taha'dan açılınca konu, 13 gün önce ona baktırdığım falı okuyayım dedim, onun dediği yönde ilerliyor olaylar, şaşırdım :)
Evet evet resmen kız tarafında Taha ama şeyide çok sevdim ben,duygusal yönündeki olumsuz yanlarını yazmış ama iyi bi insan olduğunu söyleyip hakkınıda yememiş.Geri kalanı okuyim simdi.Devamınıda attım gercekten çok mantıklı o iddia ediyor olacK diye ama aileden biri gibide beni savunuyor haklıdan yana ben coks eviyorum bu net görüşünü.benimkinede çok sinir olmuş farkındaysan ahahahh
arkadaşlarım tahaya hep tarot mu attınız ben kahve atmıştım bir defa..
Benim hep kahve cnm
arkadaşlarım tahaya hep tarot mu attınız ben kahve atmıştım bir defa..
bende kayfe atmıştım bi defa bu ayın başında. bana kesinlikle olacak demiş.. verdiği ilk olayın vadesine de 14 gün var
bir görüşmen olacak yüzyüze demiş. bu ay bitmeden de olabilir demiş şubata da sarkabilir
Palamut inşallah olur ama tahanın zamanı her zaman tutmayabilir ilk falında verdiği zaman tam oturdu sonra maalesef oturmadı ama belli olmaz canım
Kızlar Crimsonlady e fal baktıran olmuşmuydu?Özlem06 nın falını okudum,gayet iyiydi ve dediğide çıkmış.
Evet evet resmen kız tarafında Taha ama şeyide çok sevdim ben,duygusal yönündeki olumsuz yanlarını yazmış ama iyi bi insan olduğunu söyleyip hakkınıda yememiş.Geri kalanı okuyim simdi.
kızlar bir şey sorucam.burada yaşlarımız farklı dertlerimiz aynı. bir soru merak ediyorum.
düşünceleriniz ne yönde, illa lise aşkı gibi ölüp bitip aşık olup mu evlenmek amacınız yoksa kanım ısındı durumu da iyi anlaşıyoruz evlenelim midir? ben birinciyi düşünüyorum ama bazen de hayal gibi geliyor çok severek sevilerek evlenmek
canım sana da görüşme mi demişti? bir de acaba olumsuz konuştuğu kimse var mı yoksa acaba o da mı pembeci?
ya artık kendimi salak gibi hissediyorum. sanki beni sevmeyen biri seviyor geri gelecek diye bunların lafına kanıp boş boş bekliyorum
Asla taha olumsuzu dan dıye söyler daha once bana soylemişti hiç şüphen olmasın canım
Alcanzar bacı net yoktu onu bile fallardan unutmuşuz düşün halimiziablamda bende deliyiz annem evleninde gidin diyor Crimsonlady ben baktırdım yorumlarına aldandım ama çıkmadı dedikleri uzun zamanlar verdi birine daha zamanı var önce baktırmıştım çok beğenmedim istiarede benimkini gördüm ama polis olmuş anlamadım annem hayırlıdır vatana millete evliliğiniz dedi:26::26:
Taha konusunda aklım çelindi:26: ne zaman giriyor bu ben yazılı faldan soğudum ama denesemmi şimdi ne zaman giriyor şuanı biliyormu yoksa ben geleceğede inanmıyorum
Ben iki kez tarot attım.arkadaşlarım tahaya hep tarot mu attınız ben kahve atmıştım bir defa..
evet Taha aynen dediği gibi çat çat söylemiş..bir de mealen "kızım deli misin bu adam senlik değil, sen kendini iyice hafife almışın daha iyisi çıkacak karşına" da demiş ama oldukça kibar bir şekilde demiş.. vallahi erkeklere fal baktırma konusunda olumsuzdum önyargımı kırdı resmen.. şimdi taha dan bu kadar konuştuk artık 8-9 ları vurur her açışta
Hayır olsun.Görmüşsün bak.Annenin yorumu doğru olabilir.Inşallahta öyledir.Taha yı sonuna kadar tavsiye ederim.Yine de gaza getirmiyim seni ama kafandaki sorulara tarafsız yorum alırsın canım bunu gönül rahatlığıyla söylerim.
evet Taha aynen dediği gibi çat çat söylemiş..bir de mealen "kızım deli misin bu adam senlik değil, sen kendini iyice hafife almışın daha iyisi çıkacak karşına" da demiş ama oldukça kibar bir şekilde demiş.. vallahi erkeklere fal baktırma konusunda olumsuzdum önyargımı kırdı resmen.. şimdi taha dan bu kadar konuştuk artık 8-9 ları vurur her açışta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?