Pelin bilge ozdogrunun bana fali 5 yil sonra cikti dun geceya ben ikisine de uzun zamandır ara ara baktırıyorum
pelin evet çok karamsar
açelya da çıkanlar oldu zaman zaman
herkes benim gibi karamsar mı buluyor diye merak ettim
bana biraz da fal yorumlamaktan ziyade kişisel gelişim tadında yorumlar yapıyor
tarot o kadar uzun süreli öngöremiyor ama bildiğimPelin bilge ozdogrunun bana fali 5 yil sonra cikti dun gece
Merak ettim hic baskalarini denemediniz mi sadece onami baktirdiniz surekli kotu bir durum fal baktirdikca unutmasi daha zor oluyor cunku beklentiye giriyorsun. Ben falda baktirmiyorum beklentimde yok şükür hatta adamin resmi gorunce tiksiniyorumkızlar merhaba bi sinirle kendimi foruma attım. bende de saflık var onu baştan kabul edeyim de. bir senedir düzenli olarak zümra ya baktırıyordum. kendisi canım cicimle iyi uyuttu beni. o kadar ısrarla mevcut durumun farklı olabileceğini bunu görüyorsa söylemesini istedim ama kesnlikle kabul etmedi. gönül de olumlu olmasını istiyor ya tabi inandı dediklerine . ama bu akşam zatı muhteremden yani 1. ağızdan niyetine dair net bilgileri öğrendim. zümranın dediklerinin 180 derece farklısı. kendim ettim kendim buldum .unutma sürecimi uzattım. halbuki fal atmasam süreç kısalacak ama verdi gazı bana zaten ben ağzı açık bekliyorum. çöpe giden bir senem. ne diyimki parama da yanmıyorum. umut verilmesine yanıyorum. insanları kandırmak bu kadar kolay olmamalı bunun adı vicdansızlıktır. zümra bi senedir adam A derken , adamın ağzından birebir Z olduğunu duydum. zümra hanım burayı okuyorsa hak konusunda ne düşünüyorum anlamıştır herhalde.
Dert ortağı seçeneği görmüştüm bazı sitelerdeEvet, Pelin Bilge kişisel gelişimci modunda gerçekten. O zamanlar sinir olmuştum hatta, ama hala uyguladığım bazı önerileri var. Komşu teyze nasihati ya da hurafe değil en azından, biraz daha "dayanağı" olan şeyler. Yine de onun gibi kişileri faldan ziyade başka bir kategoriye koysalar sitede daha iyi olur. Bazı fal sitelerinde vardı galiba öyle bir seçenek, yaşam koçu vs. tarzında.
Nasıl yani?Pelin bilge ozdogrunun bana fali 5 yil sonra cikti dun gece
Ben Pelin Bilge'nin tarzını hiç beğenmemiştim. Fal dışında bir tarzı var bence de. Fal icin gidiyorsam fal istiyorum, burc yorumu veya yildiz haritasi yok bilmen ne sacmaligi degil. Bi de kendini övüyor bissürü. Ben yorumcuyum, ben astrologum eğitimler düzenleyip dersler veriyorum. Şamanizm felsefesi. Sanırım felsefe okumuş zaten. Adini da en son sadece Bilge Özdoğru olarak düzenlemişti baktigimda.selamlar,
binnaz'da pelin bilge ve açelya için neler düşünüyorsunuz ? baktırdınız mı hiç ?
bu sene sadece ona baktırdım. umartım bu yaşadığım hayal kırıklığını hanfendinin kendisi de yaşar.Merak ettim hic baskalarini denemediniz mi sadece onami baktirdiniz surekli kotu bir durum fal baktirdikca unutmasi daha zor oluyor cunku beklentiye giriyorsun. Ben falda baktirmiyorum beklentimde yok şükür hatta adamin resmi gorunce tiksiniyorum
Geçen Eylül ayında ben de baktırmıştım ona. Ve aynı sizin gibi, dediklerinin tam tersini yaşamıştım. Şimdi biri koşarak gelip ‘ama en azından anı biliyor, geleceği zaten kim tutturdu ki’ falan der diye söylüyorum, bu kadar olumsuz neticelenen işlerin durumu fal bakılan anda da o kadar iyi olamaz. Yani diyeceğim o ki, bizim durumumuzda an falan da bilinememiş, gerçek olan tek şey çöpe atılan bir 150 lira ( geçen yıl ödediğim fiyat buydu, belki şimdi daha bile fazladır )kızlar merhaba bi sinirle kendimi foruma attım. bende de saflık var onu baştan kabul edeyim de. bir senedir düzenli olarak zümra ya baktırıyordum. kendisi canım cicimle iyi uyuttu beni. o kadar ısrarla mevcut durumun farklı olabileceğini bunu görüyorsa söylemesini istedim ama kesnlikle kabul etmedi. gönül de olumlu olmasını istiyor ya tabi inandı dediklerine . ama bu akşam zatı muhteremden yani 1. ağızdan niyetine dair net bilgileri öğrendim. zümranın dediklerinin 180 derece farklısı. kendim ettim kendim buldum .unutma sürecimi uzattım. halbuki fal atmasam süreç kısalacak ama verdi gazı bana zaten ben ağzı açık bekliyorum. çöpe giden bir senem. ne diyimki parama da yanmıyorum. umut verilmesine yanıyorum. insanları kandırmak bu kadar kolay olmamalı bunun adı vicdansızlıktır. zümra bi senedir adam A derken , adamın ağzından birebir Z olduğunu duydum. zümra hanım burayı okuyorsa hak konusunda ne düşünüyorum anlamıştır herhalde.
5 yil once baktirmisim birini sormusum yeni oldu isteNasıl yani?
5 yil once baktirmisim birini sormusum yeni oldu iste
zaten ben geleceği geçişim artık onu bilen yok, andı benim derdim oyüzden fal atıyordum. bi de kadına diyorumki ya böyle böyle oldu emin misin bak beni seviyor mu ? ay canım sen ona bakma şöyle aşık böyle köpek, bilmem ne. işte insan saf olabiliyor greçeği görmek istemeyebiliyor. siz gene 150 ile kurtulmuşsunuz.Geçen Eylül ayında ben de baktırmıştım ona. Ve aynı sizin gibi, dediklerinin tam tersini yaşamıştım. Şimdi biri koşarak gelip ‘ama en azından anı biliyor, geleceği zaten kim tutturdu ki’ falan der diye söylüyorum, bu kadar olumsuz neticelenen işlerin durumu fal bakılan anda da o kadar iyi olamaz. Yani diyeceğim o ki, bizim durumumuzda an falan da bilinememiş, gerçek olan tek şey çöpe atılan bir 150 lira ( geçen yıl ödediğim fiyat buydu, belki şimdi daha bile fazladır )
Ay bide zümre 150 tl den bakıyor canım ya çok üzüldüm açıkçası birde falı çıkmamışkızlar merhaba bi sinirle kendimi foruma attım. bende de saflık var onu baştan kabul edeyim de. bir senedir düzenli olarak zümra ya baktırıyordum. kendisi canım cicimle iyi uyuttu beni. o kadar ısrarla mevcut durumun farklı olabileceğini bunu görüyorsa söylemesini istedim ama kesnlikle kabul etmedi. gönül de olumlu olmasını istiyor ya tabi inandı dediklerine . ama bu akşam zatı muhteremden yani 1. ağızdan niyetine dair net bilgileri öğrendim. zümranın dediklerinin 180 derece farklısı. kendim ettim kendim buldum .unutma sürecimi uzattım. halbuki fal atmasam süreç kısalacak ama verdi gazı bana zaten ben ağzı açık bekliyorum. çöpe giden bir senem. ne diyimki parama da yanmıyorum. umut verilmesine yanıyorum. insanları kandırmak bu kadar kolay olmamalı bunun adı vicdansızlıktır. zümra bi senedir adam A derken , adamın ağzından birebir Z olduğunu duydum. zümra hanım burayı okuyorsa hak konusunda ne düşünüyorum anlamıştır herhalde.
sorma ya önce hangisine üzüleyim bilmiyorum çok moralim bozuldu.Ay bide zümre 150 tl den bakıyor canım ya çok üzüldüm açıkçası birde falı çıkmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?