Valla bende bir falda 1 ay içinde dediğini 2 ya da 3 gün sonra yaşadım. Diğeri daha geç. Ama şunu farkettim hem bu retro, hem de karmaşık enerjiler varsa gecikebiliyor malesef. Yine de dediği gibi yaşadım er ya da geç. Zaten sitede zaten hakkaten çıktı dediklerim zişan, şevdar, bazen nil güneş bir de birkaç yıl önce haleh in bir falına çok şaşırmıştımTsk ederim cnm Zisanin insanlığını yardımcı olmaya çalışmasını çok sever takdir ederim ama 2 kez fal attim 2 nde de verdiği zamanlar geçti ve dediği gibide olmadi sende zamanlamalar tuttumu
Aynen. Fal sepetinde de bu ara sevgi dermanı beğeniyorum. Hisleri gerçekten iyi. Ama kahve yollayınÇok tesekkur ederim cnm en azından çıkmış sana sevindim adına. hakkımızda hayırlısı olsun..
Denerim onuda bir ara cnm peki ciktimi sana sevgi verdiği tarihler tutuyormuAynen. Fal sepetinde de bu ara sevgi dermanı beğeniyorum. Hisleri gerçekten iyi. Ama kahve yollayın
Birebir tarih veren hiçbir falcı tanımadım açık söyleyeyim. Baktırmadığım site, ya da medyum kalmadı. O yüzden tarihe çok takılmıyorum gerçekleşip gerçekleşmediğine bakıyorum. Ama o sitede sevgi ve de zeus un dediği ve sormadığım şeyleri yaşadım. Bence fiyata göre fena değiller. Hisleri güçlü yorumcularDenerim onuda bir ara cnm peki ciktimi sana sevgi verdiği tarihler tutuyormu
Nasıl baktırıyorsunuz burdan iletişim nasıl ya da nerden ben yeniyim de burdaben o sitedeki hemen hemen herkese fal baktırmış biri olarak yorum yapayım;
Tarotta Selma Sultan ve Yaseminden uzak durun yorumlar çokta tutarlı değil ortalama şeyler söylüyorlar.. Elif ve Jülidenin yorumları güzeldi bugünü ve geçmişi bildiler gelecekle ilgili tutarlı şeyler söylediler verdikleri tarihlere daha var bekleyip göreceğim..
Kahveye gelince Evgin Sevgi ve Elmas vasattı pek bişey bildiklerini söyleyemeyecem sorduğunuz soruya göre destekli bişeyler sölemeye çalışıyolar.. Meral iyi 2 defa baktırdım ikisinde de tutarlı ve doğru yorumlar yaptı, Zeynep oldukça iyiydi verdiği bugün ve geçmişi tam analiz etti gelecekle ilgili de söyledikleri tutarlı şeylerdi..
elif jülide zeynep ve meral bu dört insan hemen hemen aynı şeyleri söylediler arkadaşlar verdikleri tarihlerde birbirlerine çok yakın..
bide efsun ve emire çok iyi diyorlar da henüz açık yakalayamadım ikisini de..
Burdan baktırmıyoruz fal siteleri var orda baktırıyoruz burda dedikodusunu yapıyoruz falınNasıl baktırıyorsunuz burdan iletişim nasıl ya da nerden ben yeniyim de burda
Kim iyi baktı kimin çıktı onu konuşuyoruzBurdan baktırmıyoruz fal siteleri var orda baktırıyoruz burda dedikodusunu yapıyoruz falın
Hımm tamamBurdan baktırmıyoruz fal siteleri var orda baktırıyoruz burda dedikodusunu yapıyoruz falın
Binnaz ablaya girmeyeli sanırım 5 sene falan oldu fala başlayalı da 7 sene olmuş. 3000 kredi yazıyor şevdarın yanında sanırım siz olabilir demiştiniz 300 lira mı oluyor buAynen. Fal sepetinde de bu ara sevgi dermanı beğeniyorum. Hisleri gerçekten iyi. Ama kahve yollayın
Aynen canım 300 tlBinnaz ablaya girmeyeli sanırım 5 sene falan oldu fala başlayalı da 7 sene olmuş. 3000 kredi yazıyor şevdarın yanında sanırım siz olabilir demiştiniz 300 lira mı oluyor bu
Yaaa yuuhh gerçekten 60 dk tarot katina su falı ne ararsan ofisinde bakan kişi bu fiyatı istemiyor çok fazlaaaaa siteye kalıyordur zaten bunun 200 üAynen canım 300 tl
Şevdarın kahve 300 katina 200. Bunlara yüzde otuzu kalıyormuş Yani 60 tl kazanıyorlar adıl parayı site götürüyor . Kazandıkları paraya göre fiyatları normal hepsi falcıya kalsa çok çok fazla tabiki deYaaa yuuhh gerçekten 60 dk tarot katina su falı ne ararsan ofisinde bakan kişi bu fiyatı istemiyor çok fazlaaaaa siteye kalıyordur zaten bunun 200 ü
Valla 300 tl verilmez Yani kusurabakmayın yaniŞevdarın kahve 300 katina 200. Bunlara yüzde otuzu kalıyormuş Yani 60 tl kazanıyorlar adıl parayı site götürüyor . Kazandıkları paraya göre fiyatları normal hepsi falcıya kalsa çok çok fazla tabiki de
Site bildiğim kadarıyla büyük kısmını alıyor aynen 200 bile olabilir.Yaaa yuuhh gerçekten 60 dk tarot katina su falı ne ararsan ofisinde bakan kişi bu fiyatı istemiyor çok fazlaaaaa siteye kalıyordur zaten bunun 200 ü
Ya alsa bile yine de çok sonuçta fal kafelerde bu kadar komisyon alıyordurSite bildiğim kadarıyla büyük kısmını alıyor aynen 200 bile olabilir.
Birisi 200 demiş ben de üzerine olabilir dedim. Falcı değilim ama her siteye deli gibi baktırdığım için belli oranlarda ve de az aldıklarını biliyorum. Valla arkadaşım kimse herhangi bir sitede ya da herhangi bir yorumcuya baktırmak zorunda değil. İnsan kötü hissettirdiği için tabi ki fal baktırıyor. Burada da o yüzden doğru bilgi almak, doğru bilgi vermek adına yorumlar yapılıyor ve ben de yapıyorum. Bana sorarsan ben de 100 den fazla vermek istemem ama eğer bir sitede bir yorumcunun dediklerini de yaşıyorsam yine bir konu olunca danışıyorum. Tabi şu var. Eskiden binnazda belki günde 5 kişiye baktırırdım, şimdi ayda belki 1 kişiye o da site lütfedip indirim yaparsa.. ama şunu da farkettim ki bazı kişiler bilinçli birilerinin reklamını yapıp birilerine de yine bilinçli çamur atıyor. Bunu esas belirlemek gerekir sanırım. Burası birilerine bedava reklam yeri olmuşYa alsa bile yine de çok sonuçta fal kafelerde bu kadar komisyon alıyordursiz de falcımısınız yoksa fiyat bilginiz muazzam ben okadar baktırdım em son taksimde bir falcıya fal baktırdım 100 tl idi ama Binnaz uçmuş gerçekten insaflı yorumcular var onlara bir sözüm yok bu konuda . Ama mesela Fal evi , Tellwe fiyatları çok makul seviyede son zamanlarda falevine takılıyorum başarılı yorumcular var deneyebilirsiniz
Haklısınız tabikide ama gerçekten burada bazı kişiler reklam yapıyor , yani nerede yaşıyorsunuz bilemiyorum ama yüzyüze fal baktırdığımızda daha gerçekçi oluyor çünkü net ortamında genelde duymak istediklerimizi söylüyor gibi oluyor, parası çok olan büyük meblağlarda ödeyebilir Yani tercih meselesi beni yanlış anlamayın lütfen. Ama dediğiniz doğru reklam yeri gibi oldu buralar . Şuan fallar bir yana sağlığımız önemli iyi haftalar diliyorumBirisi 200 demiş ben de üzerine olabilir dedim. Falcı değilim ama her siteye deli gibi baktırdığım için belli oranlarda ve de az aldıklarını biliyorum. Valla arkadaşım kimse herhangi bir sitede ya da herhangi bir yorumcuya baktırmak zorunda değil. İnsan kötü hissettirdiği için tabi ki fal baktırıyor. Burada da o yüzden doğru bilgi almak, doğru bilgi vermek adına yorumlar yapılıyor ve ben de yapıyorum. Bana sorarsan ben de 100 den fazla vermek istemem ama eğer bir sitede bir yorumcunun dediklerini de yaşıyorsam yine bir konu olunca danışıyorum. Tabi şu var. Eskiden binnazda belki günde 5 kişiye baktırırdım, şimdi ayda belki 1 kişiye o da site lütfedip indirim yaparsa.. ama şunu da farkettim ki bazı kişiler bilinçli birilerinin reklamını yapıp birilerine de yine bilinçli çamur atıyor. Bunu esas belirlemek gerekir sanırım. Burası birilerine bedava reklam yeri olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?