Binnaz kendi kendini bitirme karari aldi bence, ben de aylardir baktirmiyorum ki her ay 1-2 baktirirdim orada.Telwe yönetimine laf ederdim ama binnaz abla bin beter çıktı ya zerre yardımcı olmuyorlar o kadar uyuz oldumki!
Ben Nil günese hic baktirmadim, fakat genel olarak bir falci iyi de olsa, herseyi hissedemiyor ve göremiyor. Ben de de bazi yorumcular bazi seyleri cok iyi gördükleri oldu ilerisi icin olsun, an icin olsun, fakat bazen bazi net seyleri bile göremediler, anda bile. Ben uzun yillar baktiriyorum, artik eskisi gibi cok baktirmiyorum, ama ögrendigim en net sey, hic bir falci herseyi görmedigi, iyi bile olsa.Ya katina attım hayatında biri olan insan için kimse yok hayatında eminim dedi
Merhabalar. Ben binnazda özellkle kahvede Nil Güneşi tek geçerim. İyi kötü ne dediyse yaşamışımdır. Yıllardır baktırırım.Kızlar hepinize selam , aranıza yeni katıldım
İşle alakalı çok kötü bir dönemdeyim , işle ilgili binnaz abla da başka sitede önerebileceğiniz söylediklerinini yaşadığınız biri var mıdır ? Şimdiden çok teşekkürler
Ben binnzda yıllardır altın üyeyim şuan sadece nil güneş, şevdar avaz ve zişan ışık a baktırıyorum. Sitede herkese baktırdım herkesi bilirim. Falsepetinde zeus ve sevgi derman, zülal şen. Bunları kesin deneyin derimBen Nil günese hic baktirmadim, fakat genel olarak bir falci iyi de olsa, herseyi hissedemiyor ve göremiyor. Ben de de bazi yorumcular bazi seyleri cok iyi gördükleri oldu ilerisi icin olsun, an icin olsun, fakat bazen bazi net seyleri bile göremediler, anda bile. Ben uzun yillar baktiriyorum, artik eskisi gibi cok baktirmiyorum, ama ögrendigim en net sey, hic bir falci herseyi görmedigi, iyi bile olsa.
Asla tutmayan var beeenBuradaki yorumlara bakarak yeşilçingeneye yıldızname gönderdim. Aranızda tutan var mı? İyiki fal işlerini bırakacaktım
Aynen katılıyorum. Ben de yıllarca ne paralar döktüm. Şuanı iyi analiz edebiliyorlar ama gelecekle alakalı çok az kişi bilebiliyor. Nil kahvede iyi. Dediği ilginç ayrıntıları yaşadım. Genelde kötü şeyleri yaşadım :)) ama çıktı mı çıktı. Şuan sitede sadece kahvede nil, katinada şevdar, tarot ve katinda zişan ışık a baktırıyorum. O kadar.Ben Nil günese hic baktirmadim, fakat genel olarak bir falci iyi de olsa, herseyi hissedemiyor ve göremiyor. Ben de de bazi yorumcular bazi seyleri cok iyi gördükleri oldu ilerisi icin olsun, an icin olsun, fakat bazen bazi net seyleri bile göremediler, anda bile. Ben uzun yillar baktiriyorum, artik eskisi gibi cok baktirmiyorum, ama ögrendigim en net sey, hic bir falci herseyi görmedigi, iyi bile olsa.
Katina'da nasil peki? Ben ona hic kahve baktirmadim Katina baktirdim ama bir iki sey disinda henuz soyledigi seyler cok olmadi, vadesi var biraz ama fazla bir sey de soylememis gelecekle alakali.Merhabalar. Ben binnazda özellkle kahvede Nil Güneşi tek geçerim. İyi kötü ne dediyse yaşamışımdır. Yıllardır baktırırım.
Gelecek ongoruleri var mi, anlik durumu mu yorumluyor?Canlarim yeni bir kesfim var, kahve + tarot 100tlye baktirdim. Dolu dolu 25dakikalik bir kayit gondermis. Mutlaka baktirin, herrr seyi bilmis, Binnazdaki sacma sapan tiplerle alakasi yok. Fal super, fiyat/icerik orani da super. Mail uzerinden iletisim kuruyor, iletisim bilgilerini soranlar olmus yorumlarda ordan bulabilirsiniz. Youtube kanali bu:
Evet, bazen iyi dediklerim anda bile iyi olmadilar. Ama yinede o sitede 4-5 benimde hislerine güvendigim kisiler var, ama her dediklerine inanmiyorum artik. Daha rahatim böyle. Eskiden bazi yorumlarinda cok kötü olabiliyordum, cok ciddiye aldigim icin. Baska kisilere baktiriyordum, gercekten öylemi diye. Ve bu yüzden cok param gitti. O yüzden kimse icin artik bu herseyi biliyor demiyorum, demekte istemiyorum. Hem paraya, hem psikolojiye yazik. Üstelik Binnaz haddinden fazla pahali artik ve soru sorma hakkida yok. Bu yüzden baska bir yerde cok ucuza birine baktiriyorum, binnaza cok seyrek gidiyorum artik. Fakat Nil günesin cok konusu gectigi icin, denemek istiyorum. Sonra yazarim buraya. :)Aynen katılıyorum. Ben de yıllarca ne paralar döktüm. Şuanı iyi analiz edebiliyorlar ama gelecekle alakalı çok az kişi bilebiliyor. Nil kahvede iyi. Dediği ilginç ayrıntıları yaşadım. Genelde kötü şeyleri yaşadım :)) ama çıktı mı çıktı. Şuan sitede sadece kahvede nil, katinada şevdar, tarot ve katinda zişan ışık a baktırıyorum. O kadar.
Yani ben genelde kahve baktırıyorum ama şunu farkettim kahve, kartlar vs bahane. Hisleri güçlü bir yorumcu. Çok alakasız sormadığım ince detayları bilmişti kahvedeKatina'da nasil peki? Ben ona hic kahve baktirmadim Katina baktirdim ama bir iki sey disinda henuz soyledigi seyler cok olmadi, vadesi var biraz ama fazla bir sey de soylememis gelecekle alakali.
Valla aynen de öyle. Site indirim yapmıyor ya da çok az yapıyor. Şuan sadece şevdar, nil ve yenilerden zişan ışık a baktırıyorum. Hatta zişan facebook hesabını çok aktif kullanıyor oradan sorunuzu sorabiliyorsunuz. Bence bu çok büyük bir destek. Sitede başka kimseye sayfalarından ulaşamadım. Tınlamadılar ama zişan çok interaktif.Evet, bazen iyi dediklerim anda bile iyi olmadilar. Ama yinede o sitede 4-5 benimde hislerine güvendigim kisiler var, ama her dediklerine inanmiyorum artik. Daha rahatim böyle. Eskiden bazi yorumlarinda cok kötü olabiliyordum, cok ciddiye aldigim icin. Baska kisilere baktiriyordum, gercekten öylemi diye. Ve bu yüzden cok param gitti. O yüzden kimse icin artik bu herseyi biliyor demiyorum, demekte istemiyorum. Hem paraya, hem psikolojiye yazik. Üstelik Binnaz haddinden fazla pahali artik ve soru sorma hakkida yok. Bu yüzden baska bir yerde cok ucuza birine baktiriyorum, binnaza cok seyrek gidiyorum artik. Fakat Nil günesin cok konusu gectigi icin, denemek istiyorum. Sonra yazarim buraya. :)
Yazdığım düşmedi galiba. Katina bir kere baktırdım genelde kahve baktırırım ama bence hepsi bahane hisleriyle bakıyor. Çünkü sormadığım çok alakasız ince detayları bildi. Kötü şeyler bildi keşke iyiler de gerçek olsa :))Katina'da nasil peki? Ben ona hic kahve baktirmadim Katina baktirdim ama bir iki sey disinda henuz soyledigi seyler cok olmadi, vadesi var biraz ama fazla bir sey de soylememis gelecekle alakali.
Ben detay verdiğim halde bilemedi malesef ve verdiği vade patlamak üzereYani ben genelde kahve baktırıyorum ama şunu farkettim kahve, kartlar vs bahane. Hisleri güçlü bir yorumcu. Çok alakasız sormadığım ince detayları bilmişti kahvede
Bu cok güzel bir ayrinti. Özellikle soru sormama hakkinin gitmesi cok kötü oldu, bazen yorumu anlamiyorsun, soru sormak istiyorsun, havada kaliyor. Tekrar baktirmak icinde artik cok pahali. O yüzden Zisani da deneyebilirim.Valla aynen de öyle. Site indirim yapmıyor ya da çok az yapıyor. Şuan sadece şevdar, nil ve yenilerden zişan ışık a baktırıyorum. Hatta zişan facebook hesabını çok aktif kullanıyor oradan sorunuzu sorabiliyorsunuz. Bence bu çok büyük bir destek. Sitede başka kimseye sayfalarından ulaşamadım. Tınlamadılar ama zişan çok interaktif.
Konuyu bilemem, ama vadeye hic takilmam. Bazen yakinda olacak dedikleri aylar veya yillar sonra bile oluyor, ve diyorsun bunu söylemislerdi. Ve bu genel seyler icin degil.Ben detay verdiğim halde bilemedi malesef ve verdiği vade patlamak üzere
İyi ki tutmamış başlangıç iyi sonu çok olumsuzduAsla tutmayan var beeen
Canım tüm videolarına baktım, genel yorumlar olduğu için neredeyse herkesin yaşadıklarına uyan şeyler söylemiş doğal olarak, bir de hiç olumsuz değil. Özelde de bu şekilde mi?Canlarim yeni bir kesfim var, kahve + tarot 100tlye baktirdim. Dolu dolu 25dakikalik bir kayit gondermis. Mutlaka baktirin, herrr seyi bilmis, Binnazdaki sacma sapan tiplerle alakasi yok. Fal super, fiyat/icerik orani da super. Mail uzerinden iletisim kuruyor, iletisim bilgilerini soranlar olmus yorumlarda ordan bulabilirsiniz. Youtube kanali bu:
Canım tüm videolarına baktım, genel yorumlar olduğu için neredeyse herkesin yaşadıklarına uyan şeyler söylemiş doğal olarak, bir de hiç olumsuz değil. Özelde de bu şekilde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?