Vaktiyle her yorumcusundan yorum almıştım hala var mı o uygulamaBasirly uygulamasını deneyen oldu mu?
Evet varmış , ben medyum zeus'u denedim buradan cevap alamayınca , çok memnun kaldım.Vaktiyle her yorumcusundan yorum almıştım hala var mı o uygulama
Yan uygulamasi var shirli ben onu denemistim can ve bir kisi dahaVaktiyle her yorumcusundan yorum almıştım hala var mı o uygulama
Can’dan memnun kaldın mı?Yan uygulamasi var shirli ben onu denemistim can ve bir kisi daha
Aslinda baktirdigim konu hakkinda herkesle ayni şeyi soyledi kisi analizide doğruydu ama şu var cok fazla kisiye baktirdim her duydugum isme diyebilirim hep ayni sey soylendi olumlu ama tek olumsuz soyleyen kisi vardi sanirim onun dedigi gibi olacak benim baKtirdigim konuCan’dan memnun kaldın mı?
Kimdi o olumsuz söyleyen?Aslinda baktirdigim konu hakkinda herkesle ayni şeyi soyledi kisi analizide doğruydu ama şu var cok fazla kisiye baktirdim her duydugum isme diyebilirim hep ayni sey soylendi olumlu ama tek olumsuz soyleyen kisi vardi sanirim onun dedigi gibi olacak benim baKtirdigim konu
Fal sepetinde utku varya oKimdi o olumsuz söyleyen?
Engin gümüşü bende beğenirdim ama fiyattan dolayı atmıyorumEngin Gümüş'ün söylediği bir olay vadesinde gerçekleşti. Ah Engin Gümüş başka yerde online fal baksan keşke
Engin Gümüş çıkıyor mu sana? Gerçi ben artık Binnaz’da baktırmıyorum cok pahalı.Engin Gümüş'ün söylediği bir olay vadesinde gerçekleşti. Ah Engin Gümüş başka yerde online fal baksan keşke
Engin Gümüş çıkıyor mu sana? Gerçi ben artık Binnaz’da baktırmıyorum cok pahalı.
Ben pahalı diye hesap bile açmadım. Bu Engin Gümüş abimiz kaç lira acabaEvet ya şaka gibi geliyor çıkmasıvadesi geldikçe çıkıyor. Vadeler yaklaşınca bekliyorum hem de bakalım bu sefer vadesi çıkacak mı diye.. yine çıkıyor. Bende artık aynı sebeple baktıramıyorum. Aylar önce baktırdığım bir faldı. Galiba falcımı bulmuşum ama fiyat pahalılığından uzak durmak zorundayım Eeyyy Binnaz bari bir indirim, bir şey yap. Son kez sevdiğimiz falcılara fal atalım.
1200 kredi, 120 tlBen pahalı diye hesap bile açmadım. Bu Engin Gümüş abimiz kaç lira acaba
Online fal 120 lira mı1200 kredi, 120 tlsayfasına bakıp yad ediyorum artık bende
Binbazda olduklari icin bende fal vaktiramiyorum sevdigim yorumculara protesto ediyorum binnaz i soruyuda kaldirdilar hediye carkinidaEvet ya şaka gibi geliyor çıkmasıvadesi geldikçe çıkıyor. Vadeler yaklaşınca bekliyorum hem de bakalım bu sefer vadesi çıkacak mı diye.. yine çıkıyor. Bende artık aynı sebeple baktıramıyorum. Aylar önce baktırdığım bir faldı. Galiba falcımı bulmuşum ama fiyat pahalılığından uzak durmak zorundayım Eeyyy Binnaz bari bir indirim, bir şey yap. Son kez sevdiğimiz falcılara fal atalım.
Güya hediye çarkı geri geliyordu. :) Verdikleri günde 1 kredi falandı onu bile esirgemişler cimriler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?