Nil güneş bana baban ile üvey annen boşanıp tekrar evlenecek demişti ki ben o zaman fal attigim da bunu sormamıştım aradan 6 ay geçmeden ortada hiç sebeb yokke boşandılar şimdi ise tekrar evlrneceklermi bakalim şaşkınlık ile bekliyorum tabi ben fal atmadım barış olacakmı diye ilk attigim fala göre böyle demişti aslında iyi bakıyor ama tekrar cokkan bağı olan bir erkeğin bir sağlık sorunu yaşayacağını söylemişti, babamın bir sağlık sorunu oldu. Neyse ki çok ciddi bir şey değil.
Aynen iyi bakıyor ama bazen aynı cümleleri söyleyip duruyor. Onun dışında sadece sorduğum soru üzerinden gitmemesini de sevmiştim, ki size de öyle olmuş.Nil güneş bana baban ile üvey annen boşanıp tekrar evlenecek demişti ki ben o zaman fal attigim da bunu sormamıştım aradan 6 ay geçmeden ortada hiç sebeb yokke boşandılar şimdi ise tekrar evlrneceklermi bakalim şaşkınlık ile bekliyorum tabi ben fal atmadım barış olacakmı diye ilk attigim fala göre böyle demişti aslında iyi bakıyor ama tekrar cok
Evetya düşünsene boşanmak çok ağır bir itham yani ki ozaman çok kızmıştım ben yazmadığım halde nede böle bişey dedi diye ama gerçekten olunca sasirdimAynen iyi bakıyor ama bazen aynı cümleleri söyleyip duruyor. Onun dışında sadece sorduğum soru üzerinden gitmemesini de sevmiştim, ki size de öyle olmuş.
Evetya düşünsene boşanmak çok ağır bir itham yani ki ozaman çok kızmıştım ben yazmadığım halde nede böle bişey dedi diye ama gerçekten olunca sasirdim
Evet ya noktaydı gerçekten hayır ben anne baba demedim oda ailden demedi bi erkek görüyorum yaşı baya yüksek aynı hanedesiniz dedi babamı tarif etti yani tıp karakter bu kişi boşancakama yine o kişiyle evlenecek dediNokta atisi diye ben buna derim. Zaman vermis miydi, kahve mi atmistin? Bir de anne baban diye mi soyledi, aileden bir bosanma haberi mi demisti?
Nil bana sordugum sorular disinda cok yorum yapmamisti, kendinden bir ongorude bulunmadi. Bir soyledigi kisinin burcuna ve yukselen burcuna kadar nokta atisli cikti onun disinda Sonbahar doneminden yil sonuna dogru olacak bir seyden bahsetti ki iki falinda da ayni seyi soylemis. Ama bana da onun olmasi imkansiz geliyor nedense.
Nil güneş bana baban ile üvey annen boşanıp tekrar evlenecek demişti ki ben o zaman fal attigim da bunu sormamıştım aradan 6 ay geçmeden ortada hiç sebeb yokke boşandılar şimdi ise tekrar evlrneceklermi bakalim şaşkınlık ile bekliyorum tabi ben fal atmadım barış olacakmı diye ilk attigim fala göre böyle demişti aslında iyi bakıyor ama tekrar cok
Ya benim tesadüf olmuşturNil güneş’e ben de atmıştım ama bana dediği hiçbir şey çıkmadı hatta öyle abartıp bi şeyi çok söyledi ki o faldan sonra kişiyle iletişimimiz dahi olmadı.. böyle enerjilerinizin uyuştuğu falcılarda fallarınız çıktığında aşırı kıskanıyorum
Cikan falcilar hangisiAres i de begeniyorum anlik olarak ama yaz aylari icin soyledigi sureci maalesef yasamadim bu kismi yasamadim diyebiliriz.
Adresi varmiCikan falcilar hangisi
Şimdi bu yorumumla ilgili bildirim gelince (Mini bir güncellemeyle geldim. Bu sabah Nil Güneş’e kahve falı attım. Birkaç saat sonra söylediği bir şeyi yaşadım. Allah’ım hep bunu yazmak istemiştim
Ama asıl konu ile ilgili söyledikleri biraz imkansız gibi. Çıkarsa tekrar güncellemeye geleceğim. Ayrıca birkaç gün içerisinde gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belli olacak bi durum var, onunla ilgili de olumlu konuştu. Çıkarsa bilgi vereceğim. Şimdi ‘bana çıkmadı’ diyenler olacak ama hemen moralimi bozmayın yaa, biraz sevineyim
Yalnız fal fiyatıyla çok sık oynuyor, bu durum biraz sinir etmedi değil.
Şimdi bu yorumumla ilgili bildirim gelince (bcgirl ) yorumumu tekrar okudum, birkaç gün içerisinde belli olacak dediğim konu yaklaşık 1.5 hafta sonra belli oldu ve Nil’in dediği gibi olumlu sonuçlandı. Güncelleme yapayım dedim. :)
Asıl konuyla ilgili ise hiçbir gelişme yok. Beklemedeyim.
Darısı hepimizin beklediği olumlu, güzel şeylerin başınaOlsun en azından güzel bir aksiyon aldıgını dusunuyorum :)) darısı esas beklediklerinin başına
bu akşam ne güzel bi sürü çıkan fal haberi oldu ya :)Darısı hepimizin beklediği olumlu, güzel şeylerin başına
Nil sende baya bildi galiba? En azindan digerlerine oranla, cunku online veya yuzyuze cok memnun kalmamistin falcilardan sanirim oyle kalmis aklimda.Şimdi bu yorumumla ilgili bildirim gelince (bcgirl ) yorumumu tekrar okudum, birkaç gün içerisinde belli olacak dediğim konu yaklaşık 1.5 hafta sonra belli oldu ve Nil’in dediği gibi olumlu sonuçlandı. Güncelleme yapayım dedim. :)
Asıl konuyla ilgili ise hiçbir gelişme yok. Beklemedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?