Biray ve naktanin yeni gordugu kisi ile tanistim :).Biray burcunu ve ozellikerini bildi nakta da adamin kisiligini bildi bakalim:))).
Yıllar önce baktırmıştım, hatırladığım kadarıyla ben de de tutarlıydı , söylediği doğrultuda ilerledi.Merhaba kızlar,arnisa bahadır a tarot baktıran ve çıkan var mi yorumlariniz ne Merak ettim. Çok özenli bakiyor . Deneyimleyenler yazarsa çok sevinirm
Biray Demir tarot ta katina atmisligim var tarot ta daha iyi ama zaten hisleri ve bence gorusu var Biray in .Anlik durumda cok iyi.Merhaba Biray dediğin kişi Biray Demir mi acaba? Falını genel olarak beğenmiş miydin bir de ne falı attığını öğrenebilir miyim
Bende patlamıstı Biray, cok guzel konusuyor ve cok kendine guvenli bir ses tonu var genel olarak sevmistim ama o anda yok dedigi sey aslında varmıs ve sonrası icin bir gelecek ongorusu olmustu o da cıkmadı maalesef.Biray Demir tarot ta katina atmisligim var tarot ta daha iyi ama zaten hisleri ve bence gorusu var Biray in .Anlik durumda cok iyi.
Aman cok sevindim cikmadiginaBende patlamıstı Biray, cok guzel konusuyor ve cok kendine guvenli bir ses tonu var genel olarak sevmistim ama o anda yok dedigi sey aslında varmıs ve sonrası icin bir gelecek ongorusu olmustu o da cıkmadı maalesef.
Canim nil gunes kahvede bende tuttuBurda Nil Güneşi öven kimlerdi? Cevabını net bildiğim soruya bile yanlış cevap verdi yani anı bile bilemiyor demekki
Ya katina attım hayatında biri olan insan için kimse yok hayatında eminim dediCanim nil gunes kahvede bende tuttu
Benim fikrim her falci her fali bakmamali, butun falcilar masallah her falda uzmanlar bence kahve fali baska bir yetenek kart fallari ayri...Ya katina attım hayatında biri olan insan için kimse yok hayatında eminim dedi
nil güneş zamanları neden burçlarla söylüyor onu anlamadım birde hangi burç hangi döneme denk geliyor onu çözmeye çalıştım dinlerkenYa bu gerçekten nasıl oluyor?hepsi gerçekten birbiriyle paralel şeyler söyleyebiliyor?artı faladdin bile binnaz yorumcularıyla bir sankicidden bilmiyorum artık galiba çok yorum aldım ve ara vermeliyim
Bu arada nil güneş bende tutmamıştı, daha doğrusu işle ilgili hiç bir yorumcu doğru yorum yapamamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?