Merhaba içlerinden Biray Demir, Ares Levi ve Zümra Lal’e baktırmıştım, üçü de mevcut durumu iyi biliyor, kesinlikle boş olduklarını dusunmuyorum ama gelecek konusunda ücü de bazı kısımlarda patladı bende. Gelecek soyledikleri en cok cıkan da Zümra Lal oldu, falının gelecekle ilgili %50 si çıktı diyebilirim, hislerinin guclu oldugunu dusunuyorum. Biray Demir gelecek icin soyledigi hicbir sey cıkmadı ki zaten cok gelecek odaklı bakmamıstı. Ares Levi’nin anda bildigi guzel seyler oldu, hisleri kesinlikle var ama gelecek icin soylediklerini yasamadım. Yalnız sene sonuna kadar vade verdigi bir sey daha vardı, daha dogrusu Ekim Kasım ayları icin, pek olacagini sanmiyorum ama Aralık’tan once tam patladı diyemem onun icin. Baktıgımda su anda kadar Binnaz’da benim icin basından beri tutarlı giden Elfin Demet olmus, cok detaya girmiyor Elfin ve bazı kucuk seyler cıkmıyor ama gidisat onun soyledigi sekilde ilerledi bende. Yalnız aylardır da orda fal baktırmıyorum, cok ve gereksiz pahalı cunku.Benim bugüne kadar en beğendiklerini yazmak istiyorum. Bunlar benim tamamen kisisel görüşlerim. tam tamına şunun dediği cıktı bunun dediği cikmadi diyebilmek için en az 2 aya ihtiyacim var çünkü vadeler tutmayabiliyor. Ama genel olarak şunu diyebilirim. Fal bakanların %90i pembeci.
En çok begendiklerim ve benle enerjisi tutanlar ;
Zumra lal ,zisan isik , biray demir, arnissa bahadır,ares levi( belki tam emin olamadım.)
Bu kişilerin diğer kişilere göre daha özenli baktıklarını düşünüyorum.
Dediğim gibi henüz vadeler tam gelmediği için kesin bir şey diyemiyorum ama dedikleri en azindan.tutarlı geldi. Gelecekte yasayacaklarimizi değerlenirdik tekrar yazmak istiyorum buraya . Siz arkadaşlar bu yazdıklarım ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Kahve de maya demir e baktirdim dedikleri cok olumluydu resmen özgüven patlaması yaşattı bana ama daha şu ana kadar çıkan bisey olmadi. Yine de vadesi vardir belki diye beklemedeyim.
Çıkanlar tıklayanlar olursa tekrar paylaşacağım.
Özellikle zumra ve zisan isik ve biray hakkında ne düşünüyorsunuz?
Firuze aydın cok uc seyler söylüyor gibi geldi emin olamadım.
Eylül acar tam.emin olamadım.
Mekselina ayaz ,çok olumlu konuştu ama çok uçuk ve pembeci geldi bilemedim.
Bahar yağız da sanki iyi gibi ama onu da tam bilemedim simdi.
Mert göktürk ölümlü konusuyor puanı cok yuksek ama sanki onda icime sinmeyen biseyler var gıbı... nolur siz de yazin
Zumra zişan bahar arnisa ares eylul acar mert gokturk bunlara baktirdim anda biray zumra ve ares iyi ama bana cikan hic olmadi gelecekle ilgili hatta her duydugum isme baktirdim hic biride cikmadi zaten benim bir beklentimde yok ben problemimi cozdum yeni bir isim duydum mu baktirmadan duramiyorum simdide takili kaldigim gilda varBenim bugüne kadar en beğendiklerini yazmak istiyorum. Bunlar benim tamamen kisisel görüşlerim. tam tamına şunun dediği cıktı bunun dediği cikmadi diyebilmek için en az 2 aya ihtiyacim var çünkü vadeler tutmayabiliyor. Ama genel olarak şunu diyebilirim. Fal bakanların %90i pembeci.
En çok begendiklerim ve benle enerjisi tutanlar ;
Zumra lal ,zisan isik , biray demir, arnissa bahadır,ares levi( belki tam emin olamadım.)
Bu kişilerin diğer kişilere göre daha özenli baktıklarını düşünüyorum.
Dediğim gibi henüz vadeler tam gelmediği için kesin bir şey diyemiyorum ama dedikleri en azindan.tutarlı geldi. Gelecekte yasayacaklarimizi değerlenirdik tekrar yazmak istiyorum buraya . Siz arkadaşlar bu yazdıklarım ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Kahve de maya demir e baktirdim dedikleri cok olumluydu resmen özgüven patlaması yaşattı bana ama daha şu ana kadar çıkan bisey olmadi. Yine de vadesi vardir belki diye beklemedeyim.
Çıkanlar tıklayanlar olursa tekrar paylaşacağım.
Özellikle zumra ve zisan isik ve biray hakkında ne düşünüyorsunuz?
Firuze aydın cok uc seyler söylüyor gibi geldi emin olamadım.
Eylül acar tam.emin olamadım.
Mekselina ayaz ,çok olumlu konuştu ama çok uçuk ve pembeci geldi bilemedim.
Bahar yağız da sanki iyi gibi ama onu da tam bilemedim simdi.
Mert göktürk ölümlü konusuyor puanı cok yuksek ama sanki onda icime sinmeyen biseyler var gıbı... nolur siz de yazin
Binnazda su kisiye baktir bu kisiye baktir demek gercekten zor cunku fiyatlar yuksek ve kendi adima konusayim en son marttan bu yana baktirdigim fallarda hiç cikan olmadi ama anlik analizleri gercekten iyi olan yorumcular var.aynen indirim dün 500 krediydi şimdi 650 olmuş.. Biraz bekliyim düşmesini :) Teşekkürler
Anladım canım çok teşekkürler zaten şuan baktırasım yok fiyatlar çok uçuk sanki baba vanga bakacak ahahahhahahhBinnazda su kisiye baktir bu kisiye baktir demek gercekten zor cunku fiyatlar yuksek ve kendi adima konusayim en son marttan bu yana baktirdigim fallarda hiç cikan olmadi ama anlik analizleri gercekten iyi olan yorumcular var.
Binnaz cok pahali oldugu icin ben cok onermek istemiyorum orada ama Nil Gunes veya Elfin Demet onerebilirim. Falsepeti Alex oneririm onlardan once Alex'e baktirmalisin bence mevcut durumu gercekten guzel yorumluyor, hisleri kuvetli.Kızlar hepinize selam , aranıza yeni katıldım
İşle alakalı çok kötü bir dönemdeyim , işle ilgili binnaz abla da başka sitede önerebileceğiniz söylediklerinini yaşadığınız biri var mıdır ? Şimdiden çok teşekkürler
BinnazKızlar hepinize selam , aranıza yeni katıldım
İşle alakalı çok kötü bir dönemdeyim , işle ilgili binnaz abla da başka sitede önerebileceğiniz söylediklerinini yaşadığınız biri var mıdır ? Şimdiden çok teşekkürler
Teşekkür ederim cevaplarınız için , yeşilçimgeneye baktım ama güniçi aktif diyor aktif olarak yakalayamadım , Alex için forumda epey yoğun olduğunu yazmışlarBinnazLizyaa 'nın dediği gibi çok pahalı .Fal sepetinden veya telweden baktırabilirsin. Ama birine çıkan birine çıkmıyor. Falsepeti ve telwenin burdaki konularını takip et. İlişki konusundaysa Alex olabilir fal sepetinde. Telwede Yeşilçingeneye baktırabilirsin.İş ile ilgili şeyler için daha bana kimse çıkmadı. Bir iki haftaya belli olucak. Ama en doğru kararı kendin konuları takip edip oradan bilgi al hangisine kendini yakın hissettiysen ona atabilirsin
Yeşilcingeneye aktif olsa bile atabiliyorsun sistem orda farklı çalışıyorTeşekkür ederim cevaplarınız için , yeşilçimgeneye baktım ama güniçi aktif diyor aktif olarak yakalayamadım , Alex için forumda epey yoğun olduğunu yazmışlaronu da yakalamak ..
Cingeneye bu şekildede atabilirsin aktif olduğunda bakar. Birde olumlu olumsuz her şeye hazırım diyerek atarsan daha iyi olur. Bakmayada biliyor çingene. Alex genelde akşamları 22.00 dan sonra giriyor.profiline yaziyor girmeden bir kaç saat önceTeşekkür ederim cevaplarınız için , yeşilçimgeneye baktım ama güniçi aktif diyor aktif olarak yakalayamadım , Alex için forumda epey yoğun olduğunu yazmışlaronu da yakalamak ..
İade etmiş falımı enerji uyuşmadı diyorYeşilcingeneye aktif olsa bile atabiliyorsun sistem orda farklı çalışıyor
Herkese bakmıyor niyeyse şartlı kabul ederim deseydinİade etmiş falımı enerji uyuşmadı diyor
Hakkında olumlu ya da olumsuz birşey hissetmediğim için farezi konuşmak istemediğim için diyor . Aslında binnazablada çok fazla fal baktırdım ama onlar aşkla ilgiliydi :) isterseniz tecrübelerimide paylaşırım sizinle ama iş konusu başkaHerkese bakmıyor niyeyse şartlı kabul ederim deseydin
bir tek telwede var böyle saçmalıklar :)Hakkında olumlu ya da olumsuz birşey hissetmediğim için farezi konuşmak istemediğim için diyor . Aslında binnazablada çok fazla fal baktırdım ama onlar aşkla ilgiliydi :) isterseniz tecrübelerimide paylaşırım sizinle ama iş konusu başka
Bende eskiden binnazda çok baktirdim şuan çok pahalı o yüzden atamıyorumHakkında olumlu ya da olumsuz birşey hissetmediğim için farezi konuşmak istemediğim için diyor . Aslında binnazablada çok fazla fal baktırdım ama onlar aşkla ilgiliydi :) isterseniz tecrübelerimide paylaşırım sizinle ama iş konusu başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?