Canım bu konuda sana dimdik ayakta durman için benim ruh ikizimi Marple'min olaylar karşısındaki tutumunu öneriyorum.Gerçekten onun olgunluğu ve bakış açısı bence hepimize örnek.Görüşsende görüşmesende kazanan sensin,sen böyle kimi sevsen sana tapar.Hiiçç üzüllmee.
Canım bu konuda sana dimdik ayakta durman için benim ruh ikizimi Marple'min olaylar karşısındaki tutumunu öneriyorum.Gerçekten onun olgunluğu ve bakış açısı bence hepimize örnek.Görüşsende görüşmesende kazanan sensin,sen böyle kimi sevsen sana tapar.Hiiçç üzüllmee.
Pişmanmıyım değilim ama bu yaptığının açıklaması yokki kavga yok gürültü yok acayip taha bile son falında şunları demiş
Öncelikle bu bey inanın benim de kafamı karıştıran bir bey. Yani bu kadar tutarsızlıklar açıkcası kendisine yakışmıyor, çünkü ben bu beyle ilgili olumlu hisler edinmiştim. Tabii ki duygusal hayatını saymıyorum, çünkü en başından beri bu beyin karasızlıklar, ikilemler ve sorunlar yaşadığını belirtmiştim, ama açıkcası kendini sizden uzaklaştırarak, aslında bu bey için oldukça olumlu ve kendisini mutlu edecek bir fırsatı kaçırmakta. Yani bu beyin duygusal yöndeki beklentileri sizin tarafınızdan rahatlıkla karşılanabilecekken, açıkcası kendisi geçmişe yönelmiş biri. karşı tarafın davranışları ve aldığı kararlar kendisini bağlar, kesinlikle sizle ilgisi yok. Çünkü diyorum ya siz onun için bir fırsattınız ve o inatla bu fırsatı kullanmamak için direniyor. E böyle olunca da ne hali varsa görsün demek düşüyor size. Taha yazdan beri bu olayın içinde olaya hakim ve dün bunları demişti
kimseyi bir daha bu kadar çok sevebileceğimi sanmıyorum. 30 umu geçtim, gençliğin verdiği heyecanla demiyorum bunu, kendimi tanıyorum. ama sanırım artık dik durmanın zamanı geldi de geçiyor. 2 yıldır git-gel dolu, belirsizlik dolu bir yol ve tükendim..Taha burayı okuyorsa teşekkür ederim. bazen insanın aylarca düşündüğünü eyleme geçirebilmesi için ufacık bir itme gerekli sanırım. pozitifçilere göre ise o beni öyle çok seviyor ki . engelleri var vs vs..
neyse kızlar..ben biraz dolanayım evde, bir kahve yapayım kendime.. dağıtayım kafamı.. böyle uyursam bu ağlamanın üstüne gözlerim sabaha davul gibi kalkıcam..
Canımsın ne güzel bir değerlendirme vasat günüme ışık oldun alcanzarımmm
Öyle ama gerçekten laf olsun diye yazmadım.Senin tutumun doğru olan ve çok takdir ediyorum.Ağlayıp üzülücen niye?Hayata bi kere geliyoruz değermi?Vallaha benimde rol modelimsin bu konuda.Hayat güçlü durman gereken olaylar getirmesin sana canım.
İnşallah bi mucizeyle ölesiye seveceğin biri çıkıverir karşına .Urminaa cım aklıma getirdin bugün üçüncü türk kahvemi içmemiştim,hemen yapıyim.Hadi afiyet olsun.kimseyi bir daha bu kadar çok sevebileceğimi sanmıyorum. 30 umu geçtim, gençliğin verdiği heyecanla demiyorum bunu, kendimi tanıyorum. ama sanırım artık dik durmanın zamanı geldi de geçiyor. 2 yıldır git-gel dolu, belirsizlik dolu bir yol ve tükendim..Taha burayı okuyorsa teşekkür ederim. bazen insanın aylarca düşündüğünü eyleme geçirebilmesi için ufacık bir itme gerekli sanırım. pozitifçilere göre ise o beni öyle çok seviyor ki . engelleri var vs vs..
neyse kızlar..ben biraz dolanayım evde, bir kahve yapayım kendime.. dağıtayım kafamı.. böyle uyursam bu ağlamanın üstüne gözlerim sabaha davul gibi kalkıcam..
İyi akşamlar hanımlar
Tarota ya da burçlara sizlerden biri mi bakıyor ? Yardımcı olabilir misiniz? Son sayfaya baktım ama tabii normalde takip etmediğim için birşey anlamadım:44::44:
Vallahi bunları okudukça Taha ya daha çok saygı duyuyorum.O kadar iyi özetlemişki sanki seninle birlikteymiş gibi.Haklısın seninkinin yaptığı anlamsız ama Taha nında dediği gibi fırsatı kullanmamak için direniyo demek ki.Yazık kendine eder.
Belkide bunları yaşamamız gerekiyor artık ben böyle düşünüyorum.Belkide bunların hepsinde bi hayır var.Bence seninki birazda haksızken haklı duruma gelmek için böyle yapıyor,yağ gibi üste çıkma hesabı.Canım işte yaşadığı acılar insanı böyle yapabiliyor ruhunu pişiriyor.başta biraz içim buruldu doğal olarak ama o kadar çocukça ki olayın tam ayrıntısını bilsen bunları şu an ona ben yapıyor olmalıydım ama beyefendi egomanyak olduğu için ki aklıma başka bir tanım gelmiyor bu çocukluğu ve neyse ilte bu anlamsız davranış onu yapmayı uygun görüyor.
Canım benim tabiki seve seve okurum Şimdi diyorimki iyiki Taha ya iki tarot baktırmışım.Helal olsun çocuğun aldığı para.Bi daha kafama ne takılsa ilk gideceğim isim Taha dır.Taha bu benim adam daha hayatıma girmeden üç ay önce harflerini vererek seninki gelicek demişti geldi sonra bu dengesizlikler oldu taha bu ilişkinşn en yakın şahidi her zamanda dan dan söyler upuzun bir faldı istersen atayım oku canım
Taha bu benim adam daha hayatıma girmeden üç ay önce harflerini vererek seninki gelicek demişti geldi sonra bu dengesizlikler oldu taha bu ilişkinşn en yakın şahidi her zamanda dan dan söyler upuzun bir faldı istersen atayım oku canım
Canım benim tabiki seve seve okurum Şimdi diyorimki iyiki Taha ya iki tarot baktırmışım.Helal olsun çocuğun aldığı para.Bi daha kafama ne takılsa ilk gideceğim isim Taha dır.
taha'dan açılınca konu, 13 gün önce ona baktırdığım falı okuyayım dedim, onun dediği yönde ilerliyor olaylar, şaşırdım :)
baris can yucel e baktiran var mi kizlar yasanki baska bi falci ama cikaramadim ben pek begenmedim
ben de kendisini pek beğenmemiştim:)
Alcanzarcım attım sana tolin sanada atıyorum cnm ama bes dk bekletıyor sıstem
Okudum canım yorumumuda yazdım.Bu çocuk iyi falcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?