- 2 Kasım 2014
- 411
- 766
- 408
Tumay Cennet'e zamanında baktırmıştım tutmamıştı, Zişan'a atayım bari :)Ben Tumaya dün attım olumsuz yorum yaptı 1 puan verdim, kızgınlıkla birde kötü yorumlar yaptım.Ama dediklerini bugün aynen yaşadım , şimdi tekrar yorum almak istedim red etti beni kabul etmedi((Saneme gitme tam bir fiyasko,ares elif ışık , zişan bunlar iyi.
Herkese baktırdım herhalde Tümay dışında bi elim gitmedi yaniTumay Cennet'e zamanında baktırmıştım tutmamıştı, Zişan'a atayım bari :)
Bir de fal bahçem diye site çıkmış ona baktıran oldu mu 100 kredi hediye ediyor diye bir baktırmak istiyorum
+++ katılıyorum.Şu an en başarılı bulduklarım yani tamamı olmasada çıkanlar Zişan ve şevdar. Şevdar olumsuz bişy varsa söyler zişanda kibar kibar söyler. Şevdarın üslubu daha sert bilgin olsun. Olumsuz duymaya hazırsan git. Pelin evet öğüt verdi yaaa bozuldum Yani.
Aynen ben de siteye ilk üye olduğum zamanlar yorum almıştım. Ama faldan ziyade astroloji bilgisine belki danışılabilir. Fallarla hiç alakası yok. Ayrıca uslup kısmı için de katılıyorum. Tavsiye değil fal yorumu istiyoruz. Yoksa Doğa Dan gibi 2 yıl boyunca evleneceksiniz diyip, ayrıldıktan sonra zaten o çocuk sana göre değildi demeye benziyor :))) bunu komşumuz da söyler tavsiye verirPelin Bilge Özdoğru’yu diyorsanız eğer (çünkü demin bakınca bir Pelin daha olduğunu gördüm sitede), az da olsa çıktı diyebilirim. 2018’de bir kez baktırmıştım (Tarot). 3-4 ay boyunca hiç haber almadığım ve bir daha alamayacağımı düşündüğüm biri için “sonbaharda iletişime geçecek” demişti. Dediği gibi oldu. Ayrıca genel süreçle ilgili çok olumsuz konuşmuştu, o konuda da yanılmadı.
Yani o yüzden çok da başarısız bulduğum bir isim değil ama bir daha baktırmadım. Genel olarak öğüt verir gibi konuşma tarzı hoşuma gitmemişti. Astroloji mastroloji/enerji konularına da çok fazla giriyor ama beni o kısım çok fazla rahatsız etmemişti çünkü ilginç şeyler öğrenmiştim sayesinde. Yalnız YouTube’da galiba eski bir videosu var, Binnaz’ın ilk yıllarından. O zamanlar daha sevecen ve pozitif bir konuşma tarzı varmış. Zamanla bezmiş herhalde :))
Fal bahçemi ilk defa duydum ama fal sepetinde zeus ve sevgi derman hisleri güçlü yorumcularTumay Cennet'e zamanında baktırmıştım tutmamıştı, Zişan'a atayım bari :)
Bir de fal bahçem diye site çıkmış ona baktıran oldu mu 100 kredi hediye ediyor diye bir baktırmak istiyorum
Aynen öyle....Aynen ben de siteye ilk üye olduğum zamanlar yorum almıştım. Ama faldan ziyade astroloji bilgisine belki danışılabilir. Fallarla hiç alakası yok. Ayrıca uslup kısmı için de katılıyorum. Tavsiye değil fal yorumu istiyoruz. Yoksa Doğa Dan gibi 2 yıl boyunca evleneceksiniz diyip, ayrıldıktan sonra zaten o çocuk sana göre değildi demeye benziyor :))) bunu komşumuz da söyler tavsiye verir
Tumay 5 gün içinde görüşme var dedi,5. Gün görüştük
Baktırıcam tümaya gaza geldim. Mert’e baktırmıştım zatenBana da aynisi olmustu. Mert Gokturk ve Tumay yeni yildan once gorusme var demisti, yilin son gunu bulusmustuk cidden aylarca ses cikmamisti adamdan o gunden once. :')
Nerde eve Koç hiç duymadım ben hepsine baktırdığım içinKızlar merhaba, eva koç a fal baktıran var mi acaba
Nerde eve Koç hiç duymadım ben hepsine baktırdığım için
Umarım becerebilirim cevap vermeyi yeni üyeyimNerde eve Koç hiç duymadım ben hepsine baktırdığım için
Geçen Çağla Karahallı’yı yakaladım beş lira puanı 91 falandı eğlencelik attım. Ortalamanın üstüydü fiyata göre deneyebilirsin. İyi dediklerimin hepsi 200 lira maalesefUmarım becerebilirim cevap vermeyi yeni üyeyimbinnaz ablada bi falci, kredisi düşük ama başarısı yüksek benim de dikkatimi çekti. Sizin önerdiğiniz dedikleri tutuyor dediğiniz bir falcı varsa öneriye açığım
Teşekkür ederiimGeçen Çağla Karahallı’yı yakaladım beş lira puanı 91 falandı eğlencelik attım. Ortalamanın üstüydü fiyata göre deneyebilirsin. İyi dediklerimin hepsi 200 lira maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?