Sanırım tarotta daha uzun vadeyi daha net görüyo.Profilinde de yazmış.Galiba kahvede bir iki aylık zaman dilimi ancak yorumlayabiliyor.ben de haziranda kahve baktırmıştım, ekimde yaşayacaksın dediği bir olay maalesef olmadı..
Sanırım tarotta daha uzun vadeyi daha net görüyo.Profilinde de yazmış.Galiba kahvede bir iki aylık zaman dilimi ancak yorumlayabiliyor.
tamam bacım ben nesibeden memnunum ama başka birilerini duymak istiyorum:26: taha ne zaman giriyor alcanzar bacıı 16 ocakta burdayım demiş başka bişee yazmıyoistiareden çok etkilendim ama annem renklerde önemli dedi en fazla gördüğün renk beyazsa hayırmış kırmızıysa siyahsa hayırsız dedi ben az siyahta gördüm polis kıyafetinde ama geneli beyazdı hayır olsun birdaha yapılmaz dedi annem gördüğüm için sence birdaha yapsam mı:18::18:
tamam bacım ben nesibeden memnunum ama başka birilerini duymak istiyorum:26: taha ne zaman giriyor alcanzar bacıı 16 ocakta burdayım demiş başka bişee yazmıyoistiareden çok etkilendim ama annem renklerde önemli dedi en fazla gördüğün renk beyazsa hayırmış kırmızıysa siyahsa hayırsız dedi ben az siyahta gördüm polis kıyafetinde ama geneli beyazdı hayır olsun birdaha yapılmaz dedi annem gördüğüm için sence birdaha yapsam mı:18::18:
Evet canım bencede bide tarotunu denemelisin.Bende ona birdahaki ay tarot atayımayy eve mıyış mıyışım
Sanırım tarotta daha uzun vadeyi daha net görüyo.Profilinde de yazmış.Galiba kahvede bir iki aylık zaman dilimi ancak yorumlayabiliyor.
Bende ona birdahaki ay tarot atayımayy eve mıyış mıyışım
o da balık.. ben artık nesibe-melek den süphe etmeye başladım. beni üzmemek için sanırım hep pembe tablolar çiziyorlar. ya insan onca gel-git de özellikle 1 senedir 1 kere de olsa oturup duygularını konuşmaz mı?? neymiş biraz farklı biriymiş !! kızlar sizlere de bunlar mı söyleniyor acaba rahatlatmak için. ay artık tüm falları buraya kopyalayasım var sinir oldum.
madem kader diye bir şeye inancım var ki kadere iman şartlardan biri, o zaman ben bırakıyorum. kaderdeyse o gelsin artık.. ilk görüşmede bunları yüzüne de söyleyip bitircem. bu akşam beynim çatlayana dek düşündüm.
bu durumda, rumii, venusamber, taha, ilkay bilmiş taraflar oluyor..derin altun, serra gibiler de senin kararın olacak sonuç demişlerdi. o görüşmelere devam etmek ister demişlerdi. geri kalan toptan pembe tablocu..evleniyoruz çoğuna göre. 2014 benim için hiç beklenmedik gelişmelere gebe falan filan..
kızlar bir şey sorucam.burada yaşlarımız farklı dertlerimiz aynı. bir soru merak ediyorum.
düşünceleriniz ne yönde, illa lise aşkı gibi ölüp bitip aşık olup mu evlenmek amacınız yoksa kanım ısındı durumu da iyi anlaşıyoruz evlenelim midir? ben birinciyi düşünüyorum ama bazen de hayal gibi geliyor çok severek sevilerek evlenmek
canım sana da görüşme mi demişti? bir de acaba olumsuz konuştuğu kimse var mı yoksa acaba o da mı pembeci?
ya artık kendimi salak gibi hissediyorum. sanki beni sevmeyen biri seviyor geri gelecek diye bunların lafına kanıp boş boş bekliyorum
tamam alcanzar abla ya alcanzar sen kaç yaşındasın sürekli sana soruyorum abla gibi oldun 19um ben abla diyorumVallaha ben belki on defa yaptım.Sakincası olucağını zannetmem ama yinede sen bilirsin canımcım.
Balık tammm tahmin ettiğim gibi canım üzülme sabret bence olur bu iki burç birbiri için yaratılmış oluyor ancak balık erkeği biraz dengesiz yavaş ve dürtmen gereken biridir
Alcanzar özel mesajına birşey attım canım oku olurmu
canım artık uyumlu muyuz alakamız bile yok mu anlamadım..bi kere romantik filan diye bilinir alakası yok..dengesiz, kararsız..ne yaptığı ne ettiği belli değil. üstüne bir de gururlu.. karşılıklı gurur yüzünden 6 ay aramadık birbirimizi ya komik bir nedenden. ben hayal dünyasında yaşamam hiç, hep mantığım öndedir. bu adam hayal dünyasında mıdır nedir çözemedim..yoruldum..burdan okuyan varsa balıktan uzak dur anacım.. 10 yaş yaşlandım.
taha'nın da galiba tarotu daha iyi..bana öyle gibi geldi. gerçi ilk kez denedim ama kartlardan bir sürü şey çıkarmış.
Marplecim gelen bişey görünmüyo canım.Alcanzar özel mesajına birşey attım canım oku olurmu
Yok canım gerçekten ablanım.Sende tahminimden daha küçüksün.İyi uykular sanada canım renkli ruyalar.tamam alcanzar abla ya alcanzar sen kaç yaşındasın sürekli sana soruyorum abla gibi oldun 19um ben abla diyorumtahayı denicem ama gördüm emin olamadım bidaha yapam istiareyi iyigeceler
Marplecim gelen bişey görünmüyo canım.
Marplecim gelen bişey görünmüyo canım.
evet ya banada tahanın yorumunu yollıycaktın marple ama gelmedı atmakmı ıstemedın atarım demıstın ama?:44:
falın başında tarot destesinden de faydalanacağını söylemiş, belki ona göre yorum yapmıştır bilemiyorum ama evet ilgili biri örneğin falın sonunda aylık astrolojik bilgiler de vermiş para, sağlık vs.. belki tarotta daha başarılıdır baktırmadığım içim karşılaştırma yapamayacağım ama kahvesinin bir kısmı tutmadı, diğer söylediği şeyler için bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?