Ben şahsen o kadar paralar dokmuyorumverebileceğim en fazla 50 tl psikolojik yerinegelsin diye oda :))))sorma ya önce hangisine üzüleyim bilmiyorum çok moralim bozuldu.
ben çok uzun zamandır baktırıyorum ara araBen Pelin Bilge'nin tarzını hiç beğenmemiştim. Fal dışında bir tarzı var bence de. Fal icin gidiyorsam fal istiyorum, burc yorumu veya yildiz haritasi yok bilmen ne sacmaligi degil. Bi de kendini övüyor bissürü. Ben yorumcuyum, ben astrologum eğitimler düzenleyip dersler veriyorum. Şamanizm felsefesi. Sanırım felsefe okumuş zaten. Adini da en son sadece Bilge Özdoğru olarak düzenlemişti baktigimda.
bence 5 yıl sonra dönüp dolaşıp olduysa sizin o kişiyle karmik bağınız vardır, şimdi bişi olsa 5 sene sonra gene pörtler.. :)5 yil once baktirmisim birini sormusum yeni oldu iste
ne mutlu sizeBen şahsen o kadar paralar dokmuyorumverebileceğim en fazla 50 tl psikolojik yerinegelsin diye oda :))))
Bu arada ben 2015te burdan aldıgım bi tavsiyeyle tümay cennet başta olmak üzere hüma bal bilmem ne bilmem ne 8 kişiye fal baktırmışım. Geçen hafta kredim oldugunu görünce geçmişi okudum. Sadece Sevgi Duman ve Tümay Cennet'in dedikleri çıkmış. Ama ucundan kıyısından değil, direkt ful ne yazdılarsa yaşamışım. Üzerinden 2 yıl geçince netleşiyor falcılar. Tümayı bekle bekle hala online olmadı. Sevgi Dumanı da sitede bulamadım. Nereye gittiğini bilen var mı? Kız çok iyi tarot bakıyodu
Bu yüzden tavsiye istiyorum binnazdan.
geldi mi fal yorumun?Kızla uzun bir süredir binnaza hiç fal atmadım has diye krediler ve soru hakkı kalktığı için tumay cennetle ilgili yorumları okudum ve bir bakayım diye profiline girdim onlinedı ben de gaza gelip attım falı550 krediye şimdi falın yorumlanmasını bekliyorum umarım değer daha önce fal baktırıp memnun olan olmayanların yorumlarını bekliyorum
Ne saniyolarsa kendilerini soru hakki kalkti iade yok bir gun mail attkm iade niye yok 100 tl verıyoruz ay sonu bana 5 tl veriyorsun haksizlik dedim de bana nedediler biliyomusunuz keyfin iadesi olmazmis hasbamlar.Geldi şuanki durumumu doğru anlattı hislerimi felan ama soru sorma hakkı olmadığı için kafam karıştı fal boıyunca şuan ilişki zor adamın hayatını düzene koyması gerek felan dedi ki bunu çok kişi dedi bana hisleri olmadığından değil iş bulma gelecek kaygısı var felan aşk ikinci plan felan demişlerdi ama aramızda iletişim şuan olmayacak yakın zamanda dedi sonra son kez konuşacaktık zamanı geldi de felan yaz dedi en son kartta güneş kartı olunca buzlar çözülecek dedi ama zaman vermedi
Iyice sapıttılar yani tumaya attım fal ama soru soramayınca bir anlamı olmuyor ki aklım karıştı valla iyi bir falcı arıyorum ama yok yaniNe saniyolarsa kendilerini soru hakki kalkti iade yok bir gun mail attkm iade niye yok 100 tl verıyoruz ay sonu bana 5 tl veriyorsun haksizlik dedim de bana nedediler biliyomusunuz keyfin iadesi olmazmis hasbamlar.
bilge nin dedikleri ?buradan okuduğum örneklerle Bilge Özdoğru ve Tumay cennete fal baktırdım.Benim bir mahkemem vardı ve imkansız denecek kadar bir durum söz konusuydu ama tumay ne dediyse herşey aynen çıktı . Allaha şükür görevimden atılmadım.
Telwe deki falcılara da gitmiştim , ücretleri düşüktü Birsen67 diye birisine baktırmıştım.Ama onunki tam bir fiyaskoydu kopyala yapıştır yapıyor..
Ben ayrıca size teşekkür ederim . Yönlendirdiğiniz ve beni aydınlattığınız için , fal sonuçta herşeyi Allah Bilir ama Tumay ın ön görülerini ve yaşadıklarımı aktarması takdire şayandı.
Ben ne guzel fali biraktim istek yok aklina bile gelmiyor ama burda yeni bir oneri gordum mu seytan dürtüyorbu tümay binnaz da kendi fotosunu kullanan tek kişi sanırım
hiç fake foto gibi değil :)
tümay ı denedimBen ne guzel fali biraktim istek yok aklina bile gelmiyor ama burda yeni bir oneri gordum mu seytan dürtüyortulay gibi
elfin sık online olmuyor sanırımBiraz aradan sonra cikan fal haberlerimle buradayim. Elfin ve birayin fali cikti. Ozellikle elfin baya baya tutturdu. Zisan patladi. Nilin son fali da iyiydi
Umarim olumludur .Biray detaylari bildi mi?Biraz aradan sonra cikan fal haberlerimle buradayim. Elfin ve birayin fali cikti. Ozellikle elfin baya baya tutturdu. Zisan patladi. Nilin son fali da iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?