Binnaz Abla

Napıcan be canım bakarsın bi sonraki falda çok iyi bi falcıya denk gelirsin çıkarırsın acısını.

Evet genelde öyle bi önyargı var ama hiç ilgisi yok aslında.Belki kadınlar daha hassas ve duygusal olduklarından falcılığa daha yakın gibi geliyor bize.Mesela benim istiklâlde bi tarotçum vardı ismi Aydın ve gaydi.Ama bana en iyi yorum yapandır.Ne yazık ki bir yıldır izini kaybettim.Şehir dışına çıkacağını söylemişti öyle bişey yaptı galiba.Diyeceğim cinsiyeti ne olursa olsun,her işte işin iyisi kötüsü vardır ya, falda öyle bişey sanırım.

burak'i begenmene sevindim demek bende tutturamadi adam...ama durumu iyi bildiyse memnun kaldiysan ins dedigi de cikar.

Kızlar Crimsonlady e fal baktıran olmuşmuydu?Özlem06 nın falını okudum,gayet iyiydi ve dediğide çıkmış.

İyi ya beğenmen iyi oldu,bari eurolar boşa gitmedi.Hadi bakalım dediğide olur inşallah.Cherry sen crimsonlady e fal atmışmıydın?

bir şey sorucam canım dışarda fal baktırıyomusun yani istanbuldamısın ?

yok tatlım, o konuda biraz üşengecimdir ancak denk geldiyse baktırmışımdır, onlar da buralarda adı geçse bile bilmem sanırım. zaten son aylarda online falcılardan sonra merakım arttı malesef

son 2 aydır gerek online olsun gerek normal fal olsun hepsiyle haşır neşirim fakat EEAH YETER BE noktasına geldim şu an, çünkü gerçekten beni şaşırtan derinden etkileyen bir falcı bulamadım. he az çok tutan var mı tabi ki var ama öye aman aman şeyler değil hani sallasam ben de tuttururum dediğim şeyler öyle birini bulduğum an sizi bir yılan sinsiliğinde izlemeyi bırakıp hemen haber vereceğim kızlar

ay alcanzar, tavsiyenle tahaya baktırdım da adam çaat çat duymak istemediğim ne varsa demiş vallahi.. ben beğendim.. mantığımın sesi yazmıştı sanki onun yazdıklarını ..oofff

tam duygularıma tercuman olmuşsun bende oyle bırını arıyorum ıste

ay alcanzar, tavsiyenle tahaya baktırdım da adam çaat çat duymak istemediğim ne varsa demiş vallahi.. ben beğendim.. mantığımın sesi yazmıştı sanki onun yazdıklarını ..oofff

Evet o öyledir banada öyleydi ne var ne yok söylemişti.Zaten bende o yüzden sevdim Taha,yı.Kime baktırdıysam bana iki üç ay sonra zaman verdi,hangisi oldu ki hiçbiri...Taha nın bana verdiği en yakın zaman 2014 sonbahar.Sadece zaman değil açıklamasıda mantıklı.Duyduklarına üzülmüş olmanı tabiki istemem canım ama Taha en azından bizi pembe tablolarla yemedi.Yada Rezzan ın bana yaptığı gibi pembe tablo çizmiyorum deyipte,alttan alttan gazı verip beni pembe hayallere boğmadı.

Son düzenleme:

hanımlar sizi okudum tahaya baktırmaya karar verdim şu an ayrıca rezzan konusunda da size katılıyorum pembe pembe hayaller net olmayan bir sürü şey söylüyor

gözyaşlarımı tutamadım ya ama elimde olmadan damla damla döküldü klavyeye..dediklerinin her kelimesine katılıyorum içten içe.. başımı alıp gidesim var bi ıssız ada filan olsa..herşeyden uzaklaşsam..

nesibe, melek ve bilumum diğerleri (venusamber, ugga hariç) bu adam seni çok seviyor diyor.. ( çok yoruldum.. (

Yeni kişi ise büyük olasılıkla Koç, Aslan ya da Yay burçlarından birine mensup biri. Kumrala dönük ve koyu renk saçlara sahip olabilir. Ben özel sektörde çalıştığını hissettim, kendisi iyi bir konumda olabilir. Bu beyle tanışmanıza bir arkadaşınız vesile olabilir, ya da kalabalık bir ortamda, arkadaş çevresi gibi, tanışabilirsiniz yine.
Hukuksal veya devlet ile ilgili bir iş alanında çalışıyor olması kuvvetle muhtemel efendim. Esmer ve uzunca boylarda, zekası güçlü ve güzel bir konuşmaya sahip aynı zamanda güçlü bir karaktere ve net görüşlere sahip bir bey hayatınıza girecek olan İkizler, Terazi ve Kova burçlarından birine mensup bir bey olduğunu gördüm en son falında beste yenı gelecek kişiyi tarif etmiş ve ilk falında da bambaska bırsey demiş..ilk falımda çapkın bir adam benimki ikincide çok sadık biri.kalkıp birde halaa bunlara inanıp üzülüyoruz

Kuzucum yapma ya.Hepimizi düşün tesellin olsun.İnan hiç birimizin durumu pek parlak değil.Hatta bugün ne düşündüm biliyomusun bunu yaziyim da birazcık gül.Şimdi biz böyle 60 'İmıza falan gelmişiz halâ burda falcı arıyomuşuz.Bize su an fal bakan falcılar bile ölmüş.Mesela Rezzan ın kızı varmış Pembe ona el vermiş o bakıyomuş artık.Ben halâ Cherry e istihare yap diye ısrar ediyomuşum.Mesela Özgece cim Rezzan abla artık yok diye onun kızına baktırıyomuş onunlada elektriği tutmuş.Tellwe kapanmış.Marple cim ruh ikizimle biz artık beraber fal baktırıyomuşuz.Vallahi bunları düşündüm.Ay Allah korusun tabi ama çok güldüm,galiba kafayı yiyorum.

Son düzenleme:

Ah marplecıgın bugun nesıbeyi dinledi adamı aradı ama adam mesgul tonu verdi..ben uzgun degılım ama nesıbe ara dedı bır ay cok uygun araman ucın demıstı..buyrun burdan yakın şimdi..alcanzarım una estrellam napıcaz kız bizz

hanımlar sizi okudum tahaya baktırmaya karar verdim şu an ayrıca rezzan konusunda da size katılıyorum pembe pembe hayaller net olmayan bir sürü şey söylüyor

Çoğunluk memnun Taha dan inşallah sende memnun kalırsın.

çok tatlısın canımmm.. ama bence erken ölecek birileri varsa onlar bizim aramızdan çıkar. artık kalbim acıyor adeta. yorgunluğu kalbimde hissediyorum. ben sanırım yoluma devam etmeliyim.. iyi ki Taha'yı işyerinde okumamışım..dağıldım resmen..gerçekçi yazmış adam ya..bi dostumla konuşur gibi oldum. hisleri var ama güvenli bir liman gibi görüyor seni o kadar demiş mesela. senin isteyeceğin yoğunlukta olmaz bu kişiliği değişik biri demiş.. evet ben ona iyi geliyorum ama onun belirsizliği bana hiç iyi gelmiyor.. sanırım ben beni tekrar aradığında görüşmeyeceğim..

Canım benim ben Nesibe yi hep vasat bi falcı olarak gördüm.Keşke dinlemeseydin onu.Ama güçlü duruşunu hep takdir ediyorum,tabikide üzülmeyeceksin.Seni kaybeden üzülüp aptallığına doymasın.Alcanzar'ın en kısa zamanda hepimizin karşısına bir Eduardo çıksın diye dua ediyor Marple'cim.

Canım bu konuda sana dimdik ayakta durman için benim ruh ikizimi Marple'min olaylar karşısındaki tutumunu öneriyorum.Gerçekten onun olgunluğu ve bakış açısı bence hepimize örnek.Görüşsende görüşmesende kazanan sensin,sen böyle kimi sevsen sana tapar.Hiiçç üzüllmee.

Pişmanmıyım değilim ama bu yaptığının açıklaması yokki kavga yok gürültü yok acayip taha bile son falında şunları demiş
Öncelikle bu bey inanın benim de kafamı karıştıran bir bey. Yani bu kadar tutarsızlıklar açıkcası kendisine yakışmıyor, çünkü ben bu beyle ilgili olumlu hisler edinmiştim. Tabii ki duygusal hayatını saymıyorum, çünkü en başından beri bu beyin karasızlıklar, ikilemler ve sorunlar yaşadığını belirtmiştim, ama açıkcası kendini sizden uzaklaştırarak, aslında bu bey için oldukça olumlu ve kendisini mutlu edecek bir fırsatı kaçırmakta. Yani bu beyin duygusal yöndeki beklentileri sizin tarafınızdan rahatlıkla karşılanabilecekken, açıkcası kendisi geçmişe yönelmiş biri. karşı tarafın davranışları ve aldığı kararlar kendisini bağlar, kesinlikle sizle ilgisi yok. Çünkü diyorum ya siz onun için bir fırsattınız ve o inatla bu fırsatı kullanmamak için direniyor. E böyle olunca da ne hali varsa görsün demek düşüyor size. Taha yazdan beri bu olayın içinde olaya hakim ve dün bunları demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…