Binnaz Abla

Arkadaşlar murat koç a baktıran var mı ve doğa dan sizce nasıl ve en merak ettiğim irem çerkes

Merhaba kızlar uzun zamandır ortalar da yoktum Binnaz da kredim kalmış kaç sene sonra görünce şeytan durttu ne yalan söyliyim :) bir öneriniz var mı sormak istedim.Umarım herkes iyidir.

Elfin cok net sekilde cikti. Zisan tam tersini soylemisti. Zisanin dedigi gibi olur diyodum elfine ihtimal bile vermemistim. Elfinin dedigi oldu

Hanımlar günaydın. İşle ilgili beklediģim bir gelişme vardı...dün gerçekleşti..falcılarada sormuştum...Çıkan çıkmayan paylaşıyorum..
Fama: falını anda ve geçmişte beğenmemiştim...aşkta çıkmadı ama işle ilgili tarîhîyle çıktı..
Ecem23: falını beğenmiştim..aşkta çıktı ama ışte çıkmadı..
Geysuyu beğenmiştim an ve geçmişte.
Aşkta çıkmıştı..işte de çıktı..olacak süreçleri iyi bilmiş...ama tarih olarak biraz geç çıktı..
İlkay da iyiydi yorumda..aşkta çıktı ama işte olumsuz yorum yapmıştı..dediği gibi olmadı şükür...
Herşey gönlünüzce olsun..

Elfin cok net sekilde cikti. Zisan tam tersini soylemisti. Zisanin dedigi gibi olur diyodum elfine ihtimal bile vermemistim. Elfinin dedigi oldu
Elfin bana da bilir hep, ilk fallari ozellikle noktasina virgulune cikmisti daha nokta atisiliydi, cok baktirdikca daha genel orumlamaya basladi ama genel anlamda biliyor bana yanilmadi simdiye kadar.

Kızlar sentius cafe cansu diye birine baktım trans birey ve cinleri olduğu söyleniyormuş ve 70 liraydı
Ne kahve ne tarot hiçbişey bakmıyormuş sadece yüzüne bakarak isim veriyormuş bu şekilde anlattılar inanılmaz gaza geldim gittim
Bomboştu sözlü copy paste yapıyor
Grupu okuyup gitsem gitmezdim 2014deki baktırana söylediğinin aynısını söylemiş farklı bir deneyim diye gittim ama.... Siz gitmeyin duyarsanız da o gitmeden olanları söyleyin forumda istanbul falcılarda uzun uzun yazdım bakmak isterseniz

En son Haziran'da iki kişiye baktırdım ve kredilerimi tükettim. Nil Güneş'in falı da çıkmadı, Dilşah Füsun'un da. İkisinin de söyledikleri şeyin tamamen zıddı oldu. Nil'in alakasız konularda tutturduğunu söylemişlerdi, onda da bir şey tutturamamış bende. Haberiniz olsun.

Olumsuz olacağını bilen tek kişi Youtube'tan bakan bir falcıydı.

Astoria merhaba.
Youtube'dan nasıl fal bakılıyor/baktırılıyor? Bir de ismini verebilir misiniz bu falcının?

Astoria merhaba.
Youtube'dan nasıl fal bakılıyor/baktırılıyor? Bir de ismini verebilir misiniz bu falcının?

Merhaba,

Yani tabi Youtube'tan direkt baktırılmıyor ben oradan keşfettim diye düzeltsem daha iyi olurmuş. Bazı falcılar Youtube'a deste seç videoları yüklüyorlar. Yabancı, yerli bir sürü falcı var. Kafamı dağıtayım diye bazılarında odaklanıp deste seçiyorum. Birkaç kişiye de özel olarak mail atıp baktırdım; profillerine girince hakkında kısmında mail adresleri, Instagram hesapları falan oluyor. Yuminin Tarotu diye bir sayfa, sonucu olumsuz olarak gören ve neden olumsuz olduğunu bilen tek kişi Yumi oldu. Diğerleri hep fos, olacak olacak ha bugün olacak ha yarın olacak diyengiller.

Arkadaşlar murat koç a baktıran var mı ve doğa dan sizce nasıl ve en merak ettiğim irem çerkes

İrem Çerkes'e 5 liraya mı ne bakıyorken atmıştım eskiden. Anlık durumu bilmişti evet ama gelecek çıkmamıştı. Yani pembeci değil, ama anlık duruma göre gelecek hakkında yorum yapıyor. Bu da çok açık olmadı sanırım. Şöyle söyleyeyim, eski sevgilimin beni sevdiğini, benim de onu sevdiğimi, aramızda 3. kişilerle alakalı problemler olduğunu bilmişti. Ama kartlarda gördüğü sevgi ve tutkuya bakarak yok yea siz birbirinizden kopmazsınız evlenirsiniz hatta falan demişti. 3. kişiler yüzünden ayrıldık; adam onların ağzına bakmayı tercih etti. Böyle yani.

Cok tesekkur ederim yanitiniz icin.
Umarim ki sizi cok sarsacak bir olumsuzluk degildir.
Kimbilir, bazen olumsuzluklari duymak daha hayırlıdır.
Ben de falcilardan nerdeyse hep olumlu bilgiler almıştim. İstegim olumlu ama ihtiyacim olan aslinda olumsuz bilgiler:))
Ben de Yumiyi deneyecegim.

Rica ederim. :) Hayatımı karartacak bir olumsuzluk değil ama üzdü biraz, öyle diyeyim. Hepimiz için hayırlısı olsun

İrem Çerkes bana da çok olumsuzdu, onun soyledigi sekilde pek ilerlemedi ben tarzını da sevmemiştim, soguk bir tarzı var. O da Bilge gibi olumsuz tarzda yorum yapıor cunku oyle olma ihtimali daha yuksek

İrem Çerkes bana da çok olumsuzdu, onun soyledigi sekilde pek ilerlemedi ben tarzını da sevmemiştim, soguk bir tarzı var. O da Bilge gibi olumsuz tarzda yorum yapıor cunku oyle olma ihtimali daha yuksek

E yani, mantıken düşündüğünde olumlu bir durum için neden fal baktırasın ki? Olumsuz olabilitesi olan belirsiz bir durum var ki cevap arıyorsun, kendini rahatlatmak istiyorsun. Derdi olmayanın falda işi olmaz. :)

selam canım papatyamerve87 falcı 15 krd kahve bakıyor ayrıntılı melek kart destekleri var memnun kaldım ben deneyebilirsin dedikleri çıktı bana

Cansu benim arkadasima gelecegini goremiyorum cunku ölüceksin demisti. Hatta tarih de vermisti sanirim. Haliyle cikmadi yasiyo kendisi :) keske yazsaydiniz onceden halen daha da ful sira oluyo nasil bi PR harikasi cozemedim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…