Kızlar zümra lal sadece telefonla bakiyor galiba ben Azerbaycandan baktircam yurtdışını araya biliyorlar mı bilginiz var mı
Merhabalar foruma ilk defa yazıyorum. Ben de doğa iyi biliyor. Elfin de iyi uzun vade verdi. Çıkarsa yazarım.Kızlar merhaba :) Daha önce hiç Binnazda baktırmadım ve gelecek ay baktırmayı düşünüyorum :) Bana en iyi falcınızı söyler misiniz kime baktırabilirim? Elfin, Ares, Nil, Zümra, Doğadan en çok duyduklarım.. Sizce hangisi?????????
Doğa anı mı iyi biliyor yoksa gelecek çıktı mı size :)Merhabalar ilk
Merhabalar foruma ilk defa yazıyorum. Ben de doğa iyi biliyor. Elfin de iyi uzun vade verdi. Çıkarsa yazarım.
Doğa eylülde iletişim olacak dedi. Oldu. Bir şey daha söyledi. Çıkarsa yazarım. 2 aylık dönemi biliyor. Hatta başka birini daha sordum. O kişi ilgili ayrıntıları bildi. Olmaz dedi. Olmadı. İşte biraz pahalı. İndirimden ancak kredi alınıp bakılır.Doğa anı mı iyi biliyor yoksa gelecek çıktı mı size :)
İyiymiş öyleyse :) Bu indirimler için belli günler mi var nerden takip edebiliriz indirimleri :)Doğa eylülde iletişim olacak dedi. Oldu. Bir şey daha söyledi. Çıkarsa yazarım. 2 aylık dönemi biliyor. Hatta başka birini daha sordum. O kişi ilgili ayrıntıları bildi. Olmaz dedi. Olmadı. İşte biraz pahalı. İndirimden ancak kredi alınıp bakılır.
Bildirim geliyor, indirim olduğuna dair.İyiymiş öyleyse :) Bu indirimler için belli günler mi var nerden takip edebiliriz indirimleri :)
çok teşekkürler :)Bildirim geliyor, indirim olduğuna dair.
Doğa eylülde iletişim olacak dedi. Oldu. Bir şey daha söyledi. Çıkarsa yazarım. 2 aylık dönemi biliyor. Hatta başka birini daha sordum. O kişi ilgili ayrıntıları bildi. Olmaz dedi. Olmadı. İşte biraz pahalı. İndirimden ancak kredi alınıp bakılır.
Saydıklarından 2 kişiye baktırdım.Kızlar merhaba :) Daha önce hiç Binnazda baktırmadım ve gelecek ay baktırmayı düşünüyorum :) Bana en iyi falcınızı söyler misiniz kime baktırabilirim? Elfin, Ares, Nil, Zümra, Doğadan en çok duyduklarım.. Sizce hangisi?????????
önemli olan esas konunun çıkması işteSaydıklarından 2 kişiye baktırdım.
Ares anlık iyiydi ama gelecek çıkmadı. Yalnız çıkmamasının bir nedeni de benim.
Nil’e 2 kez baktırdım, ilk falını sevmedim. İkinci falda dediklerinin çoğunu yaşadım. Esas konu için söylediği daha olmadı, olma ihtimali var mı bilmiyorum.
Ares telefonda bakıyor, 1000 kredi 10 dk sürüyor, ve kredi bitince telefon çat diye kapanıyor :) o yüzden onu sevmemiştim.önemli olan esas konunun çıkması işteAma nil diğerlerine göre daha uygun baktırırsam ona baktırırım
aynen indirim dün 500 krediydi şimdi 650 olmuş.. Biraz bekliyim düşmesini :) TeşekkürlerAres telefonda bakıyor, 1000 kredi 10 dk sürüyor, ve kredi bitince telefon çat diye kapanıyor :) o yüzden onu sevmemiştim.
Nil kredisinde çok fazla oynama yapıyor, bazen 700 kredi oluyor 2 dk sonra bi bakıyorsun 400-500’e inmiş. O yüzden onu takip et, krediyi indirdiğinde atarsın.
Katina baktırıyorum.Hic fal baktirmamis birisi olarak bu tarz tarih ve goruler icin hangi fali baktiriyorsunuz ? Kahve mi kart mı ?
Etkilemeyeyim ama nile 1.5 sene önce baktırdım. Çıkmadı. Buradan duydum nakta ya baktırdım hiç çıkmadı. Çok şükür. Hiç böyle, naktanın Falı gibi olumsuz fal duymamıştım. Bana çıkmadı. Bilemiyorum başkalarına çıkmışsa.Ares telefonda bakıyor, 1000 kredi 10 dk sürüyor, ve kredi bitince telefon çat diye kapanıyor :) o yüzden onu sevmemiştim.
Nil kredisinde çok fazla oynama yapıyor, bazen 700 kredi oluyor 2 dk sonra bi bakıyorsun 400-500’e inmiş. O yüzden onu takip et, krediyi indirdiğinde atarsın.
Nakta bana da çok az çıkmıştı ama anlık olarak çok yanılmıştı :)Etkilemeyeyim ama nile 1.5 sene önce baktırdım. Çıkmadı. Buradan duydum nakta ya baktırdım hiç çıkmadı. Çok şükür. Hiç böyle, naktanın Falı gibi olumsuz fal duymamıştım. Bana çıkmadı. Bilemiyorum başkalarına çıkmışsa.
Bende nil'e 2016 - 2017 de 2 kez baktırmıştım yorumlaması güzel gibiydi olumluydu falları ama çıkmamıştı malesef onun fallarıdaSaydıklarından 2 kişiye baktırdım.
Ares anlık iyiydi ama gelecek çıkmadı. Yalnız çıkmamasının bir nedeni de benim.
Nil’e 2 kez baktırdım, ilk falını sevmedim. İkinci falda dediklerinin çoğunu yaşadım. Esas konu için söylediği daha olmadı, olma ihtimali var mı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?