- 23 Ağustos 2012
- 51.920
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.910
- 898
Gelecek ongoruleri var mi, anlik durumu mu yorumluyor?
ben anlayamadım siz video mu izlediniz? videodaki kadına fal mı baktırdınız acaba? :)Var kız, özelden yazarım
ben anlayamadım siz video mu izlediniz? videodaki kadına fal mı baktırdınız acaba? :)
Benim falım baya olumluydu canım ama tutmadı üstünden 2-3 yıl geçtiği için rahat söylüyorumİyi ki tutmamış başlangıç iyi sonu çok olumsuzdu
Peki tutanlar? Gülgün balbaya baktırmışım 25 gün önce,verdiği süre patlamışBenim falım baya olumluydu canım ama tutmadı üstünden 2-3 yıl geçtiği için rahat söylüyorum
Burda Nil Güneşi öven kimlerdi? Cevabını net bildiğim soruya bile yanlış cevap verdi yani anı bile bilemiyor demekki
Zaten vadesi de geçti tutmadı :\Katinası çok kötü o kadının. Ben de katina baktırmıştım, katina baktırmayın derim. Kahvede iyi diyorlar ama baktırmadım ben kahveye. Zaten kahvede de genel kanı sorulan soruya cevap veremediği, arada sırada sorulmayan basit şeyleri tutturduğu yönünde.
Canım gülgün balbayı tanımıyorum bile,ben çook eskiden fal baktırıyordum, benim baktırdığım yorumcuların hiç biri yok yerlerini yeni yeni insanlar almış. Sanırım bu olayın olmayacağını bana söyleyen üç kişi vardı = BYV sevilay ve asiye ve tellwe serüven. Onun dışındaki herkes olumluydu. Ama sevilayı tavsiye etmiyorum çok yakın bir zamanda başka bir konu ile ilgili falı hem patladı hem kendiyke çelişti bi de sorulara falan cevap vermiyor çekilecek gibi değil. Asiyenin de dili baya olumsuz ama çata çat yani. İlk baktırdığımda baya üzülmüştüm ama dediği gibi oldu. Serüven çok aklımda kalmadı tesadüf olduğunu düşünüyorum bilmesinin de açıkçası çok beni etkileyen bir fal değildi.Peki tutanlar? Gülgün balbaya baktırmışım 25 gün önce,verdiği süre patlamış
Aynen değiştirmiş hatta yeni bir yorumcu sandımNehir Ateşoğlu nun profil resmi mi değişmiş?
bugün binnazda gezinirken ismi tanıdık geldi ama fotoğraf farklıydı sanki??
Asiye kim hangi sitede?burdan gaza gelip alex dennis ve bubastise baktırdımCanım gülgün balbayı tanımıyorum bile,ben çook eskiden fal baktırıyordum, benim baktırdığım yorumcuların hiç biri yok yerlerini yeni yeni insanlar almış. Sanırım bu olayın olmayacağını bana söyleyen üç kişi vardı = BYV sevilay ve asiye ve tellwe serüven. Onun dışındaki herkes olumluydu. Ama sevilayı tavsiye etmiyorum çok yakın bir zamanda başka bir konu ile ilgili falı hem patladı hem kendiyke çelişti bi de sorulara falan cevap vermiyor çekilecek gibi değil. Asiyenin de dili baya olumsuz ama çata çat yani. İlk baktırdığımda baya üzülmüştüm ama dediği gibi oldu. Serüven çok aklımda kalmadı tesadüf olduğunu düşünüyorum bilmesinin de açıkçası çok beni etkileyen bir fal değildi.
Kemal devrim mi?2-3 yıl önceki fal furyasını hatırlıyorum da... sezgi, kemal, fama, serüven, huma, asenat vs. kimler gelip geçmiş.
Evet, Binnaz'daydı sanırım. Bende net tarih verip bilmişti bir durumu, şans.Kemal devrim mi?
İlk falımı iş için göndermiştim ama işi anlatırken aşkla ilgili bi girdi yapmıştı hiç aklımın ucunda bile yokken ve dediği gibi oldu..sonrasında ama hüsran..2. Ve 3.de patladıEvet, Binnaz'daydı sanırım. Bende net tarih verip bilmişti bir durumu, şans.
Sezgi geçmeyeydi iyiydi.2-3 yıl önceki fal furyasını hatırlıyorum da... sezgi, kemal, fama, serüven, huma, asenat vs. kimler gelip geçmiş.
Sezgi çok popülerken baktırmıştım bende tutmamıştı falıSezgi geçmeyeydi iyiydi.
Pembiş Hüma zaten devam ediyor. Genel hatlar ile bana bilmişti Hüma ama 2 ay içinde dediği pembiş tablo 2 yıl sonra oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?