Binnaz Abla

Biray ve naktanin yeni gordugu kisi ile tanistim :).Biray burcunu ve ozellikerini bildi nakta da adamin kisiligini bildi bakalim:))).

Merhaba Biray dediğin kişi Biray Demir mi acaba? Falını genel olarak beğenmiş miydin bir de ne falı attığını öğrenebilir miyim

Merhaba Biray dediğin kişi Biray Demir mi acaba? Falını genel olarak beğenmiş miydin bir de ne falı attığını öğrenebilir miyim
Biray Demir tarot ta katina atmisligim var tarot ta daha iyi ama zaten hisleri ve bence gorusu var Biray in .Anlik durumda cok iyi.

Binnaz'da 167 kredim varmış, bu puan civarı iyi bakan biri var mıdır acaba? Fiyatlar uçmuş bu arada epeydir bakmıyordum binnaz'a...

İçerisinde bulunduğum durumla ilgili binnazda çok yorum aldım. Sadece tarotta biray demir hariç diğer kredisi yüksek en az 5 yorumcu paralel şeyler söylediler. Yorumcular bana yapılan diğer yorumcu yorumlarını görebiliyor mu? Kendilerinin baktığı eski falları görüyorlar ama diğer yorumculardan emin olamadım

Biray Demir tarot ta katina atmisligim var tarot ta daha iyi ama zaten hisleri ve bence gorusu var Biray in .Anlik durumda cok iyi.
Bende patlamıstı Biray, cok guzel konusuyor ve cok kendine guvenli bir ses tonu var genel olarak sevmistim ama o anda yok dedigi sey aslında varmıs ve sonrası icin bir gelecek ongorusu olmustu o da cıkmadı maalesef.

Bende patlamıstı Biray, cok guzel konusuyor ve cok kendine guvenli bir ses tonu var genel olarak sevmistim ama o anda yok dedigi sey aslında varmıs ve sonrası icin bir gelecek ongorusu olmustu o da cıkmadı maalesef.
Aman cok sevindim cikmadigina

Merhaba ,
Biray çok ilgili cok hızlı gercekten cok da güzel.konusuyor ancak daha söyleşiyi seg vadesi geçtiği halde olmadi ilerki günlerde olur mi bilmiyorum ama söylenen tarihte bir şey olmadi.

Merhaba kızlar, byv sevilaya fal gönderdim, ama bir haftadır takip ediyorum benden önce atılmhş bir fal var ve bir haftadır ona bakmıyor. O falın sahibi buradaysa bana ulaşabilir mi, bir haftadır falını çekmemil merak ettim

Telwe yönetimine laf ederdim ama binnaz abla bin beter çıktı ya zerre yardımcı olmuyorlar o kadar uyuz oldumki!

Ya bu gerçekten nasıl oluyor?hepsi gerçekten birbiriyle paralel şeyler söyleyebiliyor?artı faladdin bile binnaz yorumcularıyla bir sanki cidden bilmiyorum artık galiba çok yorum aldım ve ara vermeliyim

Bu arada nil güneş bende tutmamıştı, daha doğrusu işle ilgili hiç bir yorumcu doğru yorum yapamamıştı

nil güneş zamanları neden burçlarla söylüyor onu anlamadım birde hangi burç hangi döneme denk geliyor onu çözmeye çalıştım dinlerken Binnaz ilk ve sondu benim için zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…