötü değildi ama dedikleri olmadı.

ya ben ikisine de uzun zamandır ara ara baktırıyorum
pelin evet çok karamsar
açelya da çıkanlar oldu zaman zaman
herkes benim gibi karamsar mı buluyor diye merak ettim
bana biraz da fal yorumlamaktan ziyade kişisel gelişim tadında yorumlar yapıyor

Evet, Pelin Bilge kişisel gelişimci modunda gerçekten. O zamanlar sinir olmuştum hatta, ama hala uyguladığım bazı önerileri var. Komşu teyze nasihati ya da hurafe değil en azından, biraz daha "dayanağı" olan şeyler. Yine de onun gibi kişileri faldan ziyade başka bir kategoriye koysalar sitede daha iyi olur. Bazı fal sitelerinde vardı galiba öyle bir seçenek, yaşam koçu vs. tarzında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…