Binnaz Abla

Zaten önemli olan hislerle yorumlamak. Biz de internetten kart anlamlarını buluruz. Kombinasyon önemli his önemli

livee uygulama güzelmiş ya baya beğendim , Yakaladım Tumayı , garip birisi ne sorsam cevap yazıyor bence tumay canlı yorum yapsın daha çok beğendim. Zeynep Aksu yu da yakaladım , onuda severim , ama çok ücretli live da konuştuk güzel şeyler söyledi bekleyip göreceğim.

Tellwe de bir falcıya baktırmak istiyorum , hangisini önerirsiniz ?

yeşil çingeneyi önermem be, orada bi tek ona gittim. Geçmiş ve anı bile güzel yorumlamadı. Bi de o kesin evleneceksiniz/ kesin evlenmeyeceksiniz falan gibi bi sonuç söylüyor isimlerle doğum tarihleriyle bir şey bakıyor. Bunu da çok saçma buluyorum. Orada çingeneyi tavsiye etmem ben kendi adıma

Tumağ diye birisi var ama puanı 96 ona baktırdınız mı ?

Evet uygulamanın şu tarafı da güzel mesela 1000 kredim varsa yüksek kredililere gidemiyorsam live da kullanabiliyorsun.

Peki öyle nasıl oluyor? Tek soru vs mi soruyoruz açılım yapıyorlar mi yine
live şöylemiş , her türlü konuda soruyoruz sadece fal değil , aşk , iş , yaşam , yaşam koçluğu , ilişki, sağlık, dertleşme , kariyer seçimi ve planlaması aklımıza gelecek herşey , ben güzel buldum gerçekten , ama biraz daha sanki netleştirilmesi gerekiyor yani hani konuda danışmanlık istiyoruz bizleri yönlendiren ifadeler olması daha kolaylaştırır gibi :) Hep memnuniyetsizimmm ahhh ne olacak bu halim :))

Peki öyle nasıl oluyor? Tek soru vs mi soruyoruz açılım yapıyorlar mi yine
Ben şevdar ve zişana gittiğimde zaten süreyi başlatmadan önce ne sorduğumu söyledim. Onlar zaten süreyi iyi kullandılar hatta sağolsunlar kredim bitince süreyi durdurup devam ettiler. Ama tabi herkes aynı yapmayabilir. Bence kısa sorular ya da yorum sonrası soru hakkını kaldırmışlardı ya onun için yapılmış bir hizmet

Bişy dicem Pelin’in dediği bişy çıktı mı hiç.

Pelin Bilge Özdoğru’yu diyorsanız eğer (çünkü demin bakınca bir Pelin daha olduğunu gördüm sitede), az da olsa çıktı diyebilirim. 2018’de bir kez baktırmıştım (Tarot). 3-4 ay boyunca hiç haber almadığım ve bir daha alamayacağımı düşündüğüm biri için “sonbaharda iletişime geçecek” demişti. Dediği gibi oldu. Ayrıca genel süreçle ilgili çok olumsuz konuşmuştu, o konuda da yanılmadı.

Yani o yüzden çok da başarısız bulduğum bir isim değil ama bir daha baktırmadım. Genel olarak öğüt verir gibi konuşma tarzı hoşuma gitmemişti. Astroloji mastroloji/enerji konularına da çok fazla giriyor ama beni o kısım çok fazla rahatsız etmemişti çünkü ilginç şeyler öğrenmiştim sayesinde. Yalnız YouTube’da galiba eski bir videosu var, Binnaz’ın ilk yıllarından. O zamanlar daha sevecen ve pozitif bir konuşma tarzı varmış. Zamanla bezmiş herhalde :))

Selam arkadaşlar, Tümay Cennet'e attım ve kredilerimi bitirdim, şükür
Görece uygun fiyatlı ama ben memnun kaldım sebebi de inanılmaz uzun baktı bana.. 2 yıllık online fal deneyimimde kimse o kadar uzun bakmamıştı gururum okşandı Dedikleri çıkar mı bilemeyeceğim ama "emek" veren bir falcı tanıdım en azından.. Çıkarsa güncellerim

Bişy dicem Pelin’in dediği bişy çıktı mı hiç.
bana dediği hiçbirşey çıkmadı , fal bakmıyor zaten kafasına göre konuşan birisi , yani sorudan mantık yürütüyor , Elif Işık,Tumay Cennet , Efsun aksoy ,bunlar gibi hisleri yok diğerlerinin sanki kartları öğrenmişler sadece ezberden konuşuyorlar.

Bende saneme attım ama atmaz olaydım , sadece sallapati konuşuyor Tamam yani tarih veriyorlar tam günü gününe tutmasını beklemiyorum. Ama en azından hislere dayalı yorum yapsınlar ((

Selam,,, Tekrardan hepinize... Önerileriniz var mı okudum ama kime atmam gerektiğini pek anlayamadım Önerilerinizi bekliyorum

Selam,,, Tekrardan hepinize... Önerileriniz var mı okudum ama kime atmam gerektiğini pek anlayamadım Önerilerinizi bekliyorum
Ben Tumaya dün attım olumsuz yorum yaptı 1 puan verdim, kızgınlıkla birde kötü yorumlar yaptım.Ama dediklerini bugün aynen yaşadım , şimdi tekrar yorum almak istedim red etti beni kabul etmedi ((Saneme gitme tam bir fiyasko,ares elif ışık , zişan bunlar iyi.

Şu an en başarılı bulduklarım yani tamamı olmasada çıkanlar Zişan ve şevdar. Şevdar olumsuz bişy varsa söyler zişanda kibar kibar söyler. Şevdarın üslubu daha sert bilgin olsun. Olumsuz duymaya hazırsan git. Pelin evet öğüt verdi yaaa bozuldum Yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…