Binnaz Abla

Fal baktıranları ne kadar çaresiz durumda görüyorlarsa artık. Allahtan başka siteler var, uygun fiyata bakan Youtube yorumcuları var. Binnaz'dakilerden kat kat iyiler hem de.

Kızlar Nihayet Elfine fal baktırdım dün, barışacaksin dedi erkek arkadaşınla bitmemiş bi geri dönüş gelecek dedi ondan ama ben hiç sanmıyorum çünki bu sefer kesin bitti çıkar mı sizce elfinin dediği ?yoksa boşuna mı umutlanıyorum? gerçi tarih vermedi sadece barışacaksiniz dedi

Binnaz da doğum günü hediyesi 150 kredi vermiş. Sağolsun, kime baktıracağımı şaşırdım.

Benim de kesin bittiğini dusundugum bir durumda henuz iletisiminiz bitmeyecek demişti ve gercekten soyledigi gibi karsı taraf ozur dileyerek geldi ve iletişiminiz devam ediyor. Elfin olumsuzu da soyluyor bu arada, arkadasıma bitecek kesin demişti ve bitti ilişkisi gercektende, donus olmadı.

Binnaz da doğum günü hediyesi 150 kredi vermiş. Sağolsun, kime baktıracağımı şaşırdım.
Doğum günün kutlu olsun Binnaz ne kadar cimri bir site gerçekten, 150 kredi nedir bari 300 kredi falan verseymiş. Oradan artık bu tutumlarından dolayı o kadar sogudum ki 3 aydır iki indirim donemi gecti bir kredi almadım, zaten bir iki falcının soylediklerinden bir kısmı cıkıyor onun dısında cıkmıyor fallar, hiic degmez bu fiyatlara.

Merhaba. Elfin'in özenli bakımını, üslubunu, kimselerinkine benzemeyen kart yorumlama biçimini her zaman beğendim, yani ona attığım 3 falda da. Analizlerinde kesinlikle doğruluk payı vardı. Maalesef gelecekle ilgili söyledikleri tutmadı ve zaten gelecek öngörüsü pembe olmamakla birlikte, biraz fazla iyimserdi. Bana sadece 1 falında vade vermişti: Kasım 2018'de baktırdığım zaman "4-5 ay sonra" demişti ve olmadı.

Yalnız şöyle bir durum var: söyledikleri kronolojik olmayan yönde tuttu gibi Yani eğer o Kasım 2018'de söylediklerini Haziran 2018'de söylemiş olsaydı, o zaman tuttu derdim. Geçmişte olanı gelecekte olacakmış gibi söyledi kısacası.

Çok teşekkür ederim
Valla 150 kredi nedir ya, fal baktırmayalım diye her şeyi yapıyorlar. Üstüne ekleyip baktırmam zaten.

ben de yorum yazacagım:)

ömrü hayatımda heves edip bir kere fal baktırdım online:)

fıruze ahu tanyeli diye birine baktırmışım.

arada tutturduğu olmus (karakter analizi kısmında iyi gibi) ama genel olarak sallamış:) mesela eşimin tarafından miras demiş ki imkansız bence:)

ya da yeni eve tasınırken gecikme olmayacak falan demiş bayaa geç tasındık:)

Binnazdan sogudum bu ay yine cok guvendigim 1 2 yorumcuya baktirdim dayanamayip ama iih artik o bile binnazda tutamaz gereksiz paralar ..

Kızlar binnazda 350 puanım var, kimi önerirsiniz? Müthiş birini beklemiyorum en azından bazıları tutsun söylediklerinin gerçek bir yorumcu olsun kartlara vakit harcasın. Zaten kimlere kimlere baktırdım çıkmadı. Maksat puanımı değerlendirmek...

Kızlar zümra lal sadece telefonla bakiyor galiba ben Azerbaycandan baktircam yurtdışını araya biliyorlar mı bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…