Ares iyidir cok baktirdim ona anlik durum fln guzel ozetlerTam da o sırada sigara içiyordum bende güldüm hattaares i sevdim ama. Falın sonunda sohbet ettik yani. Keşke arkadaşım olsa dedim içimden
Güzeldi ama ben şundan emin oldum. Benim enerjim bi falcıyla aşırı uyumlu. Senin de oldu mu öyle o çok baktırdığın süreçte?Ares iyidir cok baktirdim ona anlik durum fln guzel ozetler
Hayir ben anlik cok begendiklerime surekli baktirdim ama gelecek olarak soylenen hicbir fal cikmadi zaten artik baktirmiyorum. Fal sepetinde hediye kredim birikmisti uzun zamandir duruyordu bugun attim ama soru dahi sormadim sadece ne goruyorsaniz dedim . Oda sansima onceden hic memnun kalmadigim bir yorumcu yorumlamis dinledim gectim. Sanirim senin bahsettigin melisa asya dimiGüzeldi ama ben şundan emin oldum. Benim enerjim bi falcıyla aşırı uyumlu. Senin de oldu mu öyle o çok baktırdığın süreçte?
Aynen. Melisa’nın da olumsuzlar çıktı gelecekte. Bir de mesela bende ekstra açılımlar tutmuyor hiç. Yani seçtiğim kartlar iyi oluyor anlıkta vs. Ama ekstra kart seçiyor ya yorumcu, abuk subuk şeyler çıkıyordu bazenHayir ben anlik cok begendiklerime surekli baktirdim ama gelecek olarak soylenen hicbir fal cikmadi zaten artik baktirmiyorum. Fal sepetinde hediye kredim birikmisti uzun zamandir duruyordu bugun attim ama soru dahi sormadim sadece ne goruyorsaniz dedim . Oda sansima onceden hic memnun kalmadigim bir yorumcu yorumlamis dinledim gectim. Sanirim senin bahsettigin melisa asya dimi
İyi oluyor derken yani tutuyor anlamındaAynen. Melisa’nın da olumsuzlar çıktı gelecekte. Bir de mesela bende ekstra açılımlar tutmuyor hiç. Yani seçtiğim kartlar iyi oluyor anlıkta vs. Ama ekstra kart seçiyor ya yorumcu, abuk subuk şeyler çıkıyordu bazen
Benim sadece bu fal baktirdigim kisiyi tanimadan once bir yolun varda iki yorumcu tarif etmis o zaman oylesine arada fal atiyormusum genel fln diye baya baya tarif etmisler ama ben onemsemedim sonradan kisiyi tanidiktan sonra farkettim ama sonradan baktirdiklarim onlarda cikmadi sanirim onemsememek gerekiyor yada ustune dusmemek fallarinİyi oluyor derken yani tutuyor anlamında
Kesinlikle bu da doğru. Bende Melisa’ya ilk gittiğimde öylesine denemek için gitmiştim. Umursamamıştım. Fal nedir nasıl baktırılıyor meraktan gitmiştim. Şimdi fal konusunda tez yazacak hale geldimBenim sadece bu fal baktirdigim kisiyi tanimadan once bir yolun varda iki yorumcu tarif etmis o zaman oylesine arada fal atiyormusum genel fln diye baya baya tarif etmisler ama ben onemsemedim sonradan kisiyi tanidiktan sonra farkettim ama sonradan baktirdiklarim onlarda cikmadi sanirim onemsememek gerekiyor yada ustune dusmemek fallarin
Aynen bende her okudugum isme fal baktiriyordum ama artik baktirdigim kisiden iyice tiksindim belki o yuzden baktirmiyorum artik giden o kadar paramada aciyorumKesinlikle bu da doğru. Bende Melisa’ya ilk gittiğimde öylesine denemek için gitmiştim. Umursamamıştım. Fal nedir nasıl baktırılıyor meraktan gitmiştim. Şimdi fal konusunda tez yazacak hale geldim
Belki başka birileri girer hayatımıza ve güzel giden ilişkimde evlilik olacak mı diye baktırırızAynen bende her okudugum isme fal baktiriyordum ama artik baktirdigim kisiden iyice tiksindim belki o yuzden baktirmiyorum artik giden o kadar paramada aciyorumilerde oylesinede olsa belki melisaya baktiririm
Ben yazmistim, bana bir iki sey disinda cikti soyledikleri. Tek o cikti zaten Binnaz'da digerleri hep patladi.Bu arada kızlar, elfin Demet i ben bu forumda çok okudum. Ama kimler yazmıştı hatırlamıyorum. Elfin de gelecek tutturan var mı? Enerjisi tutan memnun olan?
Zumra'yi severdim ilk zamanlar baska sitede baska isimle baktigi fallar tutmustu, sonra Binnaz'da baktigi ilk iki fal da cikti ama son iki fali cogunlukla cikmadi ve cok da spesifik seyler soylemisti. Zumra anlik ve cok yakin gelecekte iyi, hisleri var bos degil kesinlikle.Kızlar zümra lal e fal baktıran var mı???
Gerçekten düşününce bana hepsi aynı şeyleri söyledi. Vadeleri farklı sadece. Vadeleri tutmazsa messengerı olan falcılara yazacağım falın patladı diyeZumra'yi severdim ilk zamanlar baska sitede baska isimle baktigi fallar tutmustu, sonra Binnaz'da baktigi ilk iki fal da cikti ama son iki fali cogunlukla cikmadi ve cok da spesifik seyler soylemisti. Zumra anlik ve cok yakin gelecekte iyi, hisleri var bos degil kesinlikle.
Şimdi baktım kredisi de 2500. 250 t yi saçmalık dinlemek için mi veriyor millet hayret bi şeySelam kızlar binnazdaki ayaz yaman a aman diyim uzak durum bırsey bıldıgı yok uzata uzata aynı seyleri tekrar edıyor
Verdim valla :) onceden ne guzel iade alabiliyordun simdi oda yok ücretide kendılerı ayarlıyor galıba artık bayadır baktırmıyordum benŞimdi baktım kredisi de 2500. 250 t yi saçmalık dinlemek için mi veriyor millet hayret bi şey
Evet ücreti falcı belirliyor. Yükseliyor sürekli. İade kalkmış mı binnazda?Verdim valla :) onceden ne guzel iade alabiliyordun simdi oda yok ücretide kendılerı ayarlıyor galıba artık bayadır baktırmıyordum ben
Evet kalkmış malesef ücrette puana göre oluyordu daha once ıyıce sacmalamıslar artıkEvet ücreti falcı belirliyor. Yükseliyor sürekli. İade kalkmış mı binnazda?
Fatımanın fali bende çıkmadı cok oldu baktirali ama ben bir falcuya 2. kez gidiyorsam ayni konu ile ilgili kendimi hatirlatiyorumKızlar fatimaya kasım ayında bi konu ile ilgili su falı atmıştım ve çok güzel şeyler söylemişti, bildiği de bi kaç şey olmuştu, şimdi aynı konu ile ilgili katina attım ve taban tabana zıt şeyler söyledi ve işin kötüsü yine bildiği şeyler var bu falda da, modum aşırı düştü ya, keşke kendimi hatırlatsaydım ya da enerjiler mi değişti acaba? Aynı şeyi yaşayan var mı?
Bende ilk falının vadesi vardı daha mart demişti ama bu falda da yeni biri dedi diğerini hayırlı görmüyormuşFatımanın fali bende çıkmadı cok oldu baktirali ama ben bir falcuya 2. kez gidiyorsam ayni konu ile ilgili kendimi hatirlatiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?