Binnaz Abla

Canim banada ex sevgiliyle mutlu son demişti. Olmadi gerçi o dönem kime attıysam tutmamış

Valla benim de şimdiye kadar online falda olumlu konuşan kimsenin falı çıkmadı hep olumsuzlar çıkıyor
Venüs bana işe başlayacağım yere, ordaki binalara kadar tarif etmiş ve yaşamış biriyim. İlişki konusunda da o bilmişti, olumsuz demişti olmamıştı. O kadın bi efsaneydi bana göre.

Ben kahve baktirmistim. Sorulan soruya cevap veriyor ama cikmadi tarih patladı bende ve evet sormadigim eften puften biseyi bildi bi de sanki cok onemli birşeymiş gibi abartı yorum yapti o konu hakkinda ama dedigim gibi anında zaman asimina uğrayan onemsiz bir durumdu yalnızca.

Hatta hatta demesi, yorgun argın bir ses tonuyla kendini cok iyi hissedeceğin, seni uzen seni yoran ne varsa ....etc...seklinde abartı anlatımı, hiç te o dedigi aşırı iyimser dönem gelmedi ayrıca.

Hatta hatta demesi, yorgun argın bir ses tonuyla kendini cok iyi hissedeceğin, seni uzen seni yoran ne varsa ....etc...seklinde abartı anlatımı, hiç te o dedigi aşırı iyimser dönem gelmedi ayrıca.

Öyle gerçekten, ben de “beni üzen ve yoran ne varsa arkama almadım”, hala olduğu gibi önümde duruyor. Bir de son falda benden olumlu yorum ve puan istemesi beni soğuttu. Falcılarda (ve başkalarında da) en itici bulduğum davranış. “Beni zorla beğen pilizzz” kafaları.

Bir daha baktırmam ama bende bildiği konu dışı şeyler birazcık daha kayda değerdi. Onların hatırına tamamen kötüleyemiyorum :))

Ha bir de, daha yukarıdaki mesajıma düzeltme: bende 2 kez ve 2 farklı olayda tarihleri doğru bildi (Eyüp ve Zümra’ya ek olarak).

Bu bahsedilen yorumcu kim baya olumsuz eleştiriler var ama ismi kaçırdim galiba

Venüs bana işe başlayacağım yere, ordaki binalara kadar tarif etmiş ve yaşamış biriyim. İlişki konusunda da o bilmişti, olumsuz demişti olmamıştı. O kadın bi efsaneydi bana göre.
Facebooktan günler önce mesaj attım ama görmedi neyse burdan seslenelim belki arada okuyordur, VENÜS AMBER BİZİ DUYUYORSAN BİR İŞARET GÖNDER ama lütfen bu sefer beni ağlatma

Engin Gümüş’ün işle ilgili söylediği şey çıktı ve çıkmaya devam edecek gibi. Falın ortasında işle ilgili parantez açmıştı, ben de “ne gerek var ki şimdi buna, sırf beni hoş tutmak için böyle bir klişe söylemesine gerek yoktu” demiştim. Ama dediği gibi gidiyor şu an.

engin gümüş benim fallarımı şimdiye kadar zamanıyla tutturan bi falcı kızlar bugun tekrardan baktrdım 5 ay sonrası icin vade verdi olursa burdan gene yazarm eski dediği oldu cnku
SİZİn engin gümüş falınız çıktı mı :) binnazdaki kredimle bir fal hakkım var daha da sileceğim hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…