Binnaz Abla

Alex i ben bilmiyorum binnazda mı o ?

Geldi falım kızlar, yani anı falan baya iyi yorumlamış gelecek için çoğu kişiyle aynı şeyleri söylemiş oda. Bir tarih vermemiş bakalım dediği gibi ilerlerse yazarım sizlere, ben beğendim özetle ama

Ya bu aynı şeyi söylemelerine bende şaşırıyorum ama başkasıyla olan fallarımızı okuyabildiklerini de düşünmüyorum

Ben aylardır atıyorum mesela tarot attıklarımın aynı zamanı verdikleri bile oldu. Şaşırmıştım çok.

Kızlar bu arada binnaz fallarımdan bazılarını dinledim de engin gümüşte tutturmuş bana baya, ilk falında tatmin etmemiş öylede yazmışım buraya ama bilmiş ikincide de bilmiş (sırf bunu denemek için atmıştım). Haber vermek istedim

Zamanı mı bilmiş, sevindim verdiğin paraya değmiş

Kızlar zümra lal e fal baktıran var mı???

Merhaba, evet 3-4 kez baktırmışlığım var kendisine. İlk falında verdiği vade “tuttu” diyebilirim. 3 vade içinde dediği şey tam 3 hafta sonra gerçekleşmişti çünkü. Daha sonraki falları tutmadı diye hatırlıyorum. Yine de genelde ilgili ve özenli bakıyor, durum analizleri de çoğunlukla gerçekçi. Bende öyleydi en azından.

İndirimden kredi almıştım da dün gece onlinedı, tekrar online olursa deneyeyim o zaman bu gece teşekkürler

Son kez ares e açılım yaptırdım. İlk kez gittim ona. Kredi de vardı uzun konuştuk 20 dk kadar. Geçmiş ve anda çok iyiydi. Tam da olanları söyledi. An için de benim hissettiğim gibi çıktı. Her şey havada yani. Herkes de bana yakın dönemde bir şey bekleme dedi vadeler uzun çıktı.
Binnaz ı sildim. Sosyal medya hesaplarımı da sildim kızlar uzun bi süre kendimi kapatacağım. Kk da takılırım artık
Falların vaktini beklemek gerekiyor sanırım. Çok sıkıldım çok bunaldım. Ares dedi ki sen bu adama nasıl sigara kullanırız zararlıdır ama bırakamayız o şekildesin. Yani zarar verdiğini bildiğin halde kalıyorsun dedi. Yani. Aynen de öyle. Vazgeçmek gerekiyor ya beklememek gerekiyor. Umarım hepimiz bi gün gerçekten mutlu oluruz.

İndirimden kredi almıştım da dün gece onlinedı, tekrar online olursa deneyeyim o zaman bu gece teşekkürler

Rica ederim. Gerçi belki şimdilik Ares’le kapanışı yapmak en iyisidir :) Zaten o yönde karar almış gibisiniz. Umarım dediğiniz gibi olur, fallardan bağımsız biçimde hepimizin yüzü güler...

Rica ederim. Gerçi belki şimdilik Ares’le kapanışı yapmak en iyisidir :) Zaten o yönde karar almış gibisiniz. Umarım dediğiniz gibi olur, fallardan bağımsız biçimde hepimizin yüzü güler...
Yani dönmüyor ki. Olmuyor. Ares in dediği mantıklı geldi. Adam seni görünmez bi halatla kendine bağlamış sanki dedi. Sen kurtulmak istiyorsun ama bırakamıyorsun dedi. Mutluluk elimizde. Keşke düzgün insanlar çıkmış olsaydı karşımıza. En son şevdara katina ares e tarot attım. Kapattım şimdilik. Bir şey olursa, hayatıma başka biri girerse ya da bi falcının dediği olursa yine yazacağım tabi. Fallarda bile başka adamlar çıkıyor zaten artık

Bazı insanlar karşımıza gerçekten sınav olarak çıkıyor :/ Sanki kendimizle ilgili bir şeyleri yenmemiz için. Ne olduğunu anlayana kadar da insan zorlanıyor gerçekten... Sabır diliyorum

Bazı insanlar karşımıza gerçekten sınav olarak çıkıyor :/ Sanki kendimizle ilgili bir şeyleri yenmemiz için. Ne olduğunu anlayana kadar da insan zorlanıyor gerçekten... Sabır diliyorum
O kadar çabaladım ki. Ares e diyorum adım atmalı mıyım. Atacak adımın kalmamış dedi adam ya her şeyi yapmışsın bu saatten sonra top sende değil dedi. Aynen de öyle. İnşallah güzel günler gelir. Bende hepimize sabır diliyorum teşekkürler

Fal sepetindeki alex te bana oyle demisti sigara ornegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…