- 21 Şubat 2019
- 349
- 212
- 33
- 34
150 tl nedir ya altın mı alıyoruz fuzuli masraf benceSevgili @springwillcome iki yıldır kayıtlı üyeyim çok fal baktırdım ama çıkmıyor bir şey. Paran boşa gidecek. O 150 lirayı başka yerde harca. Yakınında baktır bedava bakan ablalar oluyor ya. Sevgiler.
Elfin cok net sekilde cikti. Zisan tam tersini soylemisti. Zisanin dedigi gibi olur diyodum elfine ihtimal bile vermemistim. Elfinin dedigi olduElfin’den cok memnun kalmamıstın gibi aklımda kalmıs, ya da tarih vermemisti sana galiba. Peki spesifik bir sekilde mi bilmis oldu? Bana bilirdi Elfin genelde ama son falından ben emin değilim, pek cıkarı yok gibi duruyor benim açımdan. Biray’in tarzını ben de sevmiştim ama bariz bir kaç şeyde yanldı, gelecek öngörüsü de cok çıkmadı.
Ben is icin katina attim. Normalde tarot daha dogru olur tarot gonderin dedi ama katinadan da yorumladi. Cikti da dediklerikizlar elfini ovmus bazilari ama dun profiine baktim sadece katina bakiyor. ben is konusunda da baktirmak istiyiorum, is konusuna katina ile mi bakar sizce ??
Simdi birayda bildi ama ben biraya soruyu daha detayli sormusum. Elfin hic yoktan bilmisUmarim olumludur .Biray detaylari bildi mi?
Elfin bana da bilir hep, ilk fallari ozellikle noktasina virgulune cikmisti daha nokta atisiliydi, cok baktirdikca daha genel orumlamaya basladi ama genel anlamda biliyor bana yanilmadi simdiye kadar.Elfin cok net sekilde cikti. Zisan tam tersini soylemisti. Zisanin dedigi gibi olur diyodum elfine ihtimal bile vermemistim. Elfinin dedigi oldu
Astoria merhaba.En son Haziran'da iki kişiye baktırdım ve kredilerimi tükettim. Nil Güneş'in falı da çıkmadı, Dilşah Füsun'un da. İkisinin de söyledikleri şeyin tamamen zıddı oldu. Nil'in alakasız konularda tutturduğunu söylemişlerdi, onda da bir şey tutturamamış bende. Haberiniz olsun.
Olumsuz olacağını bilen tek kişi Youtube'tan bakan bir falcıydı.
Astoria merhaba.
Youtube'dan nasıl fal bakılıyor/baktırılıyor? Bir de ismini verebilir misiniz bu falcının?
Arkadaşlar murat koç a baktıran var mı ve doğa dan sizce nasıl ve en merak ettiğim irem çerkes
Cok tesekkur ederim yanitiniz icin.Merhaba,
Yani tabi Youtube'tan direkt baktırılmıyor ben oradan keşfettim diye düzeltsem daha iyi olurmuş. Bazı falcılar Youtube'a deste seç videoları yüklüyorlar. Yabancı, yerli bir sürü falcı var. Kafamı dağıtayım diye bazılarında odaklanıp deste seçiyorum. Birkaç kişiye de özel olarak mail atıp baktırdım; profillerine girince hakkında kısmında mail adresleri, Instagram hesapları falan oluyor. Yuminin Tarotu diye bir sayfa, sonucu olumsuz olarak gören ve neden olumsuz olduğunu bilen tek kişi Yumi oldu. Diğerleri hep fos, olacak olacak ha bugün olacak ha yarın olacak diyengiller.
Cok tesekkur ederim yanitiniz icin.
Umarim ki sizi cok sarsacak bir olumsuzluk degildir.
Kimbilir, bazen olumsuzluklari duymak daha hayırlıdır.
Ben de falcilardan nerdeyse hep olumlu bilgiler almıştim. İstegim olumlu ama ihtiyacim olan aslinda olumsuz bilgiler:))
Ben de Yumiyi deneyecegim.
İrem Çerkes bana da çok olumsuzdu, onun soyledigi sekilde pek ilerlemedi ben tarzını da sevmemiştim, soguk bir tarzı var. O da Bilge gibi olumsuz tarzda yorum yapıor cunku oyle olma ihtimali daha yuksekİrem Çerkes'e 5 liraya mı ne bakıyorken atmıştım eskiden. Anlık durumu bilmişti evet ama gelecek çıkmamıştı. Yani pembeci değil, ama anlık duruma göre gelecek hakkında yorum yapıyor. Bu da çok açık olmadı sanırım.Şöyle söyleyeyim, eski sevgilimin beni sevdiğini, benim de onu sevdiğimi, aramızda 3. kişilerle alakalı problemler olduğunu bilmişti. Ama kartlarda gördüğü sevgi ve tutkuya bakarak yok yea siz birbirinizden kopmazsınız evlenirsiniz hatta falan demişti. 3. kişiler yüzünden ayrıldık; adam onların ağzına bakmayı tercih etti. Böyle yani.
İrem Çerkes bana da çok olumsuzdu, onun soyledigi sekilde pek ilerlemedi ben tarzını da sevmemiştim, soguk bir tarzı var. O da Bilge gibi olumsuz tarzda yorum yapıor cunku oyle olma ihtimali daha yuksek
Kızlar sentius cafe cansu diye birine baktım trans birey ve cinleri olduğu söyleniyormuş ve 70 liraydı
Ne kahve ne tarot hiçbişey bakmıyormuş sadece yüzüne bakarak isim veriyormuş bu şekilde anlattılar inanılmaz gaza geldim gittim
Bomboştu sözlü copy paste yapıyor
Grupu okuyup gitsem gitmezdim 2014deki baktırana söylediğinin aynısını söylemiş farklı bir deneyim diye gittim ama.... Siz gitmeyin duyarsanız da o gitmeden olanları söyleyin forumda istanbul falcılarda uzun uzun yazdım bakmak isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?