Sezgi bende hep iyiydi, sende de Geysu iyiydi diye hatırlıyorum :) Selena bana "çok yaşlandım artık karıştırıyorum" gibi bir şey demişti 2/3 yıl önce ama sonra haber alan olmadıSezgi çok popülerken baktırmıştım bende tutmamıştı falıBir de çok sevilen bir Selena vardı su falı bakıyordu sanırım tellwe'de o kadın ne oldu kim bilir
Asiyr byv de canım ama ben dedim diye deneme beğenmeyeni de çok bi de söyledikleri de çıkmadı açıkçası. Sadece olmayacak dedi olmadı o kadarAsiye kim hangi sitede?burdan gaza gelip alex dennis ve bubastise baktırdımya milyon tane süre var aklımda binnazdakilerle birlikte...türlü türlü senaryolar ama çoğunluğu pembe tablo
Evet, Geysu bende hala iyiSezgi bende hep iyiydi, sende de Geysu iyiydi diye hatırlıyorum :) Selena bana "çok yaşlandım artık karıştırıyorum" gibi bir şey demişti 2/3 yıl önce ama sonra haber alan olmadı
Nakta benim değişmez falcım zaten hep yazmışımdır buraya tarihlere kadar bilir bende. Dedikleri ilk dinlediğimde bazen farklı bir hayattan gibi oluyor sonra yaşadıkça "aaa Nakta demişti" diyorum.Evet, Geysu bende hala iyiOnun yanında Nakta da öyle artık... Geysu'dan daha dobra olmasını seviyorum. İkisinin de az çok dedikleri şeyler olmuştur. :)
Geysu da patıt patır patladı bende, olay kesin olarak sonuçlandığı için rahat rahat yazıyorum tek bir dediği tutmadı iki yıl önce baktırmıştımEvet, Geysu bende hala iyiOnun yanında Nakta da öyle artık... Geysu'dan daha dobra olmasını seviyorum. İkisinin de az çok dedikleri şeyler olmuştur. :)
Geysu bana da bilememiş zaten çok pembeydi falı.Geysu da patıt patır patladı bende, olay kesin olarak sonuçlandığı için rahat rahat yazıyorum tek bir dediği tutmadı iki yıl önce baktırmıştım
Nakta çok farklı. Durugörü ile bakıyor bildiğim kadarıyla... sanki karşı tarafın ağzından konuşuyor gibi ve karşı tarafın o şekilde konuşabileceğini biliyorsun falan. İlginç... Nakta gibi bakan biri var mı acaba yenilerdenNakta benim değişmez falcım zaten hep yazmışımdır buraya tarihlere kadar bilir bende. Dedikleri ilk dinlediğimde bazen farklı bir hayattan gibi oluyor sonra yaşadıkça "aaa Nakta demişti" diyorum.
Tatlim selam umarim barisirsiniz sen uzun zamandan beri yoktun.Umarim guzel haberle gelirsin. ..kızlar merhaba. fallara çok uzun zamandır ara vermiştim hatta bu bataktan kurtulmuştum ama son günlerde yine sardım. çıkan fal haberim var. falsepeti lal akın. bana erkek arkadaşımla ayrılacağımı söylemişti çok yakın zamanda, hiç de inanmamıştım gidişatta böyle bir durum da yoktu falını da beğenmedim demiştim. ama dediği oldu adamla ayrıldık. bu aralarda baktırdığım bunu söyleyen tek kişi o oldu. diğer söylediği şeyler daha gerçekleşmedi ne olur bilmiyorum ama umarım diğerleri de çıkar. fala gelince öyle aman aman voov dediğim bir fal değildi, bir daha fal atıp kadından özür dileyebilrim
Ben de öyle diyorum ,yasarken aa bunu soylemisti evet boyle hissedeceksin demisti diyorum.Nakta benim değişmez falcım zaten hep yazmışımdır buraya tarihlere kadar bilir bende. Dedikleri ilk dinlediğimde bazen farklı bir hayattan gibi oluyor sonra yaşadıkça "aaa Nakta demişti" diyorum.
Tatlim selam umarim barisirsiniz sen uzun zamandan beri yoktun.Umarim guzel haberle gelirsin. ..
Ben baktirmistim iki defa sanirim cok pozitif acikcasi begenmemistimArkadaşlar mert Göktürk e baktıranınız varmı. Onunla ilgili yorumlarınızı alabilirmiyim
Evet onada baktirdim kahve ve katinaydi sanirim oda cok pozitif konusuyor ama mert e gore biraz daha tutarli diyebilirim. Ama bir daha baktirirmisin dersen ben hayir baktirmam tabi bu benim fikrim
Arkadaşlar mert Göktürk e baktıranınız varmı. Onunla ilgili yorumlarınızı alabilirmiyim
Evet onada baktirdim kahve ve katinaydi sanirim oda cok pozitif konusuyor ama mert e gore biraz daha tutarli diyebilirim. Ama bir daha baktirirmisin dersen ben hayir baktirmam tabi bu benim fikrim
Burda Nil Güneşi öven kimlerdi? Cevabını net bildiğim soruya bile yanlış cevap verdi yani anı bile bilemiyor demekki
Nil gunes kahvede bende de iyiydi .Bir sekilde tutturdu:))Ben, yani birazcık. Asıl konuda korkunç ötesi patladı, ayrıca şu tekrarladığı cümleler ve kafadan uydurduğu şeyler benim de ezelden beri sorunum :))) ama gel gör ki tesadüfen tutturduğu alakasız konularda hakkını yiyemem. Az buz şeyler değildi çünkü :)))) Şaka gibi
Tarot, Katina ve kahve attım ben bu arada. En başarılı bulduğum kahve oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?