Binnaz Abla

kimseyi bir daha bu kadar çok sevebileceğimi sanmıyorum. 30 umu geçtim, gençliğin verdiği heyecanla demiyorum bunu, kendimi tanıyorum. ama sanırım artık dik durmanın zamanı geldi de geçiyor. 2 yıldır git-gel dolu, belirsizlik dolu bir yol ve tükendim..Taha burayı okuyorsa teşekkür ederim. bazen insanın aylarca düşündüğünü eyleme geçirebilmesi için ufacık bir itme gerekli sanırım. pozitifçilere göre ise o beni öyle çok seviyor ki . engelleri var vs vs..

neyse kızlar..ben biraz dolanayım evde, bir kahve yapayım kendime.. dağıtayım kafamı.. böyle uyursam bu ağlamanın üstüne gözlerim sabaha davul gibi kalkıcam..

Canımsın ne güzel bir değerlendirme vasat günüme ışık oldun alcanzarımmm

Vallahi bunları okudukça Taha ya daha çok saygı duyuyorum.O kadar iyi özetlemişki sanki seninle birlikteymiş gibi.Haklısın seninkinin yaptığı anlamsız ama Taha nında dediği gibi fırsatı kullanmamak için direniyo demek ki.Yazık kendine eder.

Doğum günün ne zaman canım senin ne burcusun bana söylermisin

Canımsın ne güzel bir değerlendirme vasat günüme ışık oldun alcanzarımmm

Öyle ama gerçekten laf olsun diye yazmadım.Senin tutumun doğru olan ve çok takdir ediyorum.Ağlayıp üzülücen niye?Hayata bi kere geliyoruz değermi?Vallaha benimde rol modelimsin bu konuda.Hayat güçlü durman gereken olaylar getirmesin sana canım.

İyi akşamlar hanımlar
Tarota ya da burçlara sizlerden biri mi bakıyor ? Yardımcı olabilir misiniz? Son sayfaya baktım ama tabii normalde takip etmediğim için birşey anlamadım:44::44:

Canım işte yaşadığı acılar insanı böyle yapabiliyor ruhunu pişiriyor.başta biraz içim buruldu doğal olarak ama o kadar çocukça ki olayın tam ayrıntısını bilsen bunları şu an ona ben yapıyor olmalıydım ama beyefendi egomanyak olduğu için ki aklıma başka bir tanım gelmiyor bu çocukluğu ve neyse ilte bu anlamsız davranış onu yapmayı uygun görüyor.

İnşallah bi mucizeyle ölesiye seveceğin biri çıkıverir karşına .Urminaa cım aklıma getirdin bugün üçüncü türk kahvemi içmemiştim,hemen yapıyim.Hadi afiyet olsun.

İyi akşamlar hanımlar
Tarota ya da burçlara sizlerden biri mi bakıyor ? Yardımcı olabilir misiniz? Son sayfaya baktım ama tabii normalde takip etmediğim için birşey anlamadım:44::44:

Hayır burda bakılan falların yorumları yapılıyor.

Taha bu benim adam daha hayatıma girmeden üç ay önce harflerini vererek seninki gelicek demişti geldi sonra bu dengesizlikler oldu taha bu ilişkinşn en yakın şahidi her zamanda dan dan söyler upuzun bir faldı istersen atayım oku canım

Belkide bunları yaşamamız gerekiyor artık ben böyle düşünüyorum.Belkide bunların hepsinde bi hayır var.Bence seninki birazda haksızken haklı duruma gelmek için böyle yapıyor,yağ gibi üste çıkma hesabı.

Canım benim tabiki seve seve okurum Şimdi diyorimki iyiki Taha ya iki tarot baktırmışım.Helal olsun çocuğun aldığı para.Bi daha kafama ne takılsa ilk gideceğim isim Taha dır.

banada atarmısın?merak ettım ya onlıne fallar benı cekmesede eger gercekten ıyıyse deneyebılırım bende

Canım benim tabiki seve seve okurum Şimdi diyorimki iyiki Taha ya iki tarot baktırmışım.Helal olsun çocuğun aldığı para.Bi daha kafama ne takılsa ilk gideceğim isim Taha dır.

taha'dan açılınca konu, 13 gün önce ona baktırdığım falı okuyayım dedim, onun dediği yönde ilerliyor olaylar, şaşırdım :)

Okudum canım yorumumuda yazdım.Bu çocuk iyi falcı.

Devamınıda attım gercekten çok mantıklı o iddia ediyor olacK diye ama aileden biri gibide beni savunuyor haklıdan yana ben coks eviyorum bu net görüşünü.benimkinede çok sinir olmuş farkındaysan ahahahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…