- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
Canim banada ex sevgiliyle mutlu son demişti. Olmadi gerçi o dönem kime attıysam tutmamışYa bana hep çok olumsuz konuşurdu hep ağlardım fallarından sonra o yüzden de çok dikkate alıp takip ettiğim bir falcı değildi o yüzden bilmiyorum olanları. Enerjimi emiyor gibi gelirdi. Ama şimdi dönüp bakıyorum da bir tek onun söyledikleri çıkmış.
Valla benim de şimdiye kadar online falda olumlu konuşan kimsenin falı çıkmadı hep olumsuzlar çıkıyorCanim banada ex sevgiliyle mutlu son demişti. Olmadi gerçi o dönem kime attıysam tutmamış
Venüs bana işe başlayacağım yere, ordaki binalara kadar tarif etmiş ve yaşamış biriyim. İlişki konusunda da o bilmişti, olumsuz demişti olmamıştı. O kadın bi efsaneydi bana göre.Valla benim de şimdiye kadar online falda olumlu konuşan kimsenin falı çıkmadı hep olumsuzlar çıkıyor
Binnazda mi bakiyordu venusVenüs bana işe başlayacağım yere, ordaki binalara kadar tarif etmiş ve yaşamış biriyim. İlişki konusunda da o bilmişti, olumsuz demişti olmamıştı. O kadın bi efsaneydi bana göre.
Falsepetindeydi ben en son 2015 te baktırabilmiştim. O zamanlar bu kadar sık baktırmıyordum zaten sapık gibi, 2016 da şehir değiştirdim iş için ki hiç böyle bi planım yoktu. Kadın bunları hep bilmişti uzun süreçte vallaBinnazda mi bakiyordu venus
Ben kahve baktirmistim. Sorulan soruya cevap veriyor ama cikmadi tarih patladı bende ve evet sormadigim eften puften biseyi bildi bi de sanki cok onemli birşeymiş gibi abartı yorum yapti o konu hakkinda ama dedigim gibi anında zaman asimina uğrayan onemsiz bir durumdu yalnızca.Katinası çok kötü o kadının. Ben de katina baktırmıştım, katina baktırmayın derim. Kahvede iyi diyorlar ama baktırmadım ben kahveye. Zaten kahvede de genel kanı sorulan soruya cevap veremediği, arada sırada sorulmayan basit şeyleri tutturduğu yönünde.
Hatta hatta demesi, yorgun argın bir ses tonuyla kendini cok iyi hissedeceğin, seni uzen seni yoran ne varsa ....etc...seklinde abartı anlatımı, hiç te o dedigi aşırı iyimser dönem gelmedi ayrıca.Ben, yani birazcık. Asıl konuda korkunç ötesi patladı, ayrıca şu tekrarladığı cümleler ve kafadan uydurduğu şeyler benim de ezelden beri sorunum :))) ama gel gör ki tesadüfen tutturduğu alakasız konularda hakkını yiyemem. Az buz şeyler değildi çünkü :)))) Şaka gibi
Tarot, Katina ve kahve attım ben bu arada. En başarılı bulduğum kahve oldu.
Hatta hatta demesi, yorgun argın bir ses tonuyla kendini cok iyi hissedeceğin, seni uzen seni yoran ne varsa ....etc...seklinde abartı anlatımı, hiç te o dedigi aşırı iyimser dönem gelmedi ayrıca.
Bu bahsedilen yorumcu kim baya olumsuz eleştiriler var ama ismi kaçırdim galibaÖyle gerçekten, ben de “beni üzen ve yoran ne varsa arkama almadım”, hala olduğu gibi önümde duruyor. Bir de son falda benden olumlu yorum ve puan istemesi beni soğuttu. Falcılarda (ve başkalarında da) en itici bulduğum davranış. “Beni zorla beğen pilizzz” kafaları.
Bir daha baktırmam ama bende bildiği konu dışı şeyler birazcık daha kayda değerdi. Onların hatırına tamamen kötüleyemiyorum :))
Ha bir de, daha yukarıdaki mesajıma düzeltme: bende 2 kez ve 2 farklı olayda tarihleri doğru bildi (Eyüp ve Zümra’ya ek olarak).
Facebooktan günler önce mesaj attım ama görmediVenüs bana işe başlayacağım yere, ordaki binalara kadar tarif etmiş ve yaşamış biriyim. İlişki konusunda da o bilmişti, olumsuz demişti olmamıştı. O kadın bi efsaneydi bana göre.
Bu bahsedilen yorumcu kim baya olumsuz eleştiriler var ama ismi kaçırdim galiba
Aynen banada öyle dedi..beni yoran,beni sıkan ne varsa arkana alacaktım.arada ha bak birde diye başlayarak şu şu olacak vs dediği çok alakasız konular tutmuştur bende de.Nil Güneş :)
Ben de yeni baktırdım. O yüzden bir şey diyemiycemEngin gümüş nasıl dedikleri çıkıyor mu baktiran varmi
Engin gümüş nasıl dedikleri çıkıyor mu baktiran varmi
Arkadaşlar İrem çerkeş ve zişan ışığa baktıran varmı.
SİZİn engin gümüş falınız çıktı mı :) binnazdaki kredimle bir fal hakkım var daha da sileceğim hesabıengin gümüş benim fallarımı şimdiye kadar zamanıyla tutturan bi falcı kızlar bugun tekrardan baktrdım 5 ay sonrası icin vade verdi olursa burdan gene yazarm eski dediği oldu cnku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?