Binnaz'da kalan kredilerim aylardır duruyor şöyle bir bakayım dedim de bir falcıda şuna benzer bir yorum gördüm. "evet biliyorum başkası ile birlikte ama çok olumsuz baktınız içim karardı bu ne böyle" demiş.
Ve 1 yıldız vermiş..
Fal tutar tutmaz orasını bilemem.
Demek istediğim şu ki böyle istediğini duymak isteyen kişiler tarafından online falcıların bir çoğundan pembe tablolar duyar dinleriz
Sanırım bu yorumu yapan kişi şu falı bekliyordu: "bu adam sana bir aşık bir aşık ama şimdi hata yapıyor o kadını sevmiyor öylesine biri sadece zaman geçiriyor sana kesinlikle dönecek şimdi kafası karışık iç dünyası bulanık bla bla bla...."
Ve 5 yıldız
Uzun zamandır yazmıyordum da şöyle bir binnaza bakınca duramadım :)
Neresinden tutsak elimizde kalıyor zaten :)Aynen öyle :)) O yüzden onların da işi zor. Tam tersi de geçerli, yani falcı umut vaat edebilecek bir durumda biraz olsun olumlu konuştuğu ve "batsın bu dünya, bitsin bu rüya, halin duman" demediği için de suçlu konuma düşebiliyor...
Neresinden tutsak elimizde kalıyor zaten :)
Şuna gerçekten inandım ne zaman ki beklentiyi azaltınca o zaman gelişmeler peşi sıra geliyor. İyi şeyler duymak anlık iyi geliyor ama bence umudu besliyor bazen boş yere olabiliyor, ki bir çok hikaye ne yazık ki böyle..
Biraz önce Cemre Yağmur'a kahve falı attık arkadaşım için adı Eda sadece falın başında Eda'cım yazmış falın diğer kalan kısımları Ayşegül'cüm. Yönetime yazdım iade istedim hemen ettiler sağolsunlar. Aklınızda bulunsun Cemre Yağmur full kopyala yapıştır...
Aynı fikirdeyim , madem bakamıyorsun o zaman yapma bu işi ya da yapıyorsan da bari düzgün yap değil mi ama???Pes artık... Hayır, kimi nasıl ve neye göre işe alıyorlar diye sırf meraktan falcı başvurusunda bulunacağım artık. Burda anlatan kişiler olmuş gerçi ama bizzat deneyimlemek istiyorum :))) dermişim.
Merak edip baktım sanırım profili kapatılmış hemen. kendi hesaplarını kapatabiliyorlar mı acabaBiraz önce Cemre Yağmur'a kahve falı attık arkadaşım için adı Eda sadece falın başında Eda'cım yazmış falın diğer kalan kısımları Ayşegül'cüm. Yönetime yazdım iade istedim hemen ettiler sağolsunlar. Aklınızda bulunsun Cemre Yağmur full kopyala yapıştır...
Şikayetim yönetime bildirilmişti , onlar kapatmış sanırım , bakarım şimdi bende.Merak edip baktım sanırım profili kapatılmış hemen. kendi hesaplarını kapatabiliyorlar mı acaba
Aynen profili yok , sanırım yönetim anında müdahale etti.Merak edip baktım sanırım profili kapatılmış hemen. kendi hesaplarını kapatabiliyorlar mı acaba
Binnaz yönetimi müşteri memnuniyeti konusunda hassas bu bir gerçek. ama tellwe öyle mi hiiiiç bahsetmeyeyimAynen profili yok , sanırım yönetim anında müdahale etti.
Aynen hemen iade etmeleri , özür dilemeleri ve falcıya müdahale etmeleri güzel. Birde 2700 civarı fal bakmıştı , %95'teydi. Yorumlara aldatarak göndermiştim ama demek ki herkese kopyala yapıştır yapıyormuş.Binnaz yönetimi müşteri memnuniyeti konusunda hassas bu bir gerçek. ama tellwe öyle mi hiiiiç bahsetmeyeyim
İsim değiştirip o falcıyı tekrar mı sunuyorlar acaba. Geçen yıl hatırlamıyorum birine baktırmıştım sonra adı değişmişti. Bir de 2 3 ay önce Burcu Naz diye falcı vardı sonra adı Eliz oldu profil resmi değiştiAynen hemen iade etmeleri , özür dilemeleri ve falcıya müdahale etmeleri güzel. Birde 2700 civarı fal bakmıştı , %95'teydi. Yorumlara aldatarak göndermiştim ama demek ki herkese kopyala yapıştır yapıyormuş.
Olabilir , böyle yapıyorlarsa da yalnış bu illaki anlaşılır ve eğer anlaşılır yönetime söylenirse güven kaybıda olur siteye karşı.İsim değiştirip o falcıyı tekrar mı sunuyorlar acaba. Geçen yıl hatırlamıyorum birine baktırmıştım sonra adı değişmişti. Bir de 2 3 ay önce Burcu Naz diye falcı vardı sonra adı Eliz oldu profil resmi değişti
Öyle tabiki ama anlamak zor olur isim farklı fotoğraf farklı. Ancak baktığı fal türlerinden sayısından bir ihtimal. Ben o Eliz - Burcu olayını şöyle anladım. ucuzdan pahalıya doğru sıralarım genelde en başta hep burcu olurdu birden Eliz oldu. Yeni mi diye bakayım dedim yorumlarda Burcu hanım yazıyordu. Sonra o Burcu Naz isimde falcı yoktu. Emin oldum ki profil değişmiş. anlamadığımız çok şey oluyordur daha.Olabilir , böyle yapıyorlarsa da yalnış bu illaki anlaşılır ve eğer anlaşılır yönetime söylenirse güven kaybıda olur siteye karşı.
Fal yüzdesini fiyatını ve birçok yorumunu biliyorum ki falcilarında ismini neredeyse ezberledim , yeni olursa anlarım..Öyle tabiki ama anlamak zor olur isim farklı fotoğraf farklı. Ancak baktığı fal türlerinden sayısından bir ihtimal. Ben o Eliz - Burcu olayını şöyle anladım. ucuzdan pahalıya doğru sıralarım genelde en başta hep burcu olurdu birden Eliz oldu. Yeni mi diye bakayım dedim yorumlarda Burcu hanım yazıyordu. Sonra o Burcu Naz isimde falcı yoktu. Emin oldum ki profil değişmiş. anlamadığımız çok şey oluyordur daha.
Yeni bir isim birden 2bin küsur fal illaki anlaşılır. çark olduğu zamanlardan 2000 krediye kadar biriktirdim var mı ucuz ama iyi birileriFal yüzdesini fiyatını ve birçok yorumunu biliyorum ki falcilarında ismini neredeyse ezberledim , yeni olursa anlarım..
Burada sormuştum ama kimseden yanıt gelmeyince yinede Çağla Çakır'a baktırdım bende bedava kredilerle dün. Geçmiş ve anda çok iyiydi analizleri , gelecek içinde bekleyip göreceğim. Bahsetmediğim bir konuda da yorum yapması ilgimi çekti açıkçası. Vadeleri fazla değil tutarsa tekrar yorum alırım diyeceğim birisi. Berrin Banu'yada online olursa denerim belki. Çağla Çakır 500 Kredi. Berrin Banu 450.Yeni bir isim birden 2bin küsur fal illaki anlaşılır. çark olduğu zamanlardan 2000 krediye kadar biriktirdim var mı ucuz ama iyi birileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?