Binnaz Abla

Tümaya karar verdim galiba teşekkür ederim

Tumay'i severim Zisan en sevdiklerimden zaten. Ruzgar ve Zisan'in yerleri bende baya ayri. Ya kahveye gore kart fallarina daha cok inaniyorum sanirim, enerji meselesi daha gercekci geliyor sekil sallamaktansa. Ama cok guzel ovdunuz bir dahaki fal kapatisimda bakacagim o siteye de, dediginiz falciya da. Tesekkurler oneri icin! :")

Tümaya karar verdim galiba teşekkür ederim
Umarim siz de memnun kalirsiniz!! Baktirdiktan sonra da yorumlarinizi yazar misiniz? Merak ederim. :")

Bunu Nil Güneş de çok fazla yapıyordu. Baktırmak istediğimde 500 krediydi ben fincan fotoğraflarını gönderene kadar 700 yapmıştı. Böyle olunca insan kendini çok afedersiniz enayi gibi hissediyor.
Yani bunun bir dengesi olmalı mesela 2000 mi kredin, indirim yaparsın 1500 . Ama zırt pırt değiştirmek hoş değil. Çok muhteşem bir yorumcu da olsa soğuyorum baktırmıyorum

Açıkçası bir fal için bir yorumcu çok iyidir 3000 belki bir kere verilebilir ama bakıyorsun puanlaması 92, 93 ama 2000 lerde. Yani 200 tl az değil. Yine de fiyatı aynı tutanlar da var. Haleh gibi, arnisa, zişan gibi 1500 de kaldılar. Ayrıca baştan savma da yorum yapmıyorlar. Zişan en az 13-14 dk bakıyor kendi kartlarıyla. Yine şevdar 2000 yaptı ama o da detaylı bakıyor. Bence sitede zaten iyiler , özenliler iyice netleşti. Onlar tarzlarını, kalitelerini bozmuyorlar.

Çok ayıp ama ya. Bi ara arkadaşımla geyik bile yapmıştık. Kız aynı gün 3000 de yaptı 500 de. Yani o an kötü hissetsen ve 300 tl ödesen , 1 saat sonra 50 tl ye düşüyor. Salak yerine konulmuş hisseder insan. O yüzden de çok elim gitmedi

haklısınız ama yani fiyatın çok yüksek olması çok iyi yorum yapıyor anlamına gelmiyor , falcılar sadece yüzde 20 lik kısmını alıyor ödemelerimizden , ben yüksek fiyatla bakanları çok samimi bulmuyorum ama yüz yüze değerlendirdiğim fal cafelerde min. 35 ten başlıyor en yüksek 100 TL kadar çıkıyor ama binnaza baktığımda 200 - 300 ciddi bir rakam açıkcası olmaması gerekiyor yani 10 dk yoruma 150 verdim gerçekten tutmadı ama 50- 65 TL ödeme yaptığım falcı 20 dk yorum yapıyor ve daha profesyonel bakıyor bu sebeple tepkiliyim aslında.o yüzden fal baktırmadan yorumları okuyorum enerjim hangisine gidiyorsa onu tercih ediyorum.

Tabi ki. Zaten bakıyorum 92, 93 puanlılar bile 1500, 2000, 3000. Ben açıkçası bu fiyatlara en az 15-20 dk ama tabi dolu bir fal isterim. Fiyat/kalite denklemi yok malesef.

Kesinlikle katiliyorum. 300 lira tek fal icin cilgin bir fiyat zaten. 150 lira da oyle gerci ama indirimden alinca cok cok az kurtariyor. Bir de birinin fiyati sabit olmayinca guven vermemesini anliyorum. Kimse gelmeyince tum gun herhalde birileri gelsin diye dusuruyor ama cok mantiksiz. Falina guvenen insanlar cogunlukla hep sabit kaliyor zaten, her online olduklarinda da sira oluyor ama mesela. Fiyatlar denetlense kisi kendi degil de site falan ayarlasa guzel olabilirdi. Sirf puani yuksek diye 3-5 cumleyi anca bir araya getirebilen insanlara bosa kredimiz gidiyor. Uzucu. Boyle giderse seneye limiti 500'e falan cikaracaklar. Mesela Mert Gokturk'e zamaninda 2 kere fal atmistim kredisi daha dusukken, guzeldi yorumu ama 300 liralik bir fal bakmiyor o adam. 23-25 dakika fal atanlar oldu teker teker her seyi ozetleyen, butun durumu ayrintisiyla yorumlayan insanlar. Onlara gitse belki icim bu kadar acimazdi. Yanlislikla cevap vermek icin sikayet etmeye basladim niye boyle oldu bilmiyorum kusura bakmayin hahaha

Fal evi deneyimlerim Melek tangur asla pembe tablo çizmiyor gerçek ne ise onu söylüyor ve bugün bana dediklerini yaşadım valla brawoo daha önce keşif etmek isterdim

peri mutlu son derece pozitif bir bayan ve yorumları çok tutarlı çok mantıklı asla pembe bir tablo çizmiyor daha vadelere var bekliyorum.

Hanzade soydan, herşeyi bildi ciddi nokta atışları oldu olumsuz konuştu ama gerçekleri söyledi, bekliyorum.
Gayet memnun kaldım fiyatları da ço0k makul tavsiye ediyorum .

Kızlar çıkan fal haberi vereyim irem Çerkez. İhtimal vermediğim durum oldu dediği gibi.

Kizlar ben en son Elfine fal baktirdim eylül ayinda ama gidişata dair dedikleri çıkmadı o kadar para verdim bir de ,şimdi tekrar falina bakayim dedim de sinirlenip silmişim var mı online önere bileceginiz falcı?son dönemlerde baktirip çok çok memnun kaldiginiz kim var?mesela iletişim tarihlerini fln bilen?6-7 ay oldu hiç baktirmadim bi baktirayim bakayim ne çıkacak

Fal sepeti inde Ece katre 25 TL. Çıkmazsa bile fiyatı uygun. Üzülmezsin. Ben memnun kaldım. Batırıp beğenirsen buradan yazarsan sevinirim. Ben de Ece nin söylediklerini bekliyorum S springwillcome

Merhaba kızlar, sağlıklı, güzel günler olsun hepimiz adına..

Ben 2 gün önce Hira Soydan'a baktırdım, beklediğimden daha enerjik bir bayanmış. Kartların anlamlarını söyleyerek neyi neden böyle yorumladığımı sana açıklamak istiyorum dedi, düşünceli birisi ama kartların anlamlarını artık bildiğim için biraz gereksiz oldu ve sıktı o kısımlar. Onun dışında kartlara hakim tabiiki ve bence hisleri de kuvvetli, anlık durumu çok güzel tespit ediyor.
Yakın zamanda Zişan Işık'a baktırdım, her daim Tumay'la favorim, durum ve an nokta atışıydı her zamanki gibi, olabilecekleri duyunca çok etkilendim ama kısa süre geçmeden ne yazık ki falı patladı. Ben şunu anladım arkadaşlar, karşı tarafın hayatı henüz bir düzene oturmadıysa, gelecek planlarını hayata geçirmediyse belirsiz bir enerjide oluyor ve hareketleri eylemleri hep değişiyor. Ben baktırdığım kişi için söyleyeyim üniversite son sınıfta ve biz birlikteyken yapmak istedikleri şeyler çok fazlaydı ve belirsizdi bunu kendisi bile demişti. O nedenle baktırdığım fallar da vade açısından yakalayamadı onu, hep hareketleri çok değişti, başka bir şeyler daha yaptı. Ama duyguları ve hisleri her zaman aynı çıkıyor mesela.
Melisa Doğan'a da 2.defa baktırmışım 1 ay önce, bugün falların arasında gördüm aklımdan uçup gitmiş
İlk gidişimde çok etkilenmiştim, kişi ve olay analizleri çok güzeldi ve abla gibi ilgileniyor cidden sizinle. Bu defa gittiğimde ise 1. falında söylediğinin tersini söyledi, üstelik pek değişen bir durum da yoktu şaşırdım biraz. "Ben genelde kız tarafıyımdır" diyerek objektif olamadığını belirtti, abla gibi demiştim :)))
Durduk yere Tumay Cennet'e gidesim var gerçekten özenini ve emeğini çok seviyorum ya, resmen huzurlu enerjisini alıyorum dinlerken. Ama gitmeyeceğim tabiiki, 1 ay bile geçmemiş daha :)
Zeynep Aksu'yla canlı falda görüştük telefonla, hisli bir bayan fakat biraz "olacak canım, geçecek canım, mutlu son canım" modunda. Çok fal bakma enerjisinde değildi biraz böyle "hee heee" gibi geldi bana çok gerçekçi değil sanırım.
Ben artık sadece anlık durumu öğrenmek ve karşı tarafın düşüncesi için baktırıyorum.. Vadeymiş yakın gelecekmiş fasa fiso ya. Beklenti içine sokuyor ve gerçekleşmeme olasılığı aslında çok yüksek. Bu sabah gidip Tumay'a fal atacaktım ama vazgeçtim ben bile mesela, uzun süre daha atmayacağım hatta. İnsan zihni falların çok ötesinde ya, tehlike resmen

Ben de hepsine baktırdım aynen. Melisa ya çok eskiden baktırmışım ama tutmamış.
Tümayda da frekans yakalayamamışım ki o da 1 seferde kalmış.
Zeynep Aksu , Gülgün malesef çok pembe tablocu. Bu kadar Türk filmi çizmemek lazım
Nil güneşin genelde dediklerini yaşadım ama modunda olması lazım bazen çok bayıltıyor enerjisi. Yine de 1500-2000 tl ye kahve falı bakanlara göre başarılı
Zişanda çok şeyi yaşadım. Ara ara atıyorum.
Şevdara mesela yıllardır fal yollarım
Ama şu konuda da kesinlikle katılıyorum ki eğer baktırdığımız adam dengesizse, ya da üzerinde negatif enerji varsa istersek günde 5 kişiye fal baktıralım enerjiler değişiyor.

İnternette YouTube kanalı olan pek çok yorumcu kişisel danışmanlık da veriyor,üstelik binnazdaki fiyatlardan daha uyguna.soru sorabiliyorsunuz,yorumları 10 dk. değil. İlla fal baktırmak istiyorsanız ve süre,soru kısıtlaması olmasin diyorsanız bence tercih edilebilir. Binnaza gidip gidip salak yerine konmanizi istemem.

Bünnazda üç beş kişi var baktırılacak gerisi boş yada şişirme kişiler. Sitenin şişirdiği kötü puanını sildiği yada kendine yorum yazanlar güvenilir kişi az

Var mı beğendiğiniz kaliteli bir yorumcu? Tabi ki para veriyoruz ve kafamız karışık diye fal baktırıyoruz
Ben de yıllarca binnaza deli paralar ödedim. Şuan sadece 2-3 kişi var hala baktırdığım. Tek tek de yazıcam kimde ne tutmuş. Herkes gerçekten bilinçlenmeli

Bünnazda üç beş kişi var baktırılacak gerisi boş yada şişirme kişiler. Sitenin şişirdiği kötü puanını sildiği yada kendine yorum yazanlar güvenilir kişi az
Aynen. Mesela benim Doğa Dan'a yazdığım yorum ve puan silinmiş. Kötü yorumlar siliniyorsa o zaman yapılan iyi yorumlara da şüphe duyulmalı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…