Binnaz Abla

ben de haziranda kahve baktırmıştım, ekimde yaşayacaksın dediği bir olay maalesef olmadı..
Sanırım tarotta daha uzun vadeyi daha net görüyo.Profilinde de yazmış.Galiba kahvede bir iki aylık zaman dilimi ancak yorumlayabiliyor.

Vallaha bacı yarın takipte olmak gerek.Hafta sonu girer büyük ihtimal.Yazar belki tarih ,saat vs.profilinde de

Vallaha ben belki on defa yaptım.Sakincası olucağını zannetmem ama yinede sen bilirsin canımcım.

o da balık.. ben artık nesibe-melek den süphe etmeye başladım. beni üzmemek için sanırım hep pembe tablolar çiziyorlar. ya insan onca gel-git de özellikle 1 senedir 1 kere de olsa oturup duygularını konuşmaz mı?? neymiş biraz farklı biriymiş !! kızlar sizlere de bunlar mı söyleniyor acaba rahatlatmak için. ay artık tüm falları buraya kopyalayasım var sinir oldum.

madem kader diye bir şeye inancım var ki kadere iman şartlardan biri, o zaman ben bırakıyorum. kaderdeyse o gelsin artık.. ilk görüşmede bunları yüzüne de söyleyip bitircem. bu akşam beynim çatlayana dek düşündüm.

bu durumda, rumii, venusamber, taha, ilkay bilmiş taraflar oluyor..derin altun, serra gibiler de senin kararın olacak sonuç demişlerdi. o görüşmelere devam etmek ister demişlerdi. geri kalan toptan pembe tablocu..evleniyoruz çoğuna göre. 2014 benim için hiç beklenmedik gelişmelere gebe falan filan..

Sanırım tarotta daha uzun vadeyi daha net görüyo.Profilinde de yazmış.Galiba kahvede bir iki aylık zaman dilimi ancak yorumlayabiliyor.

falın başında tarot destesinden de faydalanacağını söylemiş, belki ona göre yorum yapmıştır bilemiyorum ama evet ilgili biri örneğin falın sonunda aylık astrolojik bilgiler de vermiş para, sağlık vs.. belki tarotta daha başarılıdır baktırmadığım içim karşılaştırma yapamayacağım ama kahvesinin bir kısmı tutmadı, diğer söylediği şeyler için bekliyorum..

Balık tammm tahmin ettiğim gibi canım üzülme sabret bence olur bu iki burç birbiri için yaratılmış oluyor ancak balık erkeği biraz dengesiz yavaş ve dürtmen gereken biridir

Yani tabiki büyük bi aşkla evlilik kim istemez?Ama zor.İlki herkesin tercihidir sanırım ama ikincisi daha kolay yakalanır.Ay ben kan ısınmasıylada evlenememki...Hiçç pembecilikle ilgili şüphen olmasın.Taha 'nın hiç acıması yok.Uygun bi dille gayet güzel hayatın gerçeklerini yüzüne çarpıyo.

Vallaha ben belki on defa yaptım.Sakincası olucağını zannetmem ama yinede sen bilirsin canımcım.
tamam alcanzar abla ya alcanzar sen kaç yaşındasın sürekli sana soruyorum abla gibi oldun 19um ben abla diyorum tahayı denicem ama gördüm emin olamadım bidaha yapam istiareyi iyigeceler

Balık tammm tahmin ettiğim gibi canım üzülme sabret bence olur bu iki burç birbiri için yaratılmış oluyor ancak balık erkeği biraz dengesiz yavaş ve dürtmen gereken biridir

canım artık uyumlu muyuz alakamız bile yok mu anlamadım..bi kere romantik filan diye bilinir alakası yok..dengesiz, kararsız..ne yaptığı ne ettiği belli değil. üstüne bir de gururlu.. karşılıklı gurur yüzünden 6 ay aramadık birbirimizi ya komik bir nedenden. ben hayal dünyasında yaşamam hiç, hep mantığım öndedir. bu adam hayal dünyasında mıdır nedir çözemedim..yoruldum..burdan okuyan varsa balıktan uzak dur anacım.. 10 yaş yaşlandım.

taha'nın da galiba tarotu daha iyi..bana öyle gibi geldi. gerçi ilk kez denedim ama kartlardan bir sürü şey çıkarmış.

Erkek akrep bayan balık olunca daha ıyı oluyor bu şekilde bu erkekle çok uğraşman gerekir senide çeket vazgeçmen zor olur

tamam alcanzar abla ya alcanzar sen kaç yaşındasın sürekli sana soruyorum abla gibi oldun 19um ben abla diyorum tahayı denicem ama gördüm emin olamadım bidaha yapam istiareyi iyigeceler
Yok canım gerçekten ablanım.Sende tahminimden daha küçüksün.İyi uykular sanada canım renkli ruyalar.

Tabi tutmamış olabilir diyorumya çok değişiyo kißiye göre fal olayı.Aklında olsun bi daha eğer Taha yı düşünürsen bide tarotunu dene bakalım.Belki daha memnun kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…