Binnaz Abla

Kızlar ya, şu Youtube'taki falcılara hiç özel olarak baktıran var mı içinizde? Melisa Asya harici önerisi olanlar yazarsa sevinirim. Onu pek sevmedim, çok pembeci geldi bana. Kadına göre herkesin sonu iyi, herkes çok mutlu olucak hahsjsjs. Nyks fena değil sanki ama o da çok yuvarlak konuşuyor, o da olur bu da olur stili.

Biraz aradan sonra cikan fal haberlerimle buradayim. Elfin ve birayin fali cikti. Ozellikle elfin baya baya tutturdu. Zisan patladi. Nilin son fali da iyiydi
Elfin’den cok memnun kalmamıstın gibi aklımda kalmıs, ya da tarih vermemisti sana galiba. Peki spesifik bir sekilde mi bilmis oldu? Bana bilirdi Elfin genelde ama son falından ben emin değilim, pek cıkarı yok gibi duruyor benim açımdan. Biray’in tarzını ben de sevmiştim ama bariz bir kaç şeyde yanldı, gelecek öngörüsü de cok çıkmadı.

Cemre Yağmurun profilini açmışlar , ben artık binnazablada fal baktırmam , sırf para kazanmak için yapılan büyük hatayı gozardı ediyorlar resmen. Cidden yazıklar olsun.

binnazdaki açelya youtube da bişiler yapıyo
ama özel olarak ordan bakıyo mu bilmiyorum

Olabilir , profilini hemen dün kapattılar ama resim isim değiştirip gelebilir , oluyormuş sitede böyle durumlar.
Tekrar gelme gibi bi durum söz konusu asla olamaz orda falcılık yaparken arkadaş edindiğim bir kız vardı manyak kopy face yapmış komple kapatmışlar şimdi telwe de çalışıyor

Benim binnazda 2 favorim oldu. Biri açelya, başka bi konuda da yazmıştım, bana sağlam çıkan falları oldu.
Pelin bi de, yada bilge. Bilge ile dışarda da iletişimim var, astroloji bilgisi çok sağlam evet. Ama cidden olumsuz. Bir de beni tanıdığı için bence süreçlerime çok hakim olduğundan kişisel olarak da fikirlerini olumsuz yönde söyleyebiliyo rahatça. Ama her falı çıktı diyemem.
Bir de burda 2 kişi çıktı yazmış, tümay cenneti denedim. Kimseye bahsetmediğim detayları falan anlattı. Sonucu bekliyorum..

kizlar elfini ovmus bazilari ama dun profiine baktim sadece katina bakiyor. ben is konusunda da baktirmak istiyiorum, is konusuna katina ile mi bakar sizce ??

kizlar elfini ovmus bazilari ama dun profiine baktim sadece katina bakiyor. ben is konusunda da baktirmak istiyiorum, is konusuna katina ile mi bakar sizce ??

Elfin iş için bakmayı kabul eder mi bilmiyorum, genelde bizim buradaki falcılar Katina'ya sadece aşk için danışın diye tutturuyorlar malum. Öncelikli konusu aşk olsa da o destede iş, eğitim, kişisel gelişim, aile vs. ile ilgili bir sürü kart da var. Yabancı kaynaklarda ve videolarda (yabancı dediysem, daha çok Yunanları kastediyorum. Sonuçta Katina onlarla "ortak malımız") sırf iş için bakanlar var.
Yani Elfin'e yine de sorulabilir, eğer mutlaka o baksın derseniz. En kötü iade eder.

aa evet, katina izmirde yaşayan bir rumdu ve fal ondan geliyordu diye hatırlıyorum.
benim de bildiğim iş, yükselmek ve sosyal hayatla ilgili kartlar var. ama belki de çoğu falcı kendini o konuda yorumlama yapmakta geliştirmemiştir katinada.

Tekrar gelme gibi bi durum söz konusu asla olamaz orda falcılık yaparken arkadaş edindiğim bir kız vardı manyak kopy face yapmış komple kapatmışlar şimdi telwe de çalışıyor
Aaaaaa gerçektenmi
Evet açmışlar. Eee artık hediye kredi yok , iade yok , fal sonrasında soru yok. Zaten falda çok gönderen yok , falcı kaybetmekten korkuyorlar herhalde. Ama bu devam edecek kopyala yapıştır yapmaya belli yani.
Kınama cezası almıştır
Bir de binnazda çalışan falcı arkadaş nasıl ediniliyor bende edinmek istiyorum soracaklarım var

kızlaaaar elfin hergün çevrimiçi oluuormu?oluyorsa saat kaç civarı?
Sevgili S springwillcome iki yıldır kayıtlı üyeyim çok fal baktırdım ama çıkmıyor bir şey. Paran boşa gidecek. O 150 lirayı başka yerde harca. Yakınında baktır bedava bakan ablalar oluyor ya. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…