Binnaz Abla

Ben telefon sesli seviyorum şimdi onlara bakılmayacak mı. Şevdar az önce sesli açtı yakalayamdım

Valla Doğa bende de çok pis patladı. Evleneceksin dediği kişiden ayrıldım. Sonra bana dedi ki zaten o çocuk sana layık değil :)))) var mı böyle bir cevap??
Yok artık ya. Yere göğe sığdıramıyorlar ya onu. Bende de saçmaladı falının tutması gibi bi durum olamaz. Bayaaaa önce attım. Ona baksam şu an başkasıyla tanışmış ve evlilik düşünüyordum tanıştığım adamla harika marika bi adamla tanışıp aşktan ölmem lazımdı

Ya evet ikisi de çok iyi .zişan daha ılımlı şevdar serttir
Evet net söylüyor şevdar. Ama bak Zişan da abartmaz mesela. Hep yazıyorum bunu bazıları çok abartıyor duyguları. Aşkından ölüyor diyeni gördüm yani naptın iki açılım yaptın adamın beynine mi girdin Nası böyle net konuşuyorsun dmi

Merhaba. Aslinda yorumlarimi ekledikten sonra buraya daha bakmamak istiyordum faldan iyice uzaklasayim diye ama hala her gun kontrol ediyorum ve dayanamayip bir sey eklemek istedim buna. Ozellikle yazdan beri cok tutulmustum fal olayina, eylul gibi de terapiye basladim. Terapide her seyi mantikla inceledikten sonra eve gelip fal baktirip umutla tutuldugumu fark ettim. Bir iki hafta once de bunu kesmek istedim kendimde. Eger kabul edersem bir anda cokerim ve hayatima yansir mutsuzlugum diye bazen geceleri fallari dinleyerek uyudugum oluyordu. Herkesin sureci farkli tabi, herkesin yasadigi farkli ama temelde olay ayni. (ask ve ayrilik uzerinden konusuyorum) Bazen care karsi taraf bile olmuyor, gercekten tek gereken sey zaman oluyor. Su akar yolunu bulur diye bosuna dememisler, buna yurekten inaniyorum. Bunlari da yaziyorum cunku bir suredir kendimi yalniz ve umutsuz hissediyorum ama paylasinca gececegine inancim artiyor biraz. Bir de fallarin gelecek hakkinda soyledikleri pek inandirici gelmez bana, hic de yasamadigim icin ona inanmiyorum ama ucuncu goz olayina cok katiliyorum. Durumun icindeyken cok da disardan bakamiyoruz, favorilerim hep o tarz yorum yapanlar oldu. Benim icin Ruzgar ve Zisan oyleydi mesela. Karsimdaki kisi dunyanin en zor insani, sevdigim icin oyle gelmedigine inandirmak istiyordum kendimi ama yorumlarken kirmadan incitmeden hep bunu belirten yorumlar yaptilar. Faldan sonra oturup dusunup bunlari terapistimle tartistigim oldu hatta. Oyle yani. Sadece eklemek istedim. :)))))

İşte ben o yere göğe sığdıramamalara inanmamaya başladım. Demek ki kötü msj lar siliniyorsa, fake övgüler de yapılıyor diyorum artık. Ne demek ya sana layık değildi zaten?? Buna ben karar vermeliyim. Sen de fala yorum yapmalısın. Kuzenim, kankam değilsin

Doğa ben de patladı 3kez atmıştım ama yok yani dedikleri olmadı
Ben binnazda milyarlar döktüm. Zaten yüz yüze online başka sitelerde de çok baktırdım ki üniversite yıllarından merak için ara ara giderek fal baktırmaya başladığımı düşünürsek bi 10 yılı var herhalde bu durumun. Neyse falı sık sık baktırmıyordum zaten son 2-3 yıla kadar. 1,5-2 yılı bulmuştur doğaya ilk fal atışım. Sorunlar büyüdükçe başka falcılarada sardım tabi ama en çok bilen dediklerini yaşadığım doğa oldu benim. Şevdara baktırmadığım için yorum yapamam. Zişan bende tutmadı, ha özenli mi özenliydi evet ve iyi niyetli onda hem fikirim. Ares çok konuşulurdu bir ara, tam hatırlamıyorum sayısını ama çok şans verdim onada içlerinde 1-2 tane falında bi kaç şey çıktı o kadar. Arnisanın ilk falları süperdi tuttu da son falı patladı ki arnisaya çok aralıkla gittim hep, ama fal bakımını çok severim çok önemser bakarken upuuzun anlatır. Elfin genel olarak hep bildi bende, detay ara olayları vermez ama genel çerçevede bilir. Onda da tutmayan şeyler oldu mu oldu bu arada. Gilda koç ikinci favorim doğadan sonra. Oda çok bilir bende ama doğa kadar spesifik değil hiçbiri. Herkesin kendi fikri tabi ki ama doğa süreyi kullanamıyor falan denmiş tam tersini düşünüyorum bende bu konuda. Ben hatta indirimde kredi almıştım baya. Doğaya soru kısmında yazmıştım 10 dk sonra kapatır mısın uzatırsak eğer kredimden gidecek diye bana 10 dk dolunca süremiz doldu diyerek uyarmıştı kapatmıştı. Bunu diğer yorumcularda da yazınca telefonla bakan dikkat ediyorlar. Ha aklıma diğer gelenler ergin gümüş çok düşünerek atsam mı atmasam mı oldum hatta ilk falı tatmin bile etmedi ama sonra tekrar dinleyince dediği şeylerin genel çerçevede olduğunu gördüm elfin gibi oda. Melisa asya burada okuyup yakın zamanda baktırdıklarımdan. Beğendim onu da genel çerçevede yine oda bakıyor.
Özetle doğa bende çok daha spesifik. Ben öyle fal seviyorum mesela engin gümüşe elfine işte en yakın iletişim ne zaman ya da yakında olur mu gibi soru yazınca genel hatlarıyla ilişki iyi olacak kötü olacak gibi yazıyorlar ama doğa mesela soruma evet hayır ya ds şöyle bir durumdan sonra olacak gibi yanıt veriyor. Yani bana hitap ediyor diyeyim özetle.
Aynı kişiyi herkes beğenecek falı çıkacak diye bir durum yok ama falı çıkmasa da özenli olanları da bana göre söyledim. Doğa da herkese çıkmayabilir ama özenli ve özverilidir onu nacizane kendi adıma belirtmek isterim:)
Uzun yazdım kusura bakmayınız. Bunlar bu arada sık baktırdıklarım daha aralardan kimler kimler çıkar:)) mesela dün tümaya attım. Buradan çok sordum ettim içimde kalmasın dedim. Oda özenliydi upuzun bir fal yollamış. Çıkarsa da çıkmazsa da yine buradan yazarım.
İyi geceler dilerim kızlar sabah iş var ben geç bile kaldım uyumak için

Hele bi de sorduğunu okumadan yorum yapanlar var ya , neyse onu diceksin arkadaş abartma yani .

Ya tabi enerji meselesi kesinlikle. Aynen ben de 5 yıllık gelgitli ilişkimde son 3 yıl ne paralar döktüm. Binnazda baktırmadığım insan kalmadı. Belirttiklerinizin hiçbirisi başından savmıyor hepsi iyi niyetli evet. Ayrıca özenlilerde. Ama malesef Doğaya 2 yıldan fazla baktırdım, ilk zamanlarda evet çok isabetliydi ama yakın zamanda baktırdığım fallarda sadece öğüt verir şekildeydi. Neticede ben fal yorumu bekliyorum. Son fal ise tam bir hayalkırıklığıydı. Bana 2 yıl boyunca evleneceksiniz diyen Doğa, ayrıldık biz deyince, o senin kalitende biri değildi dedi ben şok geçirdim. Bir daha da gitmedim açıkçası. Fal yorumları ya da öngörüler tutarlı olmalı. Şuan sitede sadece birkaç kişiden yorum alıyorum. Engin Gümüş kahve, Nil Güneş Kahve, Şevdar ve Zişan bu kişilerin yorumlarını yaşadım. Hatta zişana katina baktırırken bi ara iş haberi alabilirsin derken telefon geldi, beklediğim iş hberini aldım :))) tabi aynen enerji meselesi katılıyorum. İyi geceler

Günaydın ,

Tümay ile ilgili biraz daha detay verebilir misiniz? Ben indirimden kredi almıştım Arif Emir için ama onu online yakalayamayınca o krediler başıma kaldı Bir kısmını Engin Gümüş için harcadım, geriye 800 kredi gibi birşey kaldı.. Tümay Cennet uygun fiyatlı, yakalarsam ona atarım diye düşünüyorum.. Memnun kaldınız mı siz?

Arif emir bana çıkmadı. Dediği hiç bir tarihte olmadı ama anda iyiydi. Tümayda anda baya iyiydi içimi anlattı benden iyi resmen. Çıktı çıkmadı diyemiyorum zaman var ama çıkabilitesi var:)

Zişan kesinlikle öyle. Gittiğim hiçbi falcı onun gibi değil. Zişan bi abla bi arkadaş oluyor insana. Çok güzel yorumluyor. Olayı çok güzel analiz ediyor. Ciddiye alıyor bi kere. Derdini dert ediniyor.

Zişan benim de tezimden olumlu dönüş alacağımı söyledi ertesi gün dediği oldu. İlişkide de seni birine anlatıyor şu an demişti baya önceydi. Adam ertesi gün kendisi bahsetmişti biriyle benle ilgili konuştuğundan. O anlamda katılıyorum kesinlikle

Bunun başıma gelmesinden korktuğum için bi ay kadar önce adama kendim mesaj atıp süreci sonlandırdım bende dedim bu gelmez. Belki de başkasıyla beraber. Falcılar bekle diyor ama gelmezse de sana göre değildi diyecekler diye düşündüm. Bu açıdan Melisa mesela bana demişti sana göre değil bu çocuk tamam gelecek sana aylar da sürebilir bu sana dönmesi ama gerçekten ben hayırlı görmemeye başladım takdir karar senin demişti. Sağolsun. Melisa Asya ya ben yıllardır gidiyorum bi tanışmadık yani tanışsak arkadaş olurduk kesin

Aynen. Hayatımda ilk defa şok oldum ses kaydını dinlerken iş hberi aldım ki katina bakarken demişti beklediğin bir haber varsa diye

Melisaya denk gelirsem kesinlikle tekrar baktırıcam. Çook yıllar önce baktırmıştım hatırlamıyorum ama çok olumlu yorumlar var. Merak ettim gerçekten

Melisaya denk gelirsem kesinlikle tekrar baktırıcam. Çook yıllar önce baktırmıştım hatırlamıyorum ama çok olumlu yorumlar var. Merak ettim gerçekten
Melisa benimkine hala diyor bu adam gelecek. Ama geldiğinde senin umrunda olmayacak. Hayatında başkası olacak demiyorum sana diyor. Yani sen artık geçti diyeceksin, o geldiğinde onun önemi bitmiş olacak dedi. Aldatıyor demiyorum diyor. Ama aşırı egosu var ve sen ona ılımlı yaklaştığında ego şişiriyor, uzaklaştığında da seni daha çok seviyor bı sağlıklı bi davranış değil dedi. Gerçekten Melisa biliyor. Hisleri de olan bi kadın. Ve diğer tarot yorumcularına göre daha başka daha güzel yorumluyor. Genel bi yorum çıkarıyor. Yıkılan kule çıkıyor mesala aaa bitmiş tamamen falan demez. Adamın hanesinde çıktı diyelim, ve yanında da tılsımdan bi kart var. Diyor ki işiyle ilgili bi durumu tamamen bitirmiş diyor. Genel yorumluyor. Bazı yorumcular yıkılan kule var deyip olumsuz yorumu dayıyor ya hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…