Binnaz Abla

Binnaz'da iki katina cikarmislar cok dusukmus gibi daha once. Bakiyorum tek Elfin'in soyledigi genel seyler olmus orada, digerleri cogunluka patlamis. Elfin'e bile baktirmam. Kim baktiriyor ki bu fiyatlara.
Orada beğendiğim sadece engin gümüş ve
ares ama fiyatı 1500 olsun onlarada baktirmam

Binnaz'da iki katina cikarmislar cok dusukmus gibi daha once. Bakiyorum tek Elfin'in soyledigi genel seyler olmus orada, digerleri cogunluka patlamis. Elfin'e bile baktirmam. Kim baktiriyor ki bu fiyatlara.

“İki katına”yı önce “iki Katina” gibi yorumladım, yani sanki iki farklı Katina falı seçeneği sunuyorlarmış gibisinden. Biri pahalı, biri ucuz olmak üzere :))))

Bu kafayla belki onu da yaparlar. Normal fiyat 5000 kredi olur ve 12 dakika/12 satırla sınırlı tutulur (birkaç ay önce falcılardan biri ses kayıtlarına kısıtlama getirildiğini söylemişti zaten). Ucuz versiyon da 3500 kredi, 5 dakika/5 satır olur.

Akıl fikir diliyorum kendilerine.

Herkese Merhaba kuzular. Benimde uzuuuum bi Binnaz deneyimim var sizlerle paylaşmak istiyorum. Uzun uzun yazacağım vakit bulduğumda. Ama şunu bilin her üyenin enerjisi her falcı ile uyuşmuyor. Yazdığımda göreceksiniz bunu da. Arkadaşımda gördüm ben bunu. Dün indirim vardı yine kredileri doldurdum kopamıyorum bi türlü

Yüzde 70 indirimden bile kredi almadım kandıramazsın beni ...
Ne zmn 70% indirim oldu? Ben en son 50% oldugunda son kalan kredilerimi aklimda kalan son bir yorumcuya gondermek icin top up yapmistim cunku birak 70% i en fazla 30% oluyordu bedava kredi olayi kalktiktan sonra... Bilseydim 70% beklerdim cunku aklimdaki yorumcuya denk gelemedim henuz :/

Dün oldu kuzum. 20.00-00.00 arasıydı. Bildirim geldi ordan gördüm aldım bende

Dün 10.000 kredi 300 TL idi baya indirim vardı

Uzun bi süre sık aralıklarla bi Binnaz maceram var. Sizlere gittiğim falcılardan bahsetmek istiyorum. Birilerine yardımı olsun. Bi şeye değsin o kadar gittik :)

Bana göre sevmediklerimden,sürekli gittiklerime iyi olan enerjim tutanlara doğru sıralama yapıyorum...

Firuze Ahu; sevmedim. 2 kez gitmiştim o kadına. Uzun yazıyor ama hepsi safsata. Boş. İçi boş şeyler. Hiçbi dediğini yaşamadım. Enerjimiz hiç tutmadı.

Tümay cennet; yukarıda yazdıklarımın aynısı.

Emre İnal; çok pozitiftir. Aşırı pozitiftir. Arkadaş olarak iyi ama yok falları hiç tutmadı. Çok pembe tablo çiziyor. 3-4 kez gittim ama ben :))

Engin gümüş; özenli falan ama çok pembe. Yani hep pozitif yaklaşıyor. Dedikleri de çıkmadı. 1 kez gittim

Bilge Özdoğru; biraz eleştirisel yaklaşıyor. İşte yazmasaydınız, ayrılık kararını alan siz olmasaydınız risk almak doğru olmamış vs gibi. Sonra da kalkıyor olumlu yazıyor. Yok yani gerçekleşmedi bacılarım. Buna da 1 kez gittim.

Ceren dernek; iyidir. Net ve ayrıntılı bakar. Gelecekte dediği şey çıkmadı vadesi çıkmadı yani. Ama anlıkta iyiydi.

Doğa dan; bu Ablamıza da sırf sitede çok ünlü diye gittim. anlıkta iyi, karakter tahlili iyi. Ama bana adamın davranışlarını anlatıyor neden öyle yapıyor zaten ben öyle davrandığının farkındayım diyorum, neden olduğunu öğrenmek için geldim. Aynı şeyleri söyledi tekrar tekrar. Enerjim hiç tutmadı. Fal esnasında ne alaka ya o kadar para verdim diye kafamı yastığa vurdum :))

Biray demir; bu arkadaşa birden fazla gittim. Bu eski falları dinlemeden yeni açılımı yapmıyor kesinlikle. Çünkü 1 ay arayla falan gittim eski falını anlattı yani. Bence kaliteli falcılardan. Sadece ilk falda bana direk bu adamla birleşsen de ayrılırsın dedi, uzun vadeden bahsetti. Dedim canım ben kartları seçerken bilmem kaç yıl sonra ne olur demedim hisleri ne diye seçtim dedim. Yok yok gelecek asssla Yok falan yapmıştı. Kesinlikle pembe tablo çizmiyor. Bu yüzden bikaç kez gittim. Anlıkta da his olarak iyi. Geleceğe yönelik patladı malesef...

Elfin; bu ablayı da buradan okuyup gittim bikaç gün önce. Gayet iyi okudu geçmiş ve anı. Sevdim. Gelecek bilmiyorum... uzun bi vade verdi. Ama ben falda bi tık samimiyet severim. Fazla soğuk ve mesafeli geldi bana. Bi daha gitmem.

Şimdi popüler falcılarıma geçelim :))
Şevdar avaz; kendisine düzenli gittim, sonra da gideceğim. severim. Olumsuzu da yumışatır, ama mutlaka söyler. Bana söyledi yani. Arada azarlar. Sık gidersen paranı harcama yasak koyuyorum bi süre gelme der espriyle.. gerçekten bi abla gibi yaklaşıyor. ilk falda ben bazı ayrıntıları vermemiştim kendimle ilgili. Bilgilerimde de yazmıyordu. Boşanma vs ve bilmişti, telefonu açtım 15 sn sonra bana sen boşandın mı ya da nişan mı attın dedi ben şok olmuşrum. Anlıkları güzel şevdar ablanın. Son 2 ay gittim ben ona. Şevdar abla bana hiç zaman vermedi, vade vermedi. Gelecek için bi şey diyemiyorum.

Zişan ışık; tatldır. Olumsuzu söyler. Kırmadan anlatır. Karşı tarafı gömerek söyler ki o olumsuza üzülmemen için. Detaylı açılım yapar. Emek verir. Kesinlikle bence kaliteli bi falcı. Katinada daha iyi bence. Çok gittim ben kendisine. Anlıkta çok çok iyi. En son gittiğimde bana yazan başka bi erkek vardı mesela onu bildi, bu arada şu şu tipte sana açılan biri ya oldu ya olacak dedi. O demeden 1 gün önce açılmştı çocuk zaten. Gelecek için vade vermedi o da. Ama çıkar mı bilmem.

Ve benim favorim şaşıracaksınız biliyorum
Melisa Asya arkadaşlar...
Melisa benim ilk falcım. 1.5 senedir giderim. Yaşadığım olaylarda olumlu olumsuz geleceği bildi diyebileceğim tek falcı. Olumsuzu da söylüyor ama şakayla söyler. Örneğin, bak ya adama bak burada güzelim kadın varken gitmiş kimle flört etmiş az değil falan der, üzülürsün ama gülersin de :)) hala giderim. Hiç geri çevirmez. Hediye kredim varken iki gün üst üste gittiğim oldu. Ya da daha yeni açılım yapmamıza rağmen ani bi olay gelişir ona gider sorarım.

Bence bu işler enerji işi. Benim enerjim en çok şevdar Zişan ve Melisa ile uydu. Biray eh işte. Sağı solu belli olmuyor onun.

Gelecek vadesi çıkan olursa yazarım ama ben çıkacağını düşünmüyorum. Aylar oldu. İnancım tükendi. Ama fallardan kopamadım.

Selamlar, Binnaz saçma pahalı diye hiç baktırmadım, pahalısı da çıkmıyor ucuzu da çıkmıyor o zaman niye para vereyim diye düşünüyorum sanırım yine de son saydığınız ve beğendiğiniz 3 falcıya genelde hangi tür fal attığınızı merak ettim yani hangi fallarda iyiler acaba? Aklımda kalsın birgün Binnaz’da baktırmaya karar verirsem en azından referanslı isimlere gideyim:)

şevdar Katina ve kahve bakıyor. Ben kahve falını online hiç baktırmadım yüz yüze gittiğim oldu. O yüzden ona katina baktırıyorum.

zişan a hep Katina baktırdım, 1 kez tarot baktırdım. İkisinde de iyi ama Katina da daha iyi bence. Zişan zaten her falında hem Katina açar hem tarot hem de kehanet açar.

melisayı katinada beğenmiyorum.uzun süredir sadece tarot baktırıyorum ona :)

Bu arada şevdar çok pahalı kahvesi 3000 katinası 2000 hediye yada indirim olmadan gidemiyorum. Zişan ve Melisa da 1500 onlar da fazla. Malesef. Bari 1000 olsalar. Fiyatlarını kim yükseltiyor bilmiyorum ki. Birden yükseliyor. Ben Melisa’nın 750 olduğu zamanları hatırlıyorum.

Melisa Asya arada, aniden indirim yapıyor 2-3 gün sürüyor. 500 e indiriyor bazen. Takip etmek gerekiyor.

Bu arada kızlar, elfin Demet i ben bu forumda çok okudum. Ama kimler yazmıştı hatırlamıyorum. Elfin de gelecek tutturan var mı? Enerjisi tutan memnun olan?

Bu arada kızlar, elfin Demet i ben bu forumda çok okudum. Ama kimler yazmıştı hatırlamıyorum. Elfin de gelecek tutturan var mı? Enerjisi tutan memnun olan?
Bende genel uzun süreçte elfin bildi. Ama detaya girmiyor pek yakın gelecek sorunca da bildi. Ben doğayı çok seviyorum hep tutturan bana o. Bide ben detay seviyorum doğa veriyor. İkinci sevdiğimde gilda koç.

Bende genel uzun süreçte elfin bildi. Ama detaya girmiyor pek yakın gelecek sorunca da bildi. Ben doğayı çok seviyorum hep tutturan bana o. Bide ben detay seviyorum doğa veriyor. İkinci sevdiğimde gilda koç.

Elfin in geçmiş ve anlık sevdim bende, Merak ettim acaba tutturan var mı diye.

Doğa da anlık iyiydi ama bana detay vermedi doğa. Sorduğum halde. Belki veremedi kadın yani enerji tutmadı ve göremedi okuyamadı. Ben inanıyorum bu enerji meselesine.

Benim baktirdigim fallarda sorumun cevabi olarak hic cikan olmadi olmiycakta sanirim. Elfin e de baktirdim o da olumluydu herkes gibi sadece soyle bir ayrinti cikti elfin bana kisa bir zamanda birsey goreceksin ve canın sıkılacak ama bu karsi tarafla tartisma gibi birsey degil sosyal medyada birsey gorup moralin bozulacak kisa bir sure demisti bu cikti onun disinda asil konu cikmadi ama bu fal gercekten enerji isi heralde bazilarin fali bazilarina cikiyor oludugum kadariyla bana kimse cikmadi

benimde Melisa Asya dışında geleceğe dair çıkan olmadı hiç. O kadar insana gittim. Melisa’nın da olumsuzlar genelde çıkanlar. gelecek olan gelir Yani aslında vazgeçmek lazım. Beklememek lazım da fallar umut yeşertiyor hep

Ben beklemiyorum hic ilgimide cekmiyor artik fallar fln dunku indirimi gordum yinede hic baktirmak aklimdan gecmedi oysaki 2 seneye yakin hergun baktirdigimda oldu gunde iki kisiye attigimda

Ben beklemiyorum hic ilgimide cekmiyor artik fallar fln dunku indirimi gordum yinede hic baktirmak aklimdan gecmedi oysaki 2 seneye yakin hergun baktirdigimda oldu gunde iki kisiye attigimda

bende her günü bıraksam da haftada bi iki gidiyorum. Bırakmak istiyorum. ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…