Binnaz Abla

Zumra Lal'in son baktigi bir fal vardi, kesin olacak dedigi seyler patlarsa veya cikarsa yazarim demistim. O falda bir iki soyledigi sey 1 ay icinde olmustu. O kisimda cok net konusmamisti ama sonra o iki konu da "Zumra soyle bir sey olacak demisti, demek ki bu durumu gormus veya bunu kastetmis" dedirtecek sekilde oldu, o kismi nokta atisli bildi diyebilirim. Yani o sirada kesin sekilde konusmamisti daha belirsiz gelmisti ama oyle bir olay yasayinca ne demek istedigini anladim o sekilde soyleyebilirim. Ama birde ozellikle Eylul'e kadar olacak dedigi daha net iki sey vardi ve hatta bir tanesini "gozumun onune soyle bir goruntu canlandi" seklinde mekani bile tarif etmisti, bu iki ongorusunun ikisi de olmadi, bu yuzden falinin yarisini patladi sayiyorum.

Ares'in yaz aylari icin olacak dedigi iki sey de olmadi bu arada, onun gelecekle ilgili de vadesi yil sonunda gelecek baska bir ongorusu vardi ama onun da patlayacagina neredeyse eminim. Yani Ares'in tarzini, anlik ve 1-2 haftalik yakin gelecek gorusunu basarili buluyorum ama daha uzak gelecege dair soyledigi hicbir sey cikmamis baktigimda, onun da fallari patladi diyebilirim.

Ares konusunda kesinlikle saba katılıyorum diğer topige yazmıştım en son baktigi falda iletişimi tutturmuştu ama onun dediği gıbı gelişmedi

Ares konusunda kesinlikle saba katılıyorum diğer topige yazmıştım en son baktigi falda iletişimi tutturmuştu ama onun dediği gıbı gelişmedi

Tekrar baktim da 2 haftadan uzak vade icin soyledigi hicbir sey olmamis Ares'in maalesef. Anlik neler oldugu ve karsi tarafin ne dusundugu konusunda cok iyi ama, %90 ne dediyse oyle oldugunu daha sonar teyit etmistim. %90 diyorum cunku bir konuda oyle bir sey yok demisti sonra oyle bir seyin oldugunu ogrenmistim, orada fena yanildi :) Anlik olarak iyi diye de 100 TL 10 fal icin verilmez diye dusunuyorum. Falsepeti Alex'i hatta anlik durumda Ares'ten bile iyi buldum fiyat olarak da neredeyse 3te biri, artik Alex ve Misirli Talia'dan yorum alirim zaten Binnaz'da hic baktirmiyorum artik.

A
Alex eski yillarda baktirmistim ve çıkmadı her zaman ki gibi:)) ama burda adı çok geçmeye başladı tekrar deneyebilirim

A

Alex eski yillarda baktirmistim ve çıkmadı her zaman ki gibi:)) ama burda adı çok geçmeye başladı tekrar deneyebilirim
Alex anlik durum ve kisiyi cok guzel anlatiyor karakterini, dusuncelerini. Zaten sordugum soruyla ilgili de cok gri bir nokta kesin olur olmaz diyemem dedi ve gelecekle ilgili herhangi bir sey soylemedi. Yine de olumsuzdu aslinda, bu sekilde devam eder ne uzar ne kisalir demeye getirdi ki gercekten de boyle durumlar, pek bir sey olacagi yok.

Elfin demet nasıldı? Ondan çıkan var mı?

Elfin demet nasıldı? Ondan çıkan var mı?
Elfin Demet bende biliyor genel hatlariyla ama, cok detaya girmiyor Elfin bazen soyle bir jest yapacak, soyle bir sey soyleyecek dedigi ve bunlarin tutmadigi oldu mesela ama genel gidisat soyledigi sekilde oldu. Ona da en son Haziran ayinda baktirmistim, o donem sordugum kisiyle tamamen kopmustuk yani ben oyle dusunuyordum, sorumu da o sekilde sormama ragmen ben bir kopus bitis gormuyorum, 1-2 ay sen keseceksin iletisimi ama sonra o senin bir sekilde gonlunu alacak, yine gorusmeleriniz konusmalrainiz devam edecek demisti. Ve gercekten de 1-2 ay hic iletisim kurmadik, ben bitirmistim ama sonra uzun uzun yazarak hatta ondan beklemedigim tarzda seyler soyleyerek ozur diledi ve en azindan tekrar konusmaya basladik. Elfin'e genel durumu sormak mantikli, bitti mi devam edecek mi ya da biri donecek mi gibi, detayda cok spesifik seyler bilemedi bir iki konu disinda.

merhaba arkadaslar bende fal illetinden 2 yildir cikamadim.ozellikle binnazda çok fal yolladım. ufak tefek seyler diisnda falim cikmadi hic. 1 haftadırda tum fallarim patladi.adama tamamen numaramı sildi. en guvendigim dogada patladi. hepsi pembeci cikti.elfin o kadar ters karta olumlu yorumlamisti.armina turkay sen dur o sana yazacak dedi adam tammen bitrdi.samimiyetsiz bulmustum hatta.bi bana engin gumus olumsuz konusmus oda konusmak icin cunku dedigi gibide olmadi.binnaz gercekten pembeci.sezgin candan bende cikardi oda simdi yok. suan iyi falci yok herkesi alip pembeci yapmislar. hic tellweye bulasmadim naktaya yollamak istiyordum.tabi her sey bitmis gibi gorunuyor ama ha deyince silemiyorum anlatacagim kimsede yok.

Fallara gore yazmiyorum ama o numaralar çokkkk silinip ekleniyor umarim hersey gönlüne göre olur

merhaba uzun zamandır yoktum. aresi yazmışsınız ben de birkaç birşey söyleyeyim daha onceki yorumlarımda doğa cok iyi talia iyi su iyi bu iyi demistim..insanları yönlendirmişsem cok özür dilerim arkadaslar. malesef hiç biri çıkmadı. ares anlık söylüyor aklından gecenleri de zaten bir insan yüzde yüz kötü düsünemez, senle ilgili bi iyi bir kötü ki düşünceler, tereddüt yaşadığı için sizden uzaklaşıyor. tereddüt etmeseydi zaten arardı sorardı gitmezdi. yani o andaki gel gitlerden birini söylüyor falcılar veya anlık akıl zihin okuyanlar. çıkmadı valla ne umutlarla paralar vedim sıralar bekledim ne elfin ne ares ne alex doğa şah sultan talia ne engin gümüşleri kaldı ne maya demiri ne zümrası şevdar avazı fln filan. mesela bir ara cok sevilen şah sultan... uuuff amma uydurmuş. geçmişten kendime o ana dönüp keşke 'kızım saçmalama zırvalıyor ne baktırıp duruyorsun şu insalara' desem iki de tokat atsam yeridir. komple çıkan yok hiç olmadı. ucundan kıyısından yeşilçingene biraz diyelim. onun dışında yok. ha sizde varsa denk gelmiştir veya tesadüftür valla tebrik ederim. ama bıraktım falları ben de.

Ares bana yaz aylari senin icin cok cok iyi demisti maddi manevi valla yazin yaprak kipirdamadi .Anlik illaki biliyordur ama gelecek maalesef yok simdi zaten farkli konusuyor d.Dolayisiyla takinti yaptigim herkesi bir kenara biraktim tabi Binnazabla yida .

Kizlar elfine kac haftadir baktiracam diyorum ama kararsizim ya 150 tlye deger mi???burda fal baktirip da dedigi onemli seyler cikti diyen var mi??ozelden de yaza bilirsiniz, ben ilk kez baktiracam elfine daha obce baktirmadim

Kizlar elfine kac haftadir baktiracam diyorum ama kararsizim ya 150 tlye deger mi???burda fal baktirip da dedigi onemli seyler cikti diyen var mi??ozelden de yaza bilirsiniz, ben ilk kez baktiracam elfine daha obce baktirmadim
150 elfine degmez tatlim bana cikmadi maalesef.

Binnaz kafayi yemis. Tamam Elfin iyi hos ama 150tl de degil yani.
Binnazin ciddi bir fiyat ya da kredi revizyonuna ihtiyaci telefonda disarida bakan falcilar var ve 20 25 dakika bakiyorlar en az yine de 150 tl degil .Zor donemlerimde bende verdim terapi gibi gordum ama artik vermiyorum yalan yok kesinlikle 150 tl degil.Artik tellwe fal sepetindr takiliyorum ,biryolun varda da sema o kadin biliyor ilk fali cikmisti bana .Eglencesine ama tamamen eglence amacli beklentim yok ,bilecek olan 5 10 tllik falda da biliyor .bir fal max 40 50tl olmali o da uzun yorumlayacak fazlasi cok .

Kızlar Elfine fal baktırmayı düşünüyorum da ben ama özeti nasıl yazacam bilmiyorum bütün detayları mı veriyorsunuz yoksa isim doğum tarihi fln mı sadece ?

Kızlar Elfine fal baktırmayı düşünüyorum da ben ama özeti nasıl yazacam bilmiyorum bütün detayları mı veriyorsunuz yoksa isim doğum tarihi fln mı sadece ?

Falla ilgili kişilerin isimleri ve doğum tarihleri, birkaç satırlık açıklama yeterli derim. O fiyata bir zahmet kendileri bilsin bir şeyleri :)

Bu arada uygulamayı nihayet sildim. Eski falları dinlerim diye tutuyordum ama eksik olsun. En son sesli falların süresine de kısıtlama getirildiği söylendi. Müşteriye bu kadar saygısı olmayan, bu kadar bariz dalga geçen şirket sayısı azdır herhalde. Diğer siteler de masal anlatıyor ama en azından 20-30 liraya.

binnaz da bu gün indirim var.arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…