Binnaz Abla

Nil sende baya bildi galiba? En azindan digerlerine oranla, cunku online veya yuzyuze cok memnun kalmamistin falcilardan sanirim oyle kalmis aklimda.
Nil’e önceden de baktırmıştım, o tutmamış mesela ama bu falı iyi anına denk geldi galiba. Tabii asıl mesele ile ilgili söyledikleri daha olmadı ve biraz imkansız gibi geliyor.

Onun dışında memnun kaldığım birkaç falcı var ama online olarak yok sanırım. Nihal, Ahmet ve Ramek iyiydi. Fulya ilk fallarında iyiydi.
Bende genel olarak geçmiş ve anda çok iyi oluyorlar ama gelecek olmuyor. :)

Hahahaha, sen yine de gaza gelme, ufak tefek şeyler çıkıyor hep. Asıl konu sıfır
ahah
bende ufak tefek bişi de yok ki
hani olabilcek başka bi gelişme yok hayatımda
ama gene de baktırmak istemiyorum

şu an sadece çıkanlardan tabi kendime de pay çıkarıyorum, tümay cennet misal..
bana nedense samimi geldi o kadın. yani emek veriyor ve cümle tekrarları yok.
mesela ben ona tarot attığım dönem zaten 10 tane baktırmıştım üstüste, çok baktırmaktan ve senin enerji düşüklüğünden kötü gelmiş olabilir, ben de çekeyim bakalım dedi ve her sorum için ayrı açılım yaptı. 20 dakkaya yakındı.

gibi gibi..

bakalım sonucu bana da çıkıcak mı

Kızlar dün Nil güneşe fal attım katina kartların tek tek anlamına baktım genelde iyi kartlar gelmiş. Nil çok pozitif bir fal yollamış durumun öyle olmasını isterim tabi ama o kadar pozitif olduğunu düşünmüyorum Eylül ayı demiş tam tarih vermemiş 10dakikalık ses kaydı boyunca güzel gelişmeler olacak tahmin bile etmediğin felan demiş yani bilmiyorum başka bir konuya da değinmemiş

Kızlar ya eskiden biryolunvarda Hira isimli bir yorumcu vardı. Aşırı olumsuz konuşsa da söyledikleri çıkan nadir falcılardan biriydi bana. Şimdi baktım da sitede görünmüyor. Başka bir yerde bakım yapıyor mu bilgisi olan var mı acaba

merhaba. anda iyi olan, karsimdaki kişinin benden hoşlanıp hoşlanmadığını söyleyebilecek bir falcı var mı? var sa hangi sitede? fal sepeti mi, bir yolun var mı? ve hangi tür fal daha iyi sonuç verir?

İyi akşamlar kızlar. Eğer baktırmak isterseniz diye yeni bir isim önermek istedim sizlere. Bugün 3. falımı baktırdım. Gilda koç. Kesinlikle çok iyilerden. Ama tabi bu benim fikrim. İlk iki falında kısa dönemli dedikleri hep çıktı. Ha gidişatta dediği gibi ilerliyor. Elfinde bende uzun dönemi bilenlerden yalnız. Doğa zaten en büyük favorim hep yazarım. O nedenle bu kişilerin falları çıkanlarla gilda da uyar diye düşünüyorum.
Bu arada tarottada arnisa bahadırı bir kere baktırdım bi iki ay oldu ama genel hatları oda biliyor gibi.
Bu yorumcularının hepsi sonuçta aynı şeyi söyledi bu arada. Bakalım ben artık yakın gelecek odaklı soruyorum onlar ileridr de bu bu olacak diyorlar ama dediğim gibi yeni birini denemek isterseniz diye önermek istedim.
Fal sonuçta bu ama mesuliyette çok almak istememekle birlikte dayanamadım:)

Kizlar ELFIN DEMETE fal baktirmak istiyorum ama deger mi 150 liraya bilmiyorum, aranizda baktiran varsa bana burdan veya ozelden yaza bilirmi gelecekle ilgili dedikleri tutu mu ? bir de binnaz abla sitesinde nezaman indirim olur sizce ? var mi bilgisi olan ?

Canım Binnaz çok pahalı geliyor bana , yüz yüze olmadığın, dilediğin kadar soru soramadığın, senin verdiğin detay ve soru üzerinden kısacık fal atan online falcılar için 150 lira çok çok fazla bence

Ama ben baktırmadım tabi baktıranlar belki değdiğini düşünüyordur

Elfin Demet bu başlıkta en çok övülen falcılardan birisiydi, geçen kış günlerce online olmasını beklemiştim. Çoğunlukla olumsuz konuşan birisiymiş ama bana tamamen olumlu konuşmuştu. Dediklerinin hiç biri olmadı. Binnazda bende patlayan diğer isimler Zümra Lal, Pelin Bilge, Nil Güneş, Biray Demir, Eyüp Deniz ve malesef çok büyük umutlarla baktırdığım Şah Sultan

canim peki hic dedikleri cikan olmadi mi sana ?

Patlayanlarda Ares Levi ve Doğa Dan’ı unutmuşum. Binnaz’ın ücretleri bana da aşırı yüksek geldiği için öteden beri uzak durmuştum ancak bu saydığım kişiler çok övülünce dayanamamıştım. Hiç birinin tek kelimesi bile çıkmadı malesef. Keşke bu fallara en baştan hiç bulaşmasaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…