Buna da yuh demek isterim. Yok artıkCansu benim arkadasima gelecegini goremiyorum cunku ölüceksin demisti. Hatta tarih de vermisti sanirim. Haliyle cikmadi yasiyo kendisi :) keske yazsaydiniz oncedenhalen daha da ful sira oluyo nasil bi PR harikasi cozemedim valla.
Peki bu yuminin tarotuna özel mi baktırdınız yoksa genel bir açılım mı çıktı? Burda okuyunca merak ettim baktım da yumi özel bakım yapmıyorum yazıyordu.İrem Çerkes'e 5 liraya mı ne bakıyorken atmıştım eskiden. Anlık durumu bilmişti evet ama gelecek çıkmamıştı. Yani pembeci değil, ama anlık duruma göre gelecek hakkında yorum yapıyor. Bu da çok açık olmadı sanırım.Şöyle söyleyeyim, eski sevgilimin beni sevdiğini, benim de onu sevdiğimi, aramızda 3. kişilerle alakalı problemler olduğunu bilmişti. Ama kartlarda gördüğü sevgi ve tutkuya bakarak yok yea siz birbirinizden kopmazsınız evlenirsiniz hatta falan demişti. 3. kişiler yüzünden ayrıldık; adam onların ağzına bakmayı tercih etti. Böyle yani.
Peki bu yuminin tarotuna özel mi baktırdınız yoksa genel bir açılım mı çıktı? Burda okuyunca merak ettim baktım da yumi özel bakım yapmıyorum yazıyordu.
Ya yuh bunu da yapmış yani gerçekten şok oldum hani yuh bana uzay üssü inşa eden biri gibi anlatıldığı için var tarot falan yine kartlar anlamları dümdüz yüzüne Bakarak aynı cümleleri su gibi kullanıyor... İnanılmazCansu benim arkadasima gelecegini goremiyorum cunku ölüceksin demisti. Hatta tarih de vermisti sanirim. Haliyle cikmadi yasiyo kendisi :) keske yazsaydiniz oncedenhalen daha da ful sira oluyo nasil bi PR harikasi cozemedim valla.
en nihayetinde hepimiz bir gün ölücez. bu mantıkla kimseyi görmemesi lazım. yemesin kimseyi.Cansu benim arkadasima gelecegini goremiyorum cunku ölüceksin demisti. Hatta tarih de vermisti sanirim. Haliyle cikmadi yasiyo kendisi :) keske yazsaydiniz oncedenhalen daha da ful sira oluyo nasil bi PR harikasi cozemedim valla.
ya çok sinir oldum, hızımı alamıyorum. tamam sıkıntımız var ki falcı peşine düşüyoruz. ama canımız sıkkın diye beynimizi peynir ekmekle yemedik. neden salak yerine koyuyolar anlamıyorum.Cansu benim arkadasima gelecegini goremiyorum cunku ölüceksin demisti. Hatta tarih de vermisti sanirim. Haliyle cikmadi yasiyo kendisi :) keske yazsaydiniz oncedenhalen daha da ful sira oluyo nasil bi PR harikasi cozemedim valla.
Kızlar elfini bi türlü yakalayamıyorum ya son 10 gündür acaba bana mı bildirim gelmiyor?varmı baktiran son günler?hangi saatler çevrimiçi oluyor daha çok?
Kızlar elfin cidden çıkıyor mu anı bildi ama bana çok pembe bi tablo çizdi sanki bi de emre nasıl
Biray çıkmıyor bence
Emreyi ben hic begenmemistim. Ordan burdan bi süru bi sey demis corba gibi birakmis sonuc yokKızlar elfin cidden çıkıyor mu anı bildi ama bana çok pembe bi tablo çizdi sanki bi de emre nasıl
Ben ihtimal dahi vermemistim dediklerine o zaman. Agustos sonu eylul basi demisti. 4 ayda dedigi gibi oldu. Ama cok baktirinca olmuyor iste. Tadinda ara ara baktiririm diye dusunuyorumElfin bana da bilir hep, ilk fallari ozellikle noktasina virgulune cikmisti daha nokta atisiliydi, cok baktirdikca daha genel orumlamaya basladi ama genel anlamda biliyor bana yanilmadi simdiye kadar.
Denemdeim ama Binnaz’da soyledikleri çıkan Elfin dışında Zümra Lal var bana, son falında soylediklerinin ilk kısmı oldu ikinci kısmın vadesine daha var. patlama ihtimali yuksek gibi gibi gerçi. Binnaz’da Arif diye biri gelmiş o ilgimi çekti ama soru ozelligi ve hediye kredi kalktıgından beri baktırmıyorum orda, %50 indirimden bile kredi almadım protestom devam ediyorKerem avsari deneyen var mi. Yada bayram indirimi varken onerisi olan. Benim en begendigim suana kadar elfin oldu ama cok baktirinca iyi olmuyor diye ona atmiyorum. Biraz zaman gecsin diyorum
en nihayetinde hepimiz bir gün ölücez. bu mantıkla kimseyi görmemesi lazım. yemesin kimseyi.
ya çok sinir oldum, hızımı alamıyorum. tamam sıkıntımız var ki falcı peşine düşüyoruz. ama canımız sıkkın diye beynimizi peynir ekmekle yemedik. neden salak yerine koyuyolar anlamıyorum.
Kızlar elfin cidden çıkıyor mu anı bildi ama bana çok pembe bi tablo çizdi sanki bi de emre nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?