Binnaz Abla

Tumay Cennet'e zamanında baktırmıştım tutmamıştı, Zişan'a atayım bari :)
Bir de fal bahçem diye site çıkmış ona baktıran oldu mu 100 kredi hediye ediyor diye bir baktırmak istiyorum

+++ katılıyorum.

Aynen ben de siteye ilk üye olduğum zamanlar yorum almıştım. Ama faldan ziyade astroloji bilgisine belki danışılabilir. Fallarla hiç alakası yok. Ayrıca uslup kısmı için de katılıyorum. Tavsiye değil fal yorumu istiyoruz. Yoksa Doğa Dan gibi 2 yıl boyunca evleneceksiniz diyip, ayrıldıktan sonra zaten o çocuk sana göre değildi demeye benziyor :))) bunu komşumuz da söyler tavsiye verir

Tumay Cennet'e zamanında baktırmıştım tutmamıştı, Zişan'a atayım bari :)
Bir de fal bahçem diye site çıkmış ona baktıran oldu mu 100 kredi hediye ediyor diye bir baktırmak istiyorum
Fal bahçemi ilk defa duydum ama fal sepetinde zeus ve sevgi derman hisleri güçlü yorumcular

Aynen öyle....

Kızlar Falalem'de kredim kalmış, En ucuz o diye Firdevs'e fal atmıştım akşam. Beğendim ben falını tutarlı ve uzun bir fal bakmış, 15 TL'di fiyatı, Bahsettiğiniz Zişan'ı ve Sevgi Derman'ı bekliyorum pusuda malum internet başka hiçbir yere girmiyor...

Merhaba umarım cevap vermeyi becerebilirim yeni kullaniciyim binnaz abla uygulamasinda. Baktirip baktirmamak arasinda kaldım. Sizin önerdiğiniz düşük kredili yüksek başarılı bir falcı var mi peki dedikleri tutuyor dediğiniz

Nerde eve Koç hiç duymadım ben hepsine baktırdığım için
Umarım becerebilirim cevap vermeyi yeni üyeyim binnaz ablada bi falci, kredisi düşük ama başarısı yüksek benim de dikkatimi çekti. Sizin önerdiğiniz dedikleri tutuyor dediğiniz bir falcı varsa öneriye açığım

Geçen Çağla Karahallı’yı yakaladım beş lira puanı 91 falandı eğlencelik attım. Ortalamanın üstüydü fiyata göre deneyebilirsin. İyi dediklerimin hepsi 200 lira maalesef

Merhaba arkadaşlar binnazda zişan ışığın falları tarih ve zaman vermede nasıl dedikleri verdiği zamandami oluyor daha doğrusu öngörülerini yasayanlar oldumu yardımcı olursanız Cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…