iyi yine cok para dokmemissin bir donem bu saydiklarin kadar haftalik baktiriyordum.Hala tam bitirmedim ama azalttim sükür.Binnaz yuzde 80 pembeci zaten.Merhaba hanımlar, bir kaç yıldır bu başlığı takip ediyordum dışarıdan hatta bu başlığın altına artık yazmalı diye düşünüp üyelik aldım. Uzun yıllardır aralıklar ile Binnaz da fal baktırıyorum, bu başlık altın da yazılanları referans aldığım çok olmuştur ama %97 belki de yüz de yüz hep fiyasko.
2015 tarihin den itibaren baktırdığım fallar listesini buraya yapıyorum.
2015 fallarım
Merve Akın : hemen hemen anlık durumlar
Natali Derinsu : o zaman çok ilginç tamami ile tutturmuştu, olumsuzluklar ile dolu falı ne dedi ise çıktı.
birkaç isim daha var patlamış ve şuan site de değiller.
gelelim 2018 fallarına
Natali derinsu : bence kesinlikle 2015 teki kişi ile aynı değil, tamamen pembe tablolar çizdi bütün söyledikleri noktası virgülü ile patladı.
Haleh çetiner : Tamamen patladı
Efsun aksoy : patladı tarihleri de dahil tutmadı, ayrıca çok soğuk ve özensiz
Rania hadwa : olumsuza yakın gibiydi ama tutmadı.
Doğa Dan : söylediği ne var ise çıktı fakat falımın kilit konusu yani ilişkim hakkın da gelecekkkk dedi gelmedi, ben gözleri mi kapamadan bu adam gelecek dedi, 1 yıl geçti kim öle kim kala. öyle de böyle de bir gün biryerler de karşılaşırız zaten :)
Umut ışık : patladı saçmalıkları ile
Elif hanzade : patladı
Durak sancaktaroğlu : Tamamen atmasyon
Zeynep Aksu : fena değil ama tutmadı
2019 yani bir hafta için de olan fal döngüme gelelim :)
Efsun cebe : pempeler ötesi (beklemedeyim :)
Piraye tan : pembeler ötesi (beklemedeyim)
Destina Eren : o paraya o yorum birdaha asla, pembeler ötesi
Evet arkadaşlar benim fal serüvenim böyledir :)
Birdaha asla belki birkaç kaçamak yaparım :) bu saydıklarıma tek seferlik değil tabi ki :) dünyayı bakırdım emin olmak için... bir de ismini unuttum Selma Aydın oranın en kötüsü olabilir benceiyi yine cok para dokmemissin bir donem bu saydiklarin kadar haftalik baktiriyordum.Hala tam bitirmedim ama azalttim sükür.Binnaz yuzde 80 pembeci zaten.
Bende bayadir baktirmiyordum. Elfine atarin diye kredi aldim. Daha kimseye atmadimDenemdeim ama Binnaz’da soyledikleri çıkan Elfin dışında Zümra Lal var bana, son falında soylediklerinin ilk kısmı oldu ikinci kısmın vadesine daha var. patlama ihtimali yuksek gibi gibi gerçi. Binnaz’da Arif diye biri gelmiş o ilgimi çekti ama soru ozelligi ve hediye kredi kalktıgından beri baktırmıyorum orda, %50 indirimden bile kredi almadım protestom devam ediyor
aa ben şok hülya akın'ın dediği bu derece tuttu mu ?Ya canim benim gözümle gordugume duyduguma da mi inanmayayim. Sok oldum ya . Canim bu site yeni astroturk diye bi site. Uzman melek .astrocenter da hulya akin
bu arada tarottan anlayan varsa açılımda çıkan kartları yazıp danışmak istiyorum... ?
aiiiy mesaj atiim sırasıyla gelenleriiiiii :)Amatörün amatörü düzeyde biraz :)
Talia'da bilemedi mi fal sepetinde?Patlayan fal haberi: hepsi (klasik vaka örneği).
En son verilen vadenin dolmasına az bir süre kaldı ama onu da şimdiden patladı sayıyorum çünkü zaten uzatmaları oynuyorduk (bkz. aynı konuyla ilgili sürekli vade attıran falcılar). Vadelere günü gününe takılmasam da 15 yıl sonraya gündemim değişmiş olur, o zaman da "hmmmm fal yine de tutmuş" diyemem, haliyle. Asıl konunun dışında bir şeyler tutturanlar oldu ama teselli ikramiyesi de nereye kadar.
Daha önce forumda ayrıntılarını çok yazdım, o yüzden asıl konuyla ilgili çok az buçuk bir şeyler tutturanları özet geçeyim, karşı taraf hakkındaki analizler haricinde (karşı taraf konusunda bence hepsi ağır çuvalladı):
- Binnaz'da: Eyüp, Mert, Zümra, Arnisa, Nil, Pelin Bilge, Zişan, asıl konuyla ilgili geçen yaz ve geçen kış olan bazı şeylerin vadesini tutturanlar. Ayrıca ilk 4'ü benim yaşadığımı doğru anlatanlar (özellikle ilk fallarında).
- Tellwe'de: Yulee (Aralık ayında öngördüğü şey falın akşamında oldu sayılır) ve Yeşilçingene.
- Fal Sepeti'nde: asıl konu hakkında hiçbiri.
Diğer online sitelerdekileri ve yüz yüze baktırdıklarım fazla değil, zaten hatırlamıyorum da.
Talia'da bilemedi mi fal sepetinde?
Sevindim senin için, iyi bir şeyse tabiNil Güneş’in söylediği bir şey çıktı.
kan bağı olan bir erkeğin bir sağlık sorunu yaşayacağını söylemişti, babamın bir sağlık sorunu oldu. Neyse ki çok ciddi bir şey değil.Sevindim senin için, iyi bir şeyse tabi
Kayda değer bir şey miydi bari?
Çok çok geçmiş olsunkan bağı olan bir erkeğin bir sağlık sorunu yaşayacağını söylemişti, babamın bir sağlık sorunu oldu. Neyse ki çok ciddi bir şey değil.
kan bağı olan bir erkeğin bir sağlık sorunu yaşayacağını söylemişti, babamın bir sağlık sorunu oldu. Neyse ki çok ciddi bir şey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?