Binnaz Abla

Eyüp Deniz'in fallarından biri çıktı (yan konu :))). Kendisine özel zaafım var ama ilk nokta atışlı/vadesi nerdeyse günü gününe gerçekleşen falı dışında maalesef sonraki falları pek tutmamıştı. Şu son çıkan konuyu söylediği zaman da "ne bu şimdi? Olacak iş değil!" demiştim kendi kendime. 30 senelik bir şeyin bitme aşamasında olduğunu ama büyük ustalıkla gizlendiğini anlatmış, kartlar üzerinden açıklayarak.

Dün o söylediği absürt şeyin haberini aldım. Tam falda dediği gibi olmuş, hepimiz ayakta uyumuşuz.

Fallara güvenim o kadar kalmadı ki, kötü de olsa arada tutan şeylere sevinir oldum nerdeyse ahshdjj

ben çok uzun zamandır baktırıyorum ara ara
çıkanlar da çıkmayanlar da oldu
astroloji ile ilgili gerçekten bilgisi var
ama mesela ben o kadar astroloji bilsem tarot açacağıma astrolojide horary bakarım isteyenlere
çünkü horary yanılmayan birşey çok çok büyük yüzde ile, sadece bir gelişme olmadan aynı soru ile tekrar bakılamaz.
gezegen geçişlerine göre çok yüksek ihtimalli durumları anlatıyor
tabi ki kişisel kararlar astrolojiden bağımsızdır ama benim fikrim, ben olsam bilgimi tarotta harcamam..

ama genel olarak hep olumsuzdan bakar doğru
ben artık beni kişi olarak tanıdığından mı öyle diyodum ama demek herkese aynıymış yaklaşımı

buradan okuduğum örneklerle Bilge Özdoğru ve Tumay cennete fal baktırdım.Benim bir mahkemem vardı ve imkansız denecek kadar bir durum söz konusuydu ama tumay ne dediyse herşey aynen çıktı . Allaha şükür görevimden atılmadım.

Telwe deki falcılara da gitmiştim , ücretleri düşüktü Birsen67 diye birisine baktırmıştım.Ama onunki tam bir fiyaskoydu kopyala yapıştır yapıyor..

Ben ayrıca size teşekkür ederim . Yönlendirdiğiniz ve beni aydınlattığınız için , fal sonuçta herşeyi Allah Bilir ama Tumay ın ön görülerini ve yaşadıklarımı aktarması takdire şayandı.

Kızla uzun bir süredir binnaza hiç fal atmadım has diye krediler ve soru hakkı kalktığı için tumay cennetle ilgili yorumları okudum ve bir bakayım diye profiline girdim onlinedı ben de gaza gelip attım falı 550 krediye şimdi falın yorumlanmasını bekliyorum umarım değer daha önce fal baktırıp memnun olan olmayanların yorumlarını bekliyorum

geldi mi fal yorumun?

Geldi şuanki durumumu doğru anlattı hislerimi felan ama soru sorma hakkı olmadığı için kafam karıştı fal boıyunca şuan ilişki zor adamın hayatını düzene koyması gerek felan dedi ki bunu çok kişi dedi bana hisleri olmadığından değil iş bulma gelecek kaygısı var felan aşk ikinci plan felan demişlerdi ama aramızda iletişim şuan olmayacak yakın zamanda dedi sonra son kez konuşacaktık zamanı geldi de felan yaz dedi en son kartta güneş kartı olunca buzlar çözülecek dedi ama zaman vermedi

Ne saniyolarsa kendilerini soru hakki kalkti iade yok bir gun mail attkm iade niye yok 100 tl verıyoruz ay sonu bana 5 tl veriyorsun haksizlik dedim de bana nedediler biliyomusunuz keyfin iadesi olmazmis hasbamlar.

Ne saniyolarsa kendilerini soru hakki kalkti iade yok bir gun mail attkm iade niye yok 100 tl verıyoruz ay sonu bana 5 tl veriyorsun haksizlik dedim de bana nedediler biliyomusunuz keyfin iadesi olmazmis hasbamlar.
Iyice sapıttılar yani tumaya attım fal ama soru soramayınca bir anlamı olmuyor ki aklım karıştı valla iyi bir falcı arıyorum ama yok yani

bilge nin dedikleri ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…