Binnaz Abla

kan bağı olan bir erkeğin bir sağlık sorunu yaşayacağını söylemişti, babamın bir sağlık sorunu oldu. Neyse ki çok ciddi bir şey değil.
Nil güneş bana baban ile üvey annen boşanıp tekrar evlenecek demişti ki ben o zaman fal attigim da bunu sormamıştım aradan 6 ay geçmeden ortada hiç sebeb yokke boşandılar şimdi ise tekrar evlrneceklermi bakalim şaşkınlık ile bekliyorum tabi ben fal atmadım barış olacakmı diye ilk attigim fala göre böyle demişti aslında iyi bakıyor ama tekrar cok

Aynen iyi bakıyor ama bazen aynı cümleleri söyleyip duruyor. Onun dışında sadece sorduğum soru üzerinden gitmemesini de sevmiştim, ki size de öyle olmuş.

Aynen iyi bakıyor ama bazen aynı cümleleri söyleyip duruyor. Onun dışında sadece sorduğum soru üzerinden gitmemesini de sevmiştim, ki size de öyle olmuş.
Evetya düşünsene boşanmak çok ağır bir itham yani ki ozaman çok kızmıştım ben yazmadığım halde nede böle bişey dedi diye ama gerçekten olunca sasirdim

Evetya düşünsene boşanmak çok ağır bir itham yani ki ozaman çok kızmıştım ben yazmadığım halde nede böle bişey dedi diye ama gerçekten olunca sasirdim

Nokta atisi diye ben buna derim. Zaman vermis miydi, kahve mi atmistin? Bir de anne baban diye mi soyledi, aileden bir bosanma haberi mi demisti?

Nil bana sordugum sorular disinda cok yorum yapmamisti, kendinden bir ongorude bulunmadi. Bir soyledigi kisinin burcuna ve yukselen burcuna kadar nokta atisli cikti onun disinda Sonbahar doneminden yil sonuna dogru olacak bir seyden bahsetti ki iki falinda da ayni seyi soylemis. Ama bana da onun olmasi imkansiz geliyor nedense.

Evet ya noktaydı gerçekten hayır ben anne baba demedim oda ailden demedi bi erkek görüyorum yaşı baya yüksek aynı hanedesiniz dedi babamı tarif etti yani tıp karakter bu kişi boşancakama yine o kişiyle evlenecek dedi ki üvey annem olduğunu bilmiyordu dedimya ben başka bişey için atmıştım o onu dedi görüp kahve atmıştım ben zamanda verdi bana o gün o karar alındığında kardeşim abla nil nil nil nil dedi dedim nediyosun sonradan jeton düştü yani bidaha dinledim o ara ben şok

Ya bir bana hiç sormadığım sorudan çıkarım yapmamış. Ben ne sorduysam onu söylemiş, o da çıkmadı zaten. Geri kalan şeyler yok enerjini yükselt, çok düşük enerjilisin falan boş boş şeyler. Gıcık oldum şu an hahsjsjs.

bişi dicem, ben pelin'e (pelin bilge) kahve gönderdim. yani detay vermediğim sorumu kendisi detaylı anlattı. üzerine o olayları yaşıyomuşum gibi saydı döktü. ve her biri inanılmaz mantıklıydı. bence kahvede daha iyi..

Nil güneş’e ben de atmıştım ama bana dediği hiçbir şey çıkmadı hatta öyle abartıp bi şeyi çok söyledi ki o faldan sonra kişiyle iletişimimiz dahi olmadı.. böyle enerjilerinizin uyuştuğu falcılarda fallarınız çıktığında aşırı kıskanıyorum

Ya benim tesadüf olmuştur

Selam kızlar, çıkan fal haberiyle geldim bende, Baran Umut'un çooook aylar önce söylediği önemli bir konuyu verdiği zaman ve detaylarıyla birlikte yaşıyorum bu dönem, birkaç yorumcu daha sanırım bildi, eski yorumları okuyamadım tam ama Baran Umut çok detay verdiği için dikkatimi çekmişti, aklımda kalmış

Tumay cennet hakkinda bir yorum gormustum bende ayri olarak dusuncemi belirtmek isterim onada baktirmisim binnazda en son baktirdigim kisi sanirim. 22 dklik bir kayit yollamis sagolsun. Fali cikar cikmaz bilemiycem vadesi kasim aralik tam hatirlayamadim. Ama durumu cok guzel anlatmis kisiyi o kisiyle olmamam gerektigini belirtmis ek acilim yapmis melek kartlariyla beklemedigim bir acilim geldi demis cunku eskiden biriyle tekrar barisma gormus bu yil icin tabiki onun aklina ilk baktirdigim kisi geldi ama bu aralar eskiden tanima asamasinda oldugum iki kisi ust uste israrla yazmaya basladi birinin hatasi vardi tabiki pismanligini belirtiyor surekli uzattim farkindayim bu dedigini cikti farzedersem her soruma ayri değinip ozenle bakmis. Cikar cikmaz vadesi memnun oldum yani

Şimdi bu yorumumla ilgili bildirim gelince ( bcgirl ) yorumumu tekrar okudum, birkaç gün içerisinde belli olacak dediğim konu yaklaşık 1.5 hafta sonra belli oldu ve Nil’in dediği gibi olumlu sonuçlandı. Güncelleme yapayım dedim. :)

Asıl konuyla ilgili ise hiçbir gelişme yok. Beklemedeyim.

Olsun en azından güzel bir aksiyon aldıgını dusunuyorum :)) darısı esas beklediklerinin başına

Nil sende baya bildi galiba? En azindan digerlerine oranla, cunku online veya yuzyuze cok memnun kalmamistin falcilardan sanirim oyle kalmis aklimda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…