Engin gumus un verdigi bir tarih bana cikmisti kadin konusunda ben israrla var dememe ragmen o hep yok diyordu yani onun yok demeside k9nustuklari var telefonda ama ciddi manada sevgili diyordu sanirim ama yinede onu cok begeniyordum ve cok fal attim yine devam etsem atarim. Tutarli cok sey soylemisti banada. Ozellikle kisinin durumunu cok iyi aktarmisti.Ariman’a %1500 :) katılıyorum. Her ikisi de zamanında bana geçici olarak iyi gelmişti, tarzlarını beğeniyorum vs. Ayrıca ara sıra şu yaşadığımız ortamda olumlu insanlar duymak da hoş bir şey :) ama maalesef falları çıkmadı.
Yani %99 çıkmadı çünkü Eyüp ilk falında bir haberleşme öngörmüştü ve dediği haber nerdeyse günü gününe gelmişti. Mert ise aynı kişiyle ilgili yaşadığımız bir kavgayı ayrıntılarıyla bildi diyebilirim. Yani “falanca ortamda o kişi şöyle bir hareket yapacak ve gerginlik yaratacak” demişti, öyle de oldu. Ama bu kadar.
Konu Binnaz’dan açılmışken, en son Engin Gümüş’e Tarot gönderdim. İlk kez denediğim bir yorumcu. Aşırı olumsuz konuştu, en ufak bir iyimserlik kırıntısı bile bırakmadan. Ama bunu haldur huldur biçimde yapmadı, gayet güzel bir üslubu var. Aldığım en ama en gerçekçi faldı bugüne kadar. Durumuma cuk oturdu :)))
Ama her zaman dediğim gibi, sırf bana uyduğu için kimseye tavsiye edemem. Enerji meselesi.
Nakta sitede gözükmüyor,nasıl bakıyor acaba?yani nasıl iletişime geçeceğiz?Ben de öyle diyorum ,yasarken aa bunu soylemisti evet boyle hissedeceksin demisti diyorum.
Merhaba kızlar son zamanlarda beğendiniz kimler var okudum baya ama aklım karıştı çok yeni isim var :) eskilerden Geysu’yu aradım ama yoktu ortada binnaz da uçmuş fiyatlar şok oldum görünce o nedir öyle
instagram adresinden bakıyor, fal_nakta kullanıcı adı.Nakta sitede gözükmüyor,nasıl bakıyor acaba?yani nasıl iletişime geçeceğiz?
Binnaz pahalı bir site altin uyeyim diyorsun sana nacizane tavsiyem değmez 8.10 dk. fal için ben eski binnazciydim şimdi indirim zamanında alırsam 1 kişiye devamlı atıyorum oda 150 tl değil yukarıda adi gecen ruzgar ve hazar denemiştim fiyatı düşüktü tabiki çıkmadı:))Selam herkese.
Binnaz abla fal uygulamasına ne yazık ki bağımlılık geliştirmiş biri oldum.
Konuyu misafir olarak uzun zamandır takip ediyorum aslında ama nihayet bende yazıp fikrinizi almak istedim.
altınüye olarak genelde çok sık ve yüksek puanlı kişilerden yorum alıyorum.
Zişan, Rüzgar Gündoğdu, Firuze Aydın, Mert Bey, Hazar Erbab...
her biri de birbirine zincirleme şeyler söylüyor.
hepsinin olaylara bakışı hemen hemen aynı.
yaşamadım çünkü süreci bekliyorum.
sizden bu isimler ile ilgili fikir almak isterim.
tecrübeleriniz benim için önemli.
ve varsa bildiğiniz evet bununla mutlaka konuşmalısın diyebielceğiniz biri onun da adını öğrenmek isterim.
teşekkürler.
Binnaz pahalı bir site altin uyeyim diyorsun sana nacizane tavsiyem değmez 8.10 dk. fal için ben eski binnazciydim şimdi indirim zamanında alırsam 1 kişiye devamlı atıyorum oda 150 tl değil yukarıda adi gecen ruzgar ve hazar denemiştim fiyatı düşüktü tabiki çıkmadı:))
Fiyatlar yüksek o yüzden öneremem.Ama ibdirim zamanları ares leviye baktiriyorum o da anda iyiteşekkür ederim.
çıktı dediğiniz kimse yokmu peki?
yani kime baktırsam hep aynı şeyler söyleniyor zaten...
Selam herkese.
Binnaz abla fal uygulamasına ne yazık ki bağımlılık geliştirmiş biri oldum.
Konuyu misafir olarak uzun zamandır takip ediyorum aslında ama nihayet bende yazıp fikrinizi almak istedim.
altınüye olarak genelde çok sık ve yüksek puanlı kişilerden yorum alıyorum.
Zişan, Rüzgar Gündoğdu, Firuze Aydın, Mert Bey, Hazar Erbab...
her biri de birbirine zincirleme şeyler söylüyor.
hepsinin olaylara bakışı hemen hemen aynı.
yaşamadım çünkü süreci bekliyorum.
sizden bu isimler ile ilgili fikir almak isterim.
tecrübeleriniz benim için önemli.
ve varsa bildiğiniz evet bununla mutlaka konuşmalısın diyebielceğiniz biri onun da adını öğrenmek isterim.
teşekkürler.
Kızlar neden iyi falcılar bir bir yok oluyor ya önce selena abla şimdi de venüs amber? Selena abladan umudu kestim artık da venüs ambere nasıl ulaşabilirim bilen var mı?
Ayrıca falsepeti zulal şen hakkında ne düşünüyorsunuz? Pembeci midir? Olumsuz konuştuğu var mı?
Venüs amberi bulursan bana da yazar mısın canımKızlar neden iyi falcılar bir bir yok oluyor ya önce selena abla şimdi de venüs amber? Selena abladan umudu kestim artık da venüs ambere nasıl ulaşabilirim bilen var mı?
Ayrıca falsepeti zulal şen hakkında ne düşünüyorsunuz? Pembeci midir? Olumsuz konuştuğu var mı?
Hayatımda aldığım en mantıksız yorumdu. Anlattıklarının benim hayatımla ilgisi olmayan şeylerdi. Bulunduğun bölgeye göre de yorum yapıyor. Hiç biri de çok şükür çıkmadı.Merhaba tekrar iyi haftalar.
Peki nakta için ne dersiniz?
yorumlarda görüp instegram üzerindenbakım istedim.
bana çoktamantıksız gelmedi söyledikleri.
deneyen vvar mı?
Keşke bulsam da yazdam ama yokVenüs amberi bulursan bana da yazar mısın canım
En son ona fal atan kişilerden biriyim. Son alımı oldu aciklama yazmıştı sayfasına asistanı varmış karar almış bırakmaya eleştiriler olmuştu yanlış hatirlamiyorsam.Bana dedikleri olmadı belki baska isimle baska bir fal sitesinde bakiyordur..Keşke bulsam da yazdam ama yok
Ya bana hep çok olumsuz konuşurdu hep ağlardım fallarından sonra o yüzden de çok dikkate alıp takip ettiğim bir falcı değildi o yüzden bilmiyorum olanları. Enerjimi emiyor gibi gelirdi. Ama şimdi dönüp bakıyorum da bir tek onun söyledikleri çıkmış.En son ona fal atan kişilerden biriyim. Son alımı oldu aciklama yazmıştı sayfasına asistanı varmış karar almış bırakmaya eleştiriler olmuştu yanlış hatirlamiyorsam.Bana dedikleri olmadı belki baska isimle baska bir fal sitesinde bakiyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?