Falla ilgili kişilerin isimleri ve doğum tarihleri, birkaç satırlık açıklama yeterli derim. O fiyata bir zahmet kendileri bilsin bir şeyleri :)
Bu arada uygulamayı nihayet sildim. Eski falları dinlerim diye tutuyordum ama eksik olsun. En son sesli falların süresine de kısıtlama getirildiği söylendi. Müşteriye bu kadar saygısı olmayan, bu kadar bariz dalga geçen şirket sayısı azdır herhalde. Diğer siteler de masal anlatıyor ama en azından 20-30 liraya.
150 kredi (15 tl) falcı kaldı mı o sitede...Binnaz da doğum günü hediyesi 150 kredi vermiş. Sağolsun, kime baktıracağımı şaşırdım.
Maalesef yok işte :) Günlük hediye krediyi kaldırdığından beri baktırmıyordum zaten.150 kredi (15 tl) falcı kaldı mı o sitede...
Benim de kesin bittiğini dusundugum bir durumda henuz iletisiminiz bitmeyecek demişti ve gercekten soyledigi gibi karsı taraf ozur dileyerek geldi ve iletişiminiz devam ediyor. Elfin olumsuzu da soyluyor bu arada, arkadasıma bitecek kesin demişti ve bitti ilişkisi gercektende, donus olmadı.Kızlar Nihayet Elfine fal baktırdım dün, barışacaksin dedi erkek arkadaşınla bitmemiş bi geri dönüş gelecek dedi ondan ama ben hiç sanmıyorum çünki bu sefer kesin bittiçıkar mı sizce elfinin dediği ?yoksa boşuna mı umutlanıyorum? gerçi tarih vermedi sadece barışacaksiniz dedi
Doğum günün kutlu olsunBinnaz da doğum günü hediyesi 150 kredi vermiş. Sağolsun, kime baktıracağımı şaşırdım.
Binnaz da doğum günü hediyesi 150 kredi vermiş. Sağolsun, kime baktıracağımı şaşırdım.
Kızlar Nihayet Elfine fal baktırdım dün, barışacaksin dedi erkek arkadaşınla bitmemiş bi geri dönüş gelecek dedi ondan ama ben hiç sanmıyorum çünki bu sefer kesin bittiçıkar mı sizce elfinin dediği ?yoksa boşuna mı umutlanıyorum? gerçi tarih vermedi sadece barışacaksiniz dedi
Çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsunBinnaz ne kadar cimri bir site gerçekten, 150 kredi nedir bari 300 kredi falan verseymiş. Oradan artık bu tutumlarından dolayı o kadar sogudum ki 3 aydır iki indirim donemi gecti bir kredi almadım, zaten bir iki falcının soylediklerinden bir kısmı cıkıyor onun dısında cıkmıyor fallar, hiic degmez bu fiyatlara.
Çok teşekkür ederiimNice sağlıklı, huzurlu, az fallı yaşlara
Şu binnaz bir türlü politikasını değiştirmedi Eskiye oranla illa bir düşüş yaşamıştır 150 tl fal mı olurBinnazdan sogudum bu ay yine cok guvendigim 1 2 yorumcuya baktirdim dayanamayip ama iih artik o bile binnazda tutamaz gereksiz paralar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?