uyumsuz allah aşıka nne yaşamış ise geçmişinde sürekli herkese bu şekilde olumsuz yorumla ryapıyorKızlar kafam allak bullak oldu iyice
Binnazda elfin pelin ares zümra doğa çağrı bilgin emre inal ve birkaç kişi fal sepeti mısırlı talia buğra telwee de yeşilçingene hep çocuk senden hoşlanıyor dedi ama yine telweede uyumsuz ile falsepeti yağmur sadece arkadaş olarak görmüş başka biriyle konuşuyor dedi iyice allak bullak oldum yardım edin
Dün hediye kredilerle Peri Yıldız diye birine fal attım,telefonda baktı.zaten kendinden hiç emin değil.once eski erkek arkasimla ilgili yorum yaptı, yok adım atacak yok şöyle yok böyle.ben size olumlu konuşun diye gelmedim,ne olacak onu soruyorum dedim,ben zaten eski erkek arkadasimi gözden çıkardım dedim.bu sefer de yeni biri çıkacak dedi,ben artık eee bak sen ne zaman çıkacak,kesin de tam istediğim gibi biridir dedim.o da iki vade dedi.hmm iki gün sonra çıkar dedim.utanmadan hala iki hafta iki ay falan diyor.tamam biz ona 2 ay diyelim, yaza evliyim ne mutlu bana dedim ve kapattım.kadin şok olmuştur belki ama en az 500 kredi ile fal bakıp bı de insani salak yerine koymuyorlar mi?benim de patlama noktam bu oldu.onceden Kordon'da bakla falcilari vardi kara simsek gibi araban, Michael Jackson gibi kocan olacak derlerdi.inanin daha samimi geliyorlar.bir kez daha yazık dedim.
Herkese iyi akşamlarsiteye yeni kaydoldum, ben de Binnaz Abla'da denediğim kişilerden bahsetmek isterim sizlere, belki bilgilendirici olur... Benim durumum tuhaf aslında, fallara hiç inanmayan birisi olarak sadece meraktan Binnaz ablayı indirmiştim ve sürecim de ondan sonra başladı hep devamı geldi Tek bir ilişki konusu üzerinden fal gönderdim ben hep. Benim şanssızlığım çevremde kimsenin bu tarz şeylere ilgisi olmamasıydı ve o zamanlar önerilen falcılara, yapılan yorumlara da bakmak hiiiç aklıma gelmedi. Bu fal işinin raconunu bilmediğim için de düşük kredililerden başladım hep göndermeye, deneye deneye keşke yorumlara baksaymışım diyorum, çok saçma kişilerde paramı harcamışım.. Hepsi uygun fiyatlıdır aşağıdakilerin, malum yorumcu, işin raconu vs bilmeden önüme gelene baktırdığım için.. uzatmadan geçeyim
Asmin Acar durugörü. çok tatlı kendisi, krediyi hep uygun tutuyor, bildiği şeyler oldu ve benim de ondan duyup şaşırdığım.. fakat vade patladı klasik olarak, çok olumluydu gerçekçi yaklaşmıyor :)
Gaye Girgin. katina. durum ve anda iyiydi, keşke zaman filan vermeseydi. ben seviyorum kendisini, kredisini sabit tutar genelde. düşük enerjisine rağmen uzun uzun dinledim hep kendisini sıkılmadan, uyuştuğumuz için sanırım.
Gülçin Beyaz. tarot. Kartlar üzerinden pek gitmedi, daha çok olayı yorumladı fakat mantıklıydı, sevdim. Aşk masalı anlatmadı, vade vermedi bence vermemesi daha iyiydi. seviyorum kendisini.
Zeren Yıldız. durugörü. Ben baktırdığımda kredisi 200 filandı, şimdi görünce şok oldum. Tercih meselesi tabiiki ama ben baktırmanızı tavsiye etmem arkadaşlar, kurduğunuz cümle üzerinden bir şeyler söylüyor ve sonunu Cindirella'ya bağlıyor.. konuşurken eğleniyor mu, dalga mı geçiyor ben anlayamadım pek. ben yaptım siz yapmayın, fal atmayın..
Firuze Ahu Tanyeli. katina Asla önermem. Hakkında en olumsuz olduğum kişi sanırım. sevecen bir şekilde başlayıp canavarca bitirdi. önce diğer yorumculara salladı "size olumlu şeyler söylerler tabi ama öyle olmayacak" filan dedi. Meraklandım ama sonra olayımdan çok farklı bir şeyler söyledi, tutmadı. üstüne konuşmasını bitirirken 5 puan vermemi ve olumlu yorum yapmamı istedi, rica ederek söylemedi bide bunu. bana böyle şeyler itici geliyor açıkçası, puan ve para için yorum yaparım ben der gibiydi. durduk yere tribe girdi bide yorumlarken kendisi. 5 puanı yolladım gitti aman bi daha tövbe.
Peri Yıldız. katina Çok duraksıyor, zaman geçiyor, akıcı bir konuşması yok. fakat bilinmesi zor birkaç şeyi tutturdu o yüzden konuşması olumsuz olarak dikkatimi çekmedi benim, merakla dinledim sonuna kadar
Nil Güneş.katina Benim enerjim kesinlikle uymadı.. boğucu bir enerji aldım, içim sıkıldı..katina baktırmıştım kahvede iyiymiş sanırım. Hislidir belki ona lafım yok, fakat şöyle bir şey olacak dediği şey hem dediği gibi gerçekleşmedi hem de tam tersini yaşadımbir de kişiyle ilgili analizi hiç yapamadı, başka birini tarif etti resmen.
Melisa Doğan.tarot. Karakter analizleri kesinlikle çok başarılı, mevcut durumla ilgili nokta atışı tespitler yapıyor, ayrıca konunuzla gerçekten ilgileniyor, bunu hissedebiliyorsunuz. Kendisi de kart çekmeye başlamış kendi destesinden, önceden yapmıyordu. Abla gibi konuşur sizinle, bana samimi geliyor, vadesi tutmadı orası ayrı :)
Karaca Duran. tarot. bence yapmayın etmeyin, 2 gün mutlu olup sonra çakılırsınız... ses tonu, konuşması kesinlikle çok güzel ve akıcı, fakat pembe tablo çizmede dereceye girer beni nişanlandırıp evlendirdi bide.. dediklerinin 1 hafta sonrasında her şey tam tersi gelişti.
Ada Soylu. ben düşük kredili olmasına şaşırdım, çünkü fiyat performans açısından bence çok başarılı. çok fazla emek veriyor ve ilginç tespitleriyle aydınlanma yaşadım. hisleri de kesinlikle kuvvetli. bilerek söylemediğim şeyleri bana söyledi, detaylarıyla hem de.. içtenliğini gerçekten hissediyorsunuz..durugörüden gitmiştim ben.
Tumay Cennet. tarot bizim enerjilerimiz kesinlikle çok tuttu, 2 defa gittim ve hep memnun kaldım. Kartlara çok hakim, olduğu gibi değil yerine göre yorumluyor. Hisleri de kuvvetli bence, birebir düşüncelerimi söyledi beni okur gibi. Ayrıca kendisi de kart çeker ve kesinlikle çok özenli bakar. Uzun yorumlar hep hoşuma gitmiştir benim, o da uzun yapar konunuza göre tabii. Anı çok iyi bildi tespitleri de güzel. Ay ne kadar çok övmüşüm sanki öz ablam :))) zaman açısından beklemedeyim.
Aslıhan Yılmaz.tarot yine enerjimin tuttuğu yorumculardan, dobra ve içten bir insan bence. Olumsuzu olduğu gibi söylüyor ve sizinle aynı fikirde değilse bunu da belirtiyor. Enerjisi de yüksek bayan, kişi analizleri ve durum tespitleri çook başarılı resmen karşı tarafı benden daha iyi tanıyor diyeceğim.
Bir tık fazla kredililer;
Hazar Erbab. tarot. Hızlı konuşmasını ve çok fazla sakin olan yapısını pek sevmesem de ben yardımcı olmaya çalışan ve özenli tavrından dolayı çok memnun kaldım. Gidip karşı tarafa bizzat benim sorup öğrenebileceğim bir şeyi şak diye söyledi ve şok oldum. Saklanılan sırlar, ifadele edilmeyen şeylere tercüman oluyor resmen. Kartlara çok hakim, aynı zaman da hisleri de kuvvetli ve söylediği şeyleri ardarda yaşadım...Emeğini gerçekten hakkıyla veriyor.
Eylem Tüzün. tarot. Gerçekçi olmaya çalışan bir yapısı var, ben hızlı konuşanları pek sevemesem de kart bilgisine hayran kaldım histen ziyade. Çünkü kartların altında yatan başka anlamlarla size söylüyor ve doğru bildiğiniz şeylerin yanlış olduğunu öğrenebiliyorsunuz. Naif ve yardımcı olmaya çalışan iyi bir kart yorumcusu.
Emre İnal. tarot. maalesef yine hızlı konuşan ve sesi az çıkan kişileri buluyorum :))) kendi destelerinden de kart çekince daha güzel ve net açılımlar yapıyor, erkek gözünden direk olayı çok güzel yorumluyor. her zaman özenli. Ekstra açıklamaya çalıştığı şeyler oluyor karşı taraf yanlış anlamasın diye :) kart yorumlamıyor daha ziyade olaylar üzerinden ve çektiği kartlar üzerinden gidiyor. deneyebilirsiniz, tatlış bir bey :)
Ceren Ezgi. tarot. bence hisleri kuvvetli, fakat çok özen göstermiyormuş gibi geldi bana. çok ilgili alakalı değildi yani. konuşurken sanki başka bir şeylerle de ilgileniyor gibiydi.Kartlara bakmadan direk olaya girdi an üzerinden gitti. yine de hisleri kuvvetli diyorum, bildikleri oldu.
Natali Derinsu. durugörü İlk gittiğimde büyülendim, hiç bilmediğim ve sonradan öğrendiğim şeyleri ondan duydum. Geçmişi tamamen bildi takır takır o yaşamış gibi anlattı. Andaki tespitleri de başarılıydı. Fakat maalesef bana yakın geleceğe dair o kişiyle ilgili resmen aşk masalı gibi bişey anlattı, ben de saf olduğum için inandım tabii ve sonra feci çakıldım. İkinci gittiğimde ise şok yaşadım, ses kaydı olmasına rağmen bazı cümleleri aynı şekilde söyledi 1.falında söylediği.. Üstelik 1.de söylediği birkaç şeyi de 2.de "hmm öyle değilmiş evet haklısın" diyerek geçiştirdi, resmen şok oldum. Daha da gitmem. İlkinde çok iyi bir zamanına denk geldim sanırım. Bence yine de hisleri kuvvetli potansiyeli sağlam ama bilerek özensizleştiriyor, baştan savıyor. Ben 450 krediye bakmıştım şimdi 1000-1500 arası gidip geliyor..
Arnisa Bahadır. tarot çok iyi bir kart yorumcusu, kartlarla konuşuyor resmen. ben hakim olunduğu sürece rahatsız olmuyorum kart yorumcularından. yeter ki anlamını söyleyip geçmesin. Arnisa birbiriyle çok güzel bağdaştırıyor kartları ve yaşanan olaya çok güzel yediriyor, bir çok defa aydınlanma yaşadım söylediklerinde. tüm enerjisini yöneltiyor ayrıca size, çok ilgili..pembe tablo da çizmiyor gerçekçi olduğunu düşünüyorum.
Zeynep Aksu. katina hisleri kuvvetli kesinlikle, kartlar üzerinden pek gitmiyor, bildiği şeyler çok fazla oldu. fakat bazen söyledikleriniz üzerinden bir şeyler de çıkarıyor. 1.de çok memnun kaldım, 2.de biraz onun tekrarı gibiydi, yine de iyidir. sıcak ve içten birisi.
Bilge Özdoğru. tarot. ben enerjiye çok önem verdiğim için enerjisi bana çok ağır geldi, durgun yani. daha çok olayı yorumladı, gidişatı söyledi ve erkeklerle ilgili bilgiler verdi, öğütler filan... ben çok beğenmedim enerji uyuşmadığından olabilir.
Zişan Işık. Yurtdışından aldığı müthiş desteleri var, onlarla çok isabetli yorumlar yapıyor. Ağzım açık dinlemiştim söyledikleriyle ilgili ve öyle de çıktı. çok özenli, bir çok defa açılım yapmıştı kendi kartlarından da. peri masalı anlatmaz, olduğu gibi söyler bu yüzden çok seviyorum onu, çok yardımseverdir. favorim.
Elif Hanzade. durugörü. bence hisleri kesinlikle kuvvetli, baya baya bir şeyler biliyor, işinin ehli diyebilirim. Vadeler tutmayabiliyor yorumcu ne kadar iyi olursa olsun o yüzden ben pek beklentiye girmiyorum artık önceki tecrübelerimden ötürü, akıllandım. Anı ve olabilecekleri öğrenmek yeterli benim için. Elif hanım biraz fazla geleceğe uçtu bana yorum yaparken ama olsun, severim :))
Serap Emindağ. Bu abla şuan ciddi ciddi 3000 krediye bakıyor. Ben 700'e baktırmıştım.. söylediklerinin hiçbiri gerçekleşmedi, bir kaç şeyi de yanlış bildi üstelik, tahmin mi etti bilmiyorum artık..
Elfin Demet, Şevdar Avaz, Zümra, Doğa danı çok merak ediyorum. Keşke başlamadan önce bu fal silsilesine, yorumlara filan baksaymışım zaman ve para kaybı... daha baktırıp da yazmaya gerek duymadıklarımı eklemedim birde
Fal sepetinde uzunca süre zeus a baktırdım. Doğru bildikleri de oldu ama şuan biraz fazla enerjimiz karıştı sanırım. Son 4,5 falda çok alakasızdı. Ama sevgi derman kesinlikle hisleri çok güçlü bir yorumcu. İlişkim çıkmazda ve zişan ve sevgi benzer ince detaylar verdi kimsenin bilemediği. Falalemde naira vardı hakkaten iyi bir yorumcu ama günlerce bekletiyordu.Kızlar Falalem'de kredim kalmış, En ucuz o diye Firdevs'e fal atmıştım akşam. Beğendim ben falını tutarlı ve uzun bir fal bakmış, 15 TL'di fiyatı, Bahsettiğiniz Zişan'ı ve Sevgi Derman'ı bekliyorum pusuda malum internet başka hiçbir yere girmiyor...
Bilmiyorum, bi arkadaşım baktirmis memnun kalmış ama pahali geldi bana. Baktırmadım memnun kalan varsa baktırıcaktımBen de duymadım yeni mi ki?
2, kere baktırdım ben ona. Hem çok uzun özenli hemde yakın gelecekte iki falı da çıktı canımKızlar binnazda indirim varmışTümay cennete karar verdim sanki ya. En çok onda olumlu yorum var burda sanki. Hadi karar verelim kime baktirayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?