Binnaz Abla

kızlarr merhaba... hiç bildiğiniz iyi bir rüya yorumcusu var mı? konu içinde pek tavsiye eden bulamadım...

Can’dan memnun kaldın mı?
Aslinda baktirdigim konu hakkinda herkesle ayni şeyi soyledi kisi analizide doğruydu ama şu var cok fazla kisiye baktirdim her duydugum isme diyebilirim hep ayni sey soylendi olumlu ama tek olumsuz soyleyen kisi vardi sanirim onun dedigi gibi olacak benim baKtirdigim konu

Kimdi o olumsuz söyleyen?

Engin Gümüş çıkıyor mu sana? Gerçi ben artık Binnaz’da baktırmıyorum cok pahalı.

Evet ya şaka gibi geliyor çıkması vadesi geldikçe çıkıyor. Vadeler yaklaşınca bekliyorum hem de bakalım bu sefer vadesi çıkacak mı diye.. yine çıkıyor. Bende artık aynı sebeple baktıramıyorum. Aylar önce baktırdığım bir faldı. Galiba falcımı bulmuşum ama fiyat pahalılığından uzak durmak zorundayım Eeyyy Binnaz bari bir indirim, bir şey yap. Son kez sevdiğimiz falcılara fal atalım.

Ben pahalı diye hesap bile açmadım. Bu Engin Gümüş abimiz kaç lira acaba

Binbazda olduklari icin bende fal vaktiramiyorum sevdigim yorumculara protesto ediyorum binnaz i soruyuda kaldirdilar hediye carkinida

Güya hediye çarkı geri geliyordu. :) Verdikleri günde 1 kredi falandı onu bile esirgemişler cimriler.

Evet hani daha güzel sürprizler gelecekti, hayallerde. Çarkı kaldırmaları kendilerine darbe oldu. Zaten uygulamayı her gün açarak onlara para kazandırıyorduk. Artık birbirlerine fal baksınlar

Ben artık bu online falcılara inanmıyorum bence hiç birşeye bakmadan sadece kafadan atarak yazıyorlar ne kart açıyor ne de telve inceliyorlar sadece kelime oyunu hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…