Binnaz Abla

Falsepetinde melisa donukokuk mu o kızı denedim güzeldi arkdşlar gerçekten kralter analizleri doğrıydu haberini aldıklarımda doğruydu bence deneyebilirsiniz yaşnız gelecek söylemedi bana tarih vermedi hani genel bakıyor kişilik analizi yapıyor yani tekrar baktırırım ama daha spesifik sorarım bilgi versem daha güzel bakarmış onu anladım bence güvenilir

Burda Nil Güneşi öven kimlerdi? Cevabını net bildiğim soruya bile yanlış cevap verdi yani anı bile bilemiyor demekki

Katinası çok kötü o kadının. Ben de katina baktırmıştım, katina baktırmayın derim. Kahvede iyi diyorlar ama baktırmadım ben kahveye. Zaten kahvede de genel kanı sorulan soruya cevap veremediği, arada sırada sorulmayan basit şeyleri tutturduğu yönünde.

Zaten vadesi de geçti tutmadı :\

Nehir Ateşoğlu nun profil resmi mi değişmiş?
bugün binnazda gezinirken ismi tanıdık geldi ama fotoğraf farklıydı sanki??

Peki tutanlar? Gülgün balbaya baktırmışım 25 gün önce,verdiği süre patlamış
Canım gülgün balbayı tanımıyorum bile,ben çook eskiden fal baktırıyordum, benim baktırdığım yorumcuların hiç biri yok yerlerini yeni yeni insanlar almış. Sanırım bu olayın olmayacağını bana söyleyen üç kişi vardı = BYV sevilay ve asiye ve tellwe serüven. Onun dışındaki herkes olumluydu. Ama sevilayı tavsiye etmiyorum çok yakın bir zamanda başka bir konu ile ilgili falı hem patladı hem kendiyke çelişti bi de sorulara falan cevap vermiyor çekilecek gibi değil. Asiyenin de dili baya olumsuz ama çata çat yani. İlk baktırdığımda baya üzülmüştüm ama dediği gibi oldu. Serüven çok aklımda kalmadı tesadüf olduğunu düşünüyorum bilmesinin de açıkçası çok beni etkileyen bir fal değildi.

Youtube tarot katina yorumları da tutuyor ılginç sekilde...en son rastladgm tarot dolu yaşam hesabi sesi elif hanzade kadının..hiç izleyen oldu mu bırakmış ama hesabi

Yüzde elli indirime girmiş ama
azmettim uzak durmaya.Fiyatlar cidden anormal yüksek

Asiye kim hangi sitede?burdan gaza gelip alex dennis ve bubastise baktırdımya milyon tane süre var aklımda binnazdakilerle birlikte...türlü türlü senaryolar ama çoğunluğu pembe tablo

2-3 yıl önceki fal furyasını hatırlıyorum da... sezgi, kemal, fama, serüven, huma, asenat vs. kimler gelip geçmiş.
Sezgi geçmeyeydi iyiydi.
Pembiş Hüma zaten devam ediyor. Genel hatlar ile bana bilmişti Hüma ama 2 ay içinde dediği pembiş tablo 2 yıl sonra oldu

Sezgi geçmeyeydi iyiydi.
Pembiş Hüma zaten devam ediyor. Genel hatlar ile bana bilmişti Hüma ama 2 ay içinde dediği pembiş tablo 2 yıl sonra oldu
Sezgi çok popülerken baktırmıştım bende tutmamıştı falı Bir de çok sevilen bir Selena vardı su falı bakıyordu sanırım tellwe'de o kadın ne oldu kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…