Binnaz Abla

Kızlar zümra lal sadece telefonla bakiyor galiba ben Azerbaycandan baktircam yurtdışını araya biliyorlar mı bilginiz var mı

Sanırım arayabiliyorlar çünkü fal sorusunu yazma kısmında tel no. sekmesinde neredeyse her ülkenin alan kodu çıkıyor seçenek olarak.

Yalnız ekstra kredi gidebilir tabii. Türkiye'den bile 1000 kredi diye arıyoruz, konuşmanın sonunda bir de bakmışız ki 1050 vs. kredi gitmiş.

Kızlar merhaba :) Daha önce hiç Binnazda baktırmadım ve gelecek ay baktırmayı düşünüyorum :) Bana en iyi falcınızı söyler misiniz kime baktırabilirim? Elfin, Ares, Nil, Zümra, Doğadan en çok duyduklarım.. Sizce hangisi?????????

Merhabalar ilk
Merhabalar foruma ilk defa yazıyorum. Ben de doğa iyi biliyor. Elfin de iyi uzun vade verdi. Çıkarsa yazarım.

Doğa anı mı iyi biliyor yoksa gelecek çıktı mı size :)
Doğa eylülde iletişim olacak dedi. Oldu. Bir şey daha söyledi. Çıkarsa yazarım. 2 aylık dönemi biliyor. Hatta başka birini daha sordum. O kişi ilgili ayrıntıları bildi. Olmaz dedi. Olmadı. İşte biraz pahalı. İndirimden ancak kredi alınıp bakılır.

elfin ares zümra doğadan dışında önerdiğiniz biri var mıdır bunların hepsi telefon yoluyla fal bakıyor ben sesli istiyorum seslilerden öneriler var mi dikkatimi çekenler rüzgar gündoğan,engin gümüş ama nasıl bakıyolar bilmiyorum başka öneriler de olur ?

İyiymiş öyleyse :) Bu indirimler için belli günler mi var nerden takip edebiliriz indirimleri :)

Hic fal baktirmamis birisi olarak bu tarz tarih ve goruler icin hangi fali baktiriyorsunuz ? Kahve mi kart mı ?

Saydıklarından 2 kişiye baktırdım.
Ares anlık iyiydi ama gelecek çıkmadı. Yalnız çıkmamasının bir nedeni de benim.

Nil’e 2 kez baktırdım, ilk falını sevmedim. İkinci falda dediklerinin çoğunu yaşadım. Esas konu için söylediği daha olmadı, olma ihtimali var mı bilmiyorum.

önemli olan esas konunun çıkması işte Ama nil diğerlerine göre daha uygun baktırırsam ona baktırırım

önemli olan esas konunun çıkması işte Ama nil diğerlerine göre daha uygun baktırırsam ona baktırırım
Ares telefonda bakıyor, 1000 kredi 10 dk sürüyor, ve kredi bitince telefon çat diye kapanıyor :) o yüzden onu sevmemiştim.

Nil kredisinde çok fazla oynama yapıyor, bazen 700 kredi oluyor 2 dk sonra bi bakıyorsun 400-500’e inmiş. O yüzden onu takip et, krediyi indirdiğinde atarsın.

aynen indirim dün 500 krediydi şimdi 650 olmuş.. Biraz bekliyim düşmesini :) Teşekkürler

Etkilemeyeyim ama nile 1.5 sene önce baktırdım. Çıkmadı. Buradan duydum nakta ya baktırdım hiç çıkmadı. Çok şükür. Hiç böyle, naktanın Falı gibi olumsuz fal duymamıştım. Bana çıkmadı. Bilemiyorum başkalarına çıkmışsa.

Nakta bana da çok az çıkmıştı ama anlık olarak çok yanılmıştı :)

Bende nil'e 2016 - 2017 de 2 kez baktırmıştım yorumlaması güzel gibiydi olumluydu falları ama çıkmamıştı malesef onun fallarıda

Arkadaşlar merhaba
Ben de 2 aydır sürekli bir fal baktırma macerasına başladım maalesef. Her seferinde uygulamayı silip silip tekrar yüklüyorum. Ciddi paralar da harcadım .binnaz abla uygulamasini indirdim.ordan falcılara baktırdım . aslinda bu konulara cok inanmamaya rağmen,bazı insanların sezgisi yuksek olur ,enerjisi yüksek olur ,mevcut durumu analizi nasıl diye bu işlere başladım. Zaman zaman olumlu seyler duyunca terapi gibi geldi . Olumsuz seyler duyunca da baya bir uzuldum durdum . Bir çok falıyla ilgili deneyimim oldu. Sizin de.mevcut binnaz abla deneyimlerinizi çok merak ediyorum. Bu forumu zaman zaman okuyorum . Tekrar son bu yıl bu aylara ait hangi yorumculardan memnun kaldınız yazarsanız bir çok kişiye isik tutar diye düşünüyorum. Gerçi bi konular cok kişisel olabilir ama deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Ben aşağıda paylaşmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…