Erkek akrep bayan balık olunca daha ıyı oluyor bu şekilde bu erkekle çok uğraşman gerekir senide çeket vazgeçmen zor olur
Bir dua ve tavsiye vardı
Yoo neden atmayayım mesajlaştığım için bes dakıka bekleye bekleye atamadım
Ya ufff niye görünmüyo ?
Marple, sen burç işinden iyi anlıosun tatlım :) beni uğraştırdığı için vazgeçemiyorum sanırım.. off bi toprak burcu çıksa da sabit, kararlı, en azından çektiğime değse.. neyse kızlar başınızı şişirdim bu akşam. helal edin.. taha dağıttı beni
Burdan yazayım herkes gorsun
Ay çok iyi olur canım,heyecanlandım ßimdi.
Marple kullanıcısından alıntı
Canım baksana duruma yani hiç hoş değil benim önce insan olarak saygı duymamda lazım bu davranışları cok cok itici.sana bir dua ve bir yeni falcı tavsiye edicem.firuze varya binnazda katina bakan onu tavsiye ederım. Ya rahime külli sarihin ve mekrubin ve giyasehu ve meazeh 1000 defa oku cnm esmai idrissiye den bu çok güçlü
Tsmam canım zaten biz seninle aynı falcılardan memnunuz kesin baktırıcam Firuze ye.Bu duayıda her dilek için okuyabilirmiyiz?Teşekkürler ruh ikizim.
Anlarım senelerdir çalışıyorum hobim istersen her ikinizin bilgilerini doğum yeri saati ve tarihini at bana uyumunuza bakayım[/QUOT]
attım canım bilgileri..vallahi olumsuz da olsa rahaaat rahat söyleyebilirsin..bu gecelik ağlama kotamı doldurdum, gözüme de buz torbasını koydum oturuyorumaşayiş berkemal yani
Anlarım senelerdir çalışıyorum hobim istersen her ikinizin bilgilerini doğum yeri saati ve tarihini at bana uyumunuza bakayım[/QUOT]
attım canım bilgileri..vallahi olumsuz da olsa rahaaat rahat söyleyebilirsin..bu gecelik ağlama kotamı doldurdum, gözüme de buz torbasını koydum oturuyorumaşayiş berkemal yani
Canım ikinizinde marsı başakta ve venüs mars uyumunuz toprak grubunda ikisi,yanı senin venusun oğlak onun marsı başak ,burda bir olumlulukm var,ayrıca bu kişi balıktan çok oğlak /basak etkisi tasiyor kesinlikle mantikli biri ve duygusuz,senin ay burcun yengec oldugu icin bu ilişkide duygusal olan sensin verici olan sensin sabırlı olan sensin.merhametsiz ve bencilce olsn o ama uyumunuz var biraz kendini geri çek
Ben bilgilerimi atmıştım csnım yükselenimi söylemiştin bsna.Canım bu özellikle sevgi için sevdiğinin niyetine okuyorsun zaman farketmez.bunun dışında firuze katinada iyi belki olumlu bir yorumcu ama bazı özel konuları bildi bende bilmiyorum içim ısındıseninde harirana bakayım alcanzar bakmışmıydım
Canım ikinizinde marsı başakta ve venüs mars uyumunuz toprak grubunda ikisi,yanı senin venusun oğlak onun marsı başak ,burda bir olumlulukm var,ayrıca bu kişi balıktan çok oğlak /basak etkisi tasiyor kesinlikle mantikli biri ve duygusuz,senin ay burcun yengec oldugu icin bu ilişkide duygusal olan sensin verici olan sensin sabırlı olan sensin.merhametsiz ve bencilce olsn o ama uyumunuz var biraz kendini geri çek
marple, değme astrologlardan iyisin..bu adamın cidden de balık duygusallığı ile ilgisi yok. okuyorum bakınıyorum yok yok.. bende de nerde su grubu var toplanmış :26:
emeğine sağlık..çok teşekkür ederim
Yok be csnım.Hepimiz sürünmece devam.Yalnız Taha zirve yaptı içimizde bu gece,genel yorumlar itibariyle hepimizin hayatı söylediği yönde ilerlemekte,bu ortaya çıktı.Selam canlar...Bugun hic bakamadim.cikan bisey var mi
marple, değme astrologlardan iyisin..bu adamın cidden de balık duygusallığı ile ilgisi yok. okuyorum bakınıyorum yok yok.. bende de nerde su grubu var toplanmış :26:
emeğine sağlık..çok teşekkür ederim
Rıca ederımmm canım ustune gıtme
Yok be csnım.Hepimiz sürünmece devam.Yalnız Taha zirve yaptı içimizde bu gece,genel yorumlar itibariyle hepimizin hayatı söylediği yönde ilerlemekte,bu ortaya çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?