Binnaz Abla

Güzeldi ama ben şundan emin oldum. Benim enerjim bi falcıyla aşırı uyumlu. Senin de oldu mu öyle o çok baktırdığın süreçte?
Hayir ben anlik cok begendiklerime surekli baktirdim ama gelecek olarak soylenen hicbir fal cikmadi zaten artik baktirmiyorum. Fal sepetinde hediye kredim birikmisti uzun zamandir duruyordu bugun attim ama soru dahi sormadim sadece ne goruyorsaniz dedim . Oda sansima onceden hic memnun kalmadigim bir yorumcu yorumlamis dinledim gectim. Sanirim senin bahsettigin melisa asya dimi

Aynen. Melisa’nın da olumsuzlar çıktı gelecekte. Bir de mesela bende ekstra açılımlar tutmuyor hiç. Yani seçtiğim kartlar iyi oluyor anlıkta vs. Ama ekstra kart seçiyor ya yorumcu, abuk subuk şeyler çıkıyordu bazen

İyi oluyor derken yani tutuyor anlamında

İyi oluyor derken yani tutuyor anlamında
Benim sadece bu fal baktirdigim kisiyi tanimadan once bir yolun varda iki yorumcu tarif etmis o zaman oylesine arada fal atiyormusum genel fln diye baya baya tarif etmisler ama ben onemsemedim sonradan kisiyi tanidiktan sonra farkettim ama sonradan baktirdiklarim onlarda cikmadi sanirim onemsememek gerekiyor yada ustune dusmemek fallarin

Kesinlikle bu da doğru. Bende Melisa’ya ilk gittiğimde öylesine denemek için gitmiştim. Umursamamıştım. Fal nedir nasıl baktırılıyor meraktan gitmiştim. Şimdi fal konusunda tez yazacak hale geldim

Kesinlikle bu da doğru. Bende Melisa’ya ilk gittiğimde öylesine denemek için gitmiştim. Umursamamıştım. Fal nedir nasıl baktırılıyor meraktan gitmiştim. Şimdi fal konusunda tez yazacak hale geldim
Aynen bende her okudugum isme fal baktiriyordum ama artik baktirdigim kisiden iyice tiksindim belki o yuzden baktirmiyorum artik giden o kadar paramada aciyorum ilerde oylesinede olsa belki melisaya baktiririm

Aynen bende her okudugum isme fal baktiriyordum ama artik baktirdigim kisiden iyice tiksindim belki o yuzden baktirmiyorum artik giden o kadar paramada aciyorum ilerde oylesinede olsa belki melisaya baktiririm
Belki başka birileri girer hayatımıza ve güzel giden ilişkimde evlilik olacak mı diye baktırırız

Bu arada kızlar, elfin Demet i ben bu forumda çok okudum. Ama kimler yazmıştı hatırlamıyorum. Elfin de gelecek tutturan var mı? Enerjisi tutan memnun olan?
Ben yazmistim, bana bir iki sey disinda cikti soyledikleri. Tek o cikti zaten Binnaz'da digerleri hep patladi.

Kızlar zümra lal e fal baktıran var mı???
Zumra'yi severdim ilk zamanlar baska sitede baska isimle baktigi fallar tutmustu, sonra Binnaz'da baktigi ilk iki fal da cikti ama son iki fali cogunlukla cikmadi ve cok da spesifik seyler soylemisti. Zumra anlik ve cok yakin gelecekte iyi, hisleri var bos degil kesinlikle.

Gerçekten düşününce bana hepsi aynı şeyleri söyledi. Vadeleri farklı sadece. Vadeleri tutmazsa messengerı olan falcılara yazacağım falın patladı diye

Selam kızlar binnazdaki ayaz yaman a aman diyim uzak durum bırsey bıldıgı yok uzata uzata aynı seyleri tekrar edıyor

Kızlar fatimaya kasım ayında bi konu ile ilgili su falı atmıştım ve çok güzel şeyler söylemişti, bildiği de bi kaç şey olmuştu, şimdi aynı konu ile ilgili katina attım ve taban tabana zıt şeyler söyledi ve işin kötüsü yine bildiği şeyler var bu falda da, modum aşırı düştü ya, keşke kendimi hatırlatsaydım ya da enerjiler mi değişti acaba? Aynı şeyi yaşayan var mı?

Fatımanın fali bende çıkmadı cok oldu baktirali ama ben bir falcuya 2. kez gidiyorsam ayni konu ile ilgili kendimi hatirlatiyorum

Fatımanın fali bende çıkmadı cok oldu baktirali ama ben bir falcuya 2. kez gidiyorsam ayni konu ile ilgili kendimi hatirlatiyorum
Bende ilk falının vadesi vardı daha mart demişti ama bu falda da yeni biri dedi diğerini hayırlı görmüyormuş ay gerçekten Allahın sopası yok dedikleri bu galiba tövbe estafurullah ama al sana fal dedi bu gece allah bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…