Binnaz Abla

Hazır indirim varken fiyatı uygun kimi deneyeyim kızlar? Aslında spesifik bir sorum yok ama genel olarak sormam gerekenleri bilecek biri lazım

Ben de Arnisa ve Ruzgar'a tarot icin oneririm. Katina icin de Armina Turkay ve Eylem Tuzun'u oneririm. Cok ismi geciyordu merak ettim birazdan Melisa Asya'ya tarot baktiracagim, yazarim yorumlarimi.

Merhaba memnun kaldınız mi

Bana sorduysaniz evet memnun kaldim. Cok tatli bir kadin enerjisini cok sevdim. Ve karsi taraf icin soyledigi seyler cok dogruydu. Gelecek hakkinda cok umutlu konustu pek inancim yok ama karsi tarafin bakis acisi acisindan ve durum yorumlari acisindan isabetli oldugunu dusunuyorum. Sadece biraz kisaydi telefonda olunca. Cok sorum yoktu gerci, 5-6 dakika falan surdu. :")

ah anılar :)
bu gece uyku tutmadı, aklıma da eski sevgililer ve buralar düştü. açıp bakayım dedim. bir ara deli gibi fal baktırırdım, tüm paramı fala dökerdim, her gün forumdaydım, arkadaşlıklar edindim. ama bir baktım ki son yorumumu ekim 2018de yazmışım, bir buçuk sene önce yani :) halbuki düşününce dün gibi geliyor burda derdimi hafiflettiğim günler.

geçmez sanıyordum, geçti. fal bağımlılığı bitmez sanıyordum, bitti. kalbimdeki kişi hiç oradan çıkmaz sanıyordum, çıktı. hayatıma başkası girmez sanıyordum, beni milyon kat daha güzel seven biri geldi :)

bu sadece bir süreç kızlar. geçiyor. söz veriyorum geçiyor. hepinizi öpüyorum. eskilerden birileri varsa da selam ediyorum <3

eskiden senin burdaki yorumlarını çok okurdum eskilerden nerdeyse kimse kalmamış zaten yorum yapan buraya.
çokkkk mutlu oldum adına inşallah daim olur ilişkin aynen bu şekilde

Adınıza çok sevindim her şey daha da güzelleşir umarım

Ben telefonda konuşmak istemiyorum aslında. Chatle bakan, 500 kredi civarı beğendiğiniz biri var mi acaba?

Hepsine katılıyorum. Serap Emindağ denen kişiyi çok merak ediyorum. Ama elim bir türlü gitmiyor. Yani bir bakıyorum 3000 ki bu rakama hakkaten çok iyi bir yorum beklenir, bir bakıyorum 1000 lerde geziyor. Mesela ben şimdi 3000 den baktırdım. Akşama 1000 e inmiş. Hatta daha da alta. Haliyle böyle gel gitli durumlardan hoşlanmıyorum. Güven duyup da parama kıyamadım.

Bunu Nil Güneş de çok fazla yapıyordu. Baktırmak istediğimde 500 krediydi ben fincan fotoğraflarını gönderene kadar 700 yapmıştı. Böyle olunca insan kendini çok afedersiniz enayi gibi hissediyor.

Canlı fal olayını deneyen varmı ? bu arada kemal devrime pembeci demiştim ama tarihi gecikmelide olsa cıktı 1 dedigi şey oldu suan fal bu cıkar cıkmaz bilemem ama pembiş gelmişti dedikleri

Teşekkürler canım. Yakın gelecekte nasıl tümay? Ucuz aslında kredim var da denemedim hiç merak ettim o nedenle
Tumay cennet efsane bir yorumcu vip takipçisi olmaktan vazgeçmeyeceğim, çok zor zamanlarımda destekçim oldu mahkeme sürecimde vs kendisinin bir çok konuda bilgisi var ve bana söylediklerini hep yaşadım gerçekten , birde orada güvendiğim haleh çetiner, Zişan ayrıca yeni bir yer keşif ettim , fal evi yeni bir uygulama burada da ofelya , peri mutlu,Serra Yılmaz , peri mutlu geçmişi çok iyi analiz etti ve tahminleri tuttu açıkcası ve sitenin fiyatları da gerçekten çok makul en güzeli de hediye krediler vermesi, Binnaz fiyatları arttırınca yeni arayışlara da girdim açıkcası ama yine de kalite bakımından Binnaz daha etkili Yani yorum süresi vs fiyatlar insaflı olsa daha iyi olacak haleh 1500 , Zişan 1000 , Tumay 650 krediye bakıyor ama Tumayın yorum kalitesi bu 1500 kredilerden çok daha iyi umarım fiyatını yükseltmez fakat fal evi deneyimlerimi de buradan aktaracağım . Onu da takipteyim

Son düzenleme:
Fal evinde çıkan falın var mı? Ben bu mesajımdan sonra tümaya 2 kere gönderdim. Yakın gelecekte ikiside tuttu

Ben telefonda konuşmak istemiyorum aslında. Chatle bakan, 500 kredi civarı beğendiğiniz biri var mi acaba?
Acikcasi ben de telefon fallarindan pek hoslanmiyorum, genelde hep sesli baktiriyorum. Yazili bile hosuma gitmiyor. Chat olarak da baktirmadim. Ama 500 kredi civari onerebilecegim Zeynep Sabah, Gulcin Beyaz, Tumay Cennet ve Melisa Dogan olurdu. Asagi yukari 500-1000 kredi arasindalar. Tumay cok detayli ve bana bildigi seyler oldu gelecek hakkinda, her soru icin de kendi acilim yapiyor. Melisa karakter analizinde inanilmaz bir kadin. Gulcin kendi yorumlarini da katarak guzel bir yorum yapiyor, tatmin eder. Zeynep aralarindan en ucuzu, kartlari guzel yorumluyor ama fali yuzeysel oluyor biraz.

Fal evinde çıkan falın var mı? Ben bu mesajımdan sonra tümaya 2 kere gönderdim. Yakın gelecekte ikiside tuttu
Evet peri mutlu fal evinde tuttu güzel bakıyor ama tabi Tumay ın yeri bende çok ayrı fakat peri mutlu da gerçekten başarılı kredisi 25 TL

Ya o kadin her gun degistiriyor kredisini, pahaliyken gondermeyin. Arada 500 kredi falan oldugu oluyor, o zaman deneyebilirsiniz. Gelecek hakkinda degil ama durumu yorumlama sekli bence cok guzel. Yine de o kadar krediye cok daha iyi falcilar var yani.

valla ben ona baktırdım kişi analizleri tutmadı sorumu evirip çevirip sordu birde insanın bir fiyat politikası olur zırt pırt fiyatlarla oynuyor Yani Buda müşteri gelmiyor bu nedenle sürekli oynuyor demek bence falcılar bu işi tamamen ticari kazanca dökmemeli sonuçta az biraz huzur bulmak İçin baktırıyoruz binnazın bu yeni fiyat uygulaması gerçekten çok sinir bozucu puanı 92 olan 1000 15000 krediye bakıyor puanı 99 olan 650 krediye bakıyor ben anlamadım bu işi ya bizleri enayi yerine koyuyorlar yada başka birşey tamam kafamıza zorla kimse silah dayamıyor ama bence bir kota da koymaları gerek insaflı yorumcular düşük ücrete bakıyor insafsız olanlar 1500 3000 kredi ben vermiyorum şahsen

Ya 1 ay falan fal baktirmadim, dun de dayanamayip kredi aldim. Birkac kere Haleh Cetiner'e fal gonderecektim hep kiyisindan dondum. Merak ediyorum, nasil bakiyor? Onerir miydiniz? Hazir kredim varken bir ara onu da deneyebilirim bu ay. :")

Ya 1 ay falan fal baktirmadim, dun de dayanamayip kredi aldim. Birkac kere Haleh Cetiner'e fal gonderecektim hep kiyisindan dondum. Merak ediyorum, nasil bakiyor? Onerir miydiniz? Hazir kredim varken bir ara onu da deneyebilirim bu ay. :")
Haleh çetinere baktırdım ben ancak fiyatı bazen 1000 krediye çekiyor onu takip edin , haleh kartları okuyor güzel ama sanki biraz duymak istediğimizi söylüyor gibi bir falı tuttu mesela ikinci falında söylediklerinin tam tersini yaşamışım , yani En çok baktırdığım Tumay olmuş benim ve gerçekten hisli bir bayan hep tuturmuş sadece bir falında termin atlaması olmuş ama geri söylediği herşey yaşadım ve çok yardımsever öneririm açıkcası ve Zişan da on numara bakar kartları konuşturur ama hissederek yorum yapar ondada terminler pek tutmadı ama söylediklerini yaşadım , Tumaya en son rüyada gitmiştim rüyada zaten fal bakmaz yani neyse rüya ona göre yorumluyor farklı bir enerjisi var gerçekten aslında onu rüya yorumu gönderdikten sonra keşif ettim sonra da onunla devam ettim hala daha ediyorum Zişan ve Tumay arasında mekik doku yorum birde fal evi diye yeni bir uygulama var aslında 4 yıldır faal ama ben yeni keşif ettim orada da peri mutlu süper bakıyor kahve öneririm 25 tl bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…