Nil’e önceden de baktırmıştım, o tutmamış mesela ama bu falı iyi anına denk geldi galiba.Nil sende baya bildi galiba? En azindan digerlerine oranla, cunku online veya yuzyuze cok memnun kalmamistin falcilardan sanirim oyle kalmis aklimda.
Hahahaha, sen yine de gaza gelme, ufak tefek şeyler çıkıyor hep. Asıl konu sıfırbu akşam ne güzel bi sürü çıkan fal haberi oldu ya :)
tam artık ara verdim derken gene gaza geliyorum
ahahHahahaha, sen yine de gaza gelme, ufak tefek şeyler çıkıyor hep. Asıl konu sıfır
Numarasını buldunuz mu bende arıyorum bulamıyorum falcı nazifeyi çok lazım acilFalcı Nazife nın telini yada yerini bilen var mı zeytinburnu
Ben shirly de baktirmistim onun yan uygulamasiymis can a baktirmistim birde baska birine ama hatirlayamadim kimdiBasirly uygulamasını deneyen oldu mu?
Canım Binnaz çok pahalı geliyor bana , yüz yüze olmadığın, dilediğin kadar soru soramadığın, senin verdiğin detay ve soru üzerinden kısacık fal atan online falcılar için 150 lira çok çok fazla benceKizlar ELFIN DEMETE fal baktirmak istiyorum ama deger mi 150 liraya bilmiyorum, aranizda baktiran varsa bana burdan veya ozelden yaza bilirmi gelecekle ilgili dedikleri tutu mu ? bir de binnaz abla sitesinde nezaman indirim olur sizce ? var mi bilgisi olan ?
Elfin Demet bu başlıkta en çok övülen falcılardan birisiydi, geçen kış günlerce online olmasını beklemiştim. Çoğunlukla olumsuz konuşan birisiymiş ama bana tamamen olumlu konuşmuştu. Dediklerinin hiç biri olmadı. Binnazda bende patlayan diğer isimler Zümra Lal, Pelin Bilge, Nil Güneş, Biray Demir, Eyüp Deniz ve malesef çok büyük umutlarla baktırdığım Şah SultanKizlar ELFIN DEMETE fal baktirmak istiyorum ama deger mi 150 liraya bilmiyorum, aranizda baktiran varsa bana burdan veya ozelden yaza bilirmi gelecekle ilgili dedikleri tutu mu ? bir de binnaz abla sitesinde nezaman indirim olur sizce ? var mi bilgisi olan ?
canim peki hic dedikleri cikan olmadi mi sana ?Elfin Demet bu başlıkta en çok övülen falcılardan birisiydi, geçen kış günlerce online olmasını beklemiştim. Çoğunlukla olumsuz konuşan birisiymiş ama bana tamamen olumlu konuşmuştu. Dediklerinin hiç biri olmadı. Binnazda bende patlayan diğer isimler Zümra Lal, Pelin Bilge, Nil Güneş, Biray Demir, Eyüp Deniz ve malesef çok büyük umutlarla baktırdığım Şah Sultan
Son 2 yıldır patlayan tüm fallarıma doyamayıp başka bir konuyla ilgili Nil Güneşe baktırdım birkaç gün önce. Yine olumlu konuştu bana. Keşke dedikleri çıksa da ben de gelip burda yazsam.canim peki hic dedikleri cikan olmadi mi sana ?
Patlayanlarda Ares Levi ve Doğa Dan’ı unutmuşum. Binnaz’ın ücretleri bana da aşırı yüksek geldiği için öteden beri uzak durmuştum ancak bu saydığım kişiler çok övülünce dayanamamıştım. Hiç birinin tek kelimesi bile çıkmadı malesef. Keşke bu fallara en baştan hiç bulaşmasaydımElfin Demet bu başlıkta en çok övülen falcılardan birisiydi, geçen kış günlerce online olmasını beklemiştim. Çoğunlukla olumsuz konuşan birisiymiş ama bana tamamen olumlu konuşmuştu. Dediklerinin hiç biri olmadı. Binnazda bende patlayan diğer isimler Zümra Lal, Pelin Bilge, Nil Güneş, Biray Demir, Eyüp Deniz ve malesef çok büyük umutlarla baktırdığım Şah Sultan
Umarım siz haklısınızdır, faldan vazgeçersem işlerimin birazcık düzelebileceğine inanmak istiyorum ben:)bence çok sık baktırarak enerjiyi şaşırtıyoruz. ben kendimde bunu yıllardır gözlemliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?