Binnaz Abla

Konu ile ilgisiz, siz bdv'de birkaç sene önce bebeğiniz ve eşinizle ilgili konular açmış mıydınız, ben öyle bir şeyler hatırlıyorum.
 
evet ben boşandım, hesabımı da dondurdum o sürede
Konunuza bakacaktım ne açtığınızı hatırlayamadığımdan ama profil kapalı olunca sormak zorunda kaldım. Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah daha güzel günleriniz olur. :)
 
Konunuza bakacaktım ne açtığınızı hatırlayamadığımdan ama profil kapalı olunca sormak zorunda kaldım. Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah daha güzel günleriniz olur. :)
uzunca bi süre geçti üzerinden. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
 
Bunu ben bu gece rüyamda gördüm.
Bir saydırıyorum anlatamam.Öküz o da cevap veriyor.O kadar gerçekçiydi ki uyandım gerçekten yaptım mı ben bunu dedim.

Rüyalarımız, bilinçaltımız alt üst

ya şimdi desem gülersiniz. Ben aylardır bi falcı adım at dedi sadece o zaman adım attım. Hep onları dinledim. O zaman da kadın bana sakin ol adım attığında dedi. Ben ağzıma geleni söyledim iyice batırdım. Ama bitmiyor içimdekiler. Karşıma alıp 4 gün saydırsam anca... gelmez de zaten bu saatten sonra ben falcılara düştüğümle kaldım.
 
Benim hikayeye benziyor, benim adım attığım gün asıl tamamen bitmişti, o adımı atınca cazip gelmemeye mi başlıyoruz nedir anlamadım Ama keşke dememek için atmıştım, sonra tepe taklak daha beter olduk

Artık eskisi değil de yeni bir mutluluk kapımızı çalsın, falları da tamamen bitiremeseniz de bir tık azaltın en azından. Ben her hafta baktırırken ayda 2’ye indirdim uzun zamandır. Ama bu noktaya çıkmadığını gördükçe ister istemez geliyorsun zaten. Ben 2018 yazından itibaren baktırıyorum, daha çıkan falım yok Geçmişi ve mevcudu bilen var evet ama eeee? Ne fayda yani.. ikincisi çıkmadıkça yıpranıyorsun, maddi olarak sarsılıyorsun falan filan. Hepimiz çok çok çok mutlu olalım da ihtiyaç hissetmeyelim
 
Bazen adamı arayıp ağzıma geleni söyleyip rahatlasam fallardan daha iyi gelecek diyorum
Fikrimi soylemem gerekirse oyle birsey yapmayin kesinlikle erkekler oyle yaptikca kendini bir halt saniyorlar degerin kalmiyor egolari şiştıkce şişiyor 5 para etmiycek insan kendini bir halt saniyor tecrube ettim emin ol
 
Elime geçse parçalarım ama öylede dönsün istiyorum o yüzden hiç kimsenin yaptığına gülemiyorum.Ben de saçmalıyorum çünkü.Ona benzer geçen sene ben de yaptım dönsün dönsün dedim dönünce demediğim şey kalmadı.Şu an en büyük düşmanım bence o.Dengesiz bişey oldum çıktım.Bu arada çingene bildi her dönüşü artık oda dönmeyecek diyo zaten.
 
Bence de artık yeni biri gelsin.Çok bunaldım.
 
Aynen kızlar. Bana falda da çıkıyor yeni biri diye de. Ben gelenlere hoş davranmıyorum ki. İyice psikolojim bozulmuş. Sizin durumları bilmiyorum ama benimki bitti de demiyor gelmiyor da. Ben ayrıldığımla kaldım yani.
Bence de artık yeni biri gelsin.Çok bunaldım.
 
Bende de çıkıyor yeni biri ben ısınamıyorum gelenlere.Zaten onlarda anlıyor olmadığını gidiyor.
 
Bende de çıkıyor yeni biri ben ısınamıyorum gelenlere.Zaten onlarda anlıyor olmadığını gidiyor.
Bu arsa özel değilse senin ayrılığın üzerinden ne kadar zaman geçti... falların ne zaman tamamen patladı, bu adam ne zamandır gelmiyor
 
Bu arsa özel değilse senin ayrılığın üzerinden ne kadar zaman geçti... falların ne zaman tamamen patladı, bu adam ne zamandır gelmiyor
Ekimde bitti.Fal henüz patlamadı.Çünkü mesela Alex ayrılacağımızı bilmişti dönecek dedi ama o zaman vermiyor biliyorsunuz.Net bişey yazamıyorum o yüzden.Çingene bundan sonra dönmez dedi o da bilir bende mutlaka dönmedi bu zamana kadar.Nakta ben de bilir er yada geç ilk verdiği tarihte bişey olmadı bi tarih daha vermişti onu bekliyorum.Ama bende nakta için şöyle bi durum vardır bahsettiği şeyi mutlaka yaşarım o tarih olmasada.Tanışacaksın dediği kişilerle tanışırım yada potansiyel ilişki adayımdır ben pas vermem olmaz.Karşımdaki adamın yaşantısını nokta nokta anlatır sorun yaşayacağım kişileri görür mutlaka yaşarım onu hayatımın bi döneminde.Senin kimler patladı kimler çıktı ne zamandır ayrısınız.
 
Benim de ekimde bitti. Zaten yeni bi ilişkiydi. Ben ayrıldım. Önce adam ayrılmak istemedi falan. Fazla Naz çekmedi zaten sonra çekildi tamamen. Ama dönsün gelsin istedim. Cevapsız bıraktı beni. Sessiz kaldı sonradan. Kendim ettim kendim buldum gibi oldu. Melisa Asya bildi benim. Dediğin gibi beraberken de baktırdım o bildi hep. Bi ara adam işe odaklanacak sen bi kafayı yiyeceksin falan demişti aynı dediği gibi oldu. Ayrılığı falan Bildi. Şevdar avaz sadece sen çok tepki veriyorsun adam bundan gelemiyor dedi. Bilmiyorum. Benden korkuyormuş güya. En son elfin e gittim. Benim kk hesabım yaklaşık 3 senedir pasifti, burayı okuyordum hep. Elfin i Burada okudum olumsuzu söylüyor yazmıştı herkes. Gittim ona. O da duymak istemeyeceğim şeyleri de söyledi, benim hatalarımı vs. Ama vade vermedi. Benim derdim adam bitti bende istemiyorum demedi hiç. Arafta kaldık. İnsan vazgeçmek silmek istiyor ama olmuyor
 
Sen neden ayrılmak istedin.İlgisiz miydi mesela.Bazı erkekler kendileri bitirmiyor ama karşı taraf bitirsin diye bazı üstüne düşenide yapmıyor.Çok özel değilse tabi.
 
Melisa indirim yapmış, ay yorumları görünce duramayıp attım. Bakalım ne diyecek bana
 
Sen neden ayrılmak istedin.İlgisiz miydi mesela.Bazı erkekler kendileri bitirmiyor ama karşı taraf bitirsin diye bazı üstüne düşenide yapmıyor.Çok özel değilse tabi.
Evet ilgisizdi. Tez yazıyordu. Ben ilgisizsin deyince de gerçekten yoğunum şöyle yoğunum böyle yoğunum falan filan diyordu. Ben ayrılınca da aynı şeyleri söyledi tekrar şans ver vs dedi bikaç gün. Sonra sessiz kaldı. O günden beri iletişim olsa da hep nötr yaklaşıyor. Şimdiki aklım olsa o ilgisizse bende ilgisiz davranırdım. O ayrılsaydı neden ben sorumluluk aldım ki diyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…