- 21 Şubat 2019
- 349
- 212
- 33
- 34
Aaaa banadami öyle atmış pes yaniAynen hemen iade etmeleri , özür dilemeleri ve falcıya müdahale etmeleri güzel. Birde 2700 civarı fal bakmıştı , %95'teydi. Yorumlara aldatarak göndermiştim ama demek ki herkese kopyala yapıştır yapıyormuş.
Arif emir diye biri vardı,atmıştım ona telefonda bakıyor,kısa vadede dedikleri oldu ama yükseltmiş o da kredisiniKalp kalbe karşıymış... Binnaz'da profil resmi olarak kullanılan bir fotoğraf, az önce televizyonda güzellik programında "kremden önce - kremden sonra" olarak gösterildi.
Bu faydalı bilgi bir yana, Binnaz'da isim değiştirme meraklısı 2-3 kişi var gibi sanki öyle. Acaba hepsi bir vukuat yüzünden mi yapıyor bunu... Asıl sorum şu olacak: yeni 49 kredi falcılardan deneyip memnun kalan var mı?
Fotoğraflar gerçekten kimlere ait acaba.. Mesela Aslıhan Yılmaz'ın profil fotoğrafı İste Gelsin uygulamasına girince ilk çıkan fotoğraftaki kadındı. Aynı bakış aynı duruş..Kalp kalbe karşıymış... Binnaz'da profil resmi olarak kullanılan bir fotoğraf, az önce televizyonda güzellik programında "kremden önce - kremden sonra" olarak gösterildi.
Bu faydalı bilgi bir yana, Binnaz'da isim değiştirme meraklısı 2-3 kişi var gibi sanki öyle. Acaba hepsi bir vukuat yüzünden mi yapıyor bunu... Asıl sorum şu olacak: yeni 49 kredi falcılardan deneyip memnun kalan var mı?
Fotoğraflar gerçekten kimlere ait acaba.. Mesela Aslıhan Yılmaz'ın profil fotoğrafı İste Gelsin uygulamasına girince ilk çıkan fotoğraftaki kadındı. Aynı bakış aynı duruş..
49 krediye falcı bulunabiliyor mu?
49 kredi ve tutan varsa ben de denerimJane Birkin gibi ünlülere ait olanlar var. Gelsin uygulaması da iyiymiş :)
49 kredi, sitede yeni başlayanların fiyatı. Çok az bir kredim kalmış, onu bitireyim diyorum arada :)
tümay bana da kendi açtığı deste de güneş var buzlar çözülcek dedi. o yazmazsa sen yaz konuşalım de dedi :)Geldi şuanki durumumu doğru anlattı hislerimi felan ama soru sorma hakkı olmadığı için kafam karıştı fal boıyunca şuan ilişki zor adamın hayatını düzene koyması gerek felan dedi ki bunu çok kişi dedi bana hisleri olmadığından değil iş bulma gelecek kaygısı var felan aşk ikinci plan felan demişlerdi ama aramızda iletişim şuan olmayacak yakın zamanda dedi sonra son kez konuşacaktık zamanı geldi de felan yaz dedi en son kartta güneş kartı olunca buzlar çözülecek dedi ama zaman vermedi
Hiih ben de tam Arif Emir i soracaktim arkadasimla attik bazi yerlerde ayni kalip cumleleri kullanmis ikimizede ama falin butunu farkliydi ikimize de ,ciktimi size dedikleri.Arif emir diye biri vardı,atmıştım ona telefonda bakıyor,kısa vadede dedikleri oldu ama yükseltmiş o da kredisini
Bana çocuk şuan geleceğine odaklanmış aşk hayatı 2. Planda kimseyle olmaz şuan felan dedi kısa vadede ilişki başlangıcı görmüyorum senle ama dengeyi sağlarsan ilerde güzel bir ilişki olur deditümay bana da kendi açtığı deste de güneş var buzlar çözülcek dedi. o yazmazsa sen yaz konuşalım de dedi :)
acaba sesli de olsa hep aynı şeyleri mi söylüyor
ben de son günlerde çok sık tarot baktırdım dedim. deste olumsuzdu gerçekten. ama evet sık baktırmaktan dolayı olabilir dedi. kendisi ayrıca ilişki açılımı yaptı. kart çeker gibi sesler duydum yani. hatta sorumla ilgili üst üste iki kez ayrı ayrı kart çekti, aklında soru kalmasın dedi. onun çektikleri daha olumlu geldi.Bana çocuk şuan geleceğine odaklanmış aşk hayatı 2. Planda kimseyle olmaz şuan felan dedi kısa vadede ilişki başlangıcı görmüyorum senle ama dengeyi sağlarsan ilerde güzel bir ilişki olur dedi
Olabilir , profilini hemen dün kapattılar ama resim isim değiştirip gelebilir , oluyormuş sitede böyle durumlar.Aaaa banadami öyle atmış pes yani
Asıl konu değilde,işle ilgili sormadigim bile hatta gündemimde dahi olmayan bir durum çıktı,geçen hafta öylesine atmıştım haftaya diye söylemişti hatta vadesiyle birlikte şaşırdım ,asıl konu içinse çok uzun bir vade vermedi hatta yakın bu ay ve tarih verdi direk.Hiih ben de tam Arif Emir i soracaktim arkadasimla attik bazi yerlerde ayni kalip cumleleri kullanmis ikimizede ama falin butunu farkliydi ikimize de ,ciktimi size dedikleri.
Size de rüyalardan bahsettimi bu arada ,birisi yorumlarda yazmıştı rüyamda kadsr tutturdu diye.bana da rüya konusunda birşeyler söyledi de,herkese mi paralel şeylerden bahsediyo acabaHiih ben de tam Arif Emir i soracaktim arkadasimla attik bazi yerlerde ayni kalip cumleleri kullanmis ikimizede ama falin butunu farkliydi ikimize de ,ciktimi size dedikleri.
49 kredi ve tutan varsa ben de denerim
Benim de destem çok karışıktı bir olumlu bir olumsuz kart vardı tutarsız dedi kendi kartlarıyla 7 kartlık ilişki açılımı yaptıben de son günlerde çok sık tarot baktırdım dedim. deste olumsuzdu gerçekten. ama evet sık baktırmaktan dolayı olabilir dedi. kendisi ayrıca ilişki açılımı yaptı. kart çeker gibi sesler duydum yani. hatta sorumla ilgili üst üste iki kez ayrı ayrı kart çekti, aklında soru kalmasın dedi. onun çektikleri daha olumlu geldi.
dedikleri mantıklı mı ?Benim de destem çok karışıktı bir olumlu bir olumsuz kart vardı tutarsız dedi kendi kartlarıyla 7 kartlık ilişki açılımı yaptı
ya binnaza çok atmam sanırım artıkO fiyata sadece Zişan Işık'a baktırmıştım, geçen kış Binnaz'da yeni başladığı zaman. İlk birkaç falında yüksek puanlar alıp dikkat çekmişti, sonra da zaten bakılan fal sayısını kısa sürede 25 yapıp fiyatını yükseltmişti. Fena da değildi. Kendi kartlarıyla desteklemişti, nokta atışları vardı. "Bitmek üzere" dediği şey birkaç gün sonra bitmişti, ihtimal vermediğim halde. Ama uzun vadesi tutmadı.
Şu andaki 49'luklar pek heveslendirmedi :)) Şah Sultan gibi daha iyi falcıların 49 kredide bıraktıkları ve bir daha açmadıkları fal türlerini saymazsak.
Yani bilmiyorum ki mantıklıydı şuan mezun oldu iş telaşı felan vardır gelecek kaygısı vardır ama net olmayan bir şey var çok üstüne düşme çok yazma dedi ama sonra son kez artık konuşmanın vakti gelmedi mi felan de dedi sonra da aranızdaki dengeyi kurabilirsen güzel bir ilişki olur dedi ben yazamam yani o yazmadan yazdım iki kere yani bilmiyorum ne olacakdedikleri mantıklı mı ?
ay sanki ikimize aynı şeyler gibi :)
hayırlısıYani bilmiyorum ki mantıklıydı şuan mezun oldu iş telaşı felan vardır gelecek kaygısı vardır ama net olmayan bir şey var çok üstüne düşme çok yazma dedi ama sonra son kez artık konuşmanın vakti gelmedi mi felan de dedi sonra da aranızdaki dengeyi kurabilirsen güzel bir ilişki olur dedi ben yazamam yani o yazmadan yazdım iki kere yani bilmiyorum ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?