Tümaya karar verdim galibaAcikcasi ben de telefon fallarindan pek hoslanmiyorum, genelde hep sesli baktiriyorum. Yazili bile hosuma gitmiyor. Chat olarak da baktirmadim. Ama 500 kredi civari onerebilecegim Zeynep Sabah, Gulcin Beyaz, Tumay Cennet ve Melisa Dogan olurdu. Asagi yukari 500-1000 kredi arasindalar. Tumay cok detayli ve bana bildigi seyler oldu gelecek hakkinda, her soru icin de kendi acilim yapiyor. Melisa karakter analizinde inanilmaz bir kadin. Gulcin kendi yorumlarini da katarak guzel bir yorum yapiyor, tatmin eder. Zeynep aralarindan en ucuzu, kartlari guzel yorumluyor ama fali yuzeysel oluyor biraz.
valla şaka maka gelip burda analizler kasmayı çok özlemişim, onu fark ettimeskiden senin burdaki yorumlarını çok okurdum eskilerden nerdeyse kimse kalmamış zaten yorum yapan buraya.
çokkkk mutlu oldum adına inşallah daim olur ilişkin aynen bu şekilde
Tumay'i severim Zisan en sevdiklerimden zaten. Ruzgar ve Zisan'in yerleri bende baya ayri. Ya kahveye gore kart fallarina daha cok inaniyorum sanirim, enerji meselesi daha gercekci geliyor sekil sallamaktansa. Ama cok guzel ovdunuz bir dahaki fal kapatisimda bakacagim o siteye de, dediginiz falciya da. Tesekkurler oneri icin! :")Haleh çetinere baktırdım ben ancak fiyatı bazen 1000 krediye çekiyor onu takip edin , haleh kartları okuyor güzel ama sanki biraz duymak istediğimizi söylüyor gibi bir falı tuttu mesela ikinci falında söylediklerinin tam tersini yaşamışım , yani En çok baktırdığım Tumay olmuş benim ve gerçekten hisli bir bayan hep tuturmuş sadece bir falında termin atlaması olmuş ama geri söylediği herşey yaşadım ve çok yardımsever öneririm açıkcası ve Zişan da on numara bakar kartları konuşturur ama hissederek yorum yapar ondada terminler pek tutmadı ama söylediklerini yaşadım , Tumaya en son rüyada gitmiştim rüyada zaten fal bakmaz yani neyse rüya ona göre yorumluyor farklı bir enerjisi var gerçekten aslında onu rüya yorumu gönderdikten sonra keşif ettim sonra da onunla devam ettim hala daha ediyorum Zişan ve Tumay arasında mekik doku yorumbirde fal evi diye yeni bir uygulama var aslında 4 yıldır faal ama ben yeni keşif ettim orada da peri mutlu süper bakıyor kahve öneririm 25 tl bakıyor
Umarim siz de memnun kalirsiniz!!Tümaya karar verdim galibateşekkür ederim
Yani bunun bir dengesi olmalı mesela 2000 mi kredin, indirim yaparsın 1500 . Ama zırt pırt değiştirmek hoş değil. Çok muhteşem bir yorumcu da olsa soğuyorum baktırmıyorumBunu Nil Güneş de çok fazla yapıyordu. Baktırmak istediğimde 500 krediydi ben fincan fotoğraflarını gönderene kadar 700 yapmıştı. Böyle olunca insan kendini çok afedersiniz enayi gibi hissediyor.
Açıkçası bir fal için bir yorumcu çok iyidir 3000 belki bir kere verilebilir ama bakıyorsun puanlaması 92, 93 ama 2000 lerde. Yani 200 tl az değil. Yine de fiyatı aynı tutanlar da var. Haleh gibi, arnisa, zişan gibi 1500 de kaldılar. Ayrıca baştan savma da yorum yapmıyorlar. Zişan en az 13-14 dk bakıyor kendi kartlarıyla. Yine şevdar 2000 yaptı ama o da detaylı bakıyor. Bence sitede zaten iyiler , özenliler iyice netleşti. Onlar tarzlarını, kalitelerini bozmuyorlar.valla ben ona baktırdım kişi analizleri tutmadı sorumu evirip çevirip sordu birde insanın bir fiyat politikası olur zırt pırt fiyatlarla oynuyor Yani Buda müşteri gelmiyor bu nedenle sürekli oynuyor demek bence falcılar bu işi tamamen ticari kazanca dökmemeli sonuçta az biraz huzur bulmak İçin baktırıyoruz binnazın bu yeni fiyat uygulaması gerçekten çok sinir bozucu puanı 92 olan 1000 15000 krediye bakıyor puanı 99 olan 650 krediye bakıyor ben anlamadım bu işi ya bizleri enayi yerine koyuyorlar yada başka birşey tamam kafamıza zorla kimse silah dayamıyor ama bence bir kota da koymaları gerek insaflı yorumcular düşük ücrete bakıyor insafsız olanlar 1500 3000 kredi ben vermiyorum şahsen
Çok ayıp ama ya. Bi ara arkadaşımla geyik bile yapmıştık. Kız aynı gün 3000 de yaptı 500 de. Yani o an kötü hissetsen ve 300 tl ödesen , 1 saat sonra 50 tl ye düşüyor. Salak yerine konulmuş hisseder insan. O yüzden de çok elim gitmediYa o kadin her gun degistiriyor kredisini, pahaliyken gondermeyin. Arada 500 kredi falan oldugu oluyor, o zaman deneyebilirsiniz. Gelecek hakkinda degil ama durumu yorumlama sekli bence cok guzel. Yine de o kadar krediye cok daha iyi falcilar var yani.
haklısınız ama yani fiyatın çok yüksek olması çok iyi yorum yapıyor anlamına gelmiyor , falcılar sadece yüzde 20 lik kısmını alıyor ödemelerimizden , ben yüksek fiyatla bakanları çok samimi bulmuyorum ama yüz yüze değerlendirdiğim fal cafelerde min. 35 ten başlıyor en yüksek 100 TL kadar çıkıyor ama binnaza baktığımda 200 - 300 ciddi bir rakam açıkcası olmaması gerekiyor yani 10 dk yoruma 150 verdim gerçekten tutmadı ama 50- 65 TL ödeme yaptığım falcı 20 dk yorum yapıyor ve daha profesyonel bakıyor bu sebeple tepkiliyim aslında.o yüzden fal baktırmadan yorumları okuyorum enerjim hangisine gidiyorsa onu tercih ediyorum.Açıkçası bir fal için bir yorumcu çok iyidir 3000 belki bir kere verilebilir ama bakıyorsun puanlaması 92, 93 ama 2000 lerde. Yani 200 tl az değil. Yine de fiyatı aynı tutanlar da var. Haleh gibi, arnisa, zişan gibi 1500 de kaldılar. Ayrıca baştan savma da yorum yapmıyorlar. Zişan en az 13-14 dk bakıyor kendi kartlarıyla. Yine şevdar 2000 yaptı ama o da detaylı bakıyor. Bence sitede zaten iyiler , özenliler iyice netleşti. Onlar tarzlarını, kalitelerini bozmuyorlar.
Tabi ki. Zaten bakıyorum 92, 93 puanlılar bile 1500, 2000, 3000. Ben açıkçası bu fiyatlara en az 15-20 dk ama tabi dolu bir fal isterim. Fiyat/kalite denklemi yok malesef.haklısınız ama yani fiyatın çok yüksek olması çok iyi yorum yapıyor anlamına gelmiyor , falcılar sadece yüzde 20 lik kısmını alıyor ödemelerimizden , ben yüksek fiyatla bakanları çok samimi bulmuyorum ama yüz yüze değerlendirdiğim fal cafelerde min. 35 ten başlıyor en yüksek 100 TL kadar çıkıyor ama binnaza baktığımda 200 - 300 ciddi bir rakam açıkcası olmaması gerekiyor yani 10 dk yoruma 150 verdim gerçekten tutmadı ama 50- 65 TL ödeme yaptığım falcı 20 dk yorum yapıyor ve daha profesyonel bakıyor bu sebeple tepkiliyim aslında.o yüzden fal baktırmadan yorumları okuyorum enerjim hangisine gidiyorsa onu tercih ediyorum.
Çok ayıp ama ya. Bi ara arkadaşımla geyik bile yapmıştık. Kız aynı gün 3000 de yaptı 500 de. Yani o an kötü hissetsen ve 300 tl ödesen , 1 saat sonra 50 tl ye düşüyor. Salak yerine konulmuş hisseder insan. O yüzden de çok elim gitmedi
Fal evi deneyimlerim Melek tangur asla pembe tablo çizmiyor gerçek ne ise onu söylüyor ve bugün bana dediklerini yaşadım valla brawoo daha önce keşif etmek isterdimTumay cennet efsane bir yorumcu vip takipçisi olmaktan vazgeçmeyeceğim, çok zor zamanlarımda destekçim oldu mahkeme sürecimde vs kendisinin bir çok konuda bilgisi var ve bana söylediklerini hep yaşadım gerçekten , birde orada güvendiğim haleh çetiner, Zişan ayrıca yeni bir yer keşif ettim , fal evi yeni bir uygulama burada da ofelya , peri mutlu,Serra Yılmaz , peri mutlu geçmişi çok iyi analiz etti ve tahminleri tuttu açıkcası ve sitenin fiyatları da gerçekten çok makul en güzeli de hediye krediler vermesi, Binnaz fiyatları arttırınca yeni arayışlara da girdim açıkcası ama yine de kalite bakımından Binnaz daha etkili Yani yorum süresi vs fiyatlar insaflı olsa daha iyi olacak haleh 1500 , Zişan 1000 , Tumay 650 krediye bakıyor ama Tumayın yorum kalitesi bu 1500 kredilerden çok daha iyi umarım fiyatını yükseltmezfakat fal evi deneyimlerimi de buradan aktaracağım . Onu da takipteyim
Ben de hepsine baktırdım aynen. Melisa ya çok eskiden baktırmışım ama tutmamış.Merhaba kızlar, sağlıklı, güzel günler olsun hepimiz adına..
Ben 2 gün önce Hira Soydan'a baktırdım, beklediğimden daha enerjik bir bayanmış. Kartların anlamlarını söyleyerek neyi neden böyle yorumladığımı sana açıklamak istiyorum dedi, düşünceli birisi ama kartların anlamlarını artık bildiğim için biraz gereksiz oldu ve sıktı o kısımlar.Onun dışında kartlara hakim tabiiki ve bence hisleri de kuvvetli, anlık durumu çok güzel tespit ediyor.
Yakın zamanda Zişan Işık'a baktırdım, her daim Tumay'la favorim, durum ve an nokta atışıydı her zamanki gibi, olabilecekleri duyunca çok etkilendim ama kısa süre geçmeden ne yazık ki falı patladı. Ben şunu anladım arkadaşlar, karşı tarafın hayatı henüz bir düzene oturmadıysa, gelecek planlarını hayata geçirmediyse belirsiz bir enerjide oluyor ve hareketleri eylemleri hep değişiyor. Ben baktırdığım kişi için söyleyeyim üniversite son sınıfta ve biz birlikteyken yapmak istedikleri şeyler çok fazlaydı ve belirsizdi bunu kendisi bile demişti. O nedenle baktırdığım fallar da vade açısından yakalayamadı onu, hep hareketleri çok değişti, başka bir şeyler daha yaptı. Ama duyguları ve hisleri her zaman aynı çıkıyor mesela.
Melisa Doğan'a da 2.defa baktırmışım 1 ay önce, bugün falların arasında gördüm aklımdan uçup gitmiş
İlk gidişimde çok etkilenmiştim, kişi ve olay analizleri çok güzeldi ve abla gibi ilgileniyor cidden sizinle. Bu defa gittiğimde ise 1. falında söylediğinin tersini söyledi, üstelik pek değişen bir durum da yoktu şaşırdım biraz. "Ben genelde kız tarafıyımdır" diyerek objektif olamadığını belirtti, abla gibi demiştim :)))
Durduk yere Tumay Cennet'e gidesim var gerçekten özenini ve emeğini çok seviyorum ya, resmen huzurlu enerjisini alıyorum dinlerken. Ama gitmeyeceğim tabiiki, 1 ay bile geçmemiş daha :)
Zeynep Aksu'yla canlı falda görüştük telefonla, hisli bir bayan fakat biraz "olacak canım, geçecek canım, mutlu son canım" modunda. Çok fal bakma enerjisinde değildi biraz böyle "hee heee" gibi geldi banaçok gerçekçi değil sanırım.
Ben artık sadece anlık durumu öğrenmek ve karşı tarafın düşüncesi için baktırıyorum.. Vadeymiş yakın gelecekmiş fasa fiso ya. Beklenti içine sokuyor ve gerçekleşmeme olasılığı aslında çok yüksek. Bu sabah gidip Tumay'a fal atacaktım ama vazgeçtim ben bile mesela, uzun süre daha atmayacağım hatta. İnsan zihni falların çok ötesinde ya, tehlike resmen
Bünnazda üç beş kişi var baktırılacak gerisi boş yada şişirme kişiler. Sitenin şişirdiği kötü puanını sildiği yada kendine yorum yazanlarİnternette YouTube kanalı olan pek çok yorumcu kişisel danışmanlık da veriyor,üstelik binnazdaki fiyatlardan daha uyguna.soru sorabiliyorsunuz,yorumları 10 dk. değil. İlla fal baktırmak istiyorsanız ve süre,soru kısıtlaması olmasin diyorsanız bence tercih edilebilir. Binnaza gidip gidip salak yerine konmanizi istemem.
Var mı beğendiğiniz kaliteli bir yorumcu? Tabi ki para veriyoruz ve kafamız karışık diye fal baktırıyoruzİnternette YouTube kanalı olan pek çok yorumcu kişisel danışmanlık da veriyor,üstelik binnazdaki fiyatlardan daha uyguna.soru sorabiliyorsunuz,yorumları 10 dk. değil. İlla fal baktırmak istiyorsanız ve süre,soru kısıtlaması olmasin diyorsanız bence tercih edilebilir. Binnaza gidip gidip salak yerine konmanizi istemem.
Aynen. Mesela benim Doğa Dan'a yazdığım yorum ve puan silinmiş. Kötü yorumlar siliniyorsa o zaman yapılan iyi yorumlara da şüphe duyulmalı....Bünnazda üç beş kişi var baktırılacak gerisi boş yada şişirme kişiler. Sitenin şişirdiği kötü puanını sildiği yada kendine yorum yazanlargüvenilir kişi az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?